Доверие? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Доверие?
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 2980 пъти
Преди години имах връзка с едно момче... Всичко започна в интернет.. много ме бил харесал, и подобните банални неща, които се пишат в интернет пространството. Оказа се че сме в едно училище (бях ученичка тогава). Гонеше ме, искаше да е с мен... а на мен ми беше все тая. Но въпреки всичко реших да пробвам... (от опит глава не боли, нали така)... но взех да се влюбвам страшно бързо... докато не се стигна до спонтанно изречената фраза: ОБИЧАМ ТЕ!..

Казвах му го доста често.. но отговор не получавах.. в последствие ми се обясняваше, че неможел да изразява чувствата си и да не съм мислела, че те не съществуват. След горе-долу година от както бяхме заедно щяхме да ходим една вечер на дискотека, а преди това да пийнем някъде (в някой клуб). Аз се бях разбрала с мои приятелки да идем в клубче, а тоъ с негови. Но преди да изляза, той ми се обади да ми каже да ида у тях, тъй като майка му искала да говори с мен.... тръгнах веднага. Но, се оказа лъжа (много хубава лъжа). Бяхме сами. Нямаше и помен от родителите му. Прекарахме около час у тях... и изведнъж .... каза ми че ме обича... за първи път. После си ме изпрати до срещата с моите приятелки и той тръгна към заведението където го чакаха неговите, с уговорката че ще се видим в дискотеката.

И ето че влизаме в дискотеката.. и естествено тръгвам да го търся... и какво видяха очите ми.....той и в обятията му бившата му приятелка... и се целуват с такава страст, все едно не беше целуван от жена. Не издържах.. даже нямах сили да му кажа не6то... излязах просто навън. Приятелката ми естествено го е сложила на място.
На другия ден бях готова да му простя... но в телефонен разговор..той каза че незнаел коя от нас двете да избере....

Та така свърши всичко... но оттогава аз немога да имам доверие на никой мъж... станала съм ужасно ревнива... опитвам се да се прикривам по някакв начин... но вътрешно се измъчвам. Това нормално ли е?!! Сега даже си имам приятел... не ми е дал повод за съмнение... а аз немога и немога да спра да го ревнувам... май имам проблем с доверието от тогава. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: be101f7a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прецакал те е идиота.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: b76beae846
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей. Аз винаги съм бил ревнив и знам, че това е доста неприятно. На моменти се стига до въпросът "какъв е смисълът да имаш връзка като се измъчваш непрекъснато". Имаше момиче обаче, което ми доказа на 100%, че мога да и вярвам. Говорили сме много пъти за това и накрая се получи - не я ревнувах изобщо дори и някой да ми каже, че ми е изневерявала няма да повярвам. Поне при мен се намери точният човек, който да положи усилията да ми покаже, че няма от какво да ревнувам. В днешното общество обаче поводи за ревност има и то много. Лично за себе си смятам, че проблемът ми е решен просто трябва момичето да е на място (в тоят случай момчето). Ако той е готов да ти покаже по всякакъв начин, че няма за какво да ревнуваш ще забравиш какво е ревност. Дано човекът, с който си да ти помогне, ако ли не... това не е ТОЙ. Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: d76e05afa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей и аз съм много ревнива, съгласна съм с предишното мнение, че трябва да намериш човек, в който да си сигурна, но според мен това не е достатъчно. Трябва да положиш услия да го преодолееш. Потърси професионална помощ, няма нищо странно, просто трябва да признаеш проблема, но и човека който е до теб трябва да знае за проблема и да се опита да те разбере и да ти помогне.
Успех и ще се справиш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker