Нямам му доверие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам му доверие
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3352 пъти
В началото всичко беше добре, дори перфектно. От втората седмица на връзката ни заживяхме заедно и това ми се струваше прекрасно. Сега като се замисля, може би много избързахме. Поведението му и до момента не се е променило кои знае колко. Държи си се добре. Но се случиха някои неща, заради който вече не му вярвам.

Преди месец бившата му, му звънна в 5 и 30 сутринта, не ми стана приятно, попитах го но не казах нищо повече защото и на мен ми е звънял бившия посред нощ, но го помолих да и звънне пред мен и да и каже да не му звъни посред нощ, както той искаше да направя аз преди време. Е, каза ще ще го направи. Минаха няколко дена, той още не и беше звъннал. Един ден гледам в скайп си писал с нея и си говорил, незнам какво са си говорили, но разговора не беше особено приятелски. Е чудя се защо не и звънна пред мен, а криейки в скйап.

От тогава не му вярвам, може да е нещо маловажно за повечето от вас, но за мен не. На мен като ми звънна бившия аз в прав текст му казах да не ми звъни, че си имам приятел и живея с него, а той какво направи... И после ми каза че нито той има чувства към нея, нито тя. Тогава защо го скри от мен. А и поздравите който тя му е пращала с песни... показват друго. И сега всичко е различно. Омръзна ми да живея в съмнения. Днес видях че има някаква петно на гърба приличащо на смучка... незнам какво да си мисля вече.

Незнам проблема в мен ли, филми ли си вкарвам или всичко което си мисля е истина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 96c0060e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хаха... заживели на втората седмица заедно, бившите им звънят по нощите, гаджето и се крие и тайно от нея пише на бившата си в скайп, позрави с песни... и най-вече ДЪЛБОКИ СЪМНЕНИЯ - мила, убедена ли си, че това е връзка, и изобщо се чудя как не си му поставила тези въпроси ребром и да поговорите сериозно очи в очи, а питаш нас? !

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3845937fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо си със него като му нямяш доверие? Във една връзка нямяли доверие, разбирателство, то не е връзка. Седни спокойно и поговори със него, обесниму това коет си видяля на врата му. Просто си свалете картите на масата, и тогова вече решете как ще е карате. "Опасната"

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ee1689ad96
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Говори с него директно и му кажи, че не се чувстваш сигурна в него и във връзката ви.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ed2bcee8f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да приемеш, че има неща в живота на приятеля ти, които нямат нищо общо с теб. Не знаеш точно, какво се е случило между тях, не знаеш, какви са отношенията им, но не са добри - ти самата си видяла.
Пребори несигурността си, както и желанието да контролираш всичко в живота на приятеля си. Остави го сам да решава, къде за него са границите, не го задушавай, иначе рискуваш ти да си един ден в положението на бившата.
Нищо не дразни повече един мъж от прекалено натрапчива и задушаваща приятелка, която слухти като доберман, където не ? е работата.

За твое успокоение - не я обича, дори не я харесва, иначе нямаше да е бивша!!!
ж27

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 89c81823f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Браво номер 4, най-накрая една жена дето е разбрала как да се държи с мъжете!

Авторке, да, в голям филм се вкарваш. Не може да знаеш всичко за живота на приятеля ти - нито е възможно, нито ти е работа да знаеш. Още по-малко когато сте от скоро заедно. Хората и след 10 години връзка разбират нови и нови неща един за друг, ти искаш след месец-два да знаеш всичко кво е било с бившата му. Еми няма как. Всеки уважаващ себе си мъж ще ти покаже много ясно къде ти е границата и ще ти каже "От тук нататък си е моя работа и там няма да се бъркаш - или си съгласна и сме ОК, или се оправяй. " Мъж, който не ти го заяви това недвусмислено, е путьо и не уважава сам себе си, така че сама си прави сметката.

Зачитането на личното пространство е елементарна форма на уважение и доверие между хората, и ако държиш на някой човек трябва да свикнеш да не си на всяка манджа мерудия. Иначе нито една връзка няма да ти изтрае много дълго.

А вече ако смяташ, че имаш НАИСТИНА основателна причина да му нямаш това доверие и се НАЛАГА да го шпионираш, тогава вече нещата са съвсем други и както ти каза номер 2, тогава се замисли дали изобщо искаш да си с тоя човек или не.

Кубрат

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0f46c346b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Говорила съм с него по въпроса, но единственото което ми казва е че се вкарвам във филми и че с нея са само приятели... И не смятам че ви питам нещо, а просто споделям.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2d589a0f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж, колкот повече се съмняваш, толкова повече си влияеш на себе си зле. Укроти това чувство и дори го подтисни. От опи зная, че колкот повече ревнуваш човека до теб, толкова повече той ще ти се изплъзва.
А и ако му правиш сцени или му ги натякваш тези неща, съвсем ще му изпуснеш края. Така, че си трайкай и наблюдавай поне на този етап от нещата.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9f9c1b250e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей. Аз съм в същото положение, обзета от налудничави съмнения. С право, без право... това не знам, но моето започва да прилича на лудост. Не си сама, в такава ситуация има много жени, сигурна съм. Недоверието ме убива, полудявам за най-малкото нещо с тази моя болна психика. Излишни нерви, ние не заслужаваме това, осъзнавам го.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: af06221d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Прекалено прибързано си заживяла с него. Трябва да приемеш, че си от малко време в живота на това момче. А освен това всеки човек се нуждае от лично пространство. Не можеш да искаш ти да си целият му свят. Не е и редно да е така. Писал си с нея... Голяма работа! Ма тя му пращала и песни... Е и чудо голямо! Нали вечер при теб си ляга? Нали с теб споделя мечтите и надеждите си? За сега това е важното. N4 е права. Ако искаше нея нямаше да е с тебе. Така че се успокои и се постарай да си малко по- търпелива и разбираща. Не смяташ ли, че за него е стрес бързото развитие в отношенията ви? Може би просто се опитва да се докосне до нещо сигурно и познато. Затова не се цупи като малко дете, а се превърни в сигурна опора и човек на който той да може да разчита.
/сладкишче/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f11d1cd4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само искам да кажа че сме заедно от долу горе 8 месеца, и по голямата инициатива да заживеем заедно беше неговата. Знам че не трябва да ревнувам толкова но е трудно когато ти дават поводи. Само времето ще покаже какво ще се случи, и ако е това което си мисля, се надявам да съм достатъчно силна и да го преодолея с достойнство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker