Поговрихме и се разбрахме да се разделим за един месец, за да можем да променим нещата които дразнят другия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поговрихме и се разбрахме да се разделим за един месец, за да можем да променим нещата които дразнят другия
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2025 пъти
С приятелят сме заедно от две години и половина. Аз съм на 20 години, а той е с една година по-голям от мен. Много сме се карали, но и много се обичаме. За тези две години и половина сме се разделяли само веднъж и то за кратко.

Сексуалният ни живот е прекрасен, разбираме се перфектно, но когато се скараме той винаги обвинява мен, обръща се на другата страна и не ми говори.
Една вечер останах да спя в тях, не правихме секс, на сутринта също, а не го бяхме правили от няколко дни. Тръгнахме да си ходим и както винаги той ме изпраща, но се бях разбрала с една приятелка да се видим и понеже ни беше попът, реших да ги запозная. Той не обича да ходи на кафе и съотвено се скара с мен, че не искал да ходи. В крайна сметка отидохме. Разбрахме се на следващия ден да не се виждаме, защото искал цял ден да си почива и да не излиза никъде.

На следващия ден, вечерта ми се обади да ми каже, че отива с негов приятел на кафе, разбира се аз много се ядосах и се скарахме.

Проблемът, ми не е в това, че се вижда с негов приятел, а в това, че можеше да каже, че не иска да се вижда с мен, както и това с кафето.

Подобни недоразумения се случват често при нас, но този път чашата преля. След случката на следващия ден вечерта той се обади първи и се разбрахме да се видим.
Поговрихме и се разбрахме да се разделим за един месец, за да можем да променим нещата които дразнят другия и след това да видим дали ще се получи, тъй като и двамата искаме да сме заедно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 18ae3ae0cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правилно сте се разделили!!! Не си пасвате, ти го задушаваш и обратното. Търси другъде партньор в живота и в леглото.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 686990cece
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тези раздели после се оказват повече с отрицателно влияние на взаимоотношенията, отколкото с положително. Поне по мои впечатления.
И все пак успех и като съвет - не бъди издребняла, не мрънкай, това не води до нищо хубаво.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 64893a8a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   По същия начин сме и с моя приятел. С едната разлика, че ние ходим от 4 години и нещо. Аз също съм на 20, а той на 21. Проблемите ни са почти същите. Аз си падам по излизането на кафета, дискотеки, а той предпочита да си стои вкъщи с мен. Изобщо не можех да живея така... задушавах се, е, имаме си и още различия и все пак, като вас, решихме да си дадем почивка... да видим какво ще стане. Нали все казват, че ако е голяма любовта всичко минавало добре... Дано да си оправите проблемите! Успех! :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 965d333a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   хмм в началото на връзка съм и имам такива разногласия.. вие сте от 2 години заедно и ги имате.. защо не сте ги изгладили досега?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e6dc6f8eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Веднъж стигне ли се до време за размисъл... отсрочка да си изгладите отношенията и точно да не се виждате... не е за хубаво... истинските взаимоотношения истинската любяща връзка се крепи на разговори, на споделяне... правила съм го това и после съм съжалявала много... дано при теб да даде положителен резултат, но да знаеш че това да не се виждате не е решение на какъвто и проблем да имате по между си.. решението е да се изправите един срещу друг и да стигнете до правилното решение или избор и за двама ви...

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4566b1582b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   номер 4 ири задава интересен въпрос аз мисля че защото такива разногласия трудно се изглаждат това си е вродено в човека

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4242be32d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен ако двама човека се обичат истински то тях няма да ги дразнят недостатъците един на друг. Ако тръгнете да променяте нещата които ви дразнят то до никъде няма да стигнете

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker