Самонараняване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самонараняване
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 4640 пъти
Преди няколко месеца хванах гаджето си да върши странни неща. Първо да уточня, че връзката ни е малко „хлабава”. Живеем отделно, виждаме се два – три пъти седмично, а понякога и по-рядко, и не правим секс особено често. Просто така се стекоха обстоятелствата заради техните.

Та значи в онзи ден наминах през тях без да й се обаждам предварително. Никой не ми отвори и тъкмо се канех да си тръгвам, когато чух шум откъм пристройката зад къщата (там баща й държи разни инструменти). Реших да хвърля едно око. Вратата беше открехната, така че надникнах вътре. В първия момент не можах да повярвам на очите си. Приятелката ми седеше на пода и удряше с чук горната част на стъпалото си, като същевременно скимтеше от болка. Отдръпнах се назад, после пак надникнах, въпреки че ме беше страх да не ме забележи. Не знаех какво да правя. В крайна сметка си тръгнах, но се чувствах много кофти. След половин час й звъннах на мобилния. Тя вдигна веднага. Питах я как е що е, дали иска да се видим. Тя каза, че техните ги няма и ме покани да дойда да се позабавляваме у тях. Помотах се известно време и отидох при нея. Накуцваше леко, но иначе не изглеждаше в лошо настроение. Попитах я защо куца, а тя ми отвърна, че се била спънала в някаква кофа на двора. Замълчах си. После се изчукахме едно хубаво, и аз опитах да се самоубедя, че всичко е наред. Просто лека подутина на стъпалото и малка синка, нищо работа, така си казах наум.

Само че преди три седмици тя ми се обади и охкайки и през плач ми каза че е паднала по стълбите. Болял я ужасно кракът и била извикала линейка. Зарязах си работата и хукнах към тях. Стигнах преди линейката, за щастие входната врата не беше заключена. Приятелката ми лежеше на долната стълбищна площадка и се гърчеше от болка. Левият й крак беше извит неестествено навътре, направо страхотия.

После лекари, болници, оказа се, че двете й пищялни кости са счупени, но се размина операцията, засега. Сега е в гипс до над коляното и все още не й дават дори с патерици да се придвижва.

Не ми казва как точно е станала белята, спънала се била и това е. Само се цупи като повдигна въпроса. А аз просто искам всичко да е наред и да сме заедно, обаче не разбирам какво става в душата й. Почти съм сигурен, че се е самонаранила. Защо? И сега какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 782c060a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен найстина си има някакъв проблем. Интересно ми е на колко е, питам те защото ако е по-малка, може да търси по някакъв начин внимание, но чак до там да се самонарани. Според мен кажи и че знаеш поговори с нея, но само ако мислиш че ще ти каже истината и сте в близки отношения, защото в противен случй можеш да я стреснеш като разбере че знаеш карай леко с нея явно има някакъв проблем. Гледала съм един филм където едно момче правеше подобни работи с краката си, но го правеше защото техните го караха да тренира нещо а той не искаше.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 52d14a5ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Е, това момиче има проблем, какъв е може да ти каже или психиатър или психолог в смисъл, не е луда споко, но или търси внимание или нещо друго. Струва ми се обаче, че ако търсеше внимание щеше да се наранява демонстративно, а тя го прави скрито, което може да е вид самонаказване за нещо идва ми на идея любовник, но може да е и него друго.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c16d620179
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз преди време си режех вените с едно стъкло на спирката. Небеше силно, но все пак го правех. Всичко беше, защото имах нужда да се наранявам, така изкарвах болката от душата си. Може би нещо подобно прави и тя.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b95ea5d2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Малко невероятно ми звучи.. Ако си искрен, опитай се да разбереш наистина какво става! И ако можеш й помогни, защото това не е нормално! Ако не може да й се помогне, помисли за теб! Дано не е агресивна!
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fe9ccc6254
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Е, това си ти, МЪЖ. Какво ни питаш нас? ! Попитай я нея, нали сте гаджета, нали ходите, би трябвало да си споделяте! Защо и как ти хрумна да ни питаш нас? ! Просто поговори с нея, кажи й, че се притесняваш, и че мислиш, че се е самонаранила. Толкова ли е трудно? Аайде успех!
GG.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a94fefdf16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Е трябва да има някаква причина, за да се е удряла сама, а и не вярвам да е паднала, сигурно пак си е направила нещо но какво цели с това никой не знае по добре поговори с нея кажи и че си я видял и я питай защо прави така

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker