Възможна ли е такава жестокост? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможна ли е такава жестокост?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2485 пъти
Никога не съм била така наранявана от мъж, а този го направи само с думи, с едно изречение. Не сме били любовници, гаджета, бяхме само добри познати, после не чак толкова близки приятели. Аз на 25, той на 28. Всички го смятат за свестен, дори повече от свестен мъж. В началото на познанството ни само го харесвах, но той беше мълчалив и срамежлив и нищо не се получи тогава. Говорим за преди 8 години. През годините ту влизаме в по-близки разговори, ту за големи периоди не сме се виждали. Аз приключих връзка, която считах за болезнена и някак си започнахме да се сближаваме. Аз се влюбвах все повече и повече в него. Няма какво да лъжа, но жените около мен все него поставят като мечта за идеалната си половинка. Има си безспорни качества, добра визия, професия, кажи-речи наистина няма какво лошо да се каже за него, дори от единствената му бивша, която и днес го издига на пиедестал. Както казах, ставахме по-близки, а аз все по-влюбена. Дори в един момент осъзнах, че досега изобщо не съм била влюбена истински. Казах си, той е свободен, той е човекът за мен. Да, ама не. Поех инициативата, имаше закачки, целувки и нещата в един момент отидаха и към секс. В този момент, той се дръпна и пак напусна сцената. Ден, два, седмица... реших, че няма да го оставя, потърсих го, исках обяснение. Изкопчих най-ужасните думи, които някой ми е казвал! Този добричък мъж, културен и възпитан ми заяви направо, че за него аз спя с мъжете само, когато имам изгода от тях. После добави, че щом това приключи дали след месец, дали след година съм ги пращала по-дяволите, а той изобщо нямал намерение да е следващия. Плаках много, той тръгна да ме успокоява, беше голяма сцена. Може ли мъж да каже такова нещо на жена? Имала съм 6 приятеля за осемте години в които се познаваме, винаги съм търсела любов и топлина и не съм я намирала, затова пропадаха връзките ми. И в момента в който мислех, че открих истинския той си свали маската на свестния мъж и се оказа едно скрито чудовище, което успя да влезе в сърцето ми и да го разбие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 45b5ee437d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки от двама ви е прав... от своята гледан точка! Проблемът при вас е, че никой не разбира другия (не може да се постави на негово място). Освен това и на двама ви егото ви е много голямо (оттам и "нараняванията").

"Имала съм 6 приятеля за осемте години в които се познаваме, винаги съм търсела любов и топлина и не съм я намирала... ". Ако беше търсила къде да ДАДЕШ любов и топлина, а не да ВЗЕМЕШ - тогава щеше да успееш още с първия от 6-имата! Е, хайде да речем, че той се беше оказал отвратителен, непоносим, безнадежден случай и т. н. (в което дълбоко се съмнявам) - да го беше сменила с втори, ама 6!?

А и при положение, че не сте били интимни (т. е. несъзнаваната част от вас не ви е събрала) - какво въобще искаш/очакваш от него!?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dccfcbe9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е чудовище, а е казал какво мисли за теб. Може да е слушал за теб, да те е наблюдавал през тия години. 6 гаджета са нищо, има къде къде жени с повече опит. Имала си възможност да се защитиш, а не си го направила. Вместо да ревеш защо не му обясни, че не си такава за каквато те мисли, защо не го светна че причината за разпада на връзките е това, което споделяш на нас? Според мен имаш шанс с него, все пак се е почувствал зле, че те е оскърбил. Ако искаш да си с него, поговорете си да ти даде шанс и да се докажеш, че не си такава за каквато те мисли.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0abbd4d441
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Постави се на негово място и ще го разбереш...
Ти сама го каза - през осемте години, които сте били заедно си имала връзки с кого ли не, само не с него.
Освен това каква е гаранцията, че с твоите високи очаквания към мъжете няма да се стигне до там отново да търсиш любов и топлина някъде другаде след година?

Може би дори е прав човека, но дори да приемем, че несправедливо те е нагрубил - не можеш да отречеш, че има правото да се притеснява.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: aa0c3c3eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, съжалявам, но май за себе си е бил прав. Ти пред него не си носила маска и си видяла, каква си в очите му - мъжемелачка. Ами действително 6 приятеля за 8 години не са малко, аз имах в тези осем години 1 да кажем, братовчедка ми е при номер 2, нямам приятелка, която е имала 6-ма приятеля. (не знам, с колко са спали, говорим тук за връзки). Изобщо - повечето се омъжват още за номер 2 или 3.
Този човек те познава и според него, ти зарязваш мъжете, когато нямаш изгода от това. Замисли се първо върху себе си, своето си поведение. Можеш да скъсаш с този човек, ти избираш, но това няма да промени това, което си.
Стреми се към самоосъвършенстване и ревизирай връзките си до сега, начина си на живот изобщо.
Забрави за този човек. Той вече си е изградил мнение за теб и е решил за себе си, че не иска да бъде с жена като теб, колкото и да е болезнено това за теб.
Съвет - нека мъжете поемат инициативата, не преследвай мъж, ставаш неинтересна и плашиш. Мъжете искат да бъдат ловци, а когато станат дивеч, се питат, защо? Каква изгода има жената-ловец от тях. И с право, може би, ти знаеш....

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 626eca5176
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хах мила то май по-скоро ти си тази, която не е цвете за мирисане или по-скоро той си е извадил изводи от тези 8 години, в които си сменила 6 партниора. Може би не е разбрал правилно, а може би именно от страни той има по-добър поглед върху нещата. Все пак мисля, че се е изказал доста прилично, защото можеше да те обиди много повече повярвай ми :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c76544ac07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами какво да ти кажа, хората привидно са едни, но скритата им същност обикновено е съвсем друга. Същото се отнася и за теб. Смисъл, че този човек е виждал някакви неща при теб, които ги е разбрал по свой си начин. Недей да се измъчваш и да страдаш. Не го търси повече. Явно е достатъчно повърхностен за да реагира така.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c83b6dbc7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той е луд! Хич да не ти пука! Остави го да живее в заблуда и да се развива:)

jay

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a2c01e5d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами, какво да ти кажа... нали знаеш, че тихите води са най-дълбоки.. той май спада от тях. Не се занимавай с него. Знам, че си била (може би и още си) влюбена в него, но няма смисъл може би. От това, което ти е казал ми става ясно, че е категоричен. Продължавай да търсиш голямата си любов, а с него дори не търси контакт вече.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c1edb6e8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не се сърди, но аз не го смятам за чудовище. Найстина може да е станало недоразумение т. е. да е с погрешно впечатление за теб, но е бил просто честен към теб. Можеше да спи с теб и после да те захвърли, това е чудовище! Добре, че ти го е казал, ще имаш някаква представа как изглеждаш отстрани. Според мен са много 6 мъже за 8 години. Не се отказвай, вярвам че ще намериш човека за теб.
М 27

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8491ffbece
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   все повече се убеждавам че мъжете не харесват жената да има повече бройки от тях..

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 247336e34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   А жените харесвате мъжа до вас да има повече бройки, така ли?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 247336e34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А жените харесвате мъжа до вас да има повече бройки, така ли?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0abbd4d441
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Още 1 доказателство, че същността ти е такава - лесно да късаш и хвърляш: заради едно болезнено, но искрено изречение си в състояние да наречеш човек чудовище...
Аз даже си мисля, че и 6-те ти връзки са траели съвсем кратко, толкова си специална и изнежена.

А той много добре те е преценил, чуй се само как обясняваш пред нас влюбеността си: "Има си безспорни качества, добра визия, професия", "Казах си, той е свободен, той е човекът за мен".

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d81ab004ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей, за този мъж чувам само суперлативи и приемам, че е добър. Има нещо, което ме изненада - развел се е с жената "която и днес го издига на пиедестал"
Развода му е бил по времетона вашето познанство и ако е чувствителен и емоционален трудно е изживял раздялата и делото. Имал е и има създадено отношение към жените.
Наблюдавал е живота ви и отношенията ви с приятелите ви. Разбирам, били сте близки или бих казал приятели, знаел е дори мнението ви за мъжете около вас.
Не мога да си обясня следното " дори от единствената му бивша". Не бих нарекъл добър един мъж на 28, ако той се беше развел няколко пъти. Но и най добрия греши.
Разбирам болката в стрцето ти, опитай да разговарш с него като приятел, обясни му живота си това може да ви даде шанс
Желаяя ти истинска Л?ЮБОВ и много щастие :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d21a7ab126
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Мъничко преиграваш.
Не знам защо, но, когато напъхаме някого/ някоя в рамката "добричък/ кротушко/ душица", и той/ тя каже или направи нещо, което не ни изнася, се обиждаме до кръв :).
Разбирам разочарованието ти, но чак пък жестокост... Щеше да е жестоко, ако се познавахте дълго и бяхте наистина близки. Щеше да е жестоко, ако беше наранил теб или друго същество физически.
Той те е отблъснал - вероятно по една или друга причина. Решил е да се направи на мъж, ако е комплексар. Дала си му повод с готовността да бъдеш с него. Ако е така, значи е нещастник. Ако не е, може някоя твоя позната да му е напълнила главата с глупости за теб.
На твое място щях да му тресна какво пък аз вече мисля за него, да се врътна и да го оставя замислен :).
Какво има тук да се тръшкаш. Не прави слон от нещо незначително, защото е трудно да се живее със свръх обидчиви хора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker