Искам друг живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам друг живот
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3120 пъти
Мисля, че страдам от хронично нещастие. Уж всичко ми е наред. Имам хубаво сплотено семейство, приятелки, не съм останала гладна и жадна, добра работа, харесвана съм от другия пол.. но нещо липсва. Осъзнавам как звучи, как хора с наистина сериозни проблеми в живота ще ми се присмеят, но имам усещането, че вътрешно умирам от години.

Нямам желание за нищо и нищо не ме радва истински. Никой не може да ме развълнува, било то мъж или друго. Постоянно съм заобградена от куп хора, а съм толкова самотна. Жадувам поне една сутрин да се събудя с усмивка, а не със свит стомах. Може би не съм достатъчно силна или прекалено чувствителна, но нима мога да победя собствената си природа?

Гледам хората по улиците и им завиждам. Смеят се, забавляват се, влюбват се. Какво не ми достига на мен? Не искам младостта ми да мине така. Всичко започна след една несподелена любов. Няма да изпадам в подробности, но постъпи с мен меко казано като кретен. Знам, че не съм първата, нито последната и света не свършва с това, че някой не те е оценил.

Но защо не можах да го превъзмогна? Защо времето не ме излекува? Сякаш ми взе щастието нарочно и си замина. Искам да върна времето преди да го срещна. И тогава си имах дребни проблеми, но имах онази искра в очите и бях щастлива без дори да си давам сметка. Нищо друго не ми остава освен да се преструвам, че всичко е нормално и да се надявам, че времето ще ми върне тръпката и вкуса на живота.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1d39e898b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това все едно аз съм го писала :( Идеално те разбирам. На мен ми е останала само надеждата, че някой ден нещата ще се променят и ще успея да се измъкна от това чувство.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b231a7fa1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   пии антидепресанти, иначе няма да се оправиш! После ще се почустваш много по-добре! Просто е депресия

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3fd1beee28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти си една от многото хора - емоционални мазохисти, т. е. тези които обичат да страдат в любовта. От една страна се страхуваш от нея, за да не те наранят, а от друга много време страдаш за това чувство на несподелена влюбеност.
Не знам дали се разбра какво искам да кажа..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1126ca8d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отмъсти си... знам как звучи, но поне ще ти върне тръпката. Не обещавам, че после ще ти е по-добре, но поне ще се почувстваш, че си се разплатила.
Взел ти е щастието. взел ти е желанието за живот - вземи и ти неговото.
Низко е, гнусно е, подло е и неморално... но понякога, някои хора имат нужда от урок, а Господ може да им го даде като използва другите хора за свое оръжие.
Имаш другото - хубава работа, приятели, ухажори... значи имаш шанс за щастие, нещата са арзположени така, че шанс да се отвори, но не се отваря, дните ти са еднообразни и все още боли от хубавите спомени, струват ти се така непотребни, смешна си на себе си, нали?
Разплати се с този мъж, приключи с този етап от живота си гръмко и яростно, смело и после плюй на апатията и започни да празнуваш новото начало!
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 83c85a6dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не звучи много оптимистично, но красивите, млади, и независими жени, които знаят какво искат рядко са щастливи, аз съм една от тях за жалост и за това те разбирам {} Познато ми е, това ще отмине, само когато срещнеш истинският човек, THE MAN, за сега, докато го откриеш единственото, което можеш да направиш е по-често да излизаш с приятели(не познати, за по чашка, а истински приятели). Успех и не се отчайвай, знам колко е гадно чувството, но за всеки влак си има пътници.. ТРЯБВА да е така :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker