Да я остава ли намира ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да я остава ли намира ?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 4977 пъти
Мъж на 22, а рева като дете. Бяхме заедно повече от година. Лятото се разделихме за малко, като тя каза, че проблема е в мен защото много я задушавам. Аз си признах, че е така и обещах, че вече ще се контролирам. След това видях, че се е занимавала с един колега от 1 месец преди да се разделим. Не са спали всичко беше само СМС-и и писаници в фасебоок. Простих и за това.

Преди 5 дни видях, че му е гледала профила и откачих направо. Казах и че не искам да я виждам повече и не и говорих 2 дни. За да и се извиня за избухването ми и купих кошничка с цветя и я оставих пред вратата и с бележка. Каза ми, че е много мило и т. н. На другия ден дойде при мен и ми каза, че вече не можела така и иска да се разделим. Проверих и фасебоока и видях, че си пише с някакъв от фитнеса от 2-3 седмици. Тогава ми стана ясно за какво иде реч.

Като и казах, че знам тя отвърна, че проблема не е другия човек, а е между нас 2мата, не ме заслужавала и съм бил прекалено добър за нея и за това е по-добре да се разделим. От тогава болката направо ме убива, това ми е първата любов. Вчера плакахме заедно. Направо съм, като някой загубен тинейджър.
Какво да правя? Да я оставя и да не я занимавам повече и да се скъсвам от мъка или да я моля да останем заедно? Прекалено много я обичам, ако я оставя дали ще се върне сама?

П. С. Трябва да изкараме лятото заедно в чужбина ( вече подписахме и договор ). Там ще се разкъсам направо като трябва да живеем заедно и да сме само приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: fe5823256f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятел, не те е оставила, защото си "прекалено добър за нея" и "не те заслужава", а защото тръпката и е минала, задушаваш я и не се е наживяла, за това и си пише и флиртува с този и онзи. Остави я, ще пострадаш, пък ще ти мине.

Пази си сълзите за тази жена, която ще ги заслужава, пожелавам ти да я срещнеш скоро.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e6f41d48ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лоша, не си съвсем права. Има подобни задушаващи хора, момичето се огледало другъде и е постъпило честно, когато е скъсало с него.

Иначе, авторе - остави я на мира за сега. Може лятото да стане нещо, но пълно преодолей вманиячеността си към нея и спри да ? ровиш във фейсбука. Ако приятелят ми стори подобно нещо, макар че не правя нещо лошо, бих го изритала. Всяка връзка си има граници

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 56a5bba80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм за 1 имаш поща :)
Значи когато имаш приятелка и те обича, малко да скъсаш синджира и се оплакват къде се губя. Ако прекалено много им обръщаш внимание, тогава се стига до задушаване. Обаче ако не те обича...
В случая тя не те обича а да ли си има друг се обади на някоя врачка ;–)
Успех момко!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: da7531b07c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че момичето си проявява характера по природа. И аз имам доста приятели като теб:( не го мисли ще ти мине.

Кумчо Вълчо

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ffbcd25e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Извинявай, че ще ти го кажа, но e очевадно, че момичето не иска да бъдете повече заедно, но не иска да те наранява. Повярвай ми, ако се отдръпнеш достойно като мъж, не хленчиш и не се самосъжаляваш ще и направиш огромна услуга.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 878e9a897e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   не се притесняваи за нищо... всичко е временно ще я забравиш имай предвид че след всяко лошо идва добро бъди спокоен пич ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 86b1d84ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, ти си много неуравновесен в реалния живот, което по-допустимо за интернета. Макар и често да се прилага "повече действие и по-малко приказки", ти си постъпил много некоректно. Затова не обръщай внимание какво ти казах до тук. Толкова некоректно е случилото се, че дори не можеш да покажеш вече чувства, в някаква друга ситуация (в съвсем друг проблем) между вас, отговаряйки й по някакъв начин на нея не за това да я оставиш, а на искането й да не се занимаваш повече с нея. Остави нещата така и само чакай тя евентуално да те потърси (примерно при договора).

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 86b1d84ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Подкрепям 2, защото неуравновесеното поведение води до домашни насилия.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c6e4233bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Подкрепям 2.
Ако някой ми се рови в нещата- ще го застрелям!
Точно такъв тип мъже ЗАДУШАВАЩИ ме отблъскват и бягам с 200 от тях-кърлежи!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 95dac41403
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   според мен щом не е спала с него значи не е било сериозно ако сам на ваше място бих простила и ако наистина ме обича изтривате си профилите в фейсбук и навсякаде а и сте големи вече предложи и да живее те заедно постепено и предложи пази си я ако вече тя не е сагласна... оставия да си пати един ден сама я, ще дпойде и да умира от маака пред теб а твоийте салзи ще се преварнат в щтастие касмет!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e5ac6f776a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   момичето вече не те харесва защото може би вече тя има друг идеал. не се опитвай ти да бъдеш този идеал. ако тя не те харесва такъв какъвто си то тя не те заслужава. не се прави на друг заради нея. има още много момичета които ще те харесат. не е само тя.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ee81b500e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен найстина много ревеш като някаква тинейджърка. Вземи се в ръце, какви са тия изблици? На малко самоконтрол се научи. И както казаха другите, скъсала е с теб защото е свършила тръпката, но ми е забавен начина по които те е излъгала, късметлия си че все пак й пука.
Забрави я, че си намериш друга.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3022b9f714
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ревах първия ден и след това се стегнах. Колкото по-малко мисля толкова по малко боли. Снощи свалих една к**ва, но ми беше мн скучно да се натискам с някаква без никаква страст. Дали и занапред ще съм така?
Поговорихме с моята, и да бяхте прави. Каза ми, че просто вече не е същото и винаги ще съм най-добрия мъж с който е била.

Автора

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6985874c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Пич нека да ти дам и аз един съвет. Забрави я. Изтрий си я от ума. Спри да я търсиш и се върни към живота. Ако има начин си избери и друго място, където да ходиш на бригада. Не ходи с нея на едно и също място! Вярвай ми ще ти бъде много ама много тежко да я гледаш как се целува с други там, да я чуваш как пъшка докато прави секс в съседната стая а ти да се мъчиш да се заблуждаваш, че това не се случва и да се опитваш да заспиш, защото след 2-3 часа си на работа. Истински тормоз ще бъде повярвай ми. Изпитал съм го и знам какво е. И аз се надявах, че много неща могат да се случат, но не се случиха. Повечето момичета като идат зад граница винаги си намират по един мачо за в леглото. А иначе по скайпове и фейсбуци пишат на гаджетата им в България:"Мило липсваш ми. Не мога без теб" и т. н. Бил съм няколко пъти на бригади и тези неща съм ги виждал всеки път. Прекъсни контакт с нея. Отиди в агенцията и попитай дали ти сам можеш да заминеш някъде на друго място. Ако става-подписвай нов договор и сложи Х на бившата. Като ти звънне и пита кога ще ходите да си дооправите нещата й кажи:"Без мен. Оравяй се сама". Ако ли пък не можеш да си смениш работодателя направи всичко възможно да не живеете в една квартира. Забрави я. Тя си мисли, че ще си останете приятели. Е покажи й, че не си някаква приятелка и не ти пука. Като не иска да е с теб да те забрави за винаги и това е. Вярвай ми след няколко месеца ще си спомняш с насмешка на сегашната история.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3022b9f714
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Благодаря номер 15. Мисля, че няма да мога да се откажа от бригадата, защото подписах договор вече, но ми обеща, че като сме там няма да се вижда с никой, а само ще работи. Каза, че няма да ми причинява тая болка да я гледам с друг там. Сега ще видя дали ще мога да си сменя работата да ходя с приятели, а в момента и събирам всичкия багаж и ще и го тропна пред вратата, да си се оправя сама.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6985874c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз съм номер 15. Тия работи, че нямало да бъде с друг са си пълни лъжи. Четири пъти съм бил на бригада и съм ставал свидетел на какви ли не клетви по интернет, как момичето умира едва ли не по гаджето си в Българя, а само секунди след като затвори вече в стаята й има някой мачо, който я клати здраво. Нямало да ти причинява тая болка друг път. Веднъж вече е флиртувала с други докато сте били заедно. Тогава да не би да не те е наранявала? И тя не си вярва на това, което говори. За това пак ти казвам гледай да си далече от нея дори и да работите на едно място-искай да си в различна смяна, потърси отделна квартира. Нека тя да усети какво е загубила, а не ти. Но все пак за другия път имай едно наум да не си толкова настъпателен към жените. Действай на приливи и отливи. Нека те да се чудят какво става :-).

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3022b9f714
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Така е, първата истинска връзка ми е това. Най-яд ме е това, че като започнахме си я знаех каква е (спала с 20 човека, бяхме приятели затова знам), ама като я гледах как ме обича се влюбих без да искам. Нищо ще ми е за урок с такива изхабени жени да не се занимавам повече.

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 4704d34f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Знам, че това е отдавна написано, но се надявам всичко да е минало добре и да си намериш истинската половинка. Не разбирам много от любовта, винаги само съм я давал без да ми я връщат. И аз правя грешката да задушавам момичето, което обичам и то в момента. Ама горе-долу те губят човек, на който наистина му е пукало за тях. Пожелавам ти всичко най-добро

 
  ... горе^
преди: 10 години, 22 дни
hash: c4a8ca2435
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Много си млад, за да имаш толкова терзания. Живота е пред теб - и да не е тя, ще срещаш и други хора. Та ти си само на 22, ще срещаш още много момичета, не й се връзвай толкова!

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: b72144e2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От Автора: Срещнах момичето, което исках та даже вече 2 години сме заедно, просто тогава бях попаднал на погрешната :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker