Изневери ми, а аз тъпакът нищо не направих! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневери ми, а аз тъпакът нищо не направих!
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 5019 пъти
Здравейте на всички!
Никога до сега не съм писал никъде в интернет поради различни съображения, но сега искам да споделя една случка от личния си живот и ще се радвам на подкрепата и мненията Ви били те "за" или "против", "съвет" или "упрек", „обидни” или „похвални” и се надявам нищо да не ми спестите и да ми донесе някакво "умиротворение". Ще си позволя да ви поизнервя с малко повечко описания на случката за да добиете по-пълна представа за героите в нея - които за мое съжаление "не са случайни!!!". Очаквам от Вас да не ми спестявате нищо от вашите коментари и за двете страни, за да мога да си направя изводите правилно за да не си ходя като "Колчо слепеца", защото мисля, че все още не съм а и тя не е за "изхвърляне" и безсмислената заблуда за в бъдеще е напълно ненужна и за двама ни.

Та имам чудесна дълготрайна в последствие семейна връзка със страхотна жена - съпругата ми. В съвместния си живот, който превишава вече 13 години, никога ама наистина никога никой от нас не е повишавал тон на другия, което на всички около нас им се струва "нереално" за толкова време а пък на мен никога не ми е било нужно да го правя, защото мисля, че е напълно безпредметно да се караме за да се обичаме и уважаваме! В началото на нашата връзка аз никога не съм се замислял по въпроса дали това е любовта на живота ми и тям подобни тийнейджърски простотии и може би за това съм изпитал до момента най-хубавите неща от съвместния живот. Не мога да кажа, че нещо ми е липсвало до момента или пък са ме ревнували или съм ревнив. В секса, както всеки мъж така и аз си имам комплекси от общ характер като например - "май ми е малко малък", "защо свършвам толкова бързо дори и след толкова време", "много съм дебел и ме е страх да не я отвратя или смачкам" и т.н., но мисля че те не са ми пречели да се чувствам добре а и на нея не са и давали видими причини да е неудовлетворена от към хубави изживявания. Мисля си, че ако е имало нещо неприятно е щяло доста по-рано да си проличи! Винаги съм се опитвал да се раздам максимално първо да задоволя нейните желания, а после моите - просто защото така повече ми харесва а не защото ви се изписвам на "голям великан".

През нескромният си живот съм имал много възможности да удовлетворя чисто мъжкият си нагон - да участвам и аз като "играч" на чуждо. Успявал съм в тези случай да докарам нещата почти до края (добре почесвайки мъжкото си самолюбие и его) - но мисълта, че ще постъпя толкова егоистично и нахално спрямо човекът, който ме чака в къщи ме е възпирало да предприема последната фаза на чистата физическа изневяра.

До сега винаги съм си мислел, че ако се стигне до момента на разкриване на изневяра от нейна страна, ще стана висок около три метра и с непоколебим глас ще изкрещя като по някоя сапунка - "трябва да се разберем още в този момент миличко - хващай гората!", "вратата е натам - ако обичаш затвори я от външната страна" и т.н.
Обаче - Е да ама НЕ!

Преди няколко месеца усетих у нея някакво напрежение, което го отдавах на повечето работа, която имаше в този момент и на няколко пъти се опитах да разбера на какво се дължи това като се опитвах всячески да я успокоя и да и докажа, че дори и да не успее да свърши цялата си работа в този момент - това не е болка за умиране. Но вместо да и стане по-добре от моите опити то ставаше все по-тежко и необяснимо за мен. И така до момента в който по време на сън тя се събуди свита на кълбо и крещейки до неузнаваемост като през това време ме гледаше право в очите с неописуем ужас. Някак си успях да я успокоя съвсем внимателно и я оставих да лежи в леглото без да я питам каквото и да било - въпреки, че отвътре се разкъсвах от въпроси. След около половин час, тя дойде при мен и с треперещо тяло започна неуверено да ми разказва някой несвързани работи и в този момент въпреки, че не разбирах какво ми говори, стомахът ми се беше качил в гърлото и адски ме присвиваше и болеше! Едно усещане което не ми се беше случвало до момента а и не пожелавам на никой да го усети! Така бавно и мъчително след около час стигнахме до същината на въпроса и на мен не ми се вярваше въпреки, че вътрешно знаех какво ще ми каже.

Беше намерила достатъчно смелост да ми сподели, че от година и половина почти има непостоянна връзка с човек, който е с десетина години по-голям от нея пък е и женен и няма деца - (ако може да се нарече връзка или пък човек, защото по веднъж секс на месец, месец и половина и то само по един път на среща – за мен си е направо нищо!), която връзка се опитала да прекрати няколко дни по-рано. На въпросът ми защо я е прекратила ми отговори, че друг пор още по-дърт разбрал за нея и чрез професионална манипулация защото бил психолог успял и той да се намести "само за няколко - три пъти" между краката и. В този момент аз не знаех къде съм, защото това което научих надминаваше и най-смелите ми фантазии и просто останах като препариран! Учудих се къде ми се затри увереността, да и посоча вратата. Не можах да реагирам по никакъв начин и просто вечерта ни приключи с един невероятен секс. На другия ден по най-бързият начин научих достатъчно и за двамата си "доброжелатели" и взех да се чудя какво трябва да направя. Като истински мъж вече се готвех за личната си вендета - лошото е, че притежавам и оръжие. Вечерта тя ми сподели, че съм в пълното си право да направя каквото реша и че никога не си е помисляла за момент дори, че ще допусне да направи нещо подобно с което така да ме нарани и да ме накара да направя някоя дивотия. Аз тогава всъщност осъзнах колко държа и истински се нуждая от нея и не искам създаденото от нас да бъде изхвърлено с едно щракане на пръст. От тогава насам много работи си изговорихме и се опитваме да преглътнем случката и двамата. Нито тя, нито аз не можем да осъзнаем причината това да се случи точно на нас – „идеалната връзка”. Тя се самообвинява в 100%-ова вина, а пък аз се опитвам да я убедя, че щом се е случило вина има не само тя но и аз – та даже твърдо си мисля, че по-голямата вина е по-скоро моя отколкото нейна. Но въпреки изясняването на положението, взаимоотношенията и чувствата ни, се чудя а и тя и не можем да проумеем каква е причината за това небезобидно залитане – направо чиста форма на емоционална и физическа изневяра. Знам а и непрекъснато виждам и чувам как 90% от хората са престъпили тези морални устои и са......... абе направо 90% от всички се е**т навън като обезумели и то без особено смислена причина! Не мога да се съглася, че любопитството и еднообразието са някакви изключителни причини жени и мъже да си го слагат с чуждо повече от два пъти. Не съм и чул до сега на някой оная му работа да е във форма на буквата „Z”, та да е толкова интересен че да не може да му се устои. Още повече, като научих от нея за подробностите в секса, се почувствах като един истински „Аполон – абсолютен порно герой” в сравнение с него (и не мисля, че това ми е разказано само за мое успокоение, тъй-като получих информация и от други попаднали в „капана” на „баджанака”).

Както и да е, болката е неописуема и от тогава всячески се опитвам да я притъпя, но засега нямам особено сериозен резултат. Най-интересното е, че вместо да загубвам интерес към жена си, аз се чувствам като обсебен се да разбера и не мога да мисля за друго освен за нея. Нямам чувства на ревност, но пък имам чувство на страх че щом се е случило веднъж – задължително ще се случи пак! Опитвам се да приема истината, че колкото повече пресираш и притискаш любимия човек, толкова повече се отдалечаваш от него и ако на нея пак и се прииска да кръшне – няма сила и начин това да бъде спряно. Не съм против мимолетните сексуални контакти от стила „малко съм непохватна, спънах се и се набучих еди къде си” – напротив „третият човек сплотява връзката”! Когато има трети се внася малко стимул в състезанието. Нали така? Ама на мен май случаят ми е малко по-различен.

Умишлено не споменах по-горе, че имаме вече две прекрасни деца и това се случва едва няколко месеца след като се роди второто. Гадното е, че „кочът” я е „фраскал” даже в момент, когато е била и в напреднала бременност и без никакви скрупули е свършил в нея, даже без да я предупреди! Само заради този му акт съм склонен да му откъсна топките и пишока му и да му ги навра в устата. Чудя се дали да го унищожа и да му съсипя кариерата и живота му, както и да оправя жена му по най-долния и просташки начин или просто не си заслужава труда. Имам начини и възможност за това и даже жена му вече е готова – не от мене, но от приятел „нали за това са приятелите, да си помагат в трудни моменти!”. Не съм такъв човек и това, което съм му подготвил на „клесавеца” не ми носи никакво успокоение а напротив, кара ме да се чувствам още по зле, затова мисля да се откажа от пъклените си планове в името на децата си и бъдещето ми на спокоен и разумен човек. Нали е казано „не прави туй що не искаш да ти се случи!”. Още повече той не е 100% виновен това да се случи а и „когато си почешеш ухото с пръстче – на пръстчето ли му е по гот или на ушето???”

Друг въпрос който не ми дава мира е – дали детето е мое??? Вярно е, че „не е важно кой е кочът, важното е в коя кошара блее агнето!”, затова се чудя дали въобще е нужно да правя някакви тестове за бащинство? Какво бихте ме посъветвали?

Съжалявам ако съм отегчил някой с излиянията си но както споменах, за пръв път ми се случва да пиша в нета и не знам как ще реагирате, но се опитвам да пресъздам ситуацията така както я усещам. Ще се радвам ако съм успял да ви пресъздам болката която чувствам и безизходицата в която се намирам, а пък и с интерес очаквам Вашите реакции по темата! Ако имате още въпроси по случката, ще се радвам да отговарям!

Сигурен съм, че за прочелите темата ще е добре, когато се чудят дали да „топнат чушката някъде” та макар и само на бързо и само за веднъж, да помислят за идиотските последици, които ще си навлекат с тоя пуст нагон а и други разни опасности в последствие – прегледи, изследвания за болести, тестове за бременност и бащинство и т.н., да помислят струва ли си всичкото това заради едното е**не??? Дали този с когото смятат да го направят ще им покаже това което търсят? Дали пък не могат да получат това което им се иска и от човека когото ще наранят??? Просто говорете с него! Искайте си за да ви бъде дадено! Изневярата не убива, но пък адски много боли!

Споделете моля според вашите виждания „Дали съм постъпил правилно, като не съм предприел нищо освен да разговарям с жена си и по взаимно разбирателство съм я оставил сама да приключи сагата, която сътвори?”, „Какво да направя със семейството си?”, „Къде съм сгрешил?”, „Да се опитам ли да разкатая мамата на опонентите си?”

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: e3df3e9d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, наистина много интересна история! Според мен две са причините, които биха накарали човек да изневери-едната е че нещо му липсва от човека до него, а другата е че вече не испитва нищо към него... но има и друго нещо, когато загубиш или усещаш че ще загубиш даден човек, разбираш какво значи той за теб... и аз мисля че точно това е станло при вас, разбра ли сте какво значите дин за друг...:) И не се ядосвай, знам че те е боляло, но си постъпил правилно, малко са мъжете, които биха постъпили така:) Ти си истински мъж:) Много успех ти желая и дано всичко се оправи:) сиси

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: f0bb088967
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей. Не не си тъпак, просто в един такъв момент не знаеш как да реагираш. Аз бях в същото положение, когато разбрах че съпругът ми ми изневерява го желаех /физически нон стоп/ но това беше до време. Сега обаче не е така вече не изпитвам тези чуства които съм изпитвала преди, защото се замисих какви ги вършеше той по това време-не че ме е пренебрегвал, но самия факт, че е изневерил бавно ме съсипва. Колкото до отмъщението не си струва, не падай по ниско-ще го набиеш, приятелят ти ще .....жена му и от това дали ще ти стане по добре? А за детето не мисли в тази посока, родителят е този който го отглежда.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 9671a42697
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прочетох историята ти с интерес, и се опитах да се постава ня твое място. Може би ще бъда леко пристрастен, тъй като аз в момента кръшкам на жена си, и нещата добиха сериозни измерения. Но да не се отклонявам от темата. Според мен, самият факт, че съпругата ти е разказала всичко, и е показала разкаяние, би трябвало да ти говори, че държи на теб и те обича. Друг е въпроса дали го е направила заради теб, или заради семеството. Но нещата винаги, ама абсолютно винаги, са строго индивидуални, и човекът, който ще вземе най - правилното решение, си ти. Най - правилно според мен би било, ако и кажеш, че и прощаваш, но и поставиш ултиматум, че при следващ случай, за който разбереш, нещата между вас ще бъдат прекратени. Това е моят съвет. Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 942cc51919
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз не мога да разбера, как може да простиш толкова лесно на жена си това. В крайна сметка никой не я е насилил... от историята ти разбирам само , че тя те манипулира така както знае да го прави само една жена. И аз съм жена, но един здравомислещ човек, без значение мъж или жена, който е щастлив и води нормален начин на живот, всичко със семейството му е ок..., защо по дяволите трябва да се изневерява. И все пак няма да е лошо да направиш тест за бащинство... имаш ПРАВОТО да знаеш истината.
Ж23

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: f4d89af1b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   "Такова"ли сати жената като куче, даже май и са и направили дете, което от мъжка гордост просто непризнаваш, че не е твое и казваш една глупост, "че не бил баща този който е физическия, а този, който отгледа децата " ами по тази логика, защо не си взе жена с готови направени две деца и всичко щеше да е наред. АЗ немога да разбера и простими явно съм още мн млад, защо се обвиняваш ти самия и, защо обвиняваш човека, който е "таковал" женати, ами той вина няма бе пич, вината е изцяло в женати, бил тъпак че сваршил в женати, а тя горката светицата не искала и едвали не той я изнасилил, а тя е светицата. нали знаиш за чуждата к...ва, че няма ребра, защо да я жали, тя самата не се жали и не жали човека, който я обича, та той ли да я жали.

Един ВЪзрастен човек ми беше казал един път много грубо нещо, по този въпрос, ама като се замислих е изцяло прав, поговорката е следната: Кучката докато не вдигни опашката, кучето не тръгва след нея. мн грубо нали, за жялост е правилно това. Та има и една друга: битият е бит Е.....я е Е...н. нети се подигравам или се права на мн интересен просто се опитвам да ти кажа, че вината е изцяло на женати, тя ако се е замисляла само веднаж, че ще те нарани нямаше да го направи, просто не и е пукало и сега това от нейна страна е театър.

Тя си егоистка в пълния и в преносния смисъл на думата. незнам може би постъпваш правилно , че искаш да запазиш семейството си. не ми се мисли ,аз как бих постъпил , ама не се опитвай да прощаваш просто ,ще ти кажа ,че неможе да и простиш колкото и да ти се иска . знай едно нещо пич , ако мога така да те нарека вече , ти трябва да имаш друг живот тази жена ти е сложила най-големите рога , незнам, защо се стремиш да и се харесаш или пък да се правиш на много благ и едвалине на светец , да и прощаваш , не предприемай нищо вече , нали знаиш неможеш да му го варнеш това ,защото втората поговорка ти го доказва това.

НО има и нещо хубаво от цялата работа , че женати е честна и тие признала всичко. поне за това е постапила честно , незнам запази си семейството ,но тази жена я игнорирай не в буквалния смисал, а в преносния , живей си живота и покажи ,че нети пука за нея вече , защото да ти кажа на нея не и пукало изобщо, когато са я праскали, а си е било чисто и просто егоизъм. не я съди просто вече пътищата ви се разминават, ако искаш моето мнение , аз ще ти кажа ,че тази жена не е за теб ,но си запази семейството, като искаш толкова много. аз не съдя женати , далеч съм от тази мисъл, само господ може да ни съди нас хората , защото всички сме грешни и за това ти казвам да не се правиш на него. като се стремиш да прощаваш. айде и успех извинявай, ако съм те засегнал с нещо ,просто понякога съм малко по директен. НЕзнам аз никога до сега не сам се зблъсквал с подобни проблеми .имал съм възможност ,но тя беше, другата да "таковам" на един човек жената, но и казах да си гледа семейството и да не се занимава с младите момчета. сега като се замислям можеби е трябвало да я изпраскам , защото след време не се знае , другите мъже да ли ще имат тези принципи ,който имам аз и да си правят с моята жена същото , което и с твоята , ама аз сега не мисля да се женя ,имам си приателка и тя ме обича, дано нейната любов не е като на жанати любовта , незнам пак ти желая успех и бъди и ти малко егоист.

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: d3deb69ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Затова аз не прощавах. Още, докато бяхме гаджета с жена ми (живеехме на семейни начала) й казах няма да ти ограничавам свободата, но просто ако не ми обръщаш достатъчно внимание и те няма, просто ще ти изневеря. И уж си казахме да си кажем ако случайно някой кръшне. И така реши да си ходи сама на море - хубаво Не се прибираше вкъщи - хубаво. Писна ми и й изневерих - просто едно чукане... Признах й и всич.ко беше наред, продължихме, щото аз не бях направил нищо повече от едно чукане с разведена жена с голям син. Не мога да лъжа и все си мисля, че ние мъжете не можем за разлика от жените, които го правят без никакви проблеми. Но защо ли беше наред?

Щото аз чак сега осъзнавам, че й тя явно го е правила — по-късно ми призна, но колко от всичко един бог знае. Ама после дойде бебето и аз глупакът се вързах ... Е на, сега и аз имам съмнение и то голямо, че е от мене. И съм решил да си направя тест. Не знам какво да ти кажа... правили са ме на глупак и преди и затова започна да не ми пука, спрях да вярвам в дядо коледа и реших, щом с мен се отнасят така и аз ще го правя. И така с една друга, която имаше стабилен приятел, живее с него и т. н., много се уважават, обичат и не можела да го зареже. Тъпо нали! Много пъти съм си мислил, ако съм на мястото на въпросния как ще се чувствам и... няма как, ако обичаш много един човек и си му бил верен, да не ти се загнезди топка в стомаха... Да бил съм верен, повярвайте ми, шест години на първата ми приятелка и се питам защо бе глупак, защо... И така от ден на ден вече ставам все по-злобен към жените и май вече започвам да ги имам само като обект за чукане. Падне ли ми не прощавам и съответно ги наранявам, но това е положението... Е да и аз исках, да вярвам, че такива неща не се случват или поне никога не съм наблюдавал да има такова нещо в моето семейство (имам в предвид родители, роднини), но какво да се прави. Май привикнах с болката от това още от първата ми връзка, но това привикване освен повече да ме озлобява, не знам друго какво се случва.

Май не ти помогнах особено, но моят съвет е - направи си тест и пиши пак и ако излезе истина, че не е от тебе, не знам, май е по-добра раздялата. Аз лично май съм за раздяла. Просто няма да можеш да се отърсиш от това - поне аз не мога.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: fc49c2feaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Болката Ви обяснимо е силна. Добре сте постъпил с изслушването и не бива да се пренебрегне нейното признание. Но как така още преди да забременее и после /въпреки изразеното либидо в този период/ тя хладнокръвно си е продължавала строго сексуалната връзка?

С времето допускам, че някак ще се притъпят разногласията ви в семейството.
Доверието - не знам.

А за теста за бащинство може да опитате дори като блъф.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: d3c70cc138
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Жена ти е изперкала пич. Нещо много яко я мъчи.
Подай и ръка и не и се карай. Ако я изгониш, знаеш
ли къде ще отиде? При другия. Жената иска да чува
точно това което иска сърцето и. Намери го най после
този ключ към сърцето и. Психолозите знаят какво да
приказват. Намирисва ни на секта. Разчепкай нещата
докато не е станало късно. Аз ако обичам една жена
ще си я държа при мене, със зъби и нокти ще се боря
за нея и въобше няма да ме интересува колко души са
я ибали. Напъни се, направи опит и дано нешата се
изгладят. Другия вариант е ДНК тест и развод. Избирай.
ГС1

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 234da54f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човече не се самозалъгвай жена ти не е светица. А тестът за бащинство е задължителен. Пишеш че оня нямал дете дали затова не е използвал твоята и сега да я изнудва да вземе детето. А тя от страх си признава за изневярата.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: feb67ebb65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Приятел, направи задължително ДНК тест и с двете си деца! Ще ти преведа един кратък пример с мой близък приятел - човека разбра, че дъщеря му, чак когато навърши 17 години - не му е истинска дъщеря, благодарение на съпругата си, която като твоята жена решила да му признае.. след това съпругата му реши да запознае детето с биологичния му баща, като изчезваха и двете за по няколко дни от дома си ... - провокира го много добре... - реакцията и негодуванието на приятеля ми и дадоха основание да го напусне с детето, което вече не се обръщаше към него с необходимите думи и уважение, а му казваше, че той не и е никакъв и да си гледа работата ... разведоха се, но скъпите му същества не забравиха, също да му отхапят и едно много стабилно парче от наследствената баница....

Наистина се замисли по въпроса - това е много стар женски трик да си признаеш отчасти накои мърсувания за да провокираш реация в човека с когото живееш и после да я използваш срещу него... - и последно за жена ти , дали има някакви чувства или само интереси към теб - ако погледнеш не думите, а делата и, би трябвало да си отговориш сам...

 
  ...

...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 1b46dc41af
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм в същото положение като теб. Най голямата ми грешка беше, че и простих първия път и се опитах да запазя връзката. После се роди сина ни. А после имаше само още няколко забежки от нейна страна за които разбира се научих. И всичко това в рамките на 4 години. В крайна сметка сега съм сам с три годишния си син, а курвата никой не я знае къде е. Дори и собственото и семейство, което май обича повече мен от нея. Та искам да ти кажа, че колкото и да си готин и да си голям пич само отлагаш неизбежното. Тя си търси друга партия приятелю и когато я намери, а това ще се случи рано или късно ти ще си последния човек който ще научи. До тогава ще се нагледаш на актьорско майсторство. Направи ДНК тест сега изобщо не е скъп, но искай да ти го издадат с правна тежест за да не се налага да го правиш втори път. Ако детето не е твое все пак имаш право да знаеш това. Не искам да те дразня точно в този тежък за теб момент, но тя ще продължи да ти поднася такива сюрпризи във времето и след всеки, толкова много ще съжалява и ще рони сълзи, че ти всеки път ще и прощаваш. Почти сигурно е че ще и простиш с надеждата, че тя ще го оцени. Проблемът е че тя работи с различен от твоя "софтуер". Не очаквай прекалено много. Никога няма да бъде същото. Въпросните тъпкачи ако са ти приятели ги смачкай, защото са се подиграли с теб. Но ако са непознати не търси вината в тях. Знаеш къде е .... знаеш и какво да очакваш ....

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: a33f31449f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Оле божке, ти наистина си голям добряк, ама не знам дали женати заслужава, да си такъв към нея. не знам какво да те посъветвам, защото е ясно че ти обичаш тази жена и след като си и простил това ужасно нещо, едвали има друго което да ви раздели. ако бях на твое място бих станал малко по-резервиран към нея и да я накарам да се почувства виновна, каквато всъщност е. направи си тест за бащинство, макар че това може да ти донесе много неприятности, ако разбереш че не е твое. но ти решаваш дали да живееш в лъжа. желая ти адски много успех и пиши ако има някакво развитие.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: d3deb69ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От №7 към №12 искам да попитам, а и въобще, който знае, къде може да се направи ДНК тест и колко струва. Знам, че в майчин дом май може, но не знам каква е процедурата. Ще се радвам да получа повече информация. Доколкото някъде бях чел е необходимо съгласието и на съпругата. Благодаря предварително!

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 1515673a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Една жена тръгне ли да ходи, и косъм да пада от главата и спиране няма.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 624b4489e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   В никакъв случай не стигай до саморазправа, жена ти е виновна за изневярата, не той или те. Просто виж добре историята и в последствие си дръж жената.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: a7b89b448c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   № 11 съм - посъветвай се с някой лекар или поне мед . сестра , които жена ти не познава , а също и с адвокат без да казваш нищо на съпругата си , ако искаш да ознаеш истината само ти лично , което е най важното .

Ако тръгнеш да търсиш съгласието на жена си , много вероятно е да има голям цирк и в края на краищата да не разбереш нищо . За ДНК тест се иска до колкото знам по капка кръв от теб и от децата ти пооделно . ако имаш познат в криминалната лаборатория , може от косъм , слюнка ...

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: fda756957a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Чета и се чудя, това действителен случай ли е или някъква сапунена история, ако е истина просто не мога да повярвам, че може да си толкова глупав, извинявай, но не мога да намеря друго определение, абе ти жена ти ачик ачик ти е разказала всичките си миткания, а ти се чудиш на кого да отмъстиш и търсиш вината другите, къде ти е акъла, аз съм 55 год. и не бих простила такава изневяра никога, а ти за награда правиш невероятен секс, боже не ми го побира ума, докато четях толкова неща исках да ти кажа а, сега изведнъж всичко ми се изпари, но и свий перките на тая твоя кокошка, тя е намерила уважение и любов и се чуди със къкво да се развлича и ти продължаваш да и го даваш това внимание, бъди сигурен, че отново ще ти изневери, никой не е виновен,единственно тя,просто си търси развлечение, изгони я да разбере къкво е загубила и нека дойде след време тя да темоли унижена, а не ти да страдаш.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 5463a5d3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Бачка глей да не те жарнат и тебе като гледам:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3fa9a91403
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До 14-ДНК тест за бащинство може да се напарви в Американска Гинетична Лабораториа -Амгенлаб. Цената варира в зависимост от това какъв тип тест се прави-дали е за съд или за лична информация

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 57e5880b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Дали е виновна в твоите очи и как гледаш ти си е твоя работа, но тези подробности, които ти е разказала, къде свършвал докато била бременна на мен лично биха ми разкъсали сърцето. Все пак тя си е отворила краката да я таковат разни хора, надали е било изнасилване. И в напреднала бременност, какви хора, какви времена, нямам думи!

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3c2a3cec2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   ЩОМ ИМАШ ДЕЦА НЕДЕЙ. БОЛКАТА ЩЕ Е OЩЕ по силна ако напрайш тая простотия да му отмъстиш и представи си да се стигне до затвор! Щом жена ти ти е споделила значи тя съжалява за грешката си и е добре да й простиш. Знаеш че всички допускат грешки по този начин-първоначално не мислят а правят квото правят и после се сещат след време и им идва до главата че е било грешно. Но щом ти е споделила а не го крие значи съжалява за това което е направила и осъзнава че е грешка голяма и мисля че простиш ли й тя вече няма да прави така (дано). Щом тие споделила и се разкайва за допуснатото значи те обича! Ако не те обичаше щеше да си продължи това и така да си те лъже и т. н.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3c2a3cec2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   според мен това всичкото се е случило за да изпробва любовта ви-дали е истинска (в смисъл така е писано да стане) Като тест или изпит на любовта ви-дали е истинска :)
Както в живота се случват всякакви гадни неща и след като ги превъзмогнеш и след като поправиш грешките си допуснати в живота, ти се доизграждаш-ставаш по-добър и по-разумен човек.Тъй че изневярата пак е грешка но в любовта и просто изпит за това дали истински се обичате :) Ако й простиш и тя също се извини за случилото се и се поправи и превъзмогнете и двамата тази тежка случка и взаимно си простите значи Истински се обичате!!!
Защото незнам кой досега е оставал с жената която му е изневерила.Наистина някои го правят нарочно,но някои просто допускат грешката да изневерят. :)
Надявам се да съм помогнал.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 397c2ee98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Авторе пиши как се развиха нещата?

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ae6519a3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   И аз четох, четох... ... . Най-лошото е че, не е ясно колко от това което казва жена ти е истина и каква е всъщност ситуацията. Поне аз от това което чета, не виждам Тя да е увлечена или влюбена в този човек, или има нещо друго или някой лъже. На 34 съм /само за сведение/ аз лично бих си го взел този човек и повярвай ми много съм убедителен няма да описвам в детайли. Ще разказва, пак и пак, отново и отново... ... ... ... ... . няма да описвам нататък. Знай истината рядко е чиста и никога проста но винаги е ЕДНА. Важно е да си изясниш ситуацията, престани с догатките!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5196f16eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Наистиа е много не приятна цялата тази история с кръшкането, но ако си сигурен в нея че тя е допуснала грешка, макар, че аз за грешка разбирам един път само породен от някакви фактори прости и все пак сме живи хора грешим по някога. Щом имаш и деца ситуацията става сложна, задължително си направи тест за бащинство без значение колкото и какво да ти струва това. Аз лично съм прощавал за изневери вярно, че тогава не съм бил женен, но живеех с тази жена, патувах много и често ме нямаше в къщи и поради тази причина се обвинявах себе си - голяма грешка. Жените са актриси на мойта бивша и липсваше само диплома от НАТФИЗ ревеше, чак в безсъзнание изпадаше, кризи, депресии и хиляди други, а как се кълнеше, че е света вода не напита, а аз от съчуствие или не знам от какво може и от обич или навик вярвах. Тя искаше и дете от мен, бях готов и жилище да и взема понеже тя живее и работи в София, а иначе сме от малък провинцялен град и двамата, мен ме нямаше бях нон стоп в движение. Единн ден ми писна да си затварям очите за очевадното грешка бива един път, бива два пъти, но третия път вече не е грешка, а съвсем друго нещо. Доколкото разбирам тя ти е кръшкала с единия доста време това не се оправя само с" аз сбърках, моля те прости ми" аз така веднъж простих и после съжалявах, не за друго, а за това че вече нищо не беше както преди, относно децата обичай ги, гледай ги и им се радваий, те не са виновни, че майка им вдига краката на познати и не познати.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker