Груби нрави - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Груби нрави
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2802 пъти
Впечатлява ме грубият тарикатски тон на много от участниците в сайта. На мъже и жени. Липсата на пряк контакт и визуализиране на другия освобождава много потиснати мисли и възгледи. Участниците се изразяват вулгарно или конфликтно.

Не бих писала и на мъже, снимали се по къси панталони, разкрачени, до леки автомобили, по бански. Всички тези избори са крещящо предизвикателни и директни позиви. Малко са хората, които общуват коректно и с уважение към персоналността на другия. Дори и да става дума за секс контакт.

И аз имам злополучен опит с мъже от сайта. Превръщаха ме в робиня на желанията си, без да уважават очакването ми за приятелство. При това в социално, а защо не, и в интелектуално отношение ги превъзхождах. Наистина много мъже злоупотребяват със самотните жени, тъй като предразсъдъците за нашия пол и самотата ни ни правят уязвими и нараними. Не бих могла да отмъщавам, но си извличам горчиви поуки и губя вяра в доброто у мъжете. Дано да греша. Дано да срещна истински личности с благородни души у мъжете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3472e38a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да и аз съм го забелязала.
Разменям контакти с някой със съвсем друга цел. Когато се свържем, аз очаквам да продължим да комуникираме по-същият начин, но не. Започва се "дай да те видя на камерата", "прати снимка", "имаш ли си приятел" и т. н. затова вече не търся виртуални приятели.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 408b75c63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм този тип мъже които търсиш! Ако искаш да се свържем и да ме опознаеш ми пиши на скайп ****

П.С. Не съм поредният „мъж“ , който да те разочарова.

Модератор: Не публикуваме лични данни.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b5ae5fbdf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не разбрах смисъла на темата.

Пиши си с тези с костюмите и вратовръзките, които говорят на Вие и знаят 3 езика.
Ако някой ви използва или наранява, то виновни сте си само вие, защото сте го позволили. Явно не можете да преценяте добре актьорите, а в днешно време трябва да умеете, за да си запазите здрави сърцето и нервите.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bdecad4900
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   да и аз това наблюдавам от много време насам... то и за тва ми стана гадно удеви в една от другите теми като пишеше, че приятелство между момче и момиче/мьж и жена не може да има... докато аз например мисля, че не е така... но много зависи от това какьв човек ти самия си и какво искаш от другите... аз имам само един виртуален приятел... който просто се оказа много разбран човек и не иска непременно да знае всичко за някой за да общува с него... много малко хора са така за сьжаление вече... което от една страна разбирам, защото много се льже явно и човек иска да се защити... но и така всеки сам за себе си знае най-добре кое как и защо прави ;( ;( :) :) :)
di_23

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0fc3df896a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторке, за тоя сайт ли говориш, или за сайт за запознанства? ! Аз не съм срещал тук чаак толкова груби и агресивни участници - може би защото такива коментари не се публикуват от модераторите, което е добре. А за сайтовете за запознанства, там е ясно, трябва много да си отваряш очите.

Права е Лоша, че всеки сам си е виновен. Трябва да можеш да се пазиш сама от хората около себе си, точно както се пазиш от колите като пресичаш улицата. Не може цял живот да те водят за ръчичка.

Само че Лоша, тия костюмарчетата не си мисли, че са цвете за мирисане. Бил съм около 2 години в такива среди, имам познати, които и до ден днешен са в тях. Бъкано е с комплексари, дето си мислят, че като са турили костюма са голямата работа, една част са пълни галфони, други по-малко, но общото е, че всички са хипер алчни. Винаги се избира това, което носи най-много пари в най-скоро време, нищо друго няма значение. Приятел? Forget it. Да излезеш на бира с някой? Само ако той има файда от тебе. Всеки и от всякъде може да ти забие нож в гърба, по всяко време. А на Вие не говори никой - освен когато се мазни на шефа, или с клиенти.

Както и да е, отклоних се...

Кубрат

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d6bb4ddf0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   О-о-о, тия с разкрачените снимки, късите панталони и снимани до просташко-чалгарските си джипове, изобщо не ги отразявам. Може да съм сама, но това не ме прави автоматично второ качество човек. Въпреки, че мъжете и повечето омъжени жени в БГ съдят хората точно по това дали са омъжени и дали са родили. Тук повечето са на принципа "от кал да е - мъж да е". Само, че това не е моята среда. И предпочитам да съм сама, отколкото зле придружена.
Така че, авторке, живей си живота, имай самоуважение, обичай себе си и си позволявай всеки ден по едно малко удоволствие. Хич да не ти пука от простаци.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker