Ще ми помогнете ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще ми помогнете ли?
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 3774 пъти
Обичам мъж, който ме кара да се чувствам желана. Като съм с него треперя, когато ме целува, това е най-прекрасното усещане за мен. Обичам да вдъхвам аромата му, обичам да ме гушка със силните си ръце, макар и рядко. Свикнах с него бече една година. Сега е решил да се прибере в родният си град за постоянно и ми е много трудно. Незнам дали ще мога да го преодолея това... тази липса. Имаме толкова общи спомени и наши местенца, които ми навяват спомени за него. Кара ме да отида с него в другия град, но как да си оставя семейството, родителите....

Тук той живее с жена, която не понася, заради детето им. Стои в нашият град заради мен само. Нищо друго не го задържа. Той осмисля живота ми и го прави по лесен и по пъстър. Как да го забравя мили приятели, кажете ми.... Повечето от вас знаят какво е да обичаш истински, а да има много други пречки, които ни спират да сме заедно. Как да постъпя незнам.

Аз съм още семейна и не се разбирам със съприга ми. Той пък живее с жена, която не понася. Как да го пусна да си тръгне....аз какво ще правя???? Искам си го, сладък ми е, добричък, мъжествен.....

И двамата имаме деца, аз съм на 29, а той е на 33. Казва ми, ако ме обичаш, ще ме последваш, но мисля, че това не е съвсем правилно нали? Не може ли, ако той наистина държи на мен, да си остане тук? Как да залича толкова спомени и то приятни... Направо незнам какво да правя. Дайте ми съвет приятели, моля ви !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: c24a7c5a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си живяла с него .... хората се променят!!! Запази брака си и не се занимавай с глупости!
Изневярата е едно, било то и системна, но разбит брак е друго, не оставяй децата ти да живеят в разбито семейство. Вярвай ми различен е само защото не си с него, на втората година ще видиш, че всички са еднакви (аз съм мъж, важи и за жени). Оправдание може да ти бъде само в случай на домашно насилие от страна на съпругът ти. Има хора, които за 5 - ти път се женят и не могат да разберат, че съвършени няма. Не в абсолютно всички случаи мнението ми може да бъде правилно, но се замисли сериозно, защото наистина са единици хората, за които не се отнася.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 71ad6a820c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ех вие влюбените :) направи може да ти кажа да си останеш при детето при мажа си аз съм на 15 години ако майка ми баща ми се разделят просто няма на къде нещата в моето семейство вървят много гадно само заради мене и ще ти дам един съвет ( просто имай си любовник но не и да оставиш децата си това е моето решение това е грях да се разделиш със мъжа си ако имаш деца трябва да гледаш тях мъжете са едни и същи да ти кажа помоли мъжа си да да те целува така както никога досега УСПЕХ!!

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 41f73947fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен той си е прав за себе си, и ти също... той може би иска да загърби досегашния си живот.. и да почне едно ново начало с теб... друг е въпроса дали ти го искаш.. аз едва на 19 години загърбих майка баща, които бях против моя връзка.. заминах за друг град с него.. изоставих приятели, семейство всичко... за да бъда щтастлива... пробваи... нищто няма да загубиш... все пак винаги можеш да си в контакт с близките си даже и визуално... не заминаваш за СаЩ, нали така?! Живота е един... истинската любов същто... наслади и се!!!! И да не ти пука за съпруги и съпрузи... всеки има правото да е щтастлив... ако мислиш че ще те направи щтастлива.... какво чакаш още... събирай си багажа!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 70acd85674
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Случва се и двамата да се разведат и да се оженят, но това обикновено е свързано с толкова много надежди, че накрая и двамата остават разочаровани и втория брак също не върви. Аз имам връзка, но не бих изоставила мъжа и децата си, поне защото дължа много на семейството си, то ме е подкрепяло първите 10-15 години, когато финансово ни беше много тежко. Благодарение на мъжа ми успях да завърша, да изгледам децата и да се стабилизирам професионално. Може и да имам връзка, но това си е мимолетно приключение, семейството си е съвсем друго нещо. Не бих изоставила съпруга си заради един флирт или просто физическо привличане. Един мъж, който ти дава всичко, заслужава да го изоставиш, само ако е пияница или наркоман или системно те тормози. В другите случаи просто се научаваш да понасяш недостатъците му и продължавате заедно.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 2abcde4edd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мила не загърбвай любовта, която изпитвам към този мъж. Не си заслужава да се жертваш заради деца, роднини, съпуг....... ти също имаш право да бъдеш обичана, щастлива.... децата порастват......... живота с човек, който не те обича истински или не те понася...... заслужава ли си да бъдеш при него. Жовота е жесток, но ако наистина този човек ти дава всичко от което се нуждаеш....... тръгни с него, за да не съжаляваш, че си пропуснала шанса си да бъдеш щастлива, обичана, желана..........

Желая ти успех мила.... за любовта няма граници, няма възраст........... бъди много щастлива. Послушай сърцето си то ще ти каже истината.

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 9db1bcc41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Някой беше писал, че вие просто не живеете заедно и затова може и да си изградила образ, който всъщност да не е този образ. Не сте заедно виждате се крадешком затова е и пламенно, но като заживееш с него дали ще е така!???

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: a4a7aef33c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако е готов да изостави другата, последвай го.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker