Полусподелена любов, клоняща към несподелена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (97854)
 Избор на редактора (167)
 Любов и изневяра (23034)
 Секс и интимност (11352)
 Тинейджърски (20293)
 Семейство (4908)
 Здраве (7888)
 Спорт и красота (4118)
 На работното място (2207)
 Образование (6025)
 В чужбина (1305)
 Наркотици и алкохол (937)
 Измислени истории (736)
 Проза, литература (1511)
 Други (13367)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Полусподелена любов, клоняща към несподелена
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2634 пъти
Мислим за обекта на моето опиянение. А той един такъв приятен на външен вид, сладък, леко разсеян, енергичен и много неуверен. Убеждаваше ме, че мисли за мен, че съм специална за него, че не съм била като другите, но нищо нямало да стане. Бил жестоко нараняван, бил този който винаги се борил и накрая все бил прецакания, изиграния.

Оправдания колкото искате. Но защо на някой като него му трябват оправдания от този сорт, след като никой не му е опрял пистолета в главата и не го кара насила да прави нещо, което не иска. Когато не искаш нещо, не тръгваш в тази посока. Когато те е страх от мечки, не ходиш в гората. Май такава е простата логика. Защо някой го е страх от любовта и въпреки това тръгва към нея и тъкмо да я изживее, вземе че избяга. После пак се връща и пак бяга и така до безкрай. Докато единия не се принуди да прекрати тази болезнена игра на нерви. Разбира се, че това съм аз. Та кой друг... той не иска да я прекрати, не иска и да я изиграе докрай.

Та кажете ми мили хора, че аз не схващам нещо. Каква е тази логика... какво се мотае из главите на хората като него, защо го правят? Нали в крайна сметка никой за нищо не ги притиска, а те продължават да играят. Когато стане напечено- бягат. Когато видят, че без проблем ги пускаш да си тръгнат- пак се връщат да ти свалят звезди и то в най- неподходящия момент...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3ec840dea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Има един род такива птици - Phacellodomus или ThornBirds. Откакто се роди птичето търси дърво с подобни на шиш бодили. Когато намери перфектния бодил, птичето се нанизва на него, пробождайки гърдите си, и изпява най-красивата си песен докато умира. Може би това е отговорът на въпроса защо някой, който го е страх от любовта - тръгва към нея...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 658c96aa38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Я дай по-подробно, че не разбрах баш ти какво чувстваш

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 852d796d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Тази игра е нещо като "предай нататък" но не доброто, а злото. Играе си, опитва се да те омае, да те завоюва, да си изгубиш акъла по него, да страдаш от любов, както той е страдал някога по някоя. Ти със своята студенина и примирение след всеки негов прилив и отлив го настървяваш още повече да те преследва докато не постигне целта си. Паднеш ли в играта това ще престане

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 39975509f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тук въпроса е не какво чувствам аз (то май е ясно), ами какво се върти в главите на хора като него. И защо правят това... играят си с чувствата на другите.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 658c96aa38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 3 съм:Просто ми е много познато всичко... аз май съм този на приливи и отливи и се чудя ти ли си тя.... Аз съм от Велико Търновска област.... аз ли съм! Знам колко греша, но продължавам да го правя, и предишни връзки съм прецаквал по този начин....

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 39975509f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Определено не съм тази, за която говориш, номер 3... но я кажи от позицията на такъв незнаещ какво иска индивид, защо го правиш? ! Защо трябва по този начин да съсипваш връзките си? Дай някакво логично обяснение за всичко това, че аз наистина не го разбирам!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 658c96aa38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Еми не знам просто съм раздвоен, толкова много харесвам момичето, към което се стремя сега, че на моменти се сдухвам и се питам дали, ако я оставя ще е по-добре без мен, дали ще успея въобще да я направя щастлива... И аз много често казвам по-добре ще си без мен, по-добре ме забрави, после тя се сърди, разбирам, че не съм постъпил правилно, извинявам се и т. н. Обяснявам си го, че просто искам тя да е щастлива, дори и без мен, просто да е добре, а не мога да разбера как е всъщност. Прекалено е затворена и ми спестява много от мислите си, чувствата си и ме обърква. Дано ме разберете, правя го от любов, мисля тя да е добре, но не винаги изглежда така... Съжалявам от името на всички такива, като мен. Просто явно не се учим от грешки...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f6d9ba5e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм жена и мисля, че разбирам поведението на този човек, защото може да се каже, че се държа по идентичен начин. Значи-това поведение е противоречиво- от една страна ми се иска от друга не ми стиска и оставя в отсрещния човек объркване. Ще ти кажа мен какво ме провокира да действам така. Исках пълноценна връзка и все попадах на такива, дето ми разбиваха сърцето. В един момент се влюбих в един човек и той в мен също, но поради много причини тази любов не се състоя, а аз се раздавах докрай. Оттам вече като си се опарил няколко пъти, не ти се иска това да се случи отново. И ето при мен още го има желанието за тази любов, но повече не искам да страдам. Затова като срещна някой хем ми се иска да съм с него и да се получи нещо, хем не искам да страдам- затова от една страна му показввам интерес, а от друга не искам нещата да се задълбочават. Мисля, че и при този човек има някаква такава дилема. Много е болезнено и за себе си знам, че това до нищо добро не води, но е много трудно да се преодолее това противоречие.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 18bc93431f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Ами то така тръгва разговора при първа среща.
ТОЙ казва като те цитирам: Бил жестоко нараняван, бил този който винаги се борил и накрая все бил прецакания, изиграния.
Ти какво му каза: Аз не съм като другите.
Ами хайде. Човека чака да не си като другите. Ами разпитай какви
са тез другите. Ти може да се окажеш една от тях. Ако го харесваш
трябва да се промениш, променей и него и така.
от СИ. ГО

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 00cf1660c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Има един филм - "Той не си пада по теб" или "He's just not that into you" на английски - това е за мен причината за колебанията ти.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e4d07875ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   О да, мислила съм за варианта "Той не си пада по теб" в случая "... по мен", но нещо в цялото му поведение не се връзва. Нали това казвам- никой за нищо не го притиска, дори напротив. Пускам го да си ходи щом поиска да се оттегли. Не правя драми от това, че не е с мен. Живея си живота и без него, достатъчно силна съм и не се сдухвам чак до такава степен. И в някой слънчев ден, господинчото решава че му липсвам, че имало нещо различно в мен, не съм била като другите... специална съм била. Разкарах го по възможно най- грубия начин, за да спестя болка и на двамата, но уви той пак се опитва да се доближи до мен. Никой не го кара да го прави. Доколкото знам ако някой не си пада по някого, не се опитва да навлезе в живота му.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 18bc93431f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Големи думи, висш стил. Твоят проблем, тия простите, го
разрешават така:Така си говорят демек: Абе ти излезе голям
боклук, ще се обадя на... и ще ти стане тясно около тебе, ще ти се
стажни живота... и така нататък.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 405cbf0198
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   не общувай с неуверени мъже... ЗАРА 36

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6884d0051a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз лично не разбрах много авторката.
Аз също съм имала такъв подобен случай и този мъж къде беше несигурен вече ми е съпруг и съм луда по него. Страхотен човек е... При мен историята беше, че си имах приятел тогава и се държеше странно, казах му какво има и тои ми каза, че е бил влюбен в мен. Аз му казах, че го харесвам и тои се успокои, промени си държанието към мен.
След около месец се влюбих и му го показах. Тои стана най щастливия човек на планетата и все още е... Имаме 8 год брак и неможем един бездруг.
Ти не пишеш мила, обичаш ли го?
Имаш ли поне чувстава?
Разказа ти показва, че ти си неуверената, какво очакваш тогава от него?
Мисля, че да има някаква хармония, трябва и двамата да работите по въпроса. Вземете поговорете кои какво иска...
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3470133212
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторката съм.. Какво да кажа, и в моята глава има объркване. Въпросния човек не много отдавна е имал тежка раздяла. Имал е намерение да се жени за въпросното момиче. Тя в последния момент е прекратила нещата. Преди нея също е имал тежка връзка. Пред наш познат е казвал, че е доста наранен заради всичко това и че го е страх от тук нататък да не бъде наранен отново. Мисля си, че още не е преодолял тези неща и затова не искам да го натоварвам с моите очаквания. Аз така или иначе не показвам чувства, не се разкривам по никакъв начин. И мен ме е страх да разкривам какво изпитвам, докато не се уверя че отсреща със сигурност има чувства.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6884d0051a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз съм 15
Мила, вземи нещата в твои тъце ако го обичаш. Щом е бил наранен, определено болката е още в сърцето му. Ако се раздадеш на 100% този човек ще те носи на ръце докаато остареете както му се вика. Всеки е нараняван малко или много. Болката ще му я махнеш ти а за съжаление белезито остават за цял живот, но едва ли ще обърне внимание на това. Подкрепям те изцяло и действайЙЙЙЙЙЙЙЙ
Щастието се гради с действия а не с думи.
И съм сигурна, че ще успеееееееш.
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3470133212
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Събрах кураж и му писах, разбира се той ми отговори и то доста мило, все едно нищо не е станало. Има надежда, ще се опитам да задвижа нещата и да му покажа, че съм готова да се боря за него докрай, пък от там нататък каквото той реши. За първи път съм готова да се боря за някого, дори да не се получи нищо. Ако пък се получи, няма да има по- щастлив човек от мен на Земята :))))) Мерси, че ме окуражи още повече, номер 15.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6884d0051a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ако вярваш силно ще стане. Бъди честна към него. Защото какъв е човек към останалите хора, той е такъв и към себе си. Големите проблеми, неразбирателства, каеаници... Идват точно от това липсата на комуникация. Кажете си кои какво го боли и кои какво иска от другия за да не се наранявате помежду ви.
Успех!
15...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker