Превърнах се в едно лайно... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Превърнах се в едно лайно...
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3683 пъти
Привет! Пиша тази история не за да се оплаквам или да рева, тъжно ми е и искам да споделя. Съзнавам, че аз сама се съсипвам. Мислила съм да отида при специалист, даже и стая в лудницата ми иде да си запазя, но просто нямам смелост. Не знам какво да кажа, не знам как да споделя с друг човек. А тук е толкова лесно, можеш да си стоиш и пишеш без да се чувстваш не комфортно като гледаш досадата в очите на отсрещния и после насмешливо да ми каже това, което знам вече-че сама съм си виновна. Започнах да се тъпча с онези хапченца "мента, глог и валериан" за успокоение, да гледам по-ведро на нещата, но уви нищо не стана. Много ми е чудно имала съм къде, къде по-тежки събития в живота свързани с мен и семейството ми, а се оставих на една връзка да ме сломи. От възрастта ли е, психиката ли ми е слаба.

На кратко аз съм на 26 години грозновата, не атрактивна, не особено умна, може да се каже, че съм си и доста простоватичка, но пък съм доброжелателна и откровена. Нямам кой знае какъв опит с мъжете. Била съм с двама преди да срещна него. Бях весело момиче, не се цупех, не се сърдих, беше някак все тая. Не се сломих, когато видях така наречената ми първа любов да се целува с едно момиче в дискотеката, не ме жегна и когато вторият ми приятел направи бебе на една ученичка зад гърба ми... Та аз толкова се радвах, че ме бяха харесали и бяха с мен. Не драматизирах и не се вайках излишно, станалото станало, пък и аз не бях съвсем честна, макар да не изневерявах физически често кокетирах и се заплесвах по другите мъже. Както и да е дълго бях сама, харесвала съм, изпитвала съм симпатии към други, но мен не ме харесваха.

Регистрирах се в сайт за запознанства, там срещнах "моят палач" заиграхме се, допаднахме си, разменихме телефони, стигнахме до среща. Въпреки километрите, които ни деляха се срещахме веднъж в месеца в продължение на 7 месеца, докато той не остана без работа и така и не можа да намери отново.

И така от юни 2010 до сега ние не сме се виждали, поддържаме връзка по телефона, фейсбук. През тази една година обаче той се изнерви много -често ми крещеше, обиждаше, но не знам защо аз винаги го оправдавах и преглъщах обидите. Стана така, че през юли 2011 той се изнесе от вкъщи, майка му постоянно му намилаше че нямат пари, а работа все още не можеше да намери, отиде да живее при леля си в град близо до този в който аз живея. Толкова го умолявах да дойде при мен, все пак живея сама на квартира, но той отказа с предтекст, че го е срам жена да го издържа. Ок си казах като не иска, не иска. Мислих си, че поне ще се виждаме от време на време, разстоянието се смали все пак, но уви отказва среща. Не искал да го виждам в такова състояние.

Добре, проявих разбиране макар да знае че мен не ме интересува дали е беден или не. Помагам му, макар и да се дърпа. А аз по време на тази връзка се изолирах от всички познати, даже и от сестра ми. Дразнех се, често се коментираше нашата връзка, че това не било връзка, как можело така, как съм си губила времето, сестра ми пък не прекъснато се опитваше да ме сватосва с кой ли не. Аз пък си разтягах философиите, че за мен той не е загуба на време, че не мога да определя прекараното време с любим човек като загуба, дори никога да не се видим отново или да сме заедно аз няма да си помисля дори, че той ми е загубил времето. Както и сега не го мисля. Лека по-лека се отчуждих от всички, та те не ме разбираха. Исках само него, не ме интересуваше никой друг.

Кошмарът ми започна заради фейсбук, моето мило започна да пише по страниците там и започна да флиртува с една жена. Женската ми интуиция или зародилата се в мен ревност или може би защото забрави някак за мен, студеното му отношение ли беше виновно, но всичко в мен крещи, че той се прехвласва повече от необходимото.

Казах му го, той започна да ме обижда колко съм проста, каква неудачница съм и ако той нямал чувства към мен щял ли да ме търси. Да съм се научила да мисля с тая глава, а на мен ми стигаше само да ми каже че не е така и че ме обича. Сълзи, истерии, а той не спря и продължава да си флиртува с нея. Казва ми че съм глупачка, че съм проста, че съм не кадърна, че с това мое селско мислене до никъде няма да стигна. Колкото пъти ми го повтаря толкова пъти се убеждавам, че съм права.

Той много цени онази жена, много е високо в очите му и няма лошо, красива е, образована не мога да го отрека, даже и да се меря с нея не мога. Но защо го правя, макар и да не я споменавам в разговор. Всеки път си мисля:докато ми казва, че съм проста-изтъква нейната интелигентност, докато аз се гледам в огледалото и виждам че съм един изрод-той хвали красотата и, докато ми натяква, че съм селянка - възхвалява класата и. Опитах да се абстрахирам от това чувство, знам че му е зле, напрегнато му е и с моите мрънкания го натоварвам много, но не мога да го преглътна този път, плаша се че друга жена ще ми отнеме и този мъж. Издържам месец-два и накрая се сривам тотално заради това. Няма го онова весело момиче вече, което гледаше леко на живота и не и пукаше, а така ми липсва. Чувствам се така нищожна в очите му и безсилна за да кажа край а и не искам да е край, признавам виновна съм. А той защо не го прави? Защо не ми тегли майните щом съм толкова недостойна за него съдейки от всичко което ми е казвал и студенината с която ме залива? Жал ли го е за мен? Как да се променя, как да стана отново същата като преди?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: f8ba9826c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавай с този глупак, явно нивото му е много ниско и да знаеш всичко което ти е наговорил се отнася за него самия не за теб. По начина по който пишеш се разбира, че си умен и стойностен човек, и съм сигурен че ще намериш готин мъж, който няма избива собствените си комплекси, като се опитва да принизява другите (много елементарно! ).

Успех!
М30

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5795d1e706
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Заглавието не ти отива. Наистина е странно, че ти говори всички тези неща и всъщото време не слага край на това между вас, но съгласи се по странно е това, че ти не слагаш край. Трябва да имаш малко повече уважение към себе си. За да бъде уважавана една жена, тя първо трябва да се научи сама да се уважава. Не го мисли дали ще намериш друг или не, рано или късно ще стане. За всеки влак си има пътници и не бива да се притесняваш за това.
Мястото на този човек не е до теб! Горе главата! :)
Ако искаш да поприказваш с някой, за да ти олекне можеш да ме намериш в скайп: *****

Модератор: Не публикуваме лични данни.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b02d5d3610
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Моме, не виждаш ли кой е простака в тая ситуация? Ти си грозната, простата, глупавата селянка. Но си живееш на квартира, издържаш се както можеш и преживяваш. Онзи тип е киснал при майка си на готово, без работа, без доходи, а сега се е натресъл при леля си, защото не може да приеме истината, която майка му му показва.
Не си хаби нервите, времето и чувствата с този тип. Остави го да се утешава при по-можещата там и да си оправя живота, както реши.
Хвани се с някого, който ще те цени, това е.

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9e2bd3f603
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се наранявай сама. Този е златотърсач.. най-вероятно, иска да омае въпросната жена и тя да и го отглежда както е правила майка му.
Много искрена история, не знам какво виждаш ти в огледалото, но в думите ти аз виждам едно много умно и разсъдливо момиче.
Не е нужно всички да са мис свят, нали? Виж качествата, които имаш и подчертай тях! Малко са хората с ведър характер и голяма усмивка, повечето са сърдити и мрънкащи.
Ще намериш човек за себе си, който да те заслужава. Само се научи да се обичаш и уважаваш/

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bb739890c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Махни го от феиса, защото така само се дразниш

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9f341c038b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Хич недей да го жалиш и да извиняваш тъпото му поведение " ама на него му е трудно", "разбирам го, защото не може да си намери работа", "зле му е"... Трябва да си толерантна с човек, който го заслужава, а не с някой като него, който те нарича "проста", "селянка". Как може да ти поставя такива тъпи квалификациии да те сравнява с някакъв образ, чийто снимки на фейсбук издават класа, да ти нарежда колко я уважава. На снимки и най- големия изверг може да изглежда като момина сълза. Доста е наивен. От написаното разбирам, че ти много се подценяваш! Ти си съкровище, а той е едно говедо щом не те оценява. Бий му шута и да а се спасява. Като му кажеш край ще се насере. Повярвай ми. Заслужаваш много много повече!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4577099ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам чувството ти за малоценност - залагам на това, че си го добила докато си се принизявала до това недоразумение, което си нарекла свой приятел.
А, само да кажа какво ми направи впечатление - това, че не е искал да дойде при теб от чувство за мъжка чест, а заживял при леля си, ахахаха!
Но това не е всичко, ти сигурна ли си, че тази леля му е родна, защото има една все по-голяма категория "мъже", които си прекарват живота търсейки леля след леля...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: edd9103782
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Охоо, благодаря много за коментарите и опита ви да ме накарате да се чувствам по-добре. Но като сипете обиди върху него и възхваляте мен не ми помагате особено. Истината е че и аз съм виновна за това негово отношение, ако не го дразнех и не споменавах нищо за закачките му и безразличието му, което усещам към мен, нямаше да ме засипва с обиди, но не мога да се преборя с тая глупава ревност или гняв или аз не знам как да го нарека. Нали знаете, ако не дърпате кучето за опашката, то няма да ви захапе. Щях да си търпя неговото студено отношение ден след ден и да си мълча. Объркана съм, подтисната съм затова писах тук, трябва ми насока, съвет как да спре да ми пука и аз да стана студена и безразлична. Има толкова неясни неща, пълна каша ми е, за пръв път съм така да не виждам решение на проблема ми без крайни мерки. Може и да се заблуждавам но той е моята сродна душа-приема ме такава каквато съм, с плюсовете и минусите, за това не искам да се разделям с него, а и ми е хубаво да си говоря с него, когато съм нормална. Но ме боли наистина, когато ме обижда-значи в неговите очи минусите ми са много повече от качествата ми.... И като искам да говорим по темата за нашите отношения той започва да крещи, да ме обижда, да затваря и изключва телефони, като му мине обаче ми звъни, не се извинява, но и аз не очаквам и не държа да го прави. Не знам защо го прави, държи се студено с мен, флиртува във виртуала, държи се мило с нея и аз се дразня. Смешно е реално погледнато, но все пак, нали когато един мъж е с една жена, от мъжа се очаква да е мил и коректен спрямо нея, а не спрямо чуждите жени? Като обяснение за поведението му си мисля, че може би го е страх да не остане сам, защото реално на този етап никоя няма да му върже. Но стига съм мрънкала и отегчавала дано се излекувам някога:)

Номер 7 познавам го много добре той не лъже, а и това са близо 3 години, колкото и да съм глупава и наивна щях да разбера ако играеше. Пък и той е слаб актьор, в това отношение доста си приличаме-каквото му бушува из вътре му личи на лицето. А за лелята-тя е възрастна и всъщност е леля на майка му.. Не е златотърсач и всъщност се бори срещу живота сам от 16 годишен и не живееше с майка си когато се запознахме, просто така се наложи да се върне при нея. работата е там, че за да работи напуска училище и естествено остава с основно образование, освен като строител и такива подобни няма какво друго да работи. А безспорен факт е че сега работа наистина няма дори за хора с висше образование какво остава за него. Оправданието за да не дойде да живее при мен всъщност беше че цитирам"когато глада потропа на вратата, любовта изхвърча през прозореца" вадете си сами изводите.

Номер 5 та той даже не ми е във фейсбук приятелите, моят е шпионски да му чета само изявите и да се дразня, не знае за него, то всъщност никой не знае за него:), но това не решава нищо, то те чеше просто да погледнеш. Благодаря ви за вниманието и мненията ви

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5795d1e706
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пак съм аз от коментар 2. Отново не си права, как така сама си си виновна затова, че си му правила забележка за "закачките му и безразличието му", много ясно че трябва да го направиш не трябва да позволяваш на някого, още по-малко на мъж да ти се качва на главата, а това поведение от него страна не е нормално, след като е обвързан.
А колкото до темата пак с викането, обидите, заплахите, ако мислиш че той наистина е твоята сродна душа, тогава защото си го позволява това. Ами я си представи, че примерно заживеете заедно, той от сега ако е започнал да се държи така с теб, ами то ще дойде време и ще започне и да те бие. Ами ако имате и деца. Тогава какво и те ли ще трябва да търпят променливите отношения на този човек. Замисли се малко и погледни нещата в перспектива. Опитай се да си представиш живота с този човек и дали има смисъл въобще да си с него! Не знам с какво друго бих могла да ти помогна!

GabZZ

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8a8391bc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, интересно защо изобщо пишеш в този сайт, след като си се запънала на инат, че искаш да си с този мъж. Та ти сама се унижаваш и в неговите очи и в очите на всичките си познати. Освен това си отдалечила всички от себе си и се оставяш на такъв мухльо с извинение да те прави щастлив, а той и това не умее да прави май... Простата истина е, че той ще се занимава с теб още известно време, докато някоя друга будала като теб не му върже, и тогава ще спре и да ти се обажда. Той дори не иска да те вижда, не знам за каква връзка говориш. С този саркастичен коментар искам да ти покажа, че виновната за всичко си единствено ти и никой друг. Ти си тази, която трябва да сложи чертата. Спри да се унижаваш наистина, ти не означаваш нищо за този човек. Позволи си да се освободиш от този психически товар и след време като срещнеш подходящ човек, ще разбереш че е трябвало да предприемеш тази стъпка много по- рано. И между другото направи нещо за себе си, посети фризьор, смени цвета на косата, поднови си гардероба... просто за да повдигнеш самочувствието си и да се почувстваш по- добре. Успех и не съжалявай за този човек, защото той е лайното в случая, а не ти! :)

Doriana

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5ef5ecc01c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторке, ако не се лъжа преди няколко месеца беше писала за същия този "хубавец", никак ли не си взе поука от коментарите тогава, та продължаваш да се тормозиш с него. Ако една връзка те прави повече нещастен, отколкото щастлив, изходът е един- късаш и хвърляш (колкото и да е трудно). Влязъл ти е много яко под кожата, знам какво е, но трябва да намериш начин и сили да се освободиш от него. Обижда те, защото се чувства комплексиран от теб, на него му трябва женичка, която е на неговото или под неговото ниво (материално, духовно и всякак). Нито той може да бъде истински щастлив с теб, нито ти с него.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ca2e4f6982
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хайде сега с тези комплекси. Не съм красавица, изобщо не изглеждам като филмова звезда имам видими кусури, но знаеш ли защо никой не ги забелязва, защото самата аз не се чувствам комплексирсна. Работя и мога да се издържам сама и имам връзка която ми носи удовлетворение. Замисли се сериозно. За връзката си, за комплексите си, за всичко. Не позволявай да имаш връзка, която те поято те прави нещастна. Дано съм била полезна.
Маги

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker