Дали има шанс или да си наложа да го забравя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали има шанс или да си наложа да го забравя?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2357 пъти
Здравейте
Може би поредната история за чувства, близост и неясно за мен отдръпване.

Та така...Както доста от връзките днес, запознах се с него в интернет и моля ви не бързайте със заключенията. Каза ми, че не търси сериозна връзка. Не мисли за брак и т. н. Забравих да кажа, че не сме толкова млади- той е сам, а аз сама с дете. Започнахме да пишем много в скайп. Скоро аз заминах по работа в друг град за около половин година. Почти не сме се чували. След като се прибрах, се видяхме на кафе- общи приказки само. Честно казано-допадна ми, дори и мисленето му като цяло, дори малко детското му прямо и честно отношение. Продължихме да пишем. След месец той пак предложи да излезем, като винаги е намеквал, че предпочита живия контакт. Говорихме и се смяхме цял ден. Беше страхотно... все повече установявах, че в много отношения мислим и реагираме еднакво. Направо уникално... Още два пъти се виждахме, просто нямам думи колко хубаво беше, но до секс не сме стигали. Аз никога не съм мислила за сериозна връзка, защото тези неща не могат да се планират, а и като съм с дете, става малко по-сложно.

И така-супер до деня, в който писахме за това, кой как разбира една такава неангажираща връзка. Казах му, че не мога да приема нормално, ако аз съм с някой-дори неангажиращо-той да има връзка с няколко. Той нямаше в момента. И изведнъж някак се уплаших ли, и аз не знам, но му казах, че трябва да прекратим всичко. Знам, много се увлякох в глупави размишления, но е късно. Поисках следващият ден да поговорим, но уви той каза, че е искал само секс, а вече и това не иска, иска само спокойствие.. след ден-два му звъннах-държеше се нормално, но не поиска да се видим... каза, че не иска да ми проваля живота, че сме се разминали просто, беше като че ли тъжен, не знам. Каза, че иска време да минат емоциите и мей е добре просто да запазим хубавите спомени... Не мислете, че не съм го разбрала. Казах му, че няма да го притеснявам вече.

Но не мога да си простя моята глупост, с която го накарах да се отдръпне... Или не е това причината? Моля ви за някакво тълкуване... от мъжете, които пишат тук. Нещо сигурно аз не съм разбрала... Знам, че сигурно ви се струва глупаво всичко, но не бях срещала до сега такъв ЧОВЕК!! Толкова близък го чувствах, сякаш се познавахме от години. Просто уникално. Дали е възможно да поправя случилото се?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6da2718358
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами изплашила си го. Не може от главата, за краката. Така, както жените не обичаме веднага да ни ръчкат за секс, а искаме да бъдем охажвани, така не може и преди да си се оставила в ръцете на мъжа да искаш едва ли не сериозна връзка. Детето не ти е оправдание, просто не знаеш, какво искаш. Търсиш сигурност и някой да поеме отговорност за теб и за детето ти, но мъжете ги е страх от това. Ако го беше допуснала до себе си, а това значи и секс, той може би сам би направил следващата крачка. Много си го разочаровала.
Решил е да се оттърве от теб, защото му е станало сложно, а и сам е казал - не си му дала спокойствие. Станал е от ловец в плячка, а какво прави тя - крие се и бяга. Честито.
П. П. Ако решиш да промениш нещата, нека той да направи първия контакт, ти във фейсбук коментирай негови снимки да кажем, но толкова.
При срещата гледай да се стигне до секс. После нещата ще се развият от само себе си, е - ако го искаш

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2c9a1dd515
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз така и не разбрах защо си му казала, че трябва да прекратите всичко, а така няма как да дам обективно мнение.
Какво мъжко мнение търсиш? Какво не си разбрала? Казала си на човекът да прекратите всичко и така е и станало. Какво не разбираш?
И е нормално, като му кажеш така той да се отдръпне. Какво очакваше? Да му каже, че искаш да прекратиш всичко и той да цъфне под балкона ти с букет рози?
Пожелала си си нещо - изпълнило се е.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c29b3058a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Автора:
Към 1:Връзка с него по нета нямам, а и вече не искам такъв вид комуникация. Много често хората се объркват като няма визуален контакт. Казах ясно, че НЕ търся сериозна връзка.
Към 2:Просто прекалено много ми допадна човека и някак се изплаших от това... както се казва 'много хубаво-не е на хубаво'. И няма нужда от сарказъм...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker