Кой е бащата на нероденото ми дете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кой е бащата на нероденото ми дете?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 7483 пъти
Имам си сериозен приятел от почти 2 години.. той е всичко което съм искала и съм мечтала в един мъж аз съм на 18 а той е на 25.. Проблема идва там, че бившият ми приятел който колкото и странно и невъзможно да ви звучи е рецидивист [с 1 дума е в затвора] странно вероятно звучи тъй като много малко жени или момичета имат отношения с подобен тип хора.. затворници.. той е по затворите от малък виско между нас започна когато бяхме на 16 той е на моята възраст тоест сега е на 18. Бяхме заедно 1 година аз в родния си град а той в Бойчиновци..

Много го обичах сигурно никога няма да изпитам такива чувства към никой това беше 1 ми любов.. но родителите ми бяха против тази възка и аз я прекратих чрез неимуверни услия много сълзи и скандали.. Тогава след половин година горе долу се запознах със сегашния ми приятел, макар да не бях забравила на 100% моята "1 любов"ии така той беше в затвора за малолетни и непълнолетни а аз бях с новия си приятел вързка която след 2 много красиви години прерасна във нещо много голямо и истинско...

За мен парите не са най-важното но човека който в момента е до мен сега и много наистина много макар да не е основен фактор за мен е доста важен на който моят скъп рецидивист и 1% не отговаря.. така преди 1 седмица излизам с приятелки на дискотека и познайте кого виждам човека с кого се бях разделила почти преди 2 години той дойде при мен заговори ме мислех че всичко ще е нещо безобидно през ума ми не би могло да мине че виждайки го ще изпитам онова от преди 2 години...

Разбрахме се да се видим на кафе на следващия ден.. нали излязохме говорихме си припомнихме си много неща ии аз се размекнах ии просто го пожелах исках да съм с него неговоря за секс говоря за връзка ново което неможах да имам с него заради родители ми и затвора. Точно там започна нашата тайна вързка тайна както винаги и по сладка от всякога. Виждахме се близо месец беше ми много гадноо за сегашния ми приятел че му изневерявам той не го заслужаваше... но пазих тази тайна след месец стнана може би най-ужасното нещо за мен открих че съм бременна.. най-страшното беше че може би ще прозвучи как да се изразя курвенко но спах и със 2 все пак бях и със двамата и го обичах еднакво.. не знам от кого е детето дали има начин да разбера кой е бащата преди да се е родило да знам да го задържам или не ако е от тайната ми вързка няма да го задържа защотото нито аз нито това дете ще имат бъдеще с такъв човек как да разбера кой е бащата как да кажа на приятеля си че съм бременна всъщност и на двамата...?? :(:( какво да правя не искам да ги губя и да остана самотна майка заради глупоста си... много съм отчаяна помохнете ми незнам какво да правя как да постъпя... Моля не ме съдете знам че съм постъпила много грешно просто искам колко може да поправя тази грешка... :(:(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 511e12f388
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мацка, проблемът ти не е, че си постъпила грешно, всеки прави грешки и това е ОК, стига да се учи от тях. Проблемът ти е, че не МИСЛИШ като правиш нещо. Най-напред откогото и да е детето, е супер безотговорно да забременяваш на 18. А това е ТВОЯ отговорност. И на партньорите ти разбира се, но преди всичко твоя. Ако беше го правила с кондоми или беше пила хапчета, сега нямаше да имаш този проблем и щеше да можеш да продължиш да си се чукаш на воля и с двамата. Като казваш, че сегашния има пари, що не го измуфти за едни противозачатъчни? Щяха да те пазят еднакво и от двамата.

Второ, не казваш какво е правил т. нар. рецидивист, че е попаднал в затвора, но като цяло е добра идея да стоиш настрана от такива индивиди. Вероятно те манипулира за много неща, а ти като ти гледам мисленето дори не се усещаш.

Трето, най-напред си изясни ТИ какво искаш и с кого аджеба искаш да бъдеш, щото хич не си наясно със себе си. Поне си наясно, че с единия нямаш бъдеще, но не става ясно ако не се беше случило това докога смяташе да караш така паралелно с двамата... докато го опандизят пак ли?

Четвърто, като казваш, че е от Бойчиновци (по една случайност съм минавал през тоя район) и че е рецидивист, мога да се обзаложа, че тоя тип е от "братчедите" както им викате там.

Моят личен съвет е да махнеш детето, защото на тая възраст нищо добро няма да види от тебе, без значение от кой баща е. Поживей си още някоя година и като си седнеш на гз, тогава прави пак деца. САМО ЧЕ ако ще го махаш, го направи като хората, в болница и при добри специалисти (най-добре в София или поне в Монтана)! Да не тръгнеш да абротираш при кварталния фелдшер, че от него може и да не си тръгнеш жива. Като на сегашния ти приятел, че детето е от него, но още не го искаш и се надявай да те послуша.

Това е според мен най-доброто, което имаш като вариант. Но в крайна сметка решението си е твое, животът също.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2e82124a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Мила, на твоята възраст съм, виждам, че не споменаваш окончателно за аборт. А може би трябва? ! Махни бебенцето, колкото и да е гадно ще е най-доброто решение и за двама ви. Млада си и няма какво още да му предложиш, най-вече едно добро бъдеще.
Аз съм в подобна ситуация като твоята само, че мъжът, който обичам се крие от приятелката си. Не знам и не искам да знам какво точно изпитва към нея, но съм сигурна, че ме обича. Имала съм връзка с него преди той да намери сегашната си приятелка и един ден ненадейно ме потърси и стана от нищо-нещо. Постоянно казва, че иска да ми направи бебенце (а на мен това ми е мечтата - да стана майка). Аз започвам да му говоря, че не трябва, млади сме и т. н. След което той ми казва ИМА ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКО!
Послушай тези думи и не избързвай с раждането на детето. Не обричай себе си и него на мъка. Нищо добро няма да излезе от това.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e1c30bc9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Послушай Кубрат и не създавай нещастни деца.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8d0c906024
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма милост за глупаците!!!
BV

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f7e9735781
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз изобщо ти се чудя как може да се питаш от кой ли е детето. Ми няма как да разбереш. Просто трябва да го махнеш. Поради милион причини. Дори официалният ти приятел да е сериозен и отговорен, способен да се грижи за това дете, ти решиш да продължиш с лъжата, без да му казваш за другия. Според теб бившият ти като разбере, че си бременна как ще реагира? ! В най-добрия случай ще се осъмни дали той не е бащата, ще започне да създава проблеми, ще каже за връзката ви на приятелят ти. Изобщо голяма каша ще стане и животът ти ще се превърне в ад. Ако решиш да оставиш детето накрая най-много да си останеш да го гледаш самичка.
Изобщо не го мисли, а възможно най-скоро направи аборт. И друг път се пази повече от забременяване.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bb28589960
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ето как се появяват нещастни деца на тоя свят!

Кумчо Вълчо

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e717d0cedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аборта не е решение, повярвай ми после ще се чувстваш ужасно, чувството за вина ще те преследва винаги и ще се питаш как е щяло да бъде ако си постъпила по друг начин! Не си споменала какви предпазни мерки ползвате с приятеля ти и с тайния ти приятел(това е от голямо значение, за да си дадеш отговор на въпроса, който те мъчи). Иначе съществува днк тест който може да се направи, докато детето е още в утробата на майката, но трябва плода да е поне на 10 г. с. Взимат се новообразувани клетки от плацентата на майката и разбира се днк от предполагаемите бащи. Лошото в случая е че теста е доста скъп 950лв.... Дано съм ти била полезна. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 93f8fc1538
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Подкрепям всички коментари по нагоре, но все пак не мисля, че с аборт ще си оправиш положението. Първо ако направиш аборт има вероятност да не може повече да забременееш някой слънчев ден когато силно го искаш и второ, и да направиш аборт чуството за угризение за това, че си изневерила на сегашния ти приятел все още ще те преследва и някой ден ще приключи връзката ви. А ти как може да не ползваш предпазни мерки поне с единия бе мамка му, ако поне с единия беше сега щеше да знаеш кой е бащата... и аз съм на твойте години, незнам какъв съвет да ти дам. Ако ще правиш аборт все някой ще разбере, че си бременна, освен ако нямаш скътани някаде от 100 до 200лв. Незнам мацка, бебето ти вече със сигурност има сърчице, би ли убила едно невинно същество???

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1245499d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Комшията Иван е бащата!!! .... Изумявам се как е възможно да има толкова прости жени, а и явно мъже. Право аборт, защото иначе живота ти ще стане ад, а и детенцето най-вероятно ще расте без баща... ''от 2 стола на земята'' ми изглежда твоята работа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4bf3a67b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като започнете с глупавите си теории за аборта.... Заради такива закостенели разбирания е пълно с нещастни деца с обречено бъдеще. Какво живо същество до 3-ия месец? ! То е ембрион. В някои случаи, както този на авторката, по-добре тази бременност да бъде прекъсната своевременно, вместо да обрича да труден, объркан и нещастен живот толкова хора, в това число и себе си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b69253e25e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   №8 е дала най-пълен и точен отговор. Моето мнение е да запазиш детето, пък от когото и да се случи да е. Наистина припомни си ползвала ли си предпазни средства с поне един от двамата. А ДНК теста също би бил от полза.
Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b69253e25e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   За теста докато детето е в утробата трябват поне 10 седмици, а ако е за кръвна проба 12. Трябва да се вземе ДНК от предполагаемия баща, но първо трябва да се консултирате с някоя лаборатория как и кога се взима проба, защото не може да се държи дълго. Хубавото е че може пробата да е и от предмет до който се е докосвал бащата. Лошото е обаче че в БГ не се правят такива тестове, а те се изпращат до САЩ в някаква лаборатория. Значи трябва да се свържете с наша лаборатория и да дадете материалите след което се пращат в чужбина и се връщат по пощата. Вероятно ще излезе скъпичко.
Дано всичко е наред и детето да е от този от когото искаш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fcb5ee53e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз само не разбрах как си на 18 и имаш връзка от две години, но когато си била на 16 си водила връзка с продължителност една година с онова момче...
Доколкото си спомням от математиката в четвърти клас е някак невъзможно...
И все пак, ако не лъжеш имаш два варианта.
Ако тези двама мъже нямат някаква голяма разлика във външността (примерно затворникът да е ром, а приятелят ти типичен славянин, както и ти) и искаш да задържиш детето то просто кажи на приятелят си, че е от него. Не е правилно, но ще го направиш в името на детето, не в свое.
Другият вариант, ако не искаш да задържиш детето или няма как/не искаш да кажеш, че детето е от него направи аборт, НО приятелят ти ще разбере. Ще се възстановяваш от аборта и психически и физически известно време и няма да имаш подходящо оправдание за пред него.
Има как да се разбере от кой е детето.
Разбери в коя седмица си бременна и изчисли с кого си правила секс в денят на зачеването... Стига да не си го правила и с двамата в същият този ден.
Не ти препоръчвам да започваш връзка със затворника, нито да отглеждаш дете с него. Не, защото е бил в затвора, а защото няма да е добър баща и съпруг щом е рецидивист.
В крайна сметка си помисли добре ражда ли ти се дете и имаш ли възможностите. Обичаш ли приятелят си и готова ли си да си с него дълго време.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6b3ae32575
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Направи аборт!!!! Та ти си само на 18год., знаеш ли колко живот има пред теб... Казвам ти го от опит, сериозно.. ще съжаляваш, дете винаги може да си имаш ако искаш, при все че тука нещата и са и доста по-сложни като незнаеш кой е бащата.... Послушай ме.... аз съм на 30 г и въпреки хубавото ми дете, съжалявам за пропуснатите неща...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: aba4376883
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Абортът е ужасно нещо... Не знам какво да те посъветвам миличка. Единственият съвет, който ми хрумва е - ако можеш да се справяш сама (като цяло говоря) тогава остави бебчето. Не знам... ти си само на 18, сигурно себе си не можеш да гледаш, камо ли дете...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8c300c4ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Как да те посъветвам като съм твърдо против абортите? ! Детето не ти е виновно, че да го убиваш! Сега някой ще каже, че убийство е след 5-6 месец, но не е така - щом си заченала, значи така е трябвало да стане и това дете трябва да се роди!
Кажи и на двамата - признай какво си направила и им обясни ситуацията точно както е иначе всичко ще се стовари върху теб, когато се разбере всичко.
И за твое добро - махни се от затворника! Дори да се окаже баща на детето опитай се да се справиш сама, може би с помощ от родителите ти.
Дано да е от приятеля ти и ви пожелавам късмет! :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fcb5ee53e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Добре, де, щом е убийство да се премахне от моментът на зачеването то Ескапелът е средство за аборт.
Какво значение има дали ще е след два дни или два месеца?
Лицемерно ще е да твърдите, че пък, че убийство е само след 2-3 дни/месеца - "щом си заченала така е трябвало да стане и това дете да се роди". Скъсаният презерватив не е знак от Бог и съдбата, а продукт на недоусъвършенстваната ни фармацевтика. Но хубаво нека приемем, че никое зачеване не трябва да се прекратява - без значение след един ден или пет месеца.
И сега какво да правим?
Да съветваме всяко 13-16 годишно момиче да задържи дете, продукт на грешка, невнимание или ниска сексуална култура; да жертва образованието си и да бъде самотна майка?
Ами, жертвите на изнасилване?
Да ги караме да раждат деца, които да продължат родът на един болен перверзник гаврел се с тях?
Това ли е вашата представа за съдба?
Ами, майната й на съдбата ви в такъв случай.
Жената не на тази планета само, за да ражда деца и съдбата й и това какво й е писано не се изчерпва с това някой да й надуе корема.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ed45c4e37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ами заради такива разбирания че абортът е убийство сме на първо място в Европа по брой изоставени деца. Заради това че не може да си държи краката събрани не може да обрече едно дете на нещастно бъдеще. Накрая ще останеш от два стола на земята и детето ти ще расте без баща. Махно го докато е време и си подреди живота, а не да не знаеш какво искаш. Успех
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 480911f08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Браво на номер 20. Напълно съм съгласна с това мнение.
Естествено, че абортът е неприятно и опасно за здравето на жената нещо. Трябва да се прави всичко възможно за да не се стига до него. Но има случаи, в които няма по-добро решение.
Авторке, а ти мислила ли си какво ще причиниш на близките ти, на семейството ти с тази бременност?? След като не мислиш за себе си, помисли поне за тях!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4917a19b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Лудост! Явно жените обичт престъпници, а аз нормалния работещ все чакам и си чакам, а не идва! еб*хти скапания живот, ами обичайте си лошите момчета ама ги чакайте в затвора! Разочаровам съм от този свят вече! Къде са жените за нормалните мъже като мен! Къде са боже господи

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3b7578d5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ти си ужасна. Знаеш ли, че в затворите се хваща СПИН? Може да заразиш човека и да му съсипеш живота.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4c037f68a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   ма тя си е спинозна, щом се чуди от кой е бременна,
да си ходи при затворника и да остави доброто момче на мира

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bc93bde151
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Е, как да ти се даде отгоеор, като въпросът ти звучи горе-долу като "кой ми е срал в гащите? "!!!

Аз също съм против абортите - никога не са били алтернатива, никога не съм стигала до подобна дилема, защото съм/сме се старала/и поне в това отношение да проявим отговорност. Така че няма да те съветвам какво да правиш = животът си е твой, а разногласията относно "ЗА" -"ПРОТИВ" аборта, най-много да сложат началото на нова тема.

На този етап може да се направи тест само от околоплодните води, но внимавай - съществува около 1% риск от опасност за плода ( това в случай, че си продължиш бременността). Да, скъпичък е теста, но грешките/глупостите се заплащат винаги, по един, или друг начин.

Ако пък си се решила на аборт, въпросът ти остава с енциклопедична стойност, за твоя лична информация.

Не знам какво другио да ти кажа. Много ме е яд на такива като теб, дето "най-мразят да мислят".!!

Бон шанс - каквото и да решиш!

М. М.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: dcc112fd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Не абортирай! Това може да ти донесе проблеми за напред, но трябва да знаеш нещо. Да имаш дете е сложно! Едно раждане струва към 1000-2000 лв без прегледите. Обсъди го с приятеля си и разкарай този дето само може да накара бебето ти ако момче и то да ходи в пангиза! Късмет!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 20 дни
hash: 81a177a305
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   28, да не абортира ли? Ти да не мислиш, че от 9 г. и 4 мес. все още детето е в корема ѝ? Бах ва у тъпите хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker