Не искам да се превръщам в лош човек, заради плътските си желания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам да се превръщам в лош човек, заради плътските си желания
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2371 пъти
Запознах се с най-прекрасния мъж!! И той не ме излъга.. каза ми "Имам приятелка, в лоши отношения сме, казвал съм и много пъти, че не сме един за друг". Добре. Но и реплики като.. " тя ме пита защо вече не правим секс, защо съм дистанциран". Тук не е добре! Има жена, с която той живее, която го желая и обича, която търси неговата близост.

Той чака някакъв апартамен да стане готов, да се разделят окончателно. Дали това чака?
Дори всичко да е вярно и да е въпрос на време да се разделят.. трябва ли да си го причинявам. Знам, че действаме на едни вълни, но аз съм тази, която не може да се обажда след определен час вечер, аз съм тази, която трябва да се съобразява и да прави компромис. А ако той ми позволява този компромис, може би не си заслужава да го правя..

Не мога да бъда дистанцирана, да му позволявам да опознава същността ми, без да го поискам физически. Неконтролируемо желание имаме един към друг.. какво да правя? Дайте ми съвет.. не искам да се превръщам в лош човек, заради плътските си желания. Не знам какво да правя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 14380cc122
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   хората доста често използват най-различни оправдания най вече за пред себе си.. ти сама решаваш как да живееш живота си.. по късно когато си направиш равносметка не казвай че си си загубила времето или че е било напразно...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f58a566656
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ее явно ще бъдеш любовница известно време - никой не знае колко. Сама го каза, че е неизбежно. Искам само да ти кажа - НЕ СЕ ЧУВСТВАЙ ВИНОВНА ЗА НИЩО! Изживей мига с човека. Може да бъде за кратко, а може и да се превърне в нещо по-голямо и истинско. Направи го за да не съжаляваш след това.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 97c86cfc10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз бих се отдръпнала- горката му приятелка... винаги съм била против намесата на някой в отношенията на двойка- дори да не им вървят нещата и той да е охладнял, сигурно приятелката му го обича и това би я наранило. Като не я обича, изчакай да се разделят. За мен това е правилното

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4ee249423c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не смятам, че ще си лош човек. Едва ли ще си „любовница“ - човекът не е женен и няма деца, няма какво да се косиш. Просто е в период на късане, но много хора ги е страх да не неаранят партньора си, с когото все пак ги свързват минали години.
Мисля, че и без това нямаш контрол. Дай му шанс.. докато апартаментът е готов да кажем, но ако и тогава не скъса с момичето, значи те е лъгал. А дотогава... кой знае - в началото доста връзки са на основа „привличане“, едва след това се развиват в чудесно приятелство и партньорство. Той може би се страхува и да не остане сам, иска да види, какво ще му предложиш ти....
Имаш ли избор?

До 3 - зависи от гледната точка. Може човек да каже и „горката авторка“, нали? Не знам с какви наивни идеи за света и за връзките живееш, но не се меси третият човек, по-скоро вторият си намира трети и сам си бърка кашите, вместо да бъде честен и да остави жената (мъжа), която (когото) не обича.
Ако изобщо има виновни, то винаги са двамата обвързани...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f1aa7e39ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами ти сама трябва да прецениш.. според твоите виждания и светоусещане.
Аз наскоро разбрах, че докато съм учила денонощно за изпити на другият край на света приятелят ми е имал паралелна връзка с друга жена. Болката, която изпитах няма да ти я описвам, защото надали ти пука как би се почувствала сериозната му приятелка след като разбере за вашите взаймоотношения. Помисли за себе си... ти как ще се чувстваш във времето, в което ще си в режим stand by... Лично за себе си бих казала, че никога не бих имала доблестта да погледна себе си в очите, ако имам връзка с обвързан мъж.. твърде ми е унизително. Не мога просто да си представя как ще трябва да се съобразявам кога мога и кога не да го чуя... за какви чувтва да говорим след като не мога да ги споделя по всяко време на денонощието с него... да го прегърна.. да го целуна.. или просто да видя усмивката му... Не се заблуждавай и не ми говори за неговата лоялност и искреност.. Като е големия мъж защо приятелката му, с която е в лоши отношения не знае за теб.. защо не и е поставил ясни граници, каквито на теб... с какво ти си по-малко от нея, след като отношенията му с нея са изчерпани.... Извинявай за откровенноста.. но за мен така описан господина е поредния бройкаджия... Ако имаш достойнство, ако поне малко се уважаваш недей да бъдеш нечий пълнеж за излишно свободно време :) Пожелавам успех и на двете ви.. и тайничко стискам палци този Дон Жуан да го изритате от леглата си :)

Петя

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4ee249423c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Петя, много добре казано, но приятелката в случая не е на другия край на света, а България е доста малка страна, да не мислиш, че не знае? Може да ти е странно, но има доста жени, които се оставят да бъдат унижавани, само за да са с някакъв мъж.
Иначе, аз когато отидох да уча в чужбина, скъсах с приятеля си и му дадох свободата. Човек не може да има всичко, но трябва да е реалист, както и да знае, какво иска в живота. Братовчедка ми постъпи като теб - и тя, и той накрая си имаха паралелни връзки, само се лъгаха по скайповете, колко се обичали...
Човекът е странно същество!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c53b0cf6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво да правиш ли, ами то е ясно: да се раздели с приятелката си и тогава да отива при тебе. Или да остава с нея, но без теб.
Иначе така, за какво ти е? !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker