Много ми липсва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ми липсва
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2694 пъти
Разделихме се преди около 3 месеца. Имахме много кратка връзка като двойка за около месец. Преди това го познавах от две години. Бяхме приятели около една година, ходехме навсякъде заедно, забавлявахме се на театър, на концерти, на кино, на разходка в планината. След това опитах да изградим някакви по задълбочени отношения, защото виждах че и той изпитва влечение към мен, но все не поемаше инициативата, страхуваше ли се не знам. Така че аз реших да я поема, и когато се опитах да му покажа намеренията си, той го прие като ултиматум, опита се да ми каже че все още не бил готов за връзка с момиче, защото претърпявал последиците от предишна. На свой ред аз отчетох факта, че е бил искрен с мен, но ми стана неприятно от факта, че сякаш съм му натрапила намеренията си.

Спряхме да подържаме приятелски контакти за около 2 мецеса. След това, аз му се извиних по нета, като казах че от части винтата е моя, поставяки отношенията ни на друга основа. Той прие извиненията ми и каза, че и той е сгрешил. След това се видяхме. Пак като приятели и започнахме отново да излизаме. После миналата година някъде есента той започна да се държи особенно и пое инициативата. Поставихме нещата на друга основа, и решихме да опитаме като двойка. Но за краткото време за което бяхме заедно като повече от приятели усещах, че той е несигурен, и някак си няма привличане от негова страна беше много плах. Опасявах се, че е с мен само, за да не е сам. Когато се опитах да поговоря с него на няколко пъти и го питах, ако не е сигурен да прекъснем отношенията, той казваше, че е. След това се случи нещо, което мисля че е причина да се разделим. Видяхме се с майка му, тя се държа добре, но по повод на едно нейно изказване, аз изразих своето мнение, което противоречеше на нейното. Тя е интелигентна жена, но много властна, и ми се струва че има сериозно влияние над него. След това отношенията ни се влошиха и от едно обаждане той ми каза, че е по-добре да сме само приятели. Не ми изтъкна основателна причина за раздялата ни, въпреки че аз го питах многократно. Не сме се виждали оттогава.

Обадих му се преди около седмица, исках да възобновим приятелскити ни отношение, но той категорично ми отказа, да се видим.
Не знам каква е причината да се разделим и какво е провокирало сериозният му отказа, да не се виждаме, но явно е много серизоно. С нищо не съм го обидила, мисля че е заради майка му, но той така и не ми даде яснота по върпоса.

А страшно много ми липсва компанията му и разходките ни заедно.
Знам, че като не е станало един път няма как да стане, но има нещо което ме тегли назад към него.
Както и да е исках да споделия, дано ми олекне.
Какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6c964f041b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами просто се огледай наоколо. Любовта може да е по-близо, отколкото очакваш. За мен това е вариантът, да се насочиш към друг. Иначе само ще се мъчиш.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3fb8681f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Днес, той има Рожден ден! Толкова много искам да му честитя, но не мога, нараних, го!
Както и да е, липсваш ми!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3ca0b33541
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти заслужаваш много повече. Той е прекалено сдържан с теб по някаква причина, възможно е да е такъв по характер. За жената до такъв чаровник е важно да се въоръжи с търпение и такт. Ако е зодия Везни е обяснимо поведението му... ако истински го искаш... изчакай без да го притискаш...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker