Кой път да поема? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кой път да поема?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 1995 пъти
Първото момче, което влезна в моя живот, беше всичко за мен- първият ми интимен партньор, първият човек, на кого споделях всичко и който пазеше моите тайни, първият човек, който ме разбираше напълно. Той е и човекът, спрямо когото започнах да изграждам някакъв характер, започнах да осъзнавам кое не ми допада в една връзка. Той е и човекът, когото аз оставих, заради нетърпимата ревност, която ме побъркваше. И се опитах за започна наново една розова приказка.... и я започнах с друго момче. Но постоянно се криех като мишка, защото се чувствах преследвана от стария ми приятел. Научих се да лъжа и до ден днешен не мога да се отуча от този грозен навик. Е, тази приказка беше хубава, имаше много любов и страст, но и тя приключи. Приключи по много гаден начин, с много нерви и мъки. Второто момче ми взе много повече от първото. Отне ми желанието за всичко, накара ме да вървя по улиците и да не зная на къде отивам. По неговите думи аз съм му причинила същото. Каза ми, че съм човек, който не знае какво иска и че един ден ще си намеря майстора.

От тук нататък живота ми пое по нов път- реших, че сега е времето да си наваксвам нещата, които ми бяха забранявани до този момент. Започнах да излизам с приятели, забавлявам се и така забравям за всичко. И се появиха не един, а няколко човека, чиито симпатии към мен започнах да усещам. Не се мина много време и те вече бяха "свалили картите". Всеки прави по нещо, за да ми привлече вниманието, а аз се страхувам от нова връзка. Чувствам се като тинейджърка, която не е имала приятел до сега. Дърпат ме от толкова места, че ми се иска да се скрия в някоя дупка от всеки и от всичко... Страхувам се, че никога повече няма да мога да се доверя и да се опусна пред някой мъж...
Не можах да обясня всичко добре, но в главата ми е пълна каша, съжалявам :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 629845c7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Второто момче е било право, според мен. Остани сама и направи равносметка на живота си. Какво искаш в действителност и какво причиняваш на хората? Егоистка ли си? Задушаваш ли? Разтваряш ли се във връзката? Имаш ли друг живот извън нея? Приятели?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8ae0699eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз се намирам в подобно положение. С тази разлика, че не се страхувам както теб, просто искам пространство и свобода. Ти също имаш нужда от това. Не прави грешката да се хващаш с някои от тези, които се въртят около теб. Ще стане от трън та на глог. След още година, две ще си напълно неорентирана, най-вероятно с разбити нерви и още по-страхуваща се и объркана.

Научи се да бъдеш сама и това да ти стига, за да си щастлива. Иначе цял живот ще се хващаш за поредния, за да лекуваш рани от предния, и така нататък.
Успех

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2d63c2858f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Лоша (поща)
Вземете се стегнете малко и двамата.
Един живот имаме и е много кратък (лоша-та) знае, че и на мен не ми е розаво положението, но го ударям на живот м/у прители, познати, колеги, колежки...
Лоша е права, разклатиш ли нервната система човек за нищо не става. Пък и ме боли, но точно това ме прави да съм жив.
А пред теб е живота, виж на колко години си...
Човек се учи от грешките си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3b4d6b2fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: На 21 години съм. Опитвам се на балансирам по някакъв начин с всичко, но на моменти не успявам да се справя. Аз ли съм най-неориентираното същество на земята? ! Защо привличам хората, а мен никой не успява да ме привлече? !

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 90d92eac76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 3, провери си пощата.

Авторке пак ти казвам, напълно те разбирам как се чувстваш. Знаеш ли каква е иронията? Че тооолкова много хора се оплакват, че са самотни, че никой не ги харесва. При мен се получава точно обратното, а аз не успявам дори грам да трепна към някого. Иронията е още по-голяма, защото има доста свестни и готини мъже, такива, каквито повечето жени търсят, а аз упорито се дърпам от тях и ми идва да се скрия някъде.

"Страхувам се, че никога повече няма да мога да се доверя и да се опусна пред някой мъж... "
Повечето хора се страхуват, съвсем нормално е, особено след 1-2 неуспешни връзки, когато се чувстваш наранен и предаден. Но това безразличие и апатия няма да траят дълго, убедена съм. Просто ти трябва време, колкото и да е банално. Време и спокойствие, за да преодолееш всичко.
После нещата сами ще се наредят, отново ще дойде някой, който ще те кара да се усмихваш, а после най-вероятно пак ще пишеш тук.
Един тъп, но нужен кръговрат.
Не се насилвай да си с някого само, за да не си сама или само защото е добра партия. Остани със себе си, излекувай се от раните и смело напред. Успех

Лоша

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker