Такива идиоти съм допускала до себе си, а този свестен мъж-не! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Такива идиоти съм допускала до себе си, а този свестен мъж-не!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3019 пъти
Много голяма каша забърках с един мъж. Сближихме се, говорехме си много, излизахме. Той е наистина идеалния, човек без пороци, с добра визия и интелект, строхотен. Исках да я караме по-бавно, а той беше по-настоятелен да минем на по-горното ниво. Дръпнах се 2-3 пъти на неговите предложения и опит за целувка. Нали така се правят нещата? Тук е момента да кажа, че към качествата си той има и дозата притеснителност, такъв е просто.

И пак продължихме разговорите, излизанията, но той се отказа от намеренията си. Казах си - ех, че съм проста, виждам го, че е притеснителен и му отрязах крилата, а го искам. Трябваше да поема инициативата аз. И се случи най-неочакваното. Той ми отказа. Заяви, че преди да го отрежа имал различни чувства, бил влюбен в мен. След като съм го отрязала лека-полека се примирил, но защото много харесвал човека в мене решил да продължим с разговорите излизанията и т. н. и вече ме усещал само като приятелка, много скъпа приятелка! Е, радвам се, че харесва човека в мене, но искам нещо повече! Той обаче е категоричен-не иска и да чуе. Аз ли сбърках в началото?

Може ли любовта да премине към приятелски чувства? Ей, много, много съм глупава. Такива идиоти съм допускала до себе си, а този свестен мъж-не, исках да си поиграем малко, да, ама не. И сега какъв съвет бихте ми дали, защото безизходицата е пълна, а около него женско внимание хич не липсва и която го опознае веднага му налита, въпрос на време е някоя и да успее да го вземе ако не измисля нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6c5fc49e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Току що отговорих на подобна тема. Тъпо е ама ще се повторя.. ти осъзнаваш какво си изпуснала, чак след като го изпуснеш, и после му търчиш по петите, искайки това, което той е искал преди ти да го нараниш кой знае колко пъти. И както казах в другата тема, ако момче те харесва, и ти само се еб*ваш с него, спира да те харесва и шанса ти спада до нулата. Това да ти е за урок.

Oбясни му като какво го виждаш и чувстваш, исканията ти.. друго няма какво да направиш.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 564451459f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма смисъл да ти казвам, че ти си си виновна. Обикновено след като се подиграят с чувствата ти, ти започваш да гледаш на подигралия се с теб с друго око. Така, че ако беше малко по-искрена в началото и не беше разчитала на игрички можеше сега положението да е друго. Спомни си това преди да започнеш нова връзка. Прави това, което искаш на теб да ти правят.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8fcc5d9584
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Определено, си допуснала грешка, всичко зависи от теб, действаи и дано да го спечелиш_на колко годони е той е важно!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa87ddd5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зарежи го. Опитът е най-важен. Има и други.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 108861525c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разбирам го. Не обича да го разиграват, когато има искрени чувства. Сбъркала си ситуацията, игричките тука са келешлък, който свършва само по един начин - мъжът се отказва от първоначалните си намерения. Няма по демотивиращо нещо от това, жената в която си влюбен да те отреже. Тия които продължават да тичат подир нея са все още твърде неопитни или просто лепки. Той се е държал културно, преглътнал е всичко и сте продължили да се виждате като приятели. Какво ти е скимнало сега да му се вреш, какви са тези иди ми дойди ми?

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: eb7dd133c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Авторке, не обръщай внимание на предните коментари! :) Аз бих дала като съвет да се опиташ да му покажеш жената в теб, тази в която е бил влюбен :) Излезте на бар, дискотека :) Пийнете малко повече.. Просто приложи някой друг женски трик.. уж без да искаш :) Деколте.. рокля, пола.. Или пък другия вариант да се върнеш на държанието, когато той е бил влюбен в теб, смисъл пак така да се държиш към него.. може това да го е привличало.. Сега когато си му паднала му е станало безинтересно.. И другото, което искам да допълня! Няма как при положение, че е имал сексуално влечение към теб, изведнъж да се изпари! Няма! Още повече, ако става дума за мъж! Само го предизвикай! :) Там откъдето е текло, пак ще тече! :) Успех!
Ив! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 526d8a2ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Птичето каца на рамото и отлита, ако не го задържиш. Това ти е за урок.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e0b622602a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Браво, останали са истински мъже в тази страна! Никога няма да можеш да си го върнеш, авторке, такъв мъж не се оставя да го водят за носа. Играй игричките си с други, много под неговата категория си

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7b58467af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На разни такива псевдо-недостъпни, дето си мислят, че като се дърпат си качват акциите, точно това им се пада... Другия път пак върти игрички и си мисли, че си много оригинална...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 320913960d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз подържам мнението на №8 много, много си под неговото ниво да не кажа със светлинни години. Това може да го направи момиче на 18 или пача, която за цял живот ще си остане пача. И да срешнеш друг, няма да е същото. Шапка му свалям на пича, защото е останал пич.
Птичето веднъж каца... , но явно щом така са се стекли обстоятелствата значи не си неговата категория.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker