Любовен триъгълник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовен триъгълник
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3223 пъти
Не знам точно как и от къде да започна. Аз, той и тя.. от почти 2 години съм в това положение. Той е с нея.. разделят се.. после с мен.. и така се въртим вече за 3ти път. Звучи странно. Преди няколко месеца се раздели за пореден път с "нея" и иска да е с мен. За пореден път ме убеждава, че друга не съществува, че наистина бил приключил с "онази". Но вече всичко е различно. На мен ми писна да ме боли и той да продължава да ни върти и ние и двете да се връзваме при всяка негова дума. Странно, но въпреки всичко аз умирам за него. Умирам за прегръдките и целувките му. За вниманието и ласките му. Тя е мило момиче, но въпреки това ми е простивна.

Ясно защо... Искам просто да приключа с това и да обърна нова страница. Искам, но е адски трудно. Бях в чужбина за няколко месеца миналата година, и си мислех, че това малко или много ще помогне. Е, излъгала съм се. Не спирах да си го представям и на-лошото е, че в повечето случаи, в мислите ми той беше до нея и т. н... не знам какво да направя. Не знам как да се отърся. Имам чувството, че и двете сме луди, за да си позволим това да се случва. Искам да го забравя! .. Скоро пак заминавам за чужбина и се надявам този път нещата да са различни. Наистина го желая!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8106b25682
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Да живеят тарикатите" - нали това беше рефренът на една популярна песничка.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a3d75b9c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също съм в подобно положение та дори и малко по сложно имах си приятелка с която ми беше много добре но след известно време нещата се объркаха и се разделихме тя в момента е със друг но и аз не съм извън схемата, защото тя ми призна, че още ме обича но и не иска да го остави след известен период на чакане реших че немога повече така и затова и поставих ултиматум да реши какво иска.... трябва да получа отговор тази вечер и какъвто и да е поне ще мога да продължа със или без нея...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3dc894a609
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Няма никаква предистория, години, за да се ориентирам да ти дам съвет, но чисто като наблюдател мога да кажа, че в любовния триъгълник винаги единия ъгъл е тъп. Не знам във вашия кой е. Ако ти си била втората по хронология, , след негова дълга любовна връзка, още при първото му връщане при въпросното момиче трябваше да ти светне лампичката и да приключиш случая.

Това, което сами си правим, никой не може да ни стори.
Сега ще ближеш рани, но пък ще си имаш обеца на ухото, ако си разумно момиче. А, ако си тъпия ъгъл това далеч няма да ти е последния случай, ще се вписваш още мнооого в четириъгълници, петоъгълници и т. н.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c0e3bdcb65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бях в подобна ситуация преди години - след като се завърнах в БГ... просто вече не исках да бъда с този мъж и го оставих на другата му любов, която също го остави... явно и на нея и беше омръзнал триъгълника :))

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 58faeae424
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Намери сили да се пребориш с този проблем! Нищо добро не можеш да очакваш от такава връзка. Вчера бях на сватба, на перфектната двойка. И двамата са невероятно красиви и интелигентни, просто перфектната двойка! Ще попиташ защо го казвам и то с право. За първи път виждам булка, която нито веднъж не се усмихна искрено на собствената си сватба. Тялом беше там, но духом беше на съвсем различно място. Всичко започна преди няколко месеца. Забелязах доста странности в нейното поведение и не ми отне много време да се досетя за какво става дума. Оказа се, че въпросната младоженка е лудо влюбена в свой колега, който малко преди това беше започнал работа в същия офис в който работи и тя. Въпрос на време е, младоженеца да тръгне като тролей по софийските улици и защо, защото благоверната му половинка, не намери сили да прекрати този фарс, когато му беше времето. Не допускай и ти да стигнеш до това положение. Никой, било то мъж или жена не заслужава да си причиняваш такива терзания заради него. Виж се с другото момиче и му бийте шута на тоя жребец.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker