Той ми смачква самочувствието - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ми смачква самочувствието
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3728 пъти
Той не ме уважава. Уж ме обичал много, всички планове за бъдещето му били свързани с мен, не иска да се разделяме.
Но по-унизена, нежелана и нехаресвана и смачкана в нито една друга моя връзка преди това не съм се чувствала. Бях харесвана и желана жена съм самочувствие и амбиции... Нямам спомен от тези неща днес. Срещнахме се и се влюбихме лудо.

Но този човек днес в моите очи е един пълен простак. Не ми обръща внимание като на жена. Правим секс веднъж в месеца. Хроничен лъжец- дори за дребнички ежедневни неща лъже. Груб е. Постоянно ме критикува. Позволява си да ми намеква неща за дрехи и фигура, без никакво основание. Самия той(а и неговите приятели са го казвали), че той жена като мен няма никога да срещне. Не се сеща да ми направи един комплимент, само забележки. Ако аз сама го питам "така добре ли ми е", просто за да си изпрося някоя хубава дума от него, защото виждам, че изглеждам добре, неговия отговор е: "ми.... ".

Искам да го няма в живота ми, но всеки път когато си тръгвам и искам да се разделим, той започва да ме търси, да се моли, да настоява... Не искам повече да ме смачква някакъв селяндур без елементарно възпитание. Яд ме е на мен си, че допуснах и продължавам да допуснах някой, който е толкова по-ниско от мен да ме смачка така, някой, който е кръгла нула, да ми казва на мен, че съм нищо, където съм постигнала толкова повече от него. Някой, който със самочувствието на големия мъжкар, ще си позволява да ме пренебрегва, а мъжете по улицата да се спъват като се обръщат след мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: d26baaf229
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сложи край час по скоро!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7985c2a0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно подкрепям номер едно. Колкото повече отлагаш, толкова по-трудно ще ти бъде да го направиш.

Никога няма да си щастлива, ако останеш с него.

Проведи разговор с него. Кажи му, че го напускаш. Обясни му защо, но без да слушаш неговите обяснения, оправдания, защото той няма да се промени. Бъди категорична, че не искаш да те търси повече, а ако го прави-не отговаряй на обажданията му.

Ел

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cbfeaa0baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Дано всичко написано да е така и наистина, обаче на мен някак леко ми е съмнително това. Ок, поведението на т. нар. ти приятел е тъпо, един мъж трябва да уважава жената до себе си и т. н. Ама при положение, че, цитирам: ''някой, който е толкова по-ниско от мен да ме смачка така, някой, който е кръгла нула, да ми казва на мен, че съм нищо, където съм постигнала толкова повече от него. Някой, който със самочувствието на големия мъжкар, ще си позволява да ме пренебрегва, а мъжете по улицата да се спъват като се обръщат след мен. ''... какво правиш още с него? ! Като нямаш проблем с мъжете, хващай си друг. Изобщо винаги ми е било странно това как се жалвате от хората до вас, че не ви ценели, а стоите и търпите и няй-силното, което правите е да се оплаквате, като изтъквате себе си, а плюете другия. Другото, което ме порази е: ''но всеки път когато си тръгвам и искам да се разделим, той започва да ме търси, да се моли, да настоява... '' е, извинявай, ама толкова ли си слабохарактерна, и се влияеш от някакво хленчене, при положение, че се описа къде къде по-твърдо. Истината е, че когато човек НЕ иска някой или нещо в живота си, го маха. Ако направиш всичко възможно да не се виждаш с него, да не може да ти ''се моли и да настоява'' ще проявиш твърдост и решителност, които за сега явно при теб са само на думи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e50e22eae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена, но съм виждала подобни отношения и друг път. Съвсем възможно е той да си мисли, че ти си с прекално голямо самочувствие и да го прави поради тази причина. Ти сама казваш, че е селяндур, че се чудиш какво правиш с него. Тогава решението е само едно.
В повечето случаи които съм наблюдавала жените ги спира сексът или финансови причини, за да могат да си тръгнат по-лесно.
Като гледам теб сексът не те спира, за другото не знам.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9230488f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има такъв тип мъже. Те са неуверени в себе си. Виждат, че жената до тях успява. Знаят, че не заслужават да са с нея и мислят, че когато тя го осъзнае ще ги напусне. Затова той се стреми да те подтисне и принизи, да смаже самочувствието ти и така да те задържи. Той най- вероятно го прави несъзнателно, но няма да се промени. Такъв е и или ще го обичаш и понасяш такъв или вече е време да се разделите. Решението си е твое, но ако решиш да го зарежеш направи го окончателно, защото след като си се връщала вече той трудно ще повярва, че наистина искаш да се разделите. По скоро би мислил, че чакаш извинение и внимание и всичко което вече е правил да го повтори.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 71bf3d2fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Далеч не си единствената жена, след която мъжете се обръщат. Дал Бог хубави жени :).
Това не може да ти е критерий за себеуважение.
Щом осъзнаваш, че човекът до теб те подценява, манипулира, тормози психически, а и не те превъзхожда с нищо - как можеш да оставаш с него? Да не би да е постигнал целта си и да те е смачкал наистина? !

П. П. Номер 2, ти не си Ел.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 32120e68a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разкарай го! Не те заслужава!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c570b3ae2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мъжете по улицата се спъвали като се обръщали след нея... леко леко с това самочувствие... май си го заслужаваш, човека май иска да те сложи на място...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7389172985
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Една връзка трябва да носи удоволствие. Ако по някаква причина не е така, не бива да се жалваме, а или да търсим решение (ако такова има), или да взимаме мерки. При теб май решение няма, а мерките, ако нещата действително са така, могат да бъдат само в една насока. Действай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 14db6b2c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами много двйки са във вашето положение и се чудя защо са заедно, след като дори не се уважават...

Doriana

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f69619aadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ами като е простак и ти смачква самочувствието, какво правиш още с него? да не си мазохист?
Лола

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker