Мъчи ме нещо за приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъчи ме нещо за приятелката ми
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3665 пъти
Здравейте! С моята приятелка сме вече година заедно и наистина много я обичам! Имах 3 годишна връзка непосредствено преди нея. През това време изневерявах на бившата ми доста пъти и аз не знам защо. Явно съм търсел нещо друго. Сега сме на 22 и половина и двамата. Тя е много стойностен човек и винаги се държи с мен страхотно. Не съм и изневерявал. Не искам да съм с друго момиче, искам да съм само с нея!

Та исках да споделя нещо. Когато си говорихме скоро исках да знам с колко момчета е спала и се оказа че са 5, на 18 за пръв път е спала с момче като с никой от тях не е спала просто ей така за секса и към всички тях е изпитвала чувства от доста време, обаче никога не се е получавало това да бъде с някое момче повече време, въпреки че го е искала, освен с бившият си приятел, с когото е била няколко месеца. С някои от тях е останала приятелка след това. Тя е хубава, интелигентна, много я харесвам и вече я обичам. И тя ме обича много. Не е някоя "кифла" просто. Не знам защо не е успяла да бъде с тях за повече време, защото просто е страхотна. Та не знам дали съм нормален, но нещо все ме човърка относно тези 5 момчета. Не знам какво ми става от 2 седмици само това мисля. Тя ми разказа всичко вече 2-3 пъти, защото не спира да ме гложди и аз не знам какво, но вече и идва в много да продължавам така.

Нормално ли е? Много ли са тези 5 момчета или аз си въобразявам нещо!? !? !? Не съм се чувствал така преди. С бившата ми се запознах, когато беше на 17 и беше спала с 4ма. Не ми е било проблем за 3 години това нещо, може би не ми е и пукало. Въпросът ми е: аз ограничен ли съм, че нещо такова ме гложди, досега не съм бил такъв!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: cd07414926
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е ми ти сам го казваш това, което те гложди - тръгнал си с нея, защото си я смятал за стойностен човек, т. е. леко задръстена и си я обикнал повече от бившата, защото си я намирал по-съхранена душевно, телесно и т. н.
Изведнъж се оказва, че не само има достатъчно бройки, но измежду петимата, които са били с нея - само ти си се задържал доброволно, което го тълкуваш, че си най-непретенциозен или направо смотан.
Другите, които са я зарязали са по-големи разбирачи и ебачи, си мислиш. И сега докато си с приятелката си - ония са се прехвърлили на по-готините момичета.
Ей такива гаднички неща ти минават през ума и се чувстваш прецакан.

Ако нямаш доверие на собствения усет за това момиче и се озърташ за мнението на други, които имат съвсем различни критении - значи си умен не повече от тях.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 08e22c9449
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си ограничен. Аз съм на 26 и съм имала доста връзки. За пръв път с последния ми приятел ми се случи да изпитам същото като теб- ревност от миналото. Не мисля че са много тези 5 момчета, дори някои ще кажат че са малко. Тя е на близо 23 години. Една напълно нормална бройка за тази възраст. И защо е нужно с някой от тях да се е получавало нещо дългогодишно? ! Не се е напаснала с нито един. Сега среща теб, влюбвате се и имате тенденцията за една сериозна и хубава връзка.
Остави момичето на мира и не я тормози за глупости. Миналото си е минало. А и нищо лошо и нередно не виждам в него от разказът ти.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2b57cf67aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Имам 5 годишна връзка с гаджето си. Преди него съм била с повече от приятелката ти. Приятеля ми нямаше никакъв опит и въпреки това с него правя най-добрия секс и е най-милия мъж с който съм била. Той не се радва че съм имала мъже преди него но не го е правил на проблем. Та нали съм само с него и съм му вярна. Не е ли това важното? Преди него най-дългата ми връзка е била 10 месеца, което ми се виждаше много :) имала съм и двумесечни връзки. Сега ми се виждат кратки. Не бяха достатъчно добри. Може и нейните 5 мъже да не са били :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 14a695f924
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ето, защо такива въпроси на жена не се задават.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: aefc3edd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Считай, че са поне 10 щом е казала 5 :)... ама това е нормално днешните жени рядко се намират такива с под 7-8 бройки. Така, че не я тормози 5 не са много!
М 22

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 10acbbf7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Автора

До No 1, възможно ли е да ми оставиш e-mail, естествено ако не представлява проблем. Мисля, че ти вникваш най-много в ограниченото ми мислене. Бих искал да комуникирам поне малко с теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ecb5cc2804
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторче, няма нормално и ненормално. Следвай вътрешният си глас. Само той ти казва какво трябва да направиш, не номер 1, 5 или 125... Запомни това!
п. п. И за мен не е нормално това. на 18, а вече с 5... най - малко. Едва ли е честна с теб и не са само толкова... , щото истината не се казва за тези неща!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 10acbbf7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Автора

До No 7
Знам, че трябва да слушам себе си, просто исках да споделя и да чуя различни гледни точки. Не е на 18 с 5 а почти на 22. Защо мислиш, че не е честна с мен. Знам, че ми казва истината. Просто искам да си пиша с някой, който ме разбира най-добре. Виж, ти не ме разбираш напълно. Знам, че има всякакви хора, с различен живот и различни преживявания и връзки. Всеки живот е уникален сам по себе си. Не може да слагаш всички под някакъв общ знаменател, заради определен критерий. Това е като да си правиш психологичен профил според някакъв тест и да вярваш безусловно на резултатите за това какъв човек си реално. На всеки животът се е стекъл различно и при различни обстоятелства. Знам, че си отговорих сам с това до някаква степен, но все пак искам да пиша тук и да споделя нещо, което ме тормози или просто ми седи в главата. Не знам защо, но това нещо отключи нещо в главата ми и започнах да мисля съвсем различни неща от тогава. Все пак ако номер 1 реши, нека ми пише на .......

Модератор - не публикуваме контактни данни

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 10acbbf7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора

No 1, дай ми съвет, още нещо. Виждам, че разгада какво се върти в главата ми. Не, че е много трудно да се разбере, но май е точно както си го написал. Не знам какво да направя. Още продължава това нещо в главата ми, само че в по-друг аспект.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker