Ревност от друго измерение! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревност от друго измерение!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2599 пъти
Зравеите! Имам нужда да излея душата си, защото просто не издържам това положение в което съм. С приятелят ми сме заедно от почти година, има много положителни качества, които ме плениха от самото начало от както се запонахме , но както всеки един друг човек и отрицателните му качества не му липсват.

Както и да е всичко друго.. но просто не мога да понеса неговата ужасяваща ревност и стремеж да ме командва по някакв начин, било с директни думи или по начин които ми намеква какво да направя. Нека да ви споделя за ревността. Не мога да ви опиша колко е огромна и агресивна! Като започнем от facebook, чете старите ми коментари по снимките, всига ми скандали за тях, постоянно гледа колко приятели имам и ако днес имам 1 повече от вчера веднага ме пита кой е този от къде е позвама ли го, щом не го познавам толкова добре да го трия и прочие и прочие, Ако ми звънне телефона веднага скача, за да погледне кой ми звъни намръщен. Когато искам да се видя с приятелКИ ми задава 1 куп въпроси, къде ще ходим, кога ще ходим, след това дали ще дойда при него, едв а ли не да се подсигури че няма да ходя никъде другаде след това. щом му кажа че ще излизам по късно вечерта с приятелки, се ядосва, изразява нежелание да излизам вечер с приятелки, при това не на дискотека, а стане ли дума за дискотека е категоричен - в никакъв случай! Сами жени на дискотека, това означавало че около тях ще се навътрат някакви мъже и когато аз му обесня че никога не бих допуснала някой да ми досажда, той казва че не може да позволи дори някой да ме погледне, камо ли да говори с мен, щях да го убие и тем - подобни.

Категорично е против това да обличам рокли или поли които са къси ( не говоря за много къси поли, а за съвсем нормална вечерна рокля ), както и блузи с деколтета, стават скандали когато се опитвам да му обесня че аз не се обличам разголено, а съвсем нормално, все пак съм млада жена, на 50 и 60 години когато тялото ми ще се промени не бих носила такива дрехи, но той не може да разбере и подивява! На всичкото отгоре от някъде е открил стари мои снимки преди години когато още не съм го познавала дори, снимки, на които съм в заведение и до мен има друг мъж който ме е прегърнал. Неземен скандал стана.. крещеше, удряше по стената хвърляше столове, просто нещо безумно, колко сълзи съм проляла очите ме болят от плач... всячески се опитвам да му обесня че всичко е минало и че това е само поза за снимката и то от по младите години , а той освирепява, заканва се че ще намери този и ще го пребие до смърт и какво ли не, дори не мога да ви го опиша по начина по които се случи всичко това, казвам ви го в един изключително съкратен вариант.

И друг път преди това съм имала много ревнива връзка и може би заради това вече не ми останаха сили да се защитавам при факта че съм абсолютно невинна! Когато започна да му обеснявам че не мога да живея с тази ревност че и преди съм изживявала такъв кошмар той полудява и крещи никога да не съм го сравнявала с предишния. Какви думи да използвам, каква тактика, какво да направя за да балансирам нещата и да се защитя, кажете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9a61b223ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никакви думи и никакви тактики няма да ти помогнат, попаднала си на лош надзирател. Спасението е бягството!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 28b3d51ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И какви са тези негови толкова специални качества, които те карат да търпиш подобно поведение. Вината не е в него. Щом го понасяш такъв, такъв го заслужаваш. Мъже бол. Или търпиш и свикваш, или търсиш следващия. Мрънкането не решава проблема.
Мъж 28

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e0e6cc0785
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен трябва сериозно да поговориш с него. Обясни му, че ако нещата продължават по този начин, ще го зарежеш. Ако не се промени, трябва да скъсате.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5a914df70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лошо, много лошо... Докато се усетиш ще почне да ти забранява да се гримираш, да си правиш прически и да излизаш въобще. Опитва се да те затвори в златна клетка. Не е правилно за мен. Аз лично не бих го търпяла, дори да го обичам и да има 5332525 други положителни качества. Ревността убива всичко, защото тя е от липса на доверие. А връзка без доверие е пародия...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 563a3e3d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Сами жени на дискотека, това означавало че около тях ще се навътрат някакви мъже" - Тук е 100% прав и ти го знаеш много добре. Нямало си да допуснеш някой да ти досажда? Тогава какво ще правиш там? Не можеш да говориш защото музиката е силна. Ще танцуваш вероятно? Ами танцувай си във вас пред телевизора. Аз така правя или ходя на дискотека, но с приятеля си! Останалите не ми ги обяснявай. Аз съм жена на 23 и знам много добре как стоят нещата "по женски".

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 18b91f64e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много просто ще решиш проблема - махаш се. Това не е човек, а животно, при това много тъпо такова. Колкото повече отлагаш, толкова повече ядове ще береш, при това си губиш ценното време в момента. Макар че не мисля, че ще ти е лесно да го напуснеш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 81f232472e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ОбеЯсни му с две думи, че искаш да бъдеш себе си а не да бъдеш контролирана

ония от снимката

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 73bf85e091
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   какъв баланс, действай крайно и прекрати тази връзка... ЗАРА

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker