Обичам я, но тя е много потайна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я, но тя е много потайна
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3564 пъти
На 24 години съм имам връзка с жена на 28 години на 14 февруари правим точно една година заедно.. Обичам я и тя мен ме обича.. Проблема е там, че в първите 7 месеца от връзката аз правех непосилни и непонятни неща за голям процент от хората за да я направя щастлива, но тя остана скрита за мен до голяма степен изключително потайна докато аз се открих и раздавах на 150% процента.. Това някакси ме превърна в много лош и недоверчив човек и последните месеци правя само глупости спрямо нея, но тя все още ме обича и иска да е с мен.. изгубен съм.. държа се лошо с нея в продължение на 2 месеца, но я обичам твърде силно за да я забравя или оставя.. защото ме накара за пръв път да обичам през живота си.

В момента отношенията са ни в критично състояние и незнам какво да правя... Всички около мен ми казват, че тя не е за мен, но я обичам и тя ме обича.. знам го със сигурност.. грижовна е, състрадателна, мила, добронамерена и още хиляди качества има който не се срещат всеки ден.. обаче е много потайна и крие много неща от мен аз имам нужда да знам какво чувства и мисли човека срещу мен в всеки един момент а не епизодично.. Как да я накарам да свали тая маска която носи и да се разкрие изцяло и въобще имали смисъл да продължавам да съм с нея си задавам въпроса... такава страст и любов има между нас, че колкото и да се караме по телефона като се видиме почваме да плачеме и двамата от болка, радост, щастие, любов и тн...

Фактите заради който аз се промених спрямо нея са (лошо отношение, лъжи и алкохол от моя страна) : Пие доста.. ненавиждам пияни жени, преди 2 седмици разбрах че е взимала хероин около 10тина пъти преди години, Имам чувството, че ме играе защото има данните на актриса и съм я виждал как се отнася с хората, няколко пъти ме е унижавала пред хора и най-вече че е много потайна..

Искам да я забравя, но се познавам и знам, че никога няма да стане..
Искам да съм с нея, но така неможе да продължаваме

Незнам какво да правя вече изгубен съм тотално за това всеки съвет е добре дошъл...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3932d30ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Загубена кауза. Как ще накараш някой да бъде такъв, какъвто не може да е, какъвто е неспособен да бъде? Ти ако това направиш, ще станеш Нобелов лауреат в раздела Психология. Ти ако успееш, ще промениш човечеството, ще обърнеш на 180 градуса човешките същества и ще ще ги направиш различни, искащи най-вече МОЖЕЩИ да бъдат това, което в същността си не са. Е, евала, ако можеш, но няма да стане. Не знам за теб ли е или не тази жена, но определено се обричаш на неуспех. А относно внимание, грижовност и прочие ''редки качества'', всяка нормална жена ги притежава, по-скоро трудно би срещнал друсаща се с хероин дама, отколкото ''грижовна''такава. Въобще не се залъгвай с тези черти на характера й. Обичала те- обичал си я- а ти наясно ли си какво е любов? То не е тръпката от хубавото лице и дългите крака, то е цяла вселена от единство на двама човека. Безброй любови са се разбивали на пух и прах поради грешното схващане за Любов. Страст-ОК, но любовта цял живот трябва да мине, за да се научиш какво е тя. Въобще си на много грешен път, по мое мнение, но ако МНОГО я обичаш, ще изтърпиш всичко, включително и да нямаш контрол над живота й. Докога обаче?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1b7b1dc0af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, помисли малко - като ти се разкрие напълно цялата тръпка ще иде по дяволите и ще ти се стори скучна мадамата. Винаги става така. Нищо чудно ти да си й доскучал отдавна.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6a1aed1a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съгласна съм с номер 2 по принцип.
Аз съм била в твоята ситуация, само че от другата страна.
Сега живеем заедно и се чувстваме много по-спокойно, но тръпката не е съвсем същата, въпреки че много го обичам.
Такива са нещата в живота, трябва да се изживеят, надживеят, преборят.
Трудно е когато жената е малко по-голяма. Особено на тези години в които си. Тя непрекъснато си мисли, че ти не си дорасъл за сериозни отношения, което пък ти И доказваш с поведението си напоследък (това което описваш). Това я кара да бъде по-предпазлива и потайна, не заради друго, а за да може да задържи интереса ти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5116b0dad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имах една такава тежка любов като теб момче, която прекратих, точно заради потaйносттa на жената отсрещa! Ако историята или по-скоро драматa ти не е приключилa, пиши че съвета ми все още ти е нужен!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 18448997c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Уж е мила и състрадателна, а пък те унижава пред другите.
Май не четеш какво пишеш, а?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker