Защо мъжете се преструват на добрички? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете се преструват на добрички?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2814 пъти
Такам, девойка съм, на 21. Имах връзка 6 месеца с един романтичен пич на 28. Да го наречем Х. Може да се каже, че сме много различни - той е целия в татуировки и пиърсинг и е с арт професия, пък аз минавам за прилежна студентка. Тези различия обаче никога не са били проблем за нас. Но той имаше нужда от много внимание и любов, а аз, мили читателю, бях лошава и неромантична. "Разбих му сърцето", дето се вика и го зарязах. Някак усещах фалш в цялата работа. Струваше ми се, че има нещо не както трябва, а и ми дойде в малко повече вниманието. Той продължи да ме търси и се чудеше как да ме върне до себе си...

Та седнах аз една вечер на по чашка с моя най-добър приятел - У и той започна да ме хока - колко съм зла и глупава, че златно момче изпуснах. Като видя, че не може да ме убеди, реши да го сравнява с други мъже. Всеки мъж имал такива и такива кусури, но Х (бившият ми) - не. "Аз съм сигурен, че и по сайтове за запознанства не би припарил - виж го къв е романтичен, като по филмите" (Тук трябва да уточня, че У е гей).

Прибрах се аз, мислейки как съм толкова крива - случило ми се е нещо добро, но аз не съм го оценила и как съм се подиграла с чувствата на момчето... И се сетих за намека на У. Я, да взема да напиша имената му в Гугъл. Кво пък - 6 месеца не се сетих, я сега да проверим. Хм, дата, фейсбук, eлмаз. Стоп - това не е ли сайт за запознанства? Драги У, ти сгреши! Я сега никнейма... И като заваляха регистрации - от нормални сайтове за запознанства до ултра долнопробните, тип диря си секс и си показвам карантиите на камерата. И снимка сложил. Обичал отгоре, отдоле.... И писал, писал - това докато сме били заедно. Леле, леле - и това е същият човек, който не може да прави секс без чувства. Който ме изкарваше повърхностна. За други подробности, драги читателю, ме е срам да напиша. И ми стана криво. Ама по-скоро ядно ми стана. Излезе не само, че съм патка, ами че и съм се разкаяла напразно...

Наистина, усещам че има чувства към мене. Ама бива ли... колко пъти сме си говорили - разкажи ми бре, аз всичко искам да знам за тебе. И да си изневерил някога, не ми пука, не съм ревнива. Я, виж каква красива мацка. А той - тая ли, не, аз очи само за теб имам. Него всички красиви жени го отвращавали, защото имал нужда само от мен. А аз като всяка нормална жена, наистина имах нужда да видя, че поне по моделките на Викторияс Сикрет ще се загледа. Не за друго - ей така, да си ги обсъдим. Та въпросът ми е - защо мъже се правите на льольовци?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1ae17cf03a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   щото много четат, че момичетата си падат по романтиката до втръсване. И лафовете им за свалка са все едно са ползвали едно и също четиво. Ама виж де-шестото ти чувство или женската ти интуиция работят безгрешно:)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ac0a2ce446
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   поздравявам те за смелоста.. да напишеш името му в гугъл и да откриеш това... сега като му откри керливите ризи обичаш ли го? промени ли се отношението ти?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5df5dbd3b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И какво от това, че бил в сайтове за запознаства? Там само с регистрацията и получаваш секс с 1000 жени ли? Аз имам от години регистрации в такива сайтове и не съм видял нито секс, нито свалки. А че ти е омръзнал и си му се наситила е друг въпрос - за това си го зарязала - такива сте жените в днешно време. Бройкаджийки.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c77d2ccce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Не, бе. 2 и 3 - нищо не сте разбрали. Сега не говорим за чувства.

Мисълта ми е: "защо се прави на такъв, какъвто не е".

Бива ли един човек да се прави, че презира секса и иска само възвишена любов, а да си клати мъдята пред други жени. Аз вече си мислех, че нещо му има... Не става дума за ревност - това съвсем не ме притеснява. По-странното е преструването. Защо? Защо мъжете се правят че харесват романтични комедии, че те слушат докато приказваш, че им е интересно готвенето и тн. Аз примерно честно си признавам като не те слушам, като ми е тъпо да гледам мачове, като се зазяпам по някой. Какво срамно има в това?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 37b4900bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Браво на авторката, не само знае, какво точно иска и не си играе с хората, интелигентна е, но и МОЖЕ ДА ПИШЕ увлекателно. Браво!
Иначе, мъжете си падат ловци. Моят в началото се криеше, но като видя, че съм точна мадама, се отпусна и почна да си говори за дупетата на жените, които му харесват по улицата и т. н.
Не ме е страх от това, че може да срещне по-хубава и умна от мен - за него съм сигурна, че съм най-най.
И двамата не си падаме по излишни романтики и лицемерия.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 22bf004601
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке... очевидно е че не всички мъже се правят на такива, каквито не са.. но все пак си в България, какво очакваш? Тук свестните мъже и жени за по-малко от.. и аз не знам какво.. Просто повечето са идиоти, и те лъжат за да ти влезнат в гащите. Други лъжат заради причини като във филмите.. неудобство и дрън дрън. Иначе какво да ти кажа.. научи се да разбираш кой те лъже и кой не те. Аз лично вече полудявам защото не мога да си намеря едно свястно момиче =(

-Death_Blade &

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cad3a24a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чувала ли си приказката "Каквото почукало - такова се обадило! "? Или "Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупачето! "? Подобни се събират с подобни, мацка! И дори да си мислиш, че по нищо не си приличаш с "бившия ти", знай - една категория хора сте (най-малкото - ужасно преигравате и двамата... ). Друго свидетелство за това е общия знаменател, под който слагаш всички мъже (=> елементарно мислене; липса на опит).

Докато не промениш себе си, мисленето си и световъзприятието си - изобщо не се надявай, че ще попаднеш на по-свестен!

Пък приятеля си гей изобщо не го слушай - като гледам "правите" колко трудно си намират свестен хетеро-партьор (а без такъв няма как да трупат опит в тази област), то си представям "обратните" пък с колко по-малко житейски опит са в това отношение. Иначе не се съмнявам в добрите намерения на момчето, но просто му липсва реален опит, следователно не ти казва нищо практически вярно.

Хора има всякакви - НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ ТОВА! Има дори и такива, за които ти си мечтаеш! И то не един! И то не прикрити ментета! Въпросът е ТЕ дали ще те харесат? Че с тази твоя (уж провокирана) мнителност...
Помисли добре!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 832edd0723
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   И на мен авторката ми допада като човек - не витае в облаците, не се церемони много-много и е наясно със себе си.

На въпроса ти - естествено, че не всички мъже са такива. Тоя както го описваш верно на голям лигльо звучи, ама - ето, поне вече знаеш, че има и такива. Тва за сайта за запознанства наистина е малко условно - и аз имам регистрации (разбира се не с истинското ми име - тоя твоя е бил и доста тъп на всичко отгоре), и аз като номер 2 не съм видял нищо от тях. Но не се и натискам. Просто си кеси там профила и тва е.

А защо се прави на какъвто не е - ами казаха ти вече, защото пък вие момичетата на такива простотии се връзвате. Търсенето определя предлагането. Както жените се праат на кифли с гримове и деколте до колената, щото мъжете на тва се връзват, така и мъжете са пълни с фалш и лъжи, щото вие жените на тва се връзвате.

Хора всякакви, важното е да намериш твоя човек.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2af1544c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Щом си се приела за "патка" и ти е било ядно, какво ли би станало, ако ходеше с приятел, който е културен и е малко по-консервативен?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c77d2ccce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички, които са ме разбрали за мненията и добрите думи :) А за сайтовете за запознанства - нищо против мъж с регистрация, стига да не се прави на монахиня извън нета :) Явно истината е, че всеки си има подход за "впечатляване"...

Та значи момчета и момичета - един съвет от мен : не се правете на такива, каквито не сте (това се отнася и за 2та пола). Животът е прекалено кратък да се преструвате, защото:
1. отива ви кефът на вятъра
2. губите хората, които се опитвате да "примамите"

Wishing you all the best :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 14c6b75ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   10, много правилен извод си си направила. Дори само заради него си е струвало да ти се случат нещата, които описа в историята. Продължавай в същия дух!

All the best back :)

Кубрат

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker