След 3 години тя скъса с мен заради себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След 3 години тя скъса с мен заради себе си
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 4984 пъти
Аз съм на 24, а тя е на 22. Всичко беше прекрасно, тя ме обичаше и го доказваше постоянно, даваше всичко от себе си така както и аз. Тя означаваше всичко за мен. В продължение на три години бяхме истински щастливи и не можехме един без друг. Бяхме постоянно заедно дори и в работата. В чужбина и къде ли още не. Всичко вървеше повече от добре допреди няколко месеца.

Изненадващо за мен тя започна да говори за някакво различие в характерите ни. Аз съм по-спокоен, а тя е по-импулсивна и емоционална. Въпреки това ние се допълвахме един към друг. Аз давах спокойствието и разбирането и уважението, докато тя подгряваше тръпката помежду ни. И двамата бяхме щастливи.

В един момент тя наистина започна да мисли за различието между нас. Стигна до извода че за нея е нужен човек който да мисли като нея, с нейния характер, с нейните разбирания, а на мен обратното-човек подобен на мен. Интересното беше че въпреки това, двамата не спряхме и нито за момент да се обичаме. Тези нейни мисли започнаха да зачестяват. Казваше че започва да й липсват емоциите, разнообразието, актовността и това че тръпката й към мен започва да изчезва.

Имаше момент в който се карахме или по-точно тя се караше с мен, но аз не го взех на сериозно, защото това беше един от много редките случаи в които се стигаше до конфликт. Винаги сме били едно цяло. Имахме планове заедно, планирахме много неща, всичко беше въпрос на време. Един ден се оказа че тя се е запознала с някой, който олицетворява тези единични качества за които тя ми говореше. След няколко седмици тя просто скъса с мен с довода че вече е изстинала към мен и различието между нас е непреодолимо.

Аз бях шокиран. И след раздялата ни тя продължи да казва че ме обича, но просто така е трябвало да стане и така е най-правилно. Разбрах че вече ходи с това момче. Аз просто съм съсипан и не мога да преодолея този шок. Обичам я истински и бих й простил всичко само и само да се върне при мен. Знам че винаги е имала и продължава да има чувства към мен. Въпреки болката и месец след раздялата аз продължавам да търся нея и да я искам още по-силно. Вярвам че ще ме потърси....... но не знам дали си струва......

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: 5c964a8526
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Докато четях това имах чувството че го пиша аз и от ново се върнах назад във времето (1 год.) Единственото което ни различава че аз бях с моят човек 7 години. Всичко беше ок докато той ми каза същото беше огромен шок за мен тъй като имахме и дете. Той се хвана с друга и така, а аз останах да си ближа раните сама с детето за това знам какво ти е. Много лесно е да те посъветвам да я забравиш, но знам колко е трудно. Но повярвай живота продължава и рано или късно ще срещнеш любовта и ще ти мине ужасната болка и обида. Гледай напред и не се отчайвай огледай се за други жени, които наистина те заслужават. Пожелавам ти успех. Ж24

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: f739f1eba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чувството се "опитомило" и е отминало. Не я търси.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 6e3fe554ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Просто ми помогнете да разбера изобщо има ли шанс тя да се върне при мен

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 4d4f65dba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Става съвсем ясно от нейните думи - казвала ти е, че й липсват емоции, разнообразие. Тя просто е избрала тръпката от новото, от различното и е разбираемо, защото е само на 22. Нормално е да те обича, имали сте хубави отношения и не си й създавал проблеми, но май че точно тук е проблемът. Емоционалните хора имат нужда от динамика и като прибавиш динамиката на младостта, излиза, че ти си остров на спокойствието, който не й е нужен. За съжаление човек не винаги оценява това, което е до него и безкористно и всеотдайно му предлага емоционално спокойствие. Има голяма доза истина в това, че сами си търсим драми. Може и да те потърси, но когато разбере, че с другия ще има вълнения, но и страдание. Ти решаваш, дали ти се чака.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 1a6e8de294
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Абе човек, замисли се какво означава това - АЗ МНОГО ТЕ ОБИЧАМ, НО СИ НАМЕРИХ ДРУГ - не давай в никакъв случай повече достъп до теб на тази вече НЕ твоя хубавица да ти разбива сърцето - колкото по бързо си намериш друго момиче, толкова по добре за теб...

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: acdcbe192b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Шанс има винаги.. да, но се замисли.. дори и да се върне при теб, заслужава ли си да я чакаш, тя наистина е по-различна.. може след време и да съжалява, но за сега нещата стоят така, тя вероятно има нужда от нещо ново..
Вероятно много те боли... разбирам те, но живота продлжава, намери сили и го преодолей, ти си твърде млад. И все пак шанс има винаги!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 193efa8d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Знам, че в момента ти е много трудно, но един съвет просто няма смисъл. Не може един човек да обича, а да наранява така жестоко. Може и всичко да е било идеално, но щом тя търси това ''другото'' значи не е подходящата. Радвай се че така са се развили събитията най-вероятно сега ще срещнеш наистина подходящото момиче, което ще те направи истински щастлив. Живота продължава НИКОГА не гледай назад само напред. Човек не трябва да живее в миналото, а в настоящето. Тя е твоето милано. Желая ти от все сърце много щастие и дано да намериш истинската любов. Успех !!!

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: df3ede2475
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Питаш има ли шанс да се върне? Разбира се че има. Когато и омръзне да лудее и поиска спокойствие, първия човек за който ще се сети, вероятно ще си ти. И верочтно ще се върне-да. Но какъв е смисъла? И до кога ще трае? До следващият път когато и се прииска да си полудува на воля. А ти си тихичък, кротичък и я обичаш... ще я чакаш, нали? Но пак те питам какъв е смисъла? Това ли искаш за себе си? Някой който ти казва че те обича, но предпочита първо да си поживее с някой който отговаря на изискванията й. Не си го причинявай. Просто тегли чертата и давай смело напред. Никой не е казал че ще е лесно, но в живота няма нищо лесно. Прекалено дълго си мислил първо за нея, сега е време да помислиш малко за себе си. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker