Ревността му ще ни раздели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревността му ще ни раздели
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2806 пъти
Здравейте, пиша Ви момиче на 23, което има страшно ревнив и нервен приятел. Обичам го, но адски много ме напряга психически с всичките му безпочвени обвинения за щало и нещяло. Работата ми е такава, че имам повече колеги мъже отколкото жени и няма как да не контактувам с тях. Никакви поводи не съм му давала, но той се лови за нищо. И не само за работата е така, ако изляза на кафе с приятелки, което напоследък става много рядко, се сърди и ми събира от девет дерета вода само за да се заяде и да ми натякне, че съм била някъде без него. Личи му че ме обича, но имам чувството че ме има за даденост. Аз трябва да съм винаги там където е той, той може да излиза сам с приятели, а аз ако го направя става Трета Световна война. Не дава да му се обясни, каквото и да е било, той винаги е прав, няма вариант да сбърка. Как да му обясня, че ревността убива всичко и ако продължава да се държи с мен като с кукла, която непрекъснато трябва да бъде контролирана ще ме загуби?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 06a4512a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те много добре, аз вчера имах караници с моят приятел, че на профилната ми снимка във Фб съм била с един колега, които ме бил прегърнал леко. Не само това, като ходя на фитнес, стават луди скандали как имало мъже там, как ако някав негов приятел ме види да тренирам, щяло да го е срам. Вече обмислям раздяла защото това не е любов...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0749565415
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   за съжаление няма спасение от ревността. най-вероятно като усети, че наистина ще те изгуби, ще се моли, ще обещава да се промени, но ще е временно. говоря от опит на много близка приятелка, или трябва да му играеш изцяло по свирката и цял живот да се оправдаваш без да си виновна, защото той все ще намери за какво да се заяде, или да се разделите.
съжалявам, но не съм оптимистка за връзката ви

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3ad6b83c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Момичета вие сте напално изперкали, без извинение. Заради такива като вас, които позволяват да бъдат малтретирани психически в продалжение на години и после зарязвани като парцали, мъжете станаха такива идиоти.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4f8a224ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прояви малко характер и го стресни! Казваш му, че ако продължава по този начин няма да я бъде. Че любовта е едно, но всеки има лично пространство и че ако си искала да бъдеш с друг, то няма смисъл да си губиш времето с него. И да ти кажа, че той определено не те приема за даденост, а точно обратното. Именно страхът да не те загуби го кара да става болен на тази тема... Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c14b78b9b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Поговори с него, кажи му това точно така, както си го написала. Постави му ултиматум - или се променя, или го напускаш. Това не е живот.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f30b4cc2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Изчезвай от тази връзка-това, във варианта, който описваш оправяне няма! Просто се махай, дори и да си мислиш, че го обичаш. С времето ще става все по-зле. Единственият начин е да осъзнае, че има проблем и да потърси професионална помощ. Но това не вярвам да се случи. А ти предполагам не мислиш, че пълноценната връзка трябва да е такава, нали? Мисли за себе си докато е време. Това, че те ревнува по тоя патологичен начин изобщо не означава, че те обича, не се заблуждавай

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d014ebc75a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оставяй го тоя, каква ти любов, не е любов това. :((
Каква любов без доверие? !! Човека не е собственост и предмет за притежание, проумейте го.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fcef0ac8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Бившият ми беше такъв. Повярвай, бях стигнала до момент, в който направо си скубех косите... Ужасно е! Махай се колкото се може по-бързо и по-надалеч от него. Такъв човек не ти трябва. Това ще ти трови нервите до живот! Добре, че се появи сегашния ми приятел. Той е пълна противоположност. Повярвай, има и кавалери, съществуват и мъже, които дори и да ревнуват, не изкарват половинките си извън кожата. Успех от мен!


Влюбената, 19

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c2313e9aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ревността е полезна, но когато е в умерени количества и не се прекрачват граници. В твоя случай нещата явно са излезли извън контрол. Говори с него, обясни му как ги виждаш ти нещата, как се чувстваш. Ако не вдене, зарязвай го. Всеки има право на лично пространство и време за себе си. Не си длъжна постоянно да си до него и да търпиш изблиците му на ревност. Млад човек си, напълно в реда на нещата е да излизаш с приятелки и с други хора. Помисли си много добре.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f1cef9b06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   6 години бях с такъв човек и трябва да ти кажа, че сега от както сме разделени, не съжалявам, че го напуснах. 6 години бяха караници, обяснения и наи-вече подтискане на какво ли не.
Да, той те обича, но това не се казва любов. Той те притежава, а ти не си негова. Ти си с него, но и двамата сте отделни личности и имаш право да си имаш социален живот поне на минимум.
Така, че почвай добре да ги обмисляш нещата, това не е живот. Той ще задълбочава и скандалите винаги ще съществуват.
Трудно е да го направиш, но като премериш всичко на кантар, вземи и го напусни ако продължава.
Преди да го направиш обаче му кажи нещата в прав текст, ако трябва и някакакъв ултиматум направи и ако той не се промени, слагай край докато е време.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0f83725663
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   А замисляли ли сте се, драги момичета, че може би има причина да се държи така? Всяко нещо си има причина. Може би не те чувства достатъчно близко, показваш ли му любовта си някак? Даваш ли му това, от което има нужда? Ти си мислиш че не му даваш поводи, но това е в твоята глава, а питала ли си се какво е в неговата?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1fbba4aac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оооо, номер 11.... Моля те не бъди смешен/а... Предлагам всички мъже да завържат приятелките си с кайшка, превръзка на очите, наморник и задълцително гащи, не- килоти със заключващ се механизъм... Нека да добавим и постоянно видео наблюдение за по-сигурно... И все пак, отново да си имаме едно на ум... Алооо, я се осъзнай, ревността е болестно състояние, което не се лекува... Баба ми казваше: "По-добре с пианица, отколкото с ревнивец. Ревнивецът вечно е пиян... "!!!
Петя

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 90f60ff199
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   от Авторката: 11 Да показвам му, че го обичам и че съм само с него, дори несъзнателно самата аз започнах да избягвам излизанията без него само и само да няма скандали, Ще ти дам пример преди 2 седмици бяхме излезнали в едно заяведение, минава една жена по масите и предлага рози, по късно вечерта се появи тази въпросната жена и ми носи роза, аз самата незнаех от кой е наистина, каза ми че е от някой, който неиска да знае кой е аз естествено не я приех, а приятелят ми побесня стана развика се и си тръгна, дори неразбрах какво стана 3 дни не ми говори после, че аз какво съм виновна че някой си от някъде ми подарява цвете... ревноста наистина убива всичко...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f33889b1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Имах такава връзка, разбирам те напълно, този тип мъже, имат някакъв много дълбок комплекс, който избиват, чрез жените си, това са мъже, егоисти.. нарциси, които се имат за вечно прави. Колкото и да обичаш такъв мъж, независимо от тези му негативи, връзката ви ще приключи рано или късно, просто защото ти не можеш вечно да се обясняваш като ученичка къде и с кой и защо, ще ти прелее и край. Приключи нещата, докато е по-лесно, ти ще се почувстваш много по свободна и щастлива :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker