Влюбен в колежката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в колежката
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3093 пъти
Здравейте.
Малко ми е странно, че споделям такива неща с хора, които не познавам, но по странното е че не бих ги споделил и с приятелите си:) И така, аз съм мъж на 19, първи курс във Варна и съм влюбен в колежка. Тя е наистина момиче, което човек среща един път в живота:) Умна и забавна, но и честна и благородна. Човек, който умее да изслушва и да подкрепя, който се интересува от проблемите ти и ги разбира, човек, с който е кеф да си разговаряш на по бира. Имаме купища общи неща помежду ни, може би сме по 3-4 часа на ден заедно в университета, седим един до друг, учим заедно и обичам компанията й. Даже ходим на спорт заедно. Дори не ме привлича сексуално толкова много колкото самия й характер ми допада.

Големия проблем е, че си има приятел. Него дори го познавам, много готин човек, който наистина уважавам, просто пича е по-голям от нея, работи и не се виждат толкова често. А какви сини очи има само! Можеш да се гмурнеш в тях и да си плуваш. Наистина това момиче е грешка. Просто съжалявам, че сме в една група с нея вече. Освен това имаме общи приятели и интереси и няма как да не я виждам. Най-лошото е, че тя се отнася приятелски с мене, а аз я обичам. Осъзнавам, че не може да сме заедно, но и не мога да я забравя, а и приятелството не ми стига. Просто понякога искам да я прегърна е така без причина, да я почувствам, да се сгуши до мене и да си говорим цяла нощ, или да отидем някъде само двамата. Естествено не съм си и го мислил насериозно, защото най-вероятно всички ще ме намразят дори и да се получи нещо между нас.

Не знам хора кажете ми как се изключват чувства:D. Не че не ми е приятно да си го представям просто постоянно се разсейвам и внивавам да не се издам по някакъв начин. Да не говорим, че другите момичета просто ми се струват много зле. Освен тва вече ми е супер зле успеха, а той ми трябва първата година. Просто откъдето и да го погледнеш съм излишен, но пък ако се скараме или й призная, ще я загубя като приятел, а тва е още по-лошо.

Благодаря ви за търпението, очаквам градивни коментари как да си върна живота;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 83f49de909
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мда, тази темичка ще я следя и аз. В момента точно при мен е що-годе същото, с тая разлика, че сме в малко по-горен курс и аз се опитах да направя нещо, но като гледам... май няма да се получат нещата. А да си влюбен (за първи път, адски силно и освен това да имаш известни надежди) по време на сесия си е направо ужасно. Няма такова състояние просто. Едвам ми се събират 5-6 часа сън на ден, без да коментирам колко пъти се будя посред нощ, при това без дори да си мисля за интимна връзка, а само и единствено за емоционална. През деня е още по-зле положението.

Хора, изживявайте ги тия работи по-рано, през тийн възрастта, защото честно ви казвам, ако не бях силен характер, сигурно щях да съм в депресия. Едва ли разбирате какво ми е на главата, аз и с такъв шеговит тон го обяснявам, но истината е, че толкова уязвен, и то от себе си, не съм се чувствал никога досега. Ужасно е като усещане и в същото време... толкова прекрасно.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 543a95892d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моят съвет е колкото и да ти е трудно да не правиш нищо. Запази добрите си отношения с теб. Ако тя изпитва същото в един момент ще го усетиш. Ако не изпитва, не би могал да го промениш, след като е с друг. Не се прецаквай. Просто живей така и чакай. Може пък да се разделят :)
Снежанка

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a969635484
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съжалявам, но тя те приема като приятел, и само като приятел. И ти не я привличаш сексуално, може би търси брата в теб. Имах доста подобни приятели-мъже, но разбрах, че не може да съществува подобно приятелство, затова съм се дистанцирала от тях. В миналото правих грешката да допускам момче като теб до себе си.
Тя иначе си я има тръпката с приятеля си. Може да не се срещат често, но вярвай ми - сексът с него е чудесен, имат си неща за казване и правене, които ги има само между любовниците. Не се меси там, където не трябва. Дистанцирай се и си търси момиче сред свободните. Ако разбере за чувствата ти, тя самата ще го стори.
Не можеш да разбереш, но момичетата рядко харесват мъже на своята си възраст. Щом е харесала зрелия мъж, как мислиш - ти ли си нейн тип?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8a332f2f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 1, ако знаеш, че момичето си няма приятел направи първата крачка, ако трябва и по фейсбук или скайп, ако се притесняваш много на живо. А до автора - пробвай да я подпиташ какво изпитва към приятеля си и прецени как да процедираш. Аз съм момиче и харесвам колега. И при нас не е по-лесно :D не си мислете, че едно средностатистическо момиче, без огрОмно самочувствие и мнение за себе си прави първата крачка ей така, още по-малко спрямо колега. Не че вие трябва да я направите, но повечето момичета се чувстват по-сигурни, ако момчето тръгне първо и благодарение на всичките битуващи предръсъдъци не се престрашават за друго. Поне за мен е така. Много тъпо се изказах май, но главната ми идея е, че винаги е най-добре да пробваш - не защото аз така правя, а защото зная, че бъркам и не съм щастлива след това и много ми се иска поне да има готини щастливи хора. И все пак всеки си живее живота и прави каквото му е на сърце, пожелавам на всички във форума много щастие и любов през Новата година и дано да не ни е последна :D, защото много недовършени дела ми се събраха :D Успех!!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 83f49de909
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Към 4 от 1, при мен нещата са по-скоро на друго ниво. Мисля, че съм в т. нар. френд зона, или иначе казано в кръга на "само приятели". И май едни неуверени глупости, които направих, ме затвърдиха на тази позиция... или даже ме смъкнаха по-долу дори от нея. Та в момента се опитвам да разбера още къде се намирам, пък после и как ще действам, че то без грам опит... само на импровизация да караш, хич не е лесно.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 414ffe901d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако момичето търси погледа ти я кани на кино :))
Ако не - си я остави на приятеля и.

Ходи на фитнес, мисли за пари.
Жените сами ще дойдат. Вярвай ми.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3366fba6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чета и се сещам че и аз съм бил в няколко такива ситуаций, но като ученик. Нищо не стана тогава, а после в университета въпреки че имаше доста "материал" никога не изпитах подобни чувства към никоя(а висшето ми беше 5 години и няколко месеца)... Имам чувството че тия ранни разочарования ме осакатиха емоционално до някаква степен...
Сега вече имам чувството, че ще се радвам дори на такава несподелена любов колкото и глупава да е ситуацията и колкото и да боли до някъде чувството е по добро от нищо...
станал съм робот нихилист :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker