Спя с най-добрия му приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Спя с най-добрия му приятел
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 12193 пъти
Ами изпаднах в нещо много глупаво и нелепо, за което аз съм си виновна... но страдат и други хора.
Имам си сериозен приятел от около 2 години. Връзката ни е страхотна, просто се подкрепяме, обичаме и това ни стигаше. Последния месец имахме един период, в който не всичко беше много добре. Както и да е.

В началото на месеца ми каза, че трябвало да си подава документите за работа извън България. Замина, но се оказа, че беше отишъл да си прави кефа с някакви негови приятели. Стана ми доста тъпо, че ме е излъгал... Не знам защо не ми каза. Не съм някакво чудовище. Млади сме- на всеки му се живее. Сигурно си е мислил, че няма да одобря, но както и да е. Обади ми се 3 дни след като беше заминал и започна да ми разказва, но въобще не ми се слушаше. След това започна с тъпата си ревност. Той замина тайно, но пък и той е ревнивия.

При мен дойде негов много близък приятел, да ме"наглежда" и да вземе да го оправдае малко. Много ми е допадал като човек. Много забавен и внимателен, много ме радва. През времето, което прекарвахме се чувствах супер, но гледах на него като мой брат, не можех да си представя нещо с по-така. Е да, но една вечер се забавлявахме, пийнахме повече и се случи- преспахме. На сутринта ми повтаряше, че не иска това да свършва, че ме обича. Мислех си, че това ще е единия секс- да си направим кефа, но не стана точно така. Най-долно се възползвах от отсъствието на приятеля си. Направих нещото, от което най-много се боеше. Да не говорим, че когато се запознахме той беше преживял една изневяра и двамата си обещавахме, че няма да си причиним нещо такова. Аз не само, че го предадох ами и с най-добрия му приятел.

Преспах няколко пъти с него. Всеки път се дърпам и после човека заспива спокойно, а аз се питам как допускам това. Всеки път, когато приятеля ми ме потърси и го чуя ми става толкова зле. Но същевременно имам някакво желание да бъда с другия мъж, да ми повтаря, че ме желае, а не да ме има за даденост. Не знам какво ме влече толкова. Не става въпрос за секс, а... и аз не знам как да обясня. Самото изживяване. Нямам никаква идея какво следва отсега нататък. Приятеля ми се връща след няколко дни. Аз по телефона съм на път да се издам що за нищожество съм, а как ще го погледна в очите? Ще мога да го прегърна и да му кажа че го обичам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1074486f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, мила, не го обичаш, просто може би си на път да почнеш нещо по-истинско, не мислиш ли?
Ако му пукаше за теб, нямаше да си прави хали-гали сега, нали?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 158b54e0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелят ти не е стока,
но и ти не си.
Към него не бъди жестока
и грешката признай си ти!

Б. К.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 107780b4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Значи... първо на повечето мъже им изневеряват, защото не знаят или по скоро не успяват да накарат жената да себе си да се чувства желана, не успяват да й докажат, че тя е номер 1 за тях!!! Второ, кифли като теб, които не знаят какво искат, но го искат сега точно, на момента има многоооо, въпроса е че гаджето ти явно, щом 2-ра му слага рогца, значи не е стока... а за теб няма какво да кажа, даже си преспала с приятеля му няколко пъти... за по-сигурно дет се вика!!! Ами, находи се докато си млада, защото ако имаш шанса да срещнеш някое точно момче, може и боя да си изкараш с "кефовете", които си правиш...
Р. 22Г-мъж

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: edb278c6c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твоя от къде да го знаеш какви ги е въртял там където е? ! КАто си дойде гледай да си много, ама мнооооого внимателна. Най-добре говори с другия и се разберете. За да не вземе да му разкаже от гузна съвест. Пък ако се харесвате и с него нещата се получават по-добре, зарежи го твоя. Живота е кратък, забавлявай се!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 344a6ba446
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   С такива приятели на кой му трябват врагове?
Аз не се възмущавам толкова от постъпката на авторката, колкото на приятеля му. После женското приятелство било фалш, а мъжкото стабилно, истинско, неразрушимо.
Авторке, ако обичаш и уважаваш приятеля си, бъди искрена с него. Аз поне бих постъпила така. Независимо какъв е, е човек и това, което правите с другия е меко казано гавра.

Лоша

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fc3a6f4992
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   5, пхах, от къв зор да е искрена с него? Пича е казал, че отива в чужбина да бачка, а отишъл да си прай кефа някъде (не става ясно в БГ или не, но не е и важно). Също не става ясно и какъв точно кеф си е гледал там... Но какъвто и да е, за мен тва е супер детинска история, и липса на елементарна откровеност, и от тоя момент нататък този човек и думата "искреност" са в два противоположни края на съзнанието ми.

Неразрушимо приятелство няма, нито мъжко, нито женско. По мои впечатления жените си погаждат повече курвенски номера от мъжете, но това не значи, че няма мъже п*тки.

Кой е по-виновен в случая не знам, трудно е да се каже. За мене никой не е виновен, просто така им е било кеф, така са го направили. Няколко пъти. Което потвърждава, че така им е било кеф. Като им е кеф, да се вземат. А пък пича ако има малко акъл може да се замисли защо за втори път му изневеряват, при това тоя път с "приятел" (има градация) и другия път като реши да ходи напред-назад, може да събере топки и да вземе да каже истината. Тогава може да претендира да му я кажат и на него.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cf29ce798a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   това може да го направи само женско сърце - алчно и без скрупули, горкото момче като разбере щи тегли шута,
аман от боклуци

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d05a23a751
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Както винаги - едно го мислиш, друго го вършиш, трето излиза! Така е в живота! Съдба, на която няма как (или не можем, или не искаме) да й се противопоставим.
Живей без да си слгаш вина на душата. "Нищожество" - що за глупости!? Да не си дала клетва за вечна вярност и обет пред Бога!? Та вие сега сте млади, грешите и се учите от грешките си... Да не мислиш, че някой се е родил научен? Или е живял според предпсанията и нравоученията на другите (обществото) и е прокопсал от това/бил е щастлив?

Може ли и аз да дойда - да те "понагледам", хем и да взема да пооправдая приятеля ти малко? Може и без да пийваме... - за какво да се тровим?

Колегата Кубрат за пореден път е прав :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: edb278c6c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Напълно съгласна с номер 6.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fbeff5f51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, той клати някоя станойка в чужбина, а теб ще те гризе съвестта?
Ако неговият приятел е точен, поговори с него, питай го дали иска да сте заедно и продължавай да си " гледаш кефа". Млада си. Ако не сега - няма кога. След 20 години ще се чудиш какво те е тормозило и как си си похабявала младостта в разни измислени драми.
Да не е ходил да си вее коня и да те е надглеждал сам.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 67676df28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   аз не мисля, че си нищожество. Ако не обичаш вече приятелят си, не се оставяй на навика и престани да бъдеш даденост за него и изживей страстта си с приятелят му. Аз не бих му казала, че съм му изневерила, а че просто че не го обичам вече или ако все още го обичаш посочи му къде греши спрямо теб, какво ти липсва във връзката ви

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 10ce884dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила, спокойно, просто не обичаш истински приятеля си. Напусни го и отиди при другото момче, пробвай с него, може там да се получи. Няма какво да те спира, деца и т. н.
Не се обвинявай толкова, той достатъчно зле е постъпил да те зареже така и да си прави кефа някъде.
Само един съвет - не му казвай, че си му изневерила, нека мисли за теб като на момичето, което е изпуснал, а не като за ку*вата от която се е оттървал!
Успех мила!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 82ed08dc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Винаги много ми е харесвало да чета Кубрат с неговите мнения:)

Моето е, че не е станало нещо фатално. Каквото повикало, такова се обадило. Виж, ако той не беше излъгал къде отива, а ти тук си го слагаше с приятеля му, тогава щях да се изкажа доста по-деликатно. Един живот живеем и когато нямаш ангажименти към човекау с когото си, то значи си свободен да правиш това, което решиш.
Р.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 291f4f56e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   10 ти бил ли си на гурбет?
Говотя гурбет а не какво изкараш по барове...?
Според мен един виновен няма, но повече е виновна жената.
Старите хора казват, докато кучката не вдигне опашката, кучетата не и се мятат.
Вземете се и ще стане, каквото повикало, такова се обадило :-)))

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bb1f14c620
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Кубрат, аз изобщо се съмнявам авторката да го обича. Може да си мисли, че го обича - това е друго вече.
Аз мисля, че трябва да му каже по много причини. Най-малкото, че си е лягала и ставала с този човек две години. Гнусно е да лъжеш някой така в очите, особено при тези обстоятелства.
Дори не я оправдавам. Смешно е как винаги хората си оправдаваме действията. И, какво? По тази логика как ще създаде примерно семейство и как ще бъде в хармония със себе си? При първата лъжа или труден момент ще бяга да се тряска с някого.
Аз мисля също така, че двама човека, когато се обичат трябва да си пазят гърбовете. Може много да се нараняват по между си, но да не позволяват на странични хора да го правят с другия. В случая да го предпази да го научи случайно от другаде един ден и да го нарани, дори да го предпази от такъв фалшив приятел.
Ако има проблеми със съвестта също ще е в нейн плюс да си признае, тъй като това неименуемо ще се отрази на взаимоотношенията им.
Дори от друга гледна точка - да я наречем кармична. Едва ли би искала един ден с нея да се постъпи по същия начин.
Както вече казаха: Каквото повикало, такова се обадило.

И това, че сме млади не винаги ни оправдава, когато се държим подло, лицемерно и неуместно. И аз не знам кой е по-виновен. Всеки сигурно е прав за себе си, но съгласи се, че и не знаем защо е решил да я излъже, че отива по работа? Ами, ако му е липсвала свободата? Тогава не можем ли и него да разберем до някъде?

Лоша

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 46257f703a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Господ да ме пази от приятелите ми, от враговете си сама мога. Единия излъгал другия изневерил, ами какво по дяволите правите заедно. Нито той те обича(щом те лъже така), нито ти него(щом му изневеряваш с приятеля му). А това дали му е приятел е друга тема. Всеки си сърба каквото си е надробил, явно не сте един за друг. Явно искреността при вас куца нещо. Аз на твое място бих му казала за да ми е чиста съвестта и бих му била шута, преди той да ми го бие. Помисли сама за себе си и постъпи както намериш за добре.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 291f4f56e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   В случая момчето е сгршило а момичто съгрешило.
Лоша, напълно си права...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 17a4344dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Според мен пък, Лоша не е права. Не знам, от всяка дума лъха липса на житейски опит и някаква чисто утопична и идеализирана утопия за връзките между хората . Първо, тя изобщо не успява да види същината на ситуацията - практически момчето е заминало далеч от приятелката си - ЗА УДОВОЛСТВИЕ, лъжейки я, че е на гурбет.
Това, няма начин, я е накарало да се почувства самотна и непотребна. Ако Лоша беше права, то момчето би следвало да вземе с авторката - когато се обичат двама, те най-много кеф имат един с друг, не се лъжат. Но авторката ще пречи на удоволствията с приятелчета... и с други жени.
Аз, ако бъда излъгана така, бих зарязала веднага човека. Защо да му се натрапвам в живота, в който съвсем очевадно не му нося удоволствие и радост, а трябва да замине в чужбина, за да ги намери?
Представи си ситуацията на авторката - стои си сама и самотна у дома, онзи сигурно и не се обажда, 100% ходи по други жени в чужбина (да, Лоша, време е да разбереш, че мъжете си имат потребности) - и жените имат свои потребности. Най-малкото от внимание и любов.
Кубрат е прав. Бих допълнила само, че авторката може да приема случилото се не като изневяра и лъжа, а просто като началото на нова връзка, след като старата е приключила и се е изхабила ЗАРАДИ МОМЧЕТО. Такъв е животът.
На мястото на авторката бих се обадила на господин пътешественика и бих му казала, че късаме.
Като се върне, просто ще съм започнала връза с друг мъж.
Такъв е животът.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7596e13e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Ще се съглася с Лоша.
Явно приятелят ти те познава добре и затова те ревнува. Айде, ти че си долна-долна си. Обаче от приятел най-много боли.

Аз знаеш ли какво подозирам. Той нарочно е изпратил приятеля си, за да те провери. А ти си паднала в капана от раз. Дано да е това, че да ти дойде акъла в главата. Ще видим кой ще се смее последен:)

Кума Лиса

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0e295a9fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   към 5 : Как да не се възмущаваш от постъпката на авторката??? "Приятели" по път и над път, като момчето е пълно с такива, но защо и момичето трябва да предаде приятеля си? Ами жените сте си такива, затова господ ви е наказал да страдате повече от мъжете. Сега сте млади, но да ви видим на 40 - дърти, сбръчкани с някой боклук до вас, понеже сте изпуснали правилния човек.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fbeff5f51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   14, гурбет? Целият си живот съм прекарала извън България. Бога ми, до момента не съм лъгала никой от половинките си, защо се прибирам до страната, защо заминавам на дадено място, не съм си правила ваканции, обвити в командировки, работа, погребения, сватби и каквито се сетиш извинения да си далеч от половинката си.
Ако някой ме провокира по този долен начин, не само бих изневерила - бих прекратила отношения с него. По-низка постъпка от секс "с негов приятел" е мишкарски истории и селски номера. Въпросният момък не е отишъл да изкара пари за учебниците на децата, не храни семейство, не е отишло на гурбет. Кой ще плаща неговата сметка? Едно младо момиче?
Когато липсва хигиена в отношенията между хората, няма какво да закрепи връзката между тях.
Последен съвет към авторката - не споделяй за изневярата в никакъв случай.
От 10

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1db9963649
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Всички тук оправдавате авторката, защото приятелят й я е излъгал. Да ама според мен нищо не оправдава една изневяра ама НИЩО. Това дали момчето се забавлява там или бачка или спи с други са само догатки дори и на самата авторка. Ако не го е видяла с очите си какво прави нищо не може да твърди на 100 %. Дори и да са й го казали някои верни приятели. Тя сама доказва колко са верни приятелите в днешно време. Авторке според мен си търсиш оправдание за долната постъпка. Е такова нямаш. И да питаш какво можеш да направиш. Обади се на приятелят ти и му кажи всичко. Вярно е като се върне ще разбие мутрата на "верния" си приятел може и теб да понатупа макар, че лично аз бих се въздържал, защото ненавиждам насилието над жени, но дано да се научиш, че във всяка една връзка доверието е всичко. Иначе ще си останеш сама за цял живот, защото никой мъж няма да иска да си вземе за жена пеперудка, която лети от цвят на цвят като теб.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 344a6ba446
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   18, не си длъжна да се съгласяваш с мен, още по-малко да ми правиш психо портрети без да ме познаваш. Много внимание си ми обърнала, благодаря, почувствах се специална.

Напълно съм съгласна с номер 23, допълни мнението ми.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 23895a133b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Не оправдавам постъпката ти, и знай, че изневярата рано или късно ще се разбере. Две годишна връзка е много време и повечето жени, нямаме смелостта да прекратим дългодишна, сериозна връзка поради най-различни причини. Мисля, че приятелят ти няма да ти прости изневерите, а и връзката ви според мен се е изчерпала. Какво е това тайно заминаване от негова страна? От какво и защо те ревнува той? Съди по себе си или какво? Усещаш ли, че тук се намесва гузната му съвест? Според мен той е гузен за нещо!
Добре, наистина, не оправдавам постъпката ти, дори е адски подла, НО, ако в най-добрият му приятел си намерила това, което търсиш и от което имаш нужда, бъди със него! Трудно ще е отначало, дори може да скъсат всякакви отношения, но такъв е животът. Не живей на чужд гръб, бъди щастлива!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 45a3285273
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Изобщо не дължиш обяснения на този типаж. Кажи му че сте скъсали в момента, когато си разбрала за лъжата му и се наслаждаваи на новата връзка.
До 23:много неща оправдават една изневяра, а в случая даже не е изневяра. Няма нищо долно в това млада жена да иска се чувства добре в една връзка и главно-да не е лъгана. Нали говориш за доверие? ! И какви са тези мезозойски схващания за "разбиване на мутрата"? !?

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1927bc2a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Моята гледна точка е, че от всички най-виновен е верния другар на рогоносеца. Това мъж ли е въобще? ! Да се гаври така с приятеля си? Авторката и тя е виновна, ама до някъде оправдана- пренебрегната, зарязана. Ама имай в предвид, че въпросния "добър приятел" ако иска да запази поне мааалко достойнство трябва да поговори с момчето. Да не си сама, защото не си се въргаляла сама в леглото, ама седнете тримата и му кажете. Еее... сигурно ще смени физиономията на "другаря си", ти може и без бой да се измъкнеш, ама ти стига унижението...
Ба*ти хората, ба*ти приятелите...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f69ed3d5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Наи добре не му казваи! Верно излагал те е за патуването му, не го оправдава, но не ти е причинил толкоз болка, колкото ти ще му причиниш ако му кажиш за изневярата ти с приятеля му...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker