Не ми е казал, защото съм щяла да го разбера погрешно, но ето че стана скандала! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми е казал, защото съм щяла да го разбера погрешно, но ето че стана скандала!
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2493 пъти
С приятелят ми сме заедно от 1 година и 3 месеца. Всичко е Ок докато не стана скандал поради факта, че той си беше писал с една негова бивша днес, която се е върнала от чужбина скоро(видях във фейсбука) да се видят и след това беше изтрил съобщението. Аз го питах-той отричаше и накрая ми каза, че са си останали приятели и едно кафе не значи нищо. Не ми е казал, защото съм щяла да го разбера погрешно. Но ето че стана скандала, защото много пъти съм му казвала да не ме лъже-и сега какво? Много ме нарани. Защо ги прави тези неща просто нз.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9d60bc77cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами защото ти го принуждаваш. Остави го да си има приятелите, стига да има граница на взаимоотношенията с тях. Не го притискай с ревност - така ще го накараш да шикалкави за лъжичка свобода.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8cd9063741
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   то и при двата случая щеше да си наранена ама карай, признай си щеше да си вкараш в главата, че той още има чувства, че веднъж щом е станало, ще стане и втори път, че той мисли за нея, че тя му липсва и хиляди неща още. И той като си е помислил за всичко това и най-вече, че ще изгубиш доверието си в него е решил просто да скрие истината. Разбирам те напълно и аз изживях същото разочарование не точно, ами болка при мисълта, че ще загубя човека, когото обичам заради старата му любов. Неговите действия бяха същите като на твоят приятел, с разликата, че когато дочух за това че моят отричаше и аз му повярвах, но мина време, напи се и си призна. Казвам ти колкото и тъпо да прозвучи почувствах се все едно някой ме е нокаутирал. Поревах си, простих му, но... Ако си ревнива колкото мен и злопаметна ще подлагаш вече всяка негова дума под съмнение

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 285a16ffce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нормално е да се ядосаш, защото е скрил от теб. Помислил си е, че ще го разтълкуваш погрешно, добре може и така да е, но може и да не иска да разбере, че ще се среща с нея. Каквото и да ти напишем, само ще вкараме масло в огъня. Така че... трай си за сега. Виж по-нататък какво ще стане, и ще продължат ли да се срещат. Не му говори за нея, все едно не ти пука е това е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d8c176ef38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен ти си права на 100%. Ако има намерение да се вижда с бившата си просто приятелски да вземе и теб, нали няма нищо между тях. Така е редно да се постъпи за да може да спечели доверието ти. Човек лъже, когато осъзнава, че не постъпва правилно. Всички други обяснения са оправдания.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 82e4011094
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторке, вариант 1: Излъгал те е, защото е п*тьо и ти няма доверие, че ще го приемеш нормално. Ако наистина си щяла да го приемеш нормално, и си му го доказала в миналото, а него все още го е шубе да си казва такива работи - тогава се замисли доста колко струва тоя човек.

Вариант 2: Направил го е, защото ЗНАЕ, че няма да го приемеш нормално и е решил да си спести излишни скандали. Ако е така, тогава се замисли над себе си - така до никъде няма да стигнеш.

И в двата случая - каква работа имаш ти в неговия фейсбук? ! Че даже и си разбрала, че е изтрил съобщението, т. е. си го видяла преди да го изтрие. Ако бях аз, от тука нататъка за НИЩО няма да разбереш истината от мене.

Ако искаш да те уважават - уважавай и ти.

Кубрат

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 148aabf33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Деца, деца... колко сте зле и в какви илюзии живеете... (и авторката, и коментиралите) Никой на никого и с нищо не е длъжен - най-малкото пък да дава обеснения! "Твоя" какъв е бил преди да го познаваш? Абсолютно никакъв! Защо си мислиш, че сега е по-различно? Ще излиза с която си иска и ще прави с нея каквото си иска, а ти, ако имаш нещо против - ще изхвръкнеш от живота му, както и на всеки нормален човек. Ще живееш сама с "правилата" си и ще се питаш: "Защо? ".

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 08d9d5f8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами и ако на мен ми ровят в личното пространство и аз нищо няма да казвам. Човека явно те познава и е решил да си спести някой и друг скандал. Всеки има нужда от социални контакти и защо с предишни гаджета да не разделим човешки, винаги ли трябва да си обръщаме главите. И ако той е искал с нея е щял да си остане с нея. Не прави сцени и не задушавай човека до теб.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 82e4011094
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Маги, мда, и на мене вариант 2 от горния ми коментар ми се види по-вероятен...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 065d70af5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   По принцип съм съгласна с мненията, че трябва да се уважава личното пространство. Но в повечето случаи се съмняваме и нямаме доверие в партньора си, когато има основание за това. С каквито и оправдания да украсите една лъжа, тя си остава лъжа. А когато разбереш за подобна като при авторката лъжа, започваш още повече да се съмняваш. И как нейното гадже ще иска тя да му има доверие, като той няма на нея и не й споделя нещо, което според него е толкова елементарно. Аз също бих се ядосала на нейно място.
На мен също ще ми се ядосат ако отида на среща с някой бивш, но въпреки всичко ще кажа преди това. А ако реша да си премълча, значи намеренията ми не са просто кафенце...
Авторке, моя съвет е да си изясните взаимоотношенията с приятелят ти. Седнете и поговорете.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker