Изгубих я, какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изгубих я, какво да правя?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 6685 пъти
Здравейте! Искам да споделя своята история, защото сайта е интересен, а и помощта на някои от вас би ми помогнала да продължа напред(надявам се). И така..

Запознах се с нея преди около 1 година. В този период аз бях типичния сваляч, който не се беше влюбвал, дори се подигравах на хората, които казват, че са влюбени и т. н. Държах се с нея така, както с всички мацки, правех се на интересен, общо взето убивах времето с нея. Но след като "се разделихме" осъзнах какво съкровище съм имал. Започнах да я търся, да й се моля в продължение на 3 месеца с надеждата, че ще ме изслуша и разбере. След дълго чакане и молене тя склони и каза, че може да се видим.. Каза ми, че има приятел и не иска да ми дава напразни надежди, но аз въпреки всичко настоявах за среща. Исках да поговорим очи в очи! Видяхме се и говорихме от обяд до около има-няма 8-9 часа. В началото тя се държеше студено, но след това започна да се отпуска и така разговора стана ПРИЯТЕН. През тези часове се карахме за миналото ни, след което и на двамата ни писна от скандали и решихме да си дадем последен шанс, тя ми призна, че още е влюбена в мен и не знае дали може да ми се довери отново. Бях наистина искрен, обещах , че повече няма да допусна да я изгубя. Тя каза, че ще зареже приятеля си още утре. И така си дадохме шанс, след като се прибрах вкъщи се чухме по телефона и всичко беше нормално.

На другия ден й беше изключен телефона в продължение на 1 седмица. След което ме потърси и ми съобщи, че няма да зареже приятеля си и, че всичко между нас е минало. Попитах я защо ме целуваше и защо ми каза, че все още е влюбена в мен, при което тя ми каза“беше грешка“ и ми затвори телефона. Звъннах, но все ми затваряше и не след дълго ми прати смс "На този етап НЕ МОГА ДА БЪДА С ТЕБ. моля те, остави ме да бъда с човека, който обичам" При което аз изгубих всякаква надежда и спрях да я търся. Минаха се 4 месеца от тази случка, но аз не спирам да мисля за нея. Искам да си я върна, наистина я обичам. Надеждата умира последна, затова моля спестете си коментарите от рода на"забрави я, ще намериш друга" Благодаря на тези, които прочетоха историята ми и ще се опитат да ме посъветват!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9bf16e2933
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Аз пък ще ти кажа, че има други! Разбирам те напълно, но има други!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dd58d5bb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Разумно е постъпило момичето. Може наистина да те обича все още, но е много трудно когато загубиш доверие в някого да си го върнеш. Това за вторият шанс е просто една измислица... Сигурно из главата и са се блъскали какви ли не въпроси и мисли докато стигне до решението и прозрението, че с теб просто няма да има бъдеще и няма да е щастлива, колкото и да обещаваш че всичко ще е различно. А има и друг проблем-може би след стихването на еуфорията от случилото се си е помислила, че ти се подиграваш с нея. Знам ли... нашето съзнание може такива сценарии да напише, че ти е бедна фантазията. Приеми го, и не се надявай повече, извади си и нужните поуки от грешките ти и никога не постъпвай отново по този начин. Късмет в живота

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: adee7f44c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Живота понякога ни дава такива уроци, за да може в бъдеще да не повтаряме грешките си. Ти сам каза, че не си я оценил навреме. Не си й доказал, че държиш на нея когато е трябвало, когато тя е искала това. Усетил си се късно за съжаление. Случва се при много хора. Но поне със следващата ще знаеш как да НЕ се държиш, за да не я отблъснеш от себе си. Мисля, че мацката е изгубена кауза, може би е влюбена в новия. На теб ти пожелавам успех занапред и дано си си взел поука от тази грешка! :)

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e015f88eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   нали разбра че има разлика между вклюбването и обичането.. обичането е по силното

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: eabefea8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Приятел и аз имам същия проблем, не знам какво да те посъветвам понеже и аз съм така, само ще ти кажа не се отказвай опитвай и не спирай, пробай да и пратиш мече, цветя и аз не знам но опитай

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 17f5df0113
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Остави я тази, сори ама кифла, и си търси нормално момиче. Тя не знае, какво иска и ставате двама - твърде много за една връзка. Ако беше прекарал тези 4 месеца с нея, щеше да сте на старото положение - караници и глупости. Забрави
ж29

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cc32f9a269
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Това са жените пич, тегли и една и гледай напред

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cc32f9a269
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Според мен след като и омръзне сегашния ще дотърчи при теб. Сигурна съм, но дали би могъл да я чакаш месеци/години???? Заслужава ли си да я чакаш, а в същото време тя да си гледа кефа с друг? !

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c42f07454f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Единственото, което можеш да направиш е от време на време да и напомняш за себе си. Но без да и досаждаш: Честити и празници(само с смс-и), пиши и кратки и мили неща от рода на- мисля си за теб;продължаваш да бъдеш най-страхотното момиче на света за мен;винаги ще си номер едно за мен;липсваш ми;... Но вс това не мн често, в смисъл, по един смс на 1 -2 месеца! Иначе, ще постигнеш обратният ефект. Шансът ти е, в един момент тя да е разочарована от приятеля си, или дори да са се разделили и може да ти отговори.
С търпение и постоянство се постигат много неща!

Ел

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cc32f9a269
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знам каква е болката повярвай ми. Нищо не помага дори и времето, единствения начин е да се примириш със съдбата си. Защото така или иначе нищо не можеш да направиш, ако тя няма желание дори и да се обесиш няма полза. Изтрий номер, смси и всичко свързано с нея. И когато я забравиш ще видиш колко е коварна съдбата-момичето ще се върне при теб, когато ти вече си забравил за нея!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e6fca32684
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Както казаха останалите.. пре*ба се точно, когато не трябваше. Още тогава си я предал, и за това е скъсала с теб. И точно тази грешка ти коства какъвто и да е шанс със сея. Възможността да бъдеш с нея е 1 на милион, и тук ти вече си избираш да продължиш на пред, с нови уроци научени, или да живееш в миналото.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d38c81d7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Не случайно хората са казали, че оценяваш какво имаш, едва след като го загубиш. Не знам как точно си се държал с нея докато сте били заедно, но когато една жена постъпи така (имам предвид като е спряла да ти вдига тел. и най-вече смс-са) знай, че това иска наистина и ти трябва да се съобразиш с желанието и. Да, възможно е да има още някаква тръпка към теб, но явно човека, когото е срещнала през времето, в което не сте били заедно, и дава нещото, което ти не си и дал. Истината е, че ако една жена е разочарована от един мъж, в доста случаи се хваща като удавник за сламка за този, който и обръща внимание, цени я и т. н. Може да е просто привързана към новия, а може и наистина да го обича. Съветвам те да се отдръпнеш за неопределено време, изчакай, може и тя да те потърси, но аз съм по-склонна да вярвам, че не би го направила. За това се огледай около себе си, със сигурност има много други жени, които биха привлекли вниманието ти.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e6c17bad5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Аз ще ти кажа, защо е постъпила така надявам се да съм права. Можеш ли да си представиш какво и е било тогава когато си я зарязал? Направо и се искало да зареже живота и да си отиде. Просто тя те е забравила и изведнъж когато ти си я потърсил тя си е казала, защо да не го изслушам, нека му дам шанса който той не ми даде. И когато сте се срещнали на нея и е било толкова хубаво, защото отново усещала чувствата които усещала преди. Ако и беше казал: хайде да отидем на луната тя щеше да скочи и да каже „ ХАЙДЕ “ съвсем сериозно ти говоря. Затова ти е дала 2 ри шанс, но когато си отишла в тях тя си помислила за всичко, което чувствала преди и хубавите и лошите чувства. И разбрала, че няма да бъде толкова силна понесе онова, което понесла преди. ЗАБРАВИ Я! Това ще е най - добре и аз сега съм като теб обичам едно момче от 1 година и то е като теб както ти си бил преди, но той все още не му пука за нищо и само се гаври с момичетата явно всичко, е защото е загубил баща си не знам, но ти се гордей, че си взел поука и че не си такъв какъвто си бил преди :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3f5ab7f37a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Разбирам те напълно и най-хубавото в случая е, че си се научил да обичаш и си разбрал, че не всяка жена заслужава отношението, което си имал преди. Аз също имах взаимоотношения с човек като теб, когото много обичах и който ме нарани толкова много, че съм готова да направя всичико за него, но не и да се върна при него... Просто болката е непоносима и не спира да боли с години!!! Осъзнай какво си и причинил и не я обвинявай, че не рискува да е с теб. Явно другото момче прави всичко за нея и тя го оценя, не иска да го предаде. Със сигурност има силни чувства към теб, но се надява да ги преодолее и съветът ми е или да направиш невъзможното, за да си с нея или да я оставиш да намери щастието си, ако ти не си сигурен, че ще й го дадеш...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f79b7a5e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Брато стискай зъби и давай напред и аз пострадах от такава връзка с такива момичета това са несериозни кифли които не знаят при мен стана друго 2 години е гледаx като писано яйце нея и цялото и семейство поради забавени заплати и това че бях зле финансово 2 месеца нямах възможност да им помагам моята вече си контактува с друг и си живее живота случката е подобна истината е една тоя който плаща поръчва музиката и аз си говорех с нея и тя ми вика нямах избор трябват ми пари но те обичам я се стегни не е само тя която ще те обича това са момичета които се раздвояват и се чудя кой е по добрия вариант радвай се че си се отървал : и си намери сериозно момиче на което да разчиташ.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ebfba8fe79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Здравей! Аз съм момиче с подобна история. Аз съм горе долу от другата страна. Живяхме с приятеля ми 8 месеца и споделяхме и радост и неволи както се казва.. правеше всичко за мен както и аз за него..

Обстоятелствата се смениха и държанието му се промени. взеха да се месят приятелите му той се промени.. както и да е.. неиздържах на лъжите.. на празните обещания.. на смененото отношение.. тръгнах си от него аз сложих края и спрях да го търся опитвайки се да го забравя.. и знаеш ли какво.. той не ме оставя да го забравя..

уж няма чувства към мен.. дори ми го е заявявал в прав текст толковва пъти, в които сякаш ме пронизваше с нож.. и въпреки всичко не спира да ме търси и да ми показва с действия, че.. има още чувства към мен.. прави едно а говори друго.. аз не съм го потърсила нито веднъж.. винаги той иска да се виждаме със стари приятели с които сме излизали докато сме били заедно.. някак си се връшаме малко по малко към старите неща които сме правили заедно.. истината е че не ми беше лесно да взема решението да се разделим.. но пък друхата истина е че той не беше против.. а сега го усещам че се е поосъзнал какво е имал до себе си.. но ще му дам време.. най-тъпото е че.. знам че този човек не е за мен и че е по добре да не съм с него.. и че не е човека за мен.. разума и сърцето ми водят непобедим спор.. аз си нямам друг.. и съм ттакъв тип човек че няма да се хвърля по някой друг за да го забравя.. неискам.. опитвам се с времето да преодолея мъката много ми е трудно.. мисля че щом сложих края и се уговорихме да не се търсим повече.. трябваше да го спазим а той не го спази.. явно се осъзнава.. знаеш ли говорих с майка ми един ден и тя ми каза.. иди на църква помоли се.. запали свещ.. понякога е нужно да се обърнем към Бог... аз необицхам църкви.. даже.. въобще необичахда ходя и от дете не стъпвах вътре.. и един ден просто почувствах нуждата.. помолих се за това Бог да ми покаже правилния път.. и освен на мен.. и на него.. поплаках си.. запалих свещи за здраве.. поговорих си наум мислено вътре в църквата..

поплаках си.. и се прибрах у нас.. и още същата вечер ме покани на вечеря в приятели.. може да звучи и смешно.. но така се почувствах по-добре..
Много е трудно човек да се опитва да забравя този към когото има чувства.. н ее невъзможно разбира се.. времето лекува всичко.. но понякога ни е нужно много време.. не се отказвай докато не разбереш със сигурност какво мисли тя.. човек като остане насаме с мислите си.. се сеща за плюсовете и минусите от решенията си.. щом като се е държала по един начин стеб в един момент когато сте се видели.. значи това е била истинската и същност.. а когато се е прибрала в тях.. се е обадило съзнанието и.. както те посъветваха по горе.. има начини..

жените обичат мъжкото внимание.. има начини да намираш начини да се засичате някъде.. да и честитиш празници.. и тем подобни.. ако в един момент си даде сметка може и да откликне.. ако не.. значи така е трябвало да стане.. колкото и да е жалко.. нали все пак тези несгоди в живота ни ни учат на нещо..

лошото е когато не си взимаме поуки.. аз мисля че ти си си взел и със сигурност това ще ти послужи за напред.. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 12 дни
hash: cc32f9a269
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Не ти трябва такова момиче, та нали има приятел а ти се обяснява, че още била влюбена! Постави се на мястото на приятеля и, ще ти е приятно ли да си с нея, а тя да се целува и обяснява на бившия си? Радвай се, че не се е върнала при теб, спестил си си доста главоболия от незнание дали я сърби или др и се прави. Това че тя не ти е дала втори шанс, значи че не държи изобщо на теб. Гледай напред!

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 9703ea8326
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Който е бил сваляч, пада от двата стола.... Смисъл, да, разбра си грешката, да може да имаш втори шанс, но разбитите сърчица, ти ли ги залепи, и колко залепи, когато ги разбиваше??? Всичко се връща, приятел, ако си разбил 5 сърца, може би... да не казвам, какво би следвало, но осъзнатия урок вече предполагам прошка има за него...

ЖЕлая ти късмет, бъди сериозен, тук трябва да докажеш, че вече променяш посоката си и вместо да се чудиш какво да правиш, направи нещо истинско и мило за това момиче, подари й цветя, нека повярва, че тя е истинското момиче, и че не си играеш с нея, дори и да има приятел, бори се за нея, ако все пак не те избере, както ти не си избрал свалките ти, то тогава просто вървиш напред и не лъжеш повече момичетата... и си СТАНАЛ ЕДИН ПО-ДОБЪР ЧОВЕК!!!

Пиша ти това от личен опит, едно момче сваляше наред, аз не му се връзвах и не го допуснах до себе си, настояваше много и въпреки че се влюбих в него, след 2рата година, да, .. беше ми тежко, но той сваляше и най-добрата ми приятелка, аз си казах -НЕ, чувствата ми и всичко свързано с него, не ме интересуват, и след болка от 7г, не бях и с друг мъж, защото обичах него само, но след тези години намерих истинската обич и сега сме щастливи... Така че търси истинската обич и не лъжи другите момичета, не е хубаво нито ти, нито те, нито някой на тази земя да бъде лъган особено когато става въпрос за чувства!!! КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ И ВЕЧЕ Е ЯСНО, ЧЕ ГРЕШКАТА Е ОСЪЗНАТА ОТ ТЕБ, А МИНАЛОТО Е МИНАЛО И БЪДЕЩЕТО Е ПРЕД ТЕБ!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 дни
hash: cc32f9a269
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Пич, това момиче е загубена кауза. Няма да се върне при теб 99, 9% щом е намерила друг. Опитай се да продължиш без нея, все пак не е единствена. Хубаво е, че си осъзнал грешката си, но твърде късно. А щом не иска да ти даде шанс, значи наистина няма чувства.. Макар и да има приятел, тя се е видяла с теб с цел да си припомниш какво представлява и какво си изгубил, искала е да съжаляваш. Е, постигнала го е. Не и пращай цветя и смс-и както пишат повечето, щом има приятел, значи го обича. Един букет или 100 смс-а няма да променят нищо! Продължи живота си без нея :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: cc32f9a269
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   АКО е писано да сте заедно, то все някога ще се съберете отново. Не губи надежда, бъди търпелив!

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3911349a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Какво да направиш ли? Гледай напред, това е единственото, което можеш да направиш. За съжаление не винаги става, това което желаем.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b2e3aff99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Не е единствената, нито е незаменима, ще я забравиш.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 94f1e8c900
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   Не можеш си с нея и това е! Не ти казвам да я зарежеш, но не си мисли, че винаги ще мислиш за нея. В живота идва време, в което искаш или не ще се наложи да си намериш друга! Успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c312527fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Как може да пропилееш всичко, само на този въпрос си отговори?
Цветя и смс, става, но всъщност ти трябва да престанеш да я лъжеш! Реагирала ти е така по телефона, защото се е усъмнила в теб, тя не ти вярва просто. Това е проблема. Толкова много си я наранявал и измъчвал, че тя просто не иска да ти повярва, за да не я нараниш отново.
За патологичните лъжци има само една възможност -всяка твоя дума да бъде доказана с действие и то не 1 път.
Всяка седмица и пиши, предлагай и неща и ги изпълнявай, бъди упорит, но не я лъжи повече защото това означава и край на вашите отношения

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3911349a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Всеки прави грешки и всеки човек заслужава прошка. Тя не е простила, което значи, че не е твоя човек. Не си залужава да се молиш и да страдаш за някой, нехаещ какво се случва с теб. Помолил си я за прошка, не си я получил. Какво да направиш? Няма какво, пич. Горе главата, с риск да се повторя- не е единствена.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3911349a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   "На този етап НЕ МОГА ДА БЪДА С ТЕБ. моля те, остави ме да бъда с човека, който обичам".. тя директно ти казва че обича приятеля си. Хубаво е че си осъзнал грешката си но ето че е късно и то доста. Сърцето и принадлежи на друг.. просто го приеми и така ще отшуми всчко по бързо

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 046f227e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Какво става пич горе долу и аз съм е същото положение??

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker