Гаджето не ми дава да общувам с приятели от компанията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гаджето не ми дава да общувам с приятели от компанията
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3197 пъти
Здравейте,
Искам да споделя с вас и ще се радвам да ми дадате някакви съвети.

Имам приятел от година и половина. На по 30 години сме. Но от три месеца насам той не ми дава да си общувам по скайп с един общ приятел. Каза че не му е приятно и аз прекратих в името на връзката. Той е негов приятел от 10 години, но после стана и мой приятел и част от нашата компания.

Отначало именно гаджето искаше да ме сближава с него, но така се стекоха нещата че станахме гаджета и онзи се наложи да се откаже, въпреки че беше ме харесал. И така този приятел после започна да харесва сестра ми и станахме компания четиримата неразделни. Сближихме се доста и навсякъде ходехме заедно. Докато гаджето изпадна в тежка депресия и отказваше всякакви екскурзии и даже започна да не иска да се събираме повече заедно и те си излизаха отделно и ние отделно. С неговия приятел много си пишехме в скайпа и по едно време гаджето се разсърди и поиска да спрем. Аз спрях да му пиша, той също.

Виждахме се само на общи събирания на нашата голяма компания от 12 човека и то веднъж на 2 седмици, та и по-рядко. От компанията има още едно момче приятел на гаджето, който пък ме добави във фейса както и много други от компанията. Просто ей така без никаква умисъл. И понякога си пишем за кратко, но ето днес гаджето се разсърди че съм си разменила няколко изречения с него.

Казва че те са негови приятели и къде ли не аз нямам право да си пиша и говоря с тях. Да отбележа че те изобщо не ме вълнуват като мъже и приятелят ми го знае, но се дразни да си общуваме и не мога да разбера защо.

Например днес те се виждаха и понеже не ми беше удобно да им прекъсвам срещата не му се обадих. Във фейса видях че единия е на линия и разбрах че срешата явно е свършила и реших да питам как е минала. И той взе да разказва и се оказа че имало и едно момиче с тях. А приятелят ми не ме взе и отложи днешната ни среща само за да се видят по мъжки. И аз нищо не казах макар че мразя да ми отлагат срещи. Той често го прави така че вече гледам да не обръщам внимание. Като разбра че съм си писала с приятелят му веднага ме обвини в любопитство. Как можело и взе да спори цял час по телефона. Ядосах се че изобщо споделих. Просто попитах как са си изкарали, а излезе че не съм го оставяла на мира, че съм любопитствала.

Сега забрани и с него да си пиша, били негови приятели. Но не е така от една компания сме, какво пречи да си пишем и говорим.

Ще се радвам да споделите вашите мнения и съвети. Уж се прави че не ревнува, но това си е чиста ревност според мен. Да отбележа че той много обича да ме дразни и да спори. По сто пъти едно и също повтаря и увърта и все ме изкарва виновна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6b08b4b6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Този нещо много нахалства ако ме питаш мен... иначе, говори с него, попитай го защо изведжън е станал толкова insecure(не мога да се сетя как беше на бълграски, и ме мързи да провера :Д).

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 88206876d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Insecure = несигурен, чак пък тооооолкова да си забравил български... поне secure да си беше "превел" щеше да се сетиш.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c4bef0d6e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това е типичната черта на садиста... пазисе след ревностите да не дойдат и побойщата....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bfebee58af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Казваш, че сте на по 30 години? От описанието ми звучи като постъпки на 15 годишен... За съжаление си се обвързала с галфон.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6b08b4b6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Към номер 2- От 5 години говоря и мисля предимно на англииски, а и съм учил няколко други езика, за това от време на време ми бягат някой думи. И посочих че ме мързеше да провера, тъй че не разбирам смисъла на коментара ти..

-Death_Blade ^

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2fb33d2752
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ще изразя точно обратното нение на 1 - твойто гадже не е insecure. Всъщност той е много сигурен какво прави и какво иска - по скоро грешката му е в начина по който ти забранява - можеше по по-интелигентен начин да ти покаже какво не иска за да се чувстваш ти че имаш избор бла бла....

второ - той е 100 прав в исканията си - не знам как си станала на 30 и не си разбрала 1 нещо: мъже "само приятели" не съществуват. Твоя това го знае. Ти може да си мислиш че това е възможно но това ще е докато социализирането ти с тези "приятели" не се задълбочи и неизбежно ще бъдеш офертирана - нямам предвид дирекно за секс, обикновено за нещо друго което в краина сметка би могло да доведе и до секс.

Също така смятам, че ти не даваш правилни сигнали в случай че държиш на връзката - какво значи да питаш в фейса как била минало нещо си -ами това от мъжете се тълкува " абе тя може би ме харесва". В смисъл - това че ти в деиствителност не се интересуваш от тези приятел в сексуален аспек те това не го знаят.

И още нещо - това че една жена е във връзка за мъжете не означава че е недостъпна - ти ако трсиш някакъв контакт е съсем нормално да си помислят че може да боднат нещо.

Сега това което казвам е много общо - в твоя случай имаме само твоята гледна точка и няма как да знаем мнението на твоя човек. Много важно ти как комуникираш с тези приятели. По принцип има много жени които флиртуват доста активно - ако ги питаш не е флиртуване, но това е защото нямат ясна дефиниция за "флиртуване" - а най-правилната такава е че флиртуване е всяка форма на комуникация която внушава определени възможности - дето се вика един по-особен поглед си е флиртуване. Та така ако ти си от тези флиртаджиики които са убедени че всъщност "не флиртуват" и това го правиш редовно и активно е супер ноормално твоя човек да реагира така. Е ти какво очакваш - ако си предизвикателна, но понеже нищо няма той да го преживее. Евентуално може да ти се расърди кога - като има "приятелско проникване" ли?

Има и една друга възможност - твоя да е психопат... ама едва ли... според мен ти флиртуваш а тои се дразни и докато все още се чувства уверен се опитва да пресече тренда

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9a65eecaa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм с мнението на номер 6. Но и още нещо да добавя- аз долавям у теб желание, пък дори и неосъзнато, да контролираш живота на приятелят ти. Искаш да си "на всякъде"- приятелите му, срещите им... Казваш, че уж нямаш нищо против да са си по мъжки, но разбираш ли, как ще има там друга жена, която не си ти. Пък после уж от любезност подпитва приятелите за да разбере дали не е изпуснала нещо. Лека полека го обсебваш. Може би ти не го осъзнаваш, но той го усеща и се дразни. Наистина тъпо е да разпитваш как е минала среща на кафе. Ми след това ще му се подиграват. Твоето уж невинно подпитване се тълкува като контрол и любопитство. И май ти си по-ревнивата, не той. Преосмисли и твоето поведение!
Ж 28

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cf07605d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторката
Здравейте,
№ 6 не се опитвам да флиртувам, както казах нямам никакъв интерес към тях. Те са просто част от компанията и знам че нямат никакви симпатии към мен, нито аз към тях. Така че ми се струва че той не се сърди за това че вероятно се закачаме, а по-скоро предполагам защото когато сме заедно с тях той някак не може да се изяви и да разговаря толкова, колкото аз с тях, а уж са негови приятели. Другото което е че явно когато аз съм там му пречи, че не могат да си говорят за жени пред мен.
№ 7 да може би си права. Но наистина неосъзнато се получава повечето пъти. Без някаква конкретна умисъл. Просто видях приятеля му на линия и се изкуших да му напиша нещо. Понякога си пишем по някой ред, просто ей така. И така тръгна разговора, че се прояви и малко любопитство, но в крайна сметка аз не попитах нищо друго освен добре ли е минала срещата, а той се разприказва къде са били, кои са били и разни подробности. Аз не съм задавала конкретни въпроси. Истината е че малко ми стана неприятно че отложихме уговорена среща, а не че ревнувам че е излязъл по мъжки. Просто не обичам да ми връзват тенекии. Иначе мисля чему давам достатъчно свобода и с нищо не го притискам, макар че ми се искат по-сериозни неща, оставила съм всичко да се развива от само себе си и не искам да упражнявам контрол и да насилвам нещата. Въобще в това отношение много съм либерална, повечето биха се учудили, че нямам никакви изисквания, освен да се виждаме от време на време и да бъде точен в отношенията си с мен. Като се има предвид че сме на по 30 си имаме неангажираща връзка, без планове за брак и деца, тъй като виждам че още не е готов, макар че на мен вече ми се иска да имам семейство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker