След изневярата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След изневярата
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 7145 пъти
Здравейте!!!
Поздравления за модераторите и коментиращите в този прекрасен сайт.
Искам да ви попитам, приятели, как преживявате скапаната изневяра... имам предвид как се справяте със себе си....

Аз например постоянно обвинявам себе си.... ако не се бях ровила, нямаше да разбера, ама пустата женска интуиция ме караше да ровя и буквално за 2 дни разнищих история продължила няколко месеца. Тааа.... никога не съм вярвала, че има мъж, който ще стои с вдигнати гащи, особено когато половинката му отсъства от града. Вярвах, че дори и да се случи, приятелят ми ще прояви уважение и ще си спомни всичките онези неща, който сме говорили някога... единственото ми желание винаги е било да го прави винаги с презерватив и освен него и другата жена, никой да не разбира, а тя каква стана. Накратко- всички знаят освен мен, за предпазните мерки дори няма да отварям дума... как разбрах? ! Открих нейното белъо под леглото.... имах чувството, че се намирам в някаква смешна, американска, несполучлива колежанска продукция. Наплаках се, не, по-скоро наревах се като магаре едно хубаво и после се смях с глас на плиткоумния мозък на някои жени... или по-скоро на какво са способни хората само и само да постигнат своето.

Той ли... той отричаше до край.. каква наглост нали? ! Ами не ми пука за секса, чувствам се унизена, за това, че Той не си спази мъжката дума, че ме гледаше в очите и ме лъжеше, докато не му показах и прашките на госпожицата, и смс-ите, който глупакът не беше изтрил от архива на телефона си.. и т. н и т. н. Чувствам се унизена, за това че изпаднах в много грозна ситуация да ровя в чужд Фейсбук, телефон и какво ли още не :) Е, получих много хубав житейски урок, но за съжаление не можах да си отговоря на някои въпроси... вече не търся отговори... просто се уча да живея спокойно под един покрив със същият този мъж... направих своя избор да остана до него и не съжалявам, просто се уча да живея с този чужд товар...

Споделете, вие как убихте терзанията си? Как след прошката, постигнахте забравата...? Дайте ми съвет как да спра да мрънкам, да се заяждам, да я сравнявам с мен, да подхвърлям разни шегички през зъби... Или изхода е един... да дам свобода на себе си и на него...?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 715c15959f
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Преди година ми се случи същото, мислех си че това ужасно чувсто на унижение ще премине, но то така и не изчезна. И не само, че не изчезна ами се и увеличава с всеки изминал ден. Всеки път щом погледна този човек си припомням случилото се, всеки път щом ме докосне си представям как го е правил и с нея...
Обаче разбрах едно... ако искаш целия този товар просто да се махне... първо се махни ти. Няма как да забравиш ако виждаш виновника всеки ден, ако живееш с него под един покрив. Аз направих същата грешка-останах с него и даже съм с него и до ден днешен, и в този момент.... И целия този ужас няма да бъде забравен докато този мъж не изчезне от живота ти!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bb58f199f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Не си забравила, следователно не си простила. Оставането ти с него е по няколко причини: свикнала си, страх те е да останеш сама след както си свикнала да не си, и искаш да му го върнеш. Подсъзнателно го обвиняваш за всеки ден за изневярата (не за сека с друга - от него не боли) а за това, че те е направил на маймуна. Гордостта ти е наранена, той не е застанал пред теб мъжки и не е казал - така и така стоят нещата, а е лъгал... днешните мъже са страхливи, жените ги направихме такива. А сега ти малко по малко, всеки божи ден ще се разплащаш с него за наранената си гордост.. докато не превърнеш живота му в Ад. Според него всяка злобна шега, заяждане или следене и т. н. е заслужено и само увеличаваш агонията си. Неговият живот ще го съсипеш - ок, после ще му писне и пак ще изневери, или направо ще си тръгне от теб, но ще съсипеш и своите нерви.

Не си ли човек, принципно способен да забрави временното увлечение на мъжа си и наистина да прости за него - по-добре се раздели и докато е време си потърси друг човек.

Говоря ти от другата страна. От тази на която си намерила бельото под леглото си. Много е вероятно да го е оставила нарочно, за да те нарани, кеф й е било, че страдаш - няма какво да се лъжем. А може и да е случайно - все тая. Но ти е отворила очите, не токова за него, колкото за теб самата.

Говоря ти и от името на тази, която изневерява на мъжа си и го лъже в очите, че всичко е наред, а той три пъти я хваща да греши и пак решава да прости. Смея му се колко е жалък. Следи ме, забранява ми, сърди се, опитва да говорим, заяжда се, изневиделица ми задава някакви въпроси, свързан с детайли, от които знае, че ще го боли. За мен е вече без никакво значение дали ме чака вкъщи като се прибера или дали аз ще го дочакам. Отдавна вече не го обичам, но той е свикнал да е с мен и се самонаранява. Някой ден ще ми писне.

Хващай се в ръце и не позволявай да ти се смеят повече и да те имат за слаба. Ти можеш да се грижиш сама за себе си. А ако безумно много го обичаш - прости наистина. Забрави! Прошката лекува вината, не я поддържа жива. Тя връща хармонията и заздравява връзката. Истинската прошка. Не си ли способна на нея, рано или късно ще направиш живота си ад и ще изневериш и ти и така... ще продължавате да се наранявате и да си играете на живот.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f494c4ddfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Дами, за какъв ужас говорите? Ужас е, когато е проиграл на хазарт и последния лев и децата ви останат и без филийка хляб. Това е ужас. А това, че е правил секс с друга - какво му е ужасното? Яд ви е, че е предпочел друга. Яд ви е, че сами виждате, че не сте толкова добри за него. Не разбирам защо мрънкате? Или се разделяте с човека или си продължавате и толкоз. Незнам защо се правят излишни драми от това. И защо, авторке, дамата, с която ти е изневерил да е плиткоумна? Плиткоумни са тези жени (като теб), които са си повярвали, че са единствени, неповторими и незаменими. Че като някой е с вас и край, това е. Да, ама не! Цялата ярост в такива моменти идва именно от там - повярвали сте си, че няма да ви заменят. Всеки е свободен да си ляга с когото иска.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bfc7cb5f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Много добре казано от номер 3. Образовайте се малко повече по биология. бозайниците са 97% полигамни. Хората не са изключение. Човек е 100% полигамно животно. Харесва ли ви или не ви, то това си е ваш проблем и не променя фактите. Да, истината боли, но такава ни е направила природата. Такива сме, жените също изневеряват почти колкото мъжете, макар по леко различаващи се мотиви. Да не е никак приятно да ти изневерят, но така или иначе няма мъж (който не е затворник) на света, който да не е изневерил или да не иска да си го сложи с някоя. Факт и лично проверен от мен, говорил съм с много женени, разведени или само във връзка. Няма верни хора, но поне жените могат да са по спокойни, защото много рядко мъжете, когато кръшкат вкарват и чувства. При жените е обратно, много рядко не вкарват чувства. Предателството в чувствата е много по голямо и важно от едно физическо упражнение.

К-М

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 067c6f150a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Много сте ми комични като оправдавате празния си начин на живот с разни "факти" от учебници за трети клас. И естествено незакъснялото "всички". Много обичате да обобщавате.
Има много, много хора, които не изневеряват, така че с тази псевдо широкоскореност можете да храните единствено съвестта си по разни сайтове.

А за авторката мога да кажа, че е мазохистка. Просто не разбирам къде е себеуважението и достойнството на някои хора. Връзката е обречена, след няколко месеца ще пусне тема, че не са заедно. Какви ти месеци.

Лоша

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a7ab3b1b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Единствената причина пради която бих останала с него е да го направя на маймуна и да го зарежа брутално после.

Така говоря сега отстрани, но по принцип знам, че не е толкова лесно.
Мога обаче да ти кажа как да спреш да мрънкаш. Излизай и се забавлявай с приятелки или приятели. Фокусирай се върху себе си, стани егоист поне за известен период от време. Знам, че звучи странно, но той има доста да се доказва... така че.. да почва да се старае.
Ако не му се занимава... шута и да ходи да сваля селянките!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 61fe607940
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Изневярата е, като ядрената бомба. В първия момент опустошава душата ти, но ако все пак успееш да го преодолеш и си мислиш, че си забравил и простил идва по-страшното: радиацията. Тя разяжда връзката ти малко по-малко. Всеки скандал е повод за натякване. Всяко закъснение е повод за недоверие и всяка открила се възможност с друг/друга е повод за търсене на реванш!
Мъж 28

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ba1a853e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мила, хващай пътя! И без това не виждам смисъл... Така като чета, разбирам, че май си и изстинала към него... , така че отвори нова страница в живота си!!! Успех!!


0ne in a milli0n, 19

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8a613ba990
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Искам да ти кажа, че сега постъпваш така, защото още имаш чувства кум него. Аз също бях на твоето място и му простих, му дадох шанс да е с мен и с децата, въпреки обидата и унижението. За да сме заедно и защото имаме общ бизнес. Уж никъде не ходеше и не я виждаше, уж бяха скъсали и всичко беше свършило. Хората изведнъж започнаха да ме избягват, спряха да ме гледат в очите и аз усещах че нещо не е наред, но не предполагах какво се случва. Една приятелка ми каза истината, че тя е бременна от него. Да простиш изневяра е разбираемо, но мен ме докара до това. Света се срути за мен. Казах му че знам и той ми се разкрещя , че се чудел само как да се разведем и как да ми го каже. Не знам, според мен не прощавай! Да не страдаш после.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 718ef6ffad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съжалявам, но мисля, че няма как да се получи между вас. Егото ти е наранено, няма как да забравиш, не си от този тип жени. В момента лъжеш самата себе си, въпрос на време е да се разделите.
Бельото е било оставено нарочно, а това, че той не е полвал предпазни средства трябва да ти говори много. Просто потърси човек, с когото можеш да живееш в мир и спокойствие.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bca98258ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Много, много добре казано от Лоша! Евала! Наистина сте много смешни с това, че всички бозайници изневерявали!!! Животните изневеряват, но те нямат съвест и не нарушават дадените си обещания, защото не дават такива към партньорите си:)Те никога не са обещавали на половинките си, че няма да го направят... и т. н Предполагам, че схванахте смисъла на изказването ми! :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d2f8da6fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ... "а това, че той не е полвал предпазни средства трябва да ти говори много"...
Какво говори това?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 39c6f1b599
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ами авторке, и според мен също мъжът ти е... гумно. Не защото ти е изневерил, а заради начина, по който се е държал. След като сте се разбрали да си прави квото прави, но да не разбираш, а не е положил елементарни усилия за това, значи... де да знам кво значи, или не му пука, или просто е мърляч. Или е тъп. Или те има тебе за още по-тъпа.

Няма да навлизам в темата за изневерите, изказвал съм мнение достатъчен брой пъти. Ще кажа само, че според мен който не може да "надживее" една изневяра, разсъждава доста елементарно и плитко. Виж, лъжите, лицемерието, криениците, правенето на ударен - това са селски номерца и проява на огромно неуважение. Такова нещо също не знам дали бил простил. А мъжът на авторката точно това е направил, и това е проблемът.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 766a5871ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравейте, отново :) Аз съм авторката. Много благодаря на всички, които се включихте...
Не съм съгласна, с хората които твърдят, че сме като бозайниците. Преди всичко ние сме хора с разум и чувства. Уважавам правото ви на мнение, аз самата имам собствена философия по дадения проблем... да, оправдавам "изневярата", когато двамата партнъори са наясно със себе си и партнъора си, когато имат уговорка и тя включва секс с дръг човек, но тогава вече говорим за нещо съвсем друго.. последната дума, която бих използвала в случая е изневяра.. Един от последните коментари, които прочетох също повдигна тази тема... защо е имало обещания, защо беше дадена мъжка дума? ! Та нима тя няма тежест? Не е ли по-лесно да си замълчим вместо да даваме обещания, които не можем да изпълним? !
Не става въпрос за чуждото белъо под леглото дори... за лъжите, на които впоследстие се наслушах, не става въпрос и за това дали да остана или да си тръгна... аз направих своя избор... имала съм причини, за което.. Не правете разбор на това, което чувствам в момента... ясно е, че съм нито жива, нито умряла след това предателство. Помолих ви да ми дадете съвет как да не бъда жената, в която се превърнах.. Няма какво да прощавам, за случилото се имаме вина идвамата. Аз не съм Господ. Далече съм от мисълта да отмъщавам... просто искам да върна времето назад... колко просто нали? ! Искам да променя себе со...
Не помня кога за последен път се чувствах удовлетворена. На моменти дори усещам, че депресията дебне зад ъгъла и заплашва да ме връхлети, ако не разбера какво по дяволите търси обърканата ми личност. Когато ежедневието ни протича, както преди да се случи онова.. всичко ми се струва куха, загладена повръхност изваяна от лицемерието и гузната съвест на приятеля ми.. Вътре в мен бушува буря. Постоянно имам усещането, че не съм на мястото си, че нещо ми убягва, че животът ми минава покрай мен без да мога да уловя същината му. Проблемът е в главата ми.. постоянно мисля за случилото се.. Разказах ви - заяждам се за щяло и нещяло.. къде с повод, къде без, аз вечно съм мрънкаща и намръщена.
Искам да намеря себе си, вътрешния си мир. Искам да се събуждам и да си казвам с усмивка, че съм щастлива. Опитах какво ли не. Дълго време си казвах, че трябва просто да се радвам на живота и каквото е писано, да става. После (и сега) започнах да се опитвам да търся отговор за себе си.... Знам, че това, което търся не е нова работа или хоби, а вътрешно състояние, което идея си нямам как да постигна... Някъде горе прочетох, че според някой съм горда... каква гордост? ! Една горда жена не постъпва като мен.. гордостта и достойнството ми се изпариха много отдавна :) Ако имате предложения къде и как да търся... моля, споделете... Позрав :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e4797a4ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не обиждайте животните, като се сравнявате с тях. Те нямат разум, но имат перфектна, природно дадена програма за биологичното си развитие. Вероятно, и човека е имал в миналото такива заложби, но както всичко което си е направил сам, т. е. -всичко което му е дал Господ, той използва по неправилен начин. Секса при животните не е с цел удоволствието, а с цел оплождане и продължаване на вида. И те прилагат трикове за привличане на животно от противоположният пол(няма случаи, като при всезнаещият човек-еднополовото сношение). При животните, ухажването и секса са на по примитивно ниво, но при тях няма подлост.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1fd58825c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мила авторке, те ти го казват хората, но ти не искаш да го прочетеш т. е не искаш да го разбереш и не можеш да повярваш. Това е началото на края на вашите взаимоотношения. Депресията не те чака зад ъгъла, тя вече е с теб и е твой постоянен спътник. Проблема не е в главата ти, а в реалността. Това не е твоят човек. Никога няма да бъдеш спокойна и щастлива с него. Не е проблема в изневярата, а в това, че той търси друга. Може да не ти го признава и може засега да си му удобна, но той търси друга. Освен ако вече не я е намерил и не поддържа паралелна връзка с нея. От теб зависи колко и как ще протече агонията на вашите взаимоотношения. Това може и години да продължи, докато не се усетиш, че краят е най-доброто решение. Истината боли еднократно, лъжата е постоянна депресия

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ffec5a5aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ще ти кажа нещо, от което ще те заболи.
Не търсиш себе си, търсиш начин да се излъжеш, че Той те обича.... а вече не те.
Сексът с друга не е проблем. Бельото е по-скоро комична ситуация... проблемът е в теб, в това, че си свикнала да живееш ТАКА и не можеш да разбереш, че ма и ОНАКА, че животът е едно непрекъснато приключение, един низ от случващи се събития, къде добри, или лоши, но винаги полезни.

Търсиш съвет как да бъдеш отново себе си - няма да бъдеш! Тази история и това бельо ще се позабравят с времето, той ще спечели авторитета ти пак, а после ще има друг секс и друго бельо и той пак няма да ти каже и ти си СИГУРНА в това. Не можеш да приемеш, че си направила грешен избор, не можеш да приемеш, че сте се изчерпали един към друг, не можеш да повярваш, че се е случило на теб.

Гузната физиономия на приятеля ти е само сега - повярвай ми. Вътрешно той не изпитва вина, защото те е лъгал, защото се е опита да не разбереш.

Казаха ти го - той търси друга. Въпросната може от дълги години да е с него...

Но истината ще те изправи пред решение, което все още не си готова да вземеш - раздяла!

Успех... имате бъдеше.. ако се заинати човек може дълго да агонизира и да страда, докато свикне и стане неспособен да види, каквото и да било друго за нормално... спаси се от това, докато си в началото, бягай, докато не го намразиш. Дай си шанс да бъдеш истински щастлива, докато не е станало късно.

Той като те лъже и като не си спазва обещанията и като не може мъжки да се изправи пред теб... какво можеш да очакваш от такъв човек, че утре ще ти бъде верен, че ще улегне, ще ще стане добър родител - не. съжалявам, но няма как да се получи и ти започваш да го разбираш, просто още не искаш да го видиш!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7fadd34ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Подкрепям номер 17, но до някъде и номер 3 има право. Знам, какво е баща ти да се прибира пиян-залян и честно казано - предпочитам да беше ходил по жени като съседа и да имах нормален баща вкъщи, да се беше развел, знам ли - просто не това.
Номер 3 е прав и в това, че хората не са длъжни да останат с някого цял живот. Трябва да поддържаме връзката си, да я отглеждаме, преди да се появят проблемите. В случая хомеопатията е лечението, веднъж болна една връзка, тя може само временно да бъде закърпена.
Номер 17 е най-прав - изчерпали сте се и агонизираш в тази връзка. Решавай

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bb71427974
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Направо се чудя как има хора които си забравят бельото под спалнята, зад нея и т. н. Не им ли прави впечатление, че нещо липсва, че нещо не е наред?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 766a5871ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 19, чуденето е напълно излишно. Забравеното бельо е отчаян опит на една жена в сянка да афишира съществуването си.. отчаян опит да бъде официялна жена до мъжа, който не е успяла да привлече по друг начин, ами използва мръсни номерца той да бъде изоставен. Наранен и изоставен той се приютява в леглото на първата жена изпречила му се на пътя.. удобно нали :) С една дума курвенски номера.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5c9818128e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Успя ли да се справиш с представите и мислите си - със самата себе си? или болката и терзанията понякога се връщат като Бумеранг пред очите ти?? Забравата реална надежда ли е, или трябва нов дразнител, който да насочи живота в друга посока???
Вълнуват ме отговорите, защото търся начин да залича моите кошмари, свързани с такова преживяване.
М. 44

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5f62aa3ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До 21. Темата е много страра и надали авторката вече се сеща да влезе тук и да прочете какво я е тормозило преди една година. Най-вероятно вече е направила своя избор, какъвто и да е той. Но... темата, като такава винаги ще е актуална, защото това се случва непрекъснато, дори тенденцията се засилва още повече. Няма да коментирам причините, много, десетки, може би стотици хора са написали истините за изневярата и за нейната разрушителна сила. Просто искам да отговоря на номер 21.
Аз не съм авторката, но както се сещаш съм в подобна ситуация. Няма да споделям никакви подробности. Единствено ще отбележа, че засега все още не съм решила окончателно дали ще продължа живота си с моя мъж или един ден ще осъмна с друг избор. Но на въпроса.
Не, не се справям с мислите и чувствата си. Вече повече от година. Бумерангът се връща почти непрекъснато. Полагам огромни усилия, защото го обичам. Искрено, не е навик, както се коментира тук в много теми. Но се връща. Дори и въпреки неговото отношение, което е перфектно. сигурно има елемент на гузна съвест, но в по-голямата част от времето е неподправено. И въпреки това. бумерангът се връща.
Нов дразнител и промяна в друга посока ще помогнат единствено и само в случая, че между вас няма никакви чувства вече. Има ли ги - ще стане още по-лошо. Вината вече ще изгаря две души.
Това е. Ще се радвам да споделиш как се справяш номер 21. Успех!!!

Ж43

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5c9818128e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Здравей Ж43 и благодаря - много мило че отделяш време за непознати. Твоят отговор ми помогна да осъзная че наистина цялата тази история не е както в книгите - затваряш страницата и готово - забравяш. Усещам че е истина и мнението ти за "промяна и нов дразнител". А при нас желание за преодоляване има, но аз в случая не мога да се справя с този Абсурд. Причината според мен - никога не съм и допускал, че може да е истина.
И така се получава - просто не мога да се пречупя. Защо ли? - може би защото когато си на тази възраст и имащ вече деца и... и някъкъв статус, който сте постигнали е трудно да приемеш че животът ти е различен от твоите представи.
Струва ми се че не споделих много ясно, но ми се иска някак си да ти помогне. Просто казано - Не се справям. Да се пишат факти и празни приказки е лесно, но понякога е безмислено. Същото както "Успех" - от ирония или възпитание? Аз ти Благодаря и Чао.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5f62aa3ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Номер 22 съм. (Това с номерата е голяма простотия, като в затвор, но така трябва заради правилата на сайта :)

Точно така мисля и усещам и аз, както си го написал. Май това е истината.

А "Успех" беше искрено написано, не с ирония и не от куртоазия или възпитание. Наистина мисля, че хората в подобна ситуация се нуждаят от много сила, много късмет за да се справят и затова пожелах успех. Казвам го от камбанарията на личната си болка и битка.

И аз благодаря и чао.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5c9818128e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Благодря ти - някои от хората които те обграждат познават начина ти на изразяване и мислене. А аз просто тествах/ с "успех". Иначе за истината - вече смятам, че това е нещо абстрактно, а най хубаво е да вярваш в твоя свят от представи и истини. Относно допира с заобикалящия те свят - да е просто в хармония с твоя. С това искам да те помоля - омекоти възприемането си, виж че вече плавно се притъпяват картините пред очите ти. НЕ бива след повече от година да си в такова положение!! Е не че при мен е нещо друго/ вече няколко месеца. Семеен психолог - може би при Вас ще има ефект? Иначе - отношението и чувството не е от гузна съвест щом сте на това положение/ но произлизам от нашите отношения.
Убеден съм/ за себе си - Проблема в тази ситуация- връзката на половинката с друг е, че приемаме всичко толкова сериозно и вътрешно и то защото не сме на по 30 години и вече е късно за експерименти със самия себе си. Или просто рамантиката и глупоста са мноооого близко.
Твоята болка я усещам, но дано някой може да я свали от теб, опитай сама и с мъжа до теб!!
А битката - след толкова време и все още в тази камбанария - явно е загубена. Сила трябва, а късмет в тази ситуация - не знам за какво.
Я се опитай сега да забравиш "затворническия сайт" и се посвети на децата, приятелите, съпруга или домът ти!
И става по приемливо!! Присмял се Хърбо на Щърбо.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5f62aa3ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Перфектен! Не мога да повярвам, че някой си е позволил да се разочарова от теб и да направи глупостта, която коментираме. Но... this is the life.
"Затворническия сайт" е само за справка със самия себе си.
Посветена съм на всичко, което изброяваш и дори си мисля, че се справям добре.

Само въпросният Бумеранг да не се връщаше и всичко щеше да е ок.

Не се познаваме и първите две изречения са стрелба в тъмното.

Поздрави.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 91d3f2e49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Здравейте, мили хора. Аз съм авторката.
Благодаря ви, че споделихте мнението си и собствените си преживявания по темата, която бях поставила струва ми се едва вчера. Писали са хора с деца и семейства, такива с много по-голям от мен житейски опит, на които съвет не се чувствам в състояние да дам... когато има замесени деца ситуацията е много по-деликатна. Единствено бих могла да ви направя съпричастни с продължението на моята история.
Нещата не вървяха, това беше истината... Първият път, когато разбрах, че съм сгрешила избирайки да остана до този човек беше, прибирайки се една сутрин, след женска вечер в общия ни дом. Отдавна спяхме в различни стай, но аз виждах старанието му да заличи болката ми и може би за това не намирах сили до онзи момент да си тръгна. Въпросната сутрин той просто нахлу след мен в стаята ми и започна да ме обижда по най-грозния и антимъжествен начин, който мибте могли да си представите. Обвиняваше ме в същото нещо, с което той бе сгрешил преди време. Удари ми шамар. В следващите няколко седмици беше буквално по-нисък от тревата. Държеше се като влюбеният хлапак, в който бях се влюбила преди години. Заявих му, че категорично съм решена да се изнеса и да прекратим всякакви отношения. Вторият път, когато се осмели да ми посегне беше съвсем скоро след първият път. Причината дори не я помня.. Дори не съм го провокирала.. не говорех с него, не се хранехме вече заедно... не го поглеждах дори- живеехме като съквартиранти. Въпросната вечер не само, че отвърнах на жестокостта му с още по-голяма, но и вдигнах високо глава, избърсах сълзите от главата, която сама си го бе причинила и тръгнах в най-близкото районно. Подадох жалба срешу него, намерих подходяш самостоятелен апартамент и бях спокойна. Рабира се трябваше ми време до като прекъсна старият договор.. имаше известно чакане и тъпчене на едно място, но нито за миг не се усъмних и разколебах, че съм взела най-доброто решение. Нанесох се в новият апартамент, а той получи глоба в доста солиден размер. Нямаше и месец от случката и научих, че се е преместил в далечен град. Обажда се обикновенно веднъж на 2 месеца, бинаги с повод и така. Не зная как му е продължил живота по-нататък. Искрено се надявам да е щастлив... а междувременно аз открих своята половинка в лицето на най-близкият ми човек от детските години. Заедно сме вече 8 месеца и се надявам все така да продължаваме. Като поука научих едно, че човек не трябва да прави компромиси със себе си. Ако можех да върна времето пак бих постъпила по този начин, но може би с една малка поправка. Вместо да се опитвам да се справям с болката си, живеейки рамо до рамо с човекът причинил ми я, бих се разделила с него на момента. Господ здраве само да ни дава, другото ще се оправи :) Желая ви късмет!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 17e94caa68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Не знам... Имате ли деца? Да не би да сте на по 35 години??

Ако си на 22-23 години и просто живеете заедно, не виждам никакъв смисъл да се самозалъгваш, че си му простила и всеки път да се утешаваш и да продължаваш да се лъжеш и да се опитваш да забравиш за изневярата.

Намери си мъж, който знае какво иска от живота.
Много са ми смешни тия "мъже"

Половинката им отсъствала от града (имала е работа явно) за няколко седмици или поне месец, командировка явно и Тоя не може да търпи.... тва да не е глад бе?
Една мастурбация и нещата са готови.
Но "мъжете" са некви размекнати, значи като че ли ше умрат ако 1 месец не правят секс (тва е когато си имат половинка)

Но, когато не са обвързани, тва че не са правили секс 1-2 месеца-нема да им пречи....

ХАХА
Не мога да го разбера тва...

Къде отиде истинската любов, доверието и т. н.

Махай го тоя боклук. Такъв ше си остане.
Колкото и да се обвързва, отдаде ли му се случай да изневери-ще го направи.
Тоя е от Ония, които не знаят какъв е смисъла на живота им, нямат ясна представа какво искат от живота.

Чрез изневяра, една единствена само-убиваш не само любовта, но и семейството (ако имаш такова)

Махай го тоя, не си на 50 години, млада си, намери си достоен и истински мъж ;)

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fdd8387414
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Здравейте, приятелката ми изневери. Знам от 1 месеца. Връзката и с другия е невъзможна а и тя каза че не е искала да се разделяме по принцип. Решихме да останем заедно.

Още обаче се тормозя почти през ден вече 1 месец. Бих желал да Ви запитам има ли някой който е простил изневяра или НЯМА такива двойки.

Моля за съвети от хора изневерили и такива каквито са им изневерили от двете страни.

Благодаря

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 91d3f2e49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Здравей номер 31. Аз съм от и двете страни. Съвети колкото щеш. Направи сам своя избор. Като чета какви ги пишеш ти тотално се гърчиш в агония, докато твоята духа сополи по чуждият мъж. Аз бих я оставила да си начеше крастата, до 3 месеца пак ще дотича при теб... ако имаш самоуважение ще и покажеш вратата завинаги :)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3c0055b286
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   33, ти какво правиш и от двете страни, не мога да те разбера. А даваш съвети за биене на шутове и говориш за самоуважение!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7bed5ad457
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Виж те какво мъжете са такива когато не получат това което искат от своето момиче бягат при други вярно изневярата не е хубаво нещо, но се случва все някога. Затова всички жени когато мъжете има изневерят те остават с тях само да им отмъстят вижте какво вие се върнете при него поговорете сериозно като зрели хора пък за грешката му има господ нали знаете всички рано или късно се връща!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 88cd99e8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   В такива ситуации, човек трябва да търси причината първо в себе си. Мъжете го правят заради липса на секс в къщи. Жената(причината), или е станала повлекана и не предизвиква желание или не е избрала подходящия за секс партньор(липса на сексуална съвместимост) и просто го прави по задължение а повод да не го прави винаги ще се намери. Мъжът(причината). Смята половинката си за своя собственост. От една страна и обръща внимание, само при положение че ще прави секс, а от друга секса не е на ниво и просто не го привлича вече. Жената (жертвата търси внимание или секс навънка), защото никой няма да жертва себе си за сметка на друг. Причините за изневерите са много, но вината не е на този който изневерява(99% от случаите) а от този, които го е принудил да го направи(косвено или директно). Трудно се прощава изневяра, особено от мъжете(заради егото и чуството за собственост), и по лесно от жените, които в трудни ситуации избират винаги по малкото зло... За Авторката. Мисля че е избрала правилното решение. Ако го напусне, каква е гаранцията че няма да и се случи отново със следващия. Тогава ще съжалява десетократно, че не е направила компромис със себе си и е загубила ценен човек. Ще влезне в цикъл със всеки следващ, очаквайки или предизвиквайки умишлено изневяра. Всички мъже изневеряват и хубавото при тях е, че това не им пречи да продължават да държат на половинката си. Докато жение когато го правят, нещата са наистина сложни. Малко са тези, които ще отидат само заради едното изчукване, повечето ще го направят не поради липса на секс а поради липса на внимание и когато се влюбят, става страшно... Поне за едно съм сигурен, че на авторката, никога нямат да и дойдат такива идеи, да шпионира половинката. Перфектни хора няма и е важен само приоритета. Понякога е по добре да не знаеш истината и да не задаваш въпроси, на които отговорът ще бъде лъжа. Понякога е хубаво да излъжеш, за да не нараниш близък човек. Живота не е в черно и бяло и такива, които използват думичката никога, са жертви на самите себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0477e9e844
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Номер 31, зарежи я, защото ще си имаш сума ти проблеми в бъдеще с такава...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e92c429987
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   31 до 33:Благодаря ти за съвета. Аз това и правя в момента. Давам шанс и после пърта и вратата. А шанса го давам, защото я познавам като цяло какъв човек е и с каква ценностна ситема. Ако беше някоя к***а нямаше да се захващам изобщо с нея. Нея оправдавам разбира се. Сега я следя я из късо-ако изобщо продължи (не 3 месеца а 1 път) и слагам точката. Имам самочувствие да продължа :)
Кажи ми друже за теб:ти със този човек който ти е иневерил ли си сега? Простил ли си изцяло? След като и ти изнвери ли прости? :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 91d3f2e49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   До 38 от 33 (авторката):
Всеки човек заслужава шанс.. на този принцип съм аз от години. Някой обаче не съумяват да го оценят навреме. По въпросите, който ми задаваш нямам как еднозначно и в часност само за един от случайте да говоря. Във всичките ми връзки до момента са ми изневерявали, склонна съм за което да търся вината не само в мъжа до мен, а и в себе си. Стигне ли се до изневяра нещо стабилно куца.. дали във връзката или като цяло в ценностната система на изневерилият ми е спорно да твърдя :) Обичам да казвам, че аз не съм Господ, за да прощавам.. аз мога да дам само шанс на човека, който ме е наранил да се поправи или извини, но да забравя предателството - никога. Питаш ме "След като и ти изнвери ли прости? " - Категорично не. Личното ми мнение, е че ако го направиш надали ще се почувстваш по-добре. Желая ти искрено успех и пиши как се развиват нещата при теб. Поздрави :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 48a98778c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   В абсолютно същата ситуация съм! Интуицията ми го подсказваше, разрових се и за 2дни открих всичко! Той също много дъло отричаше дори и след като видях телефона му - не бил спал с нея! Хаха! И най комичното е, че тя е на 40, а той на 30! Тя с дете от бивш и с нов живота си и той хукнал да си ляга с нея! Мен не водеше никъде - излишни разходи били, а нея - почивки и екскурзийки, сигурно и подаръци е купувал! И всичко толкова скрито само по поведението му разбирах, но нямах доказателства! И сега мина 1 ден откакто навързах всичко и съм толкова бясна! Не мога да се осъзная още! Не знам дори той дали би ми поискал прошка изобщо и дали пък бих останала...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2d4315ecc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Изневерявала съм на бившия си и ще ви кажа едно - вина не съм изпитвала, не съм и съжалявала. Дори ми беше смешно, когато му казах и той каза, че ми прощава. Че аз не търсех прошка. След това също е имало изневери. Е - по някое време спрях да споделям. Не се унижавайте!
Години след това разбрах, че не ми е пукало, защото дори и да си вярвах неистово, аз всъщност никога не съм го обичала! Както и той мен. И тогава заживях истински - свободна. Едва по-късно се появи и Любовта! Тогава и разбрах какво е да обичаш, какво е и да те обичат.
Бъдете щастливи!
Ж29

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e3dca6cc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Много е "яко", когато жени, като теб, които са били наранявани слагат всички мъже под общ знаменател. Това, че някой от нас е направил такава грешка, е само за него си. Той отговаря с характера си и с личността си. Не отговаря от името на всички мъже. Съжалявам индивиди, които са мъже само физически и по документи. Защото да не държиш на думата си, да нараняваш жена и да правиш типично педе*астки номера, когато имаш инструмент в гащите... ами сори, ама не те прави мъж.
Точно заради това са натякванията, озлоблението и т. н.
Не всички мъже са такива обаче. Има и стойностни от нас. Да, аз се имам за стойностен мъж и познавам още немалко такива.
Така, че прошка може и да има, но забрава не. И не мисли, че всички мъже сме като твоята свиня. И сама си прецени дали си заслужава да живееш със срама и с него.
АКАТИМ

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker