Женения невероятен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женения невероятен мъж
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 6205 пъти
Четох много от вашите истории, така реших да споделя и моята. Аз съм момиче на почти 18 години преди 5 месеца се запознах с човек 22 години по-голям от мен. Влюбихме се толкова неусетно и бързо, той е най -добрия, внимателен, съобразителен и прекрасен човек, не ми стигат думите да опиша колко съм щастлива, че го имам в живота си. За изминалото време не е имало ден в който да не се видим или чуем. С времето се сближихме и опознахме, не си представям живота без него, той е една голяма упора за мен, научи ме на много неща, да бъда по-сдържана по-наблюдателна, търпелива, неща които са непонятни за един тинейджър и най-същественото, той е първия мъж в живота ми в сексуален аспект разбира се.

Всичко спира до тук, той е ЖЕНЕН, освен това с 2 деца, но да кажем, че и това съм преживяла. Убива ме отношението към жена му, мило внимателно, нежно всяка дума е казана с любов, но аз съм широко скроен човек и мисля, че това е абсолютно нормално, не понасям мъже, които унижават и приемат като даденост съпругите си.

Повече ме плаши, че позволи от самото начало да разбера какви са отношенията с жена му и да се тормозя от факта, да го ревнувам да правя драми и скандали и да провалям връзката ни. ТЯ е жената, която е издигната в култ или с две думи той е мъж под чехъл, каквото каже тя това става, радвам се, че той е човек с много служебни ангажименти покрай, които крадем време за нас иначе е невъзможно.

Тя е до него на всяка крачка, ходи на служебните вечери, поддържа контакти със служителите във фирмата впила се е като пиявица, но единствено той е виновен за това. Не всичко свършва до тук, баба и дядо са приятели с майка му и баща му, редовно си ходят на гости, живеят в малък град и клюките се разпространяват бързо, но те разбира се не вярват на тях.

Имах нужда да споделя с някого, защото това е един огромен товар, но и една невероятна любов, която искам да изживея напълно. Последното нещо което искам е да го разведа, не правя планове за нас, искам да изживея това което е сега, искам да взема всичко положително от тази връзка, всичко, което ще ми помогне за напред, защото той е постигнал това към което аз се стремя - невероятно семейство и успешна професионална кариера. Винаги ще обичам този човек, макар след време по различен начин!!! Обръщам се към всички, които са в подобно положение за да ги успокоя, че няма невъзможна любов има неизживяна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 59

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8bc74cbd7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нали знаеш, че във всеки любовен триъгълник единият ъгъл е тъп.... на колелото в любовта сте се нанизали тримата, но представи си жена му разбере и го накара, за да не се разведат - да те остави, след като е "мъж под чехъл" какво мислиш, че ще избере? После само ще страдаш, а ако той те обича истински ще се разведе, независимо от децата и жената, защото това е трябвало да го мисли преди да се впуска в любовни авантюри! Или живейте си така, ама само ако жена му е толкова разкрепостена....

Ian_the fucker

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7fcb03a684
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм от моралистите, широкоскоен човек съм, обаче това не го приемам. Ама не е виновен тоя, който яде баницата. Губиш си времето много сериозно.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4845252b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Сякаш чета своята си история, с разликата, че моят действително имаше сериозни семейни проблеми и така имаше надежда за общо бъдеще. Харесва ми нагласата ти, много ми харесва. Трябва само да се стегнеш, да спреш с ревността и стреса, защото така ще го загубиш.
Много ще научиш от него, права си. Ще порастнеш бързо. Нищо не губиш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dbcb6d9048
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пристигат корабокрушенците на остров с човекоядци и ги закарват при водача на племето. Синът на вожда пита "тате какво да ги правим? " Ами, този със зеле, този го накиснете в оцет за зимата, а това маце.... Абе, я майка ти да я сготвим с ориз и тази ще ти е новата майка.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fc2bdae7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Боже, като чета как се крадат чужди мъже.. Как жени крадат от жени.. И като си помисля, че и аз си имам един, който си го искам само за мен, защото го обичам.. И като си помисля, че има толкова леки жени.. И че някоя такава, незадоволена, може да реши да ми го вземе.. Защо не си изберете измежду някой от свободните? Защо само вие си мислите, че искате такава любов? Защо гледате на жената на мъжа като на някаква лоша кучка? Ами тя също иска любов и я иска от мъжа си.. Не тича при чужди! Само се пазете дами, така както сте доволни, че сте спечелили някой след еди колко си време търпение и други простотии да не долети някоя друга лека дама и да не ви измести! Всичко се връща!

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b57fbade30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не мога да разбера какво критикувате авторката? ! Това е невероятно зряло мислене за момиче на 18! Явно въпросният пич добре си е свършил работата, в смисъл тя е научила доста от него в житейски план.

Каквиса тия крадяла мъже, щяла да страна, не знам си кво? Момичето директно си казва, че е наясно със ситуацията, не иска да проваля семейството на човека, а това, че ще страда й е ясно и тя страда още сега. Въпреки това избира да продължи, което аз много добре разбирам и на нейно място и аз това щях да избера, защото това е невероятен опит, който тя събира в момента и ще й помогне страшно много занапред. Включително ще й помогне да реагира (надявам се) по "правилния" начин, когато се окаже от другата страна на барикадата - а именно не да държи мъжа си под чехъл и да не приема нещата все едно й го "крадат" (както номер 5), а да се държи трезво и зряло.

Успех ти пожелавам авторке!

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ca5185cc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №5, стискай, стискай! Все по-силно! Само твоичък ще си е! Обичаш го, нали? Стискай тогава, колкото сили имаш! Може и оградка да му сложиш, и с катинарче да му заключваш чучурчето...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b57fbade30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7 го каза по-добре от мене :-) +1

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 32bdf97138
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Пак пише номер 5. До номер 6: Ти помисли ли за съпругата на този голям мъжкар? Може ли някой да се постави на нейно място? Защо трябва тя да страда, затова че някаква малка лолитка е решила да се учи от мъжа й? Защо авторката не си намери някой свободен? Защо? ! Защо има такива жени? Не бих постъпила никога така! Ужасно долно е! Колко теми има тук за това как жените разбират, че мъжете им изневеряват.. И в тези теми не виждате ли каква е болката??? Не ви ли идва да хулите слабия мъж, изневерил на жена си и леката жена.. Тука просто защото авторката е хитра, така извърта нещата, че вие лапате като мухи на лай*о! Глупави мъже!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0e9e713e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, това за идеалното му семейство не го разбрах-лицемерно е, не е идеално. За пред хората перфектно, но зад паравана само те си знаят какво се крие. Казваш, че я издигнал в култ-ако беше нямаше да е при теб. Срамува се, може би страхува от нея, от положението като цяло. Не мисля, че те обича, трябва му глътка искреност изглежда и затова е с теб. Поема я и отново заминава при фалшивият изграден свят. Питам те, след като всичко приключи какво ще правиш? Няма да намериш човек със същият характер, разбирания, отношение, просто си загубена. Съжалявам... направила си голяма грешка в изборът си

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 79d2907e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Oбръщам се към всички млади момичета.
Слушайте само номер 3 и ще преуспеете в живота. Всяка, която не е била втора цигулка, по-интелигентно казано ЛЮБОВНИЦА, не е видяла нищо от живота.
То направо ти писва във всяка тема да ти се набива това.
Мнооооооого е похвално на 30 ли колко там да си спал с един човек на годините на баща ти. Много е похвално да прекараш половиния си живот в библиотеката, а другата част да разправяш по сайтовете колко си преуспял и интелигентен.
И вече как във всяка тема за любовници подкрепя авторките - БРАВО, БРАВО, каква гордост. Аплодисменти.
Взимайте пример момичета - търсете си ментори, спонсори, тъпкачи или както там ви е удобно да ги наричате.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: df3403292e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Обръщам се към Лоша.
Мило младо момиче, ще поживеем и ще видим.
Никога не казвай НИКОГА.
Днес можеш да гледаш от високо и с насмешка над проблемите на авторите тук, но просто не знаеш, какво ти е подготвил животът.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 32bdf97138
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Към номер 12: Откога това да вярваш в единствената и моногамна любов е признак на провинциален живот?? Що за сравнение?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b57fbade30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 9, глупави мъже че има - има, но преди да отпишеш някой в категорията "глупав", защо не се замислиш малко дали глупавата не си ти? Или пък никой не е глупав, а просто всеки си има разлчини разбирания?

"Ти помисли ли за съпругата на този голям мъжкар? " - Направо се изумявам напоследък колко много хора очакват другите да мислят вместо тях. Никой в тоя живот няма да мисли за тебе вместо тебе самата! Набийте си го най-сетне това в дебелите кратуни! НИКОЙ! Нито майка ти и баща ти, нито мъжа ти, а па най-малко любовницата му. Като не искаш да има любовница е ТВОЯ отговорност и задължение да направиш така че да няма - евентуално това значи и да се разделиш с него, ако не става иначе. Но след като ТИ искаш той да не кръшка и след като ТЕБЕ те боли от това, ТИ трябва да си размърдаш задника за тая цел!

"Защо трябва тя да страда, затова че някаква малка лолитка е решила да се учи от мъжа й? " -- А ти едно време не беше ли същата лолитка? И с кво си по-специална от новата лолитка? С това, че си била по-напред на опашката ли?

Приемете го най-сетне, че мъжете ви на са ви притежание, точно както и вие не сте притежание на тях! Ако те са с вас, то е защото ТЕ така искат, а не защото ВИЕ така искате. Ако попитате себе си, ще видите, че и вие не сте с мъжете си, защото на тях така им изнася, а защото ВИЕ го искате. И за да продължи това нещо, трябва всеки да се грижи другия да го иска, а не да тропа с краче "Ама той си е мой! ".

И като стигнеш на тоя левъл да си сигурна, че мъжа е с тебе, защото ТОЙ го иска, а не щото си мислиш, че с нещо си го вързала - тогава лолитките са ти последния проблем.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 874e7d97f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   12, ти казваш, че твоята ситуация е много хубава и едва ли не за предпочитане. Точно затова говори и Лоша. Ако някога се влюбя в женен, последното, което ще правя и да се развявам колко ми харесвало. Също ми е малко чудно как от нищото стават такива "любови", че дори не можете да се стърпите. Флиртове, "сексове" е имало преди това.... до голяма степен хората си намират това, което търсят, така че можеш ли да се поспреш малко с това, че никога не се знаело?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b57fbade30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 12, и аз не съм съгласен с Лоша, но нейното не е присмех, а ирония. Присмех е твоето, примесен с високомерност и лека нотка на презрение (провинциален живот? ! да не би любовниците да са само в градове над 846 хил. жители? ! ). Това трудно може да се нарече уважение на чуждото мнение.

Иначе по темата съм абсолютно съгласен с теб.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: df3403292e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ок, не съм искала да обиждам Лоша. Извинявам ? се за което, всеки греши.
Да оточня - провинциализмът за мен не се определя от това, кой къде живее, а за мен това е синоним на ограниченост във възгледите, ценностите, мирогледа. Лоша все пак е извинена, защото е млада и има много време, за да се учи. От нея си зависи...

За мен „мнението“ на Лоша си беше подигравка обаче, съжалявам. Иронията има някакво послание, но аз не видях такова, а проста ученическа и плитка подигравка.

Аз лично се опитах да дам на авторката малко подкрепа, защото - честно казано - оплюване достатачно получи. Понеже съм минала през същото, можех да се изкажа по темата, но както и да е.

Не ме интересува иначе иронията, подигравката на някои хора. Жал ми е по-скоро за тях, защото знам аз самата, колко провинциална и ограничена съм била и как съм си платила за това с лихвите.

Но по-мъдър от живота няма. Той е най-добрият учител - или се справяш, или не. При него има само двойки и шестици, или взимаш изпита му, или се проваляш.

Всяка ситуация, всеки любовен триъгълник включително, са различни, защото хората, обстоятелствата сме различни. От опит мога да кажа - виновни в любовта няма.


П.П. Обичайте съпругите, съпрузите си, не гледайте само своите си нужди и желания, а се вгледайте в очите на партньора си, не взимайте, а давайте в една връзка и не чакайте отплата. Ако послушате съвета ми, няма от какво да се страхувате - любовта, честността, доверието са най-голямата гаранция за един сполучлив брак.
Не съдете с лека ръка момичета като авторката. Всеки си прави житейския избор и си носи последиците от това, вгледайте се по-добре в своя, ако няма с какво да подкрепите другите.
Вярвайте, нападки, омраза, угризения, мъка и самота...тях авторката си ги има в излишък, може би е по-добре да си замълчите понякога.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 79d2907e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Скъпа А., благодаря ти, че ме извини и разбра. Между нас има една огромна пропаст от може би 5-6 години и "провинцията".

Благодаря за пожеланието: "повече усмивки".
Не само се усмихвам, а се смея.
Точно се чудих кога ще споменеш думата ПРОВИНЦИЯ.
Мислех, че тази тема ще е изключение, уви.

За едно ще се съглася - не беше ирония, даже и подигравка не беше. Просто казвам нещо, което ми прави лошо впечатление - а вече ти как го приемаш, градивно, основателно или не, мен не ме засяга особено.
Прави ми впечатление също, че това не е само мое мнение.

Аз обаче никъде не съм писала НИКОГА, нито в тази тема, нито в друга.
Още повече да се подигравам на нечии подобни проблеми.
Аз към авторката не се обърнах изобщо.

Сега най-любезно ти предостъпвам и тази тема, можеш да си гуру на такива като авторката. Ти и без това окупира всички теми за любовници, женени мъже и бизнес в този сайт.

Аз казах каквото имам, предавам щафетата. Целта ми не е да се заяждам или обиждам някого, имам правото да си изразявам мнението ( поние тукъ тъй сми чувъли на селу ).

П. П: Дупето ми изобщо не е пухкаво, а доста стегнато и мъничко. Пазя го за някой 50 годишен германец.

Извинявам се на авторката за спама.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: eebff718bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От авторката :- Според мен всичко в този живот се заплаща рано или късно, знам, че някой ден аз ще съм в позицията на съпруга и може би ще правя всичко за да имам хубаво и здраво семейство, но когато се появи някоя млада и красива девойка ще си дам равносметка. Но най-вероятно никоя няма да се замисли как се чувствам всяка вечер когато съм сама или как ще се чувстват децата ми с вечно отсъстващ баща. Мисля, че всеки прави своя избор, не може вечно да мислим за другите и за тяхното спокойствие, понякога трябва да мислим за това как ние се чувстваме. Мисля че, много малко са съпрузите които не си изневеряват дори не по този начин. Не искам да влизам в ролята на мъченица, но за мен не са прави жените които обвиняват любовниците , защото на един 40 годишен мъж му е много лесно да впечатли едно младо, наивно и глупаво момиче (голяма степен от момичетата на моята възраст сме такива ). Ако съпруга ти иска да стои до теб никоя не може да ти го отнеме, а ако е решил друго, ти не си в състояние да го спреш.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b57fbade30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Още веднъж +1 и БРАВО на авторката в 19!

Прозряла е собствената си ситуация много по-добре от повечето странични наблюдатели тук - което никак не е лесно.

Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 874e7d97f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Кубрате, всеки човек си се грижи за себе си, това не означава, че ние трябва да се радваме на някой, който го е наранил. Не можеш ли да разбереш, че не става въпрос за собственост, а за честност между партньорите. Ти искаш да се е*еш на ляво и дясно, други хора се разбират за друго. Повечето мъже, които изневеряват, няма да приемат техните жени да го правят, както ти. Да не говорим, че тук става въпрос за връзка, а не просто за секс. Ако бракът не е вървял, мъжлето е можело да се разбере със жена си, нали?

П. П. В последно време коментарите ти стават по-противоречиви и глупави, дори и от преди.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d950e97eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Лоша, прочети си още веднъж коментарите - и в тази, и в други теми, както и личните нападки към мен, макар, че не съм ти отговаряла до сега, преди да твърдиш, че никога не си била писала в други теми. Напротив, лично ме нападаш във всички подобни теми, но както и да е - между нас не стоят 5-6 години, а светове.

Авторката действително сега учи много важен урок, но по-добре от рано да спре да вярва в това, че всичко се било връщало и един ден и нейният съпруг би имал любовница. Не е така. Всичко си зависи от брака, съпруга, както и от съпругата. Гледай от страни и си прави изводите за себе си. Не всичко е такова, каквото изглежда на пръв поглед.
Успех!
(извинявам се на Лоша, че чете това, моля - НЕ ЧЕТИ ПОВЕЧЕ, гледай си своя перфектен живот и си спести - подигравките за междучасието)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fc2bdae7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Браво на коментар 21!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 364d71ca8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Мило, момиче, с повече от десетилетие съм по-гиляма от теб и мога да ти кажа че връзка като твоята почти винаги се разпада по вина на мъжа. Любовниците почти винаги се надяват да станат съпруги, но това много рядко става. И почти винаги се влюбват в женения си любовник. Не е никак чудно че този 40г мъж се е заплеснал по теб, защото ти му напомняш за изгубената младост и затова че времето никога няма да се върне. Ако наистина го обичаш толкова колкото твърдиш, тогава ще намериш сили да си тръгнеш когато времето е дошло без излишен драматизъм. И някога ще намериш онзи единствения, заради който си струва всичко. Пожелавам ти го от сърце-онзи, който няма да делиш със съпругата му, а съпругата ще си ти.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa67416a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Да, и понеже е толкова невероятен, се подмазва на жена си и не е честен към никоя от двете ви. Ако беше невероятен мъж, щеше да застане като мъж и да си каже каква е ситуацията и да си понесе последствията, а не да се крие като мишка. Сори, ама при мен невероятен мъж има друго значение.
Лола

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b57fbade30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Лола :-)

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e31cb11d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Мисля че този човек се е възползвал от невинността ти. Разбираш ли се с баща си? Много често момичетата, които са имали проблеми с бащите си или са нямали или пък са ги чувствали далечни, като пораснат се влюбват в много по-големи мъже от тях. Психологически доказано е.
Винаги първия мъж в живота на една жена е специален, но някой мъже търсят девственици, защото не обичат критиката. Затова си направи един експеримент. Пробвай да бъдеш с някой друг. На твоята възраст, да кажем или малко по-голям. И после сама направи разликата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bfb18d9f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Веднъж един много ерудиран мъж ми каза, че от година на година желаните жени за всеки мъж се увеличават и изкушенияата стават трудно преодолими. Може би е прав и това е естествен израз на природата им. Вероятно е дошло време за свободни връзки между свободни хора. Но, засега бракът, колкото и да е несъвършен е единствената благодатна среда за отглеждане на деца и най-важното възпитанието им. Не е достатъчно да се родят, много по-важно е да живеят с усещането че са най-важните поне за двама души на този свят. Пример за обратното е ненормалната връзка на малко момиче (с очевидни пропуски в правописа) със семеен мъж с деца. Все си мисля че то несъзнателно търси баща в него, какъвто често липсва, макар и да има такъв но само физически. Не обвинявам недораслите жени, защото те се мислят за такива, а са просто деца, търсещи топлота. Ако истински се обичаме, ако правим всичко по силите си да раздаваме тази любов, на която сме способни... кой знае може би такива истории ще са изключение, а не повод за гордост...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 856628e63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Кубрате, разсъждаваш като 18-годишна девственица.
Маги много добре го е казала. Голяма грешка е да мислите, че изневярата е винаги липса на нещо във връзката. И в случая на авторката - ще си погали егото човекът, че е "вървежен" още на тези години, предлагане - бол, намерил си. И да, негов ще си е проблемът, когато разбере жена му. Ще си блъска главата после, че заради една пикла си е развалил рахата. Дали ще остане в брак, дали ще се разведе, този мъж вече наистина ще има ВЕЧЕ проблеми.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7fcb03a684
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Лоша, евала за коментарите. Преди и аз съм спорела с въпросната личност А. и ще ти кажа едно, че няма смисъл. В началото си мислих, че са комплекси, но сега виждам, че е по-лошо. Жената има проблеми с психиката и тя дори не се усеща.
Живее си в някакъв нейн свят. Измислен.
Типичен пример за същото заболяване е Виктория Радина от "Милионер търси съпруга". Тя била друга класа, тя била успяла, разбираш ли, много над другите. То си е смешно чак.
Особено след като гледах порнофилмите и. Първият, в който е девствена и я "отваря" 60год., че и нагоре спаружен старец, с кожни израстъци по тялото. Изгледах и всичките филми с отвращение. Дори и за секс не става, дори неможе да се целува. Изгонили я от бизнеса и си търси милионер и то какъв. И тя също се има за нещо много повече и тя е друга класа и обиждаше на провинция, а самата тя беше от провинцията...
Това е заболяване. Изкривява се реалността в подсъзнанието и човек сам започва да си вярва.
Затова, Лоша, няма смисъл. Нека си продължава. Лошото е, че млади и наивни хора ще четат и ще повярват колко е добре да си любовница.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: abdb26286c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Появиха се сега и Фройдистите, както и почитателите на порно-филми и реалити-формати, които са много успели в живота...
Давайте - анализирайте авторката, но май тя на 18 ви е надраснала в много отношения. Приемете просто, че докато има бракове, особено - нещастни бракове, ще има и любовник/любовница.
Повярвайте ми, чела съм всякаква литература по темата. Специално фройдистката теория е отхвърлена - над 75% от жените, били някога любовници идват от съвсем нормални, дори консервативни семейства, деца са на неразведени родители. Само 50% от съпругите обаче идват от здрави семейства. (и за мен беше доста учудваща тази констатация).
Друго шокиращо за мен изследване (мисля, че беше на Космополитън, но за Западна Европа) е, че над 90% от жените някога в живота си са били с обвързан мъж под една или друга форма.

Продължавайте с глупостите, но не забравяйте - дайте някакъв съвет, напътствие за авторката, или просто замълчете, когато нямате, какво да кажете по темата.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 856628e63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Хайде, без "изследванията" на "Космополитън"... Авторката си е просто плод на консуматорското общество. И то си е щастливо по особен начин. Но любовта е да даваш, а не да взимаш. А все още има хора с богата душевност, а не калкулатор в сърцето.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2791d8a525
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Винаги съм се чудела какво младите момичета намират в женените чичковци. Ясно, не е пари. Вярно е приятна компания са, приятен разговор, доста са за предпочитане в този аспект от мъжете във възрастовата граница 20-29 години, но само до там. Лично аз бих се погнусила да си легна с такъв човек, а камо ли да си пропилявам най-хубавите години от живота си въргалягайки се в кревата с него, когато му е удобно, след като ясно ми е казал че никога няма да бъде с мен? Това на какво прилича авторке? Сега си на 18 имаш много време да му се радваш, но времето бързо минава и в един момент ще се събудиш изморена, изхабена и нещастна. Не ти ли се иска да имаш дом, семейство, малко човече, което да те дърпа за полата? Сега си мислиш, че той не те спира и можеш да прекратиш тази връзка когато пожелаеш, да така е той няма да те спре, но ти сама си си пречка. Колкото време минава, толкова повече ще се превържеш към този човек, все по-трудно ще ти е без него и ако той не ти направи услуга и наистина излезе достоен човек и престане да те търси си загубена. Дори да си фантазираш, че когато решиш ще се омъжиш и че вашата тайна любов ще продължи и след това, мислиш ли че ще бъдеш толкова силна и ще спиш спокойно оплетена в лъжи? . За мен си много глупаво момиче, да имаш надежда разбирам да дерзаеш и да се бориш, но след като си наясно, че нямаш бъдеще просто това е тъпотия.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4ee317d2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   До номер 27:
"но някои мъже търсят девственици, защото не обичат критиката. Затова си направи един експеримент. Пробвай да бъдеш с някой друг. На твоята възраст, да кажем или малко по-голям. И после сама направи разликата."

Много точен коментар. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa67416a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Кубрате :)
Лола

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: eebff718bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Не искам нито разбиране, нито упрек от някого. Исках да споделя историята си защото знам, че има много млади момичета, също така и жени в моето положение. Хората които не са минали по този път не знаят за какво става въпрос. Преди когато чуех за подобна връзка се отвращавах, сега мисля по друг начин. Напълно наясно съм в какво съм се забъркала и, че края ще е труден. Аз не се надявам на някого или нещо, разбира се, че мечтая за дом и семейство, но предпочитам за сега да бъда с някой, който не ме спира, някой който няма право да ме ревнува и задължава, но и също така да ми дава правилни съвети и да е човек на когото мога да разчитам. Предпочитам този тип мъже, пред сополанковците на 20 та дори и 30 години, които не знаят какво да правят със себе си, а да не говорим за другите (разбира се има изключения, но масово с такива). Не искам да натрапвам на никого мнението си нито начина си на мислене, нека всеки живее така като сметне за редно :)))

От Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 856628e63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Авторке, ясно - намерила си си точния татко. Но плащаш с тялото си за "грижовността' му. Един вид разновидност на проституция. Умните жени сами съзряват, че дори и преди теб. Ти мислиш, че си избрала лесния път.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: eebff718bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Това за което говориш (38)е много долно не знам дали осъзнаваш. До колкото съм запозната в проституцията няма чувства нито привързаност, там нещата стоят даваш тялото си заплащат ти определена сума и до следващия път, когато някой се нуждае от "услугата" ти. Това не е лесния път, напротив доста е труден, но не се оплаквам. Лесен щеше да е, ако си намеря някое мамино синче да ме гледка докато съм му интересна и така до следващата хубавица омаяла главата му, а аз не се нуждая от това. В живота няма лесни неща, предполага се, че си по-голяма от мен и си го осъзнала вече. Но както казах по-горе всеки има право на избор и на мнение :)

От Авторката :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 291b5c8735
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Авторке, не се опитвай да излезнеш на глава с „високия“ морал. Не си губи времето с плитки хора и плитките им разбирания, а почни да четеш литература, стихове за и от любовниците.

Ще се учудиш, но в доста епохи ( а и днес) любовницата е била жената, която е управлявала цели империи чрез влиянието си върху мъж. Пример за това е наложницата Мария в Османската империя. Тя е открадната украйнска дъщеря на свещенник, продадена в харема на един от най-властните владетели по онова време - султанът Сюлейман.
Успява да се наложи и нейният син става следващ султан, макар че не е била съпруга.
Чети за Мадам Помпадур, за кралица Елизабет (The virgin queen) - първата е управлявала Френската империя, втората е била любовница на главнокомандващия на армията си и заедно са успяли да отблъснат Испания и да спасят Великобритания от сигурно унищожение. Гледай филма Хенри VIII, това е баща ? - той е убил почти всичките си жени и любовници. Тя е дъщеря му и се е заклела, никога да не се омъжва.

Като теб е започнала и главната редакторка на Космополитън Великобритания. Издига се до една от най-влиятелните жени в страната, защото е имала време за кариера, образование, работа, както и мъж до себе си да я напътства. (не е влиятелен и богат) Връзката им продължила 25 години, до смъртта на съпругата му. Не са женени днес, но живеят заедно.

Ще намериш истината в миналото, в историите на известни личности - не, че са по-важни от твоята, просто са публични и добре описани. На английски ще намериш каква ли не литература по темата, написана достъпно, аргументирано. Не се превръщай в жертва на анонимните балкански стожери на „морала“ тук, защото не ги знаеш, тяхната, каква е. Повечето са или неспособни съпруги, или деца на неспособни родители, асоциални, ограничени. Гледай си своя живот, не е нужно да се излагаш на удърите на подобни хора.
Успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 856628e63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Ох, пак ли историята на куртизанките? Колко пъти ще я четем?
Авторке, 'земи, та прочети за различните видове проституция. Ти за политическа такава чувала ли си?
П. П. И правиш основната женска грешка - бъркаш секса с чувства. Мъжете са готови на "любов" за единия секс, а жените на секс за едната любов.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 22a5d6cd41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   35, Лола, идеята на предния ми коментар беше, че като ти прочетох мнението и пак ми бръкна не знам къде, но понеже тоя филм вече и двамата сме го гледали, реших просто да се усмихна и да си замълча :-)

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 22a5d6cd41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Номер 21, това за собствеността се отнасяше за номер 9 и нейния крайно егоистичен поглед върху една връзка, не за авторката. Що се отнася до честността тя има много маргинална роля в историята на авторката, защото това са отношения между мъжа и съпругата му, и не е проблем на авторката. Аз като отида в магазина да си купя хляб магазинера ми взема парите, дава ми хляба и не ме пита тия пари крал ли съм ги, на улицата ли съм ги намерил, или съм бачкал 5 дена за тях. В никакъв случай не защитавам кражбата и не я оправдавам, но просто това не е работа на магазинера!

Тука е същото, не се опитвам да защитавам мъжа или да проповядвам колко е яко да изневеряваш. А аз лично какво съм се разбрал с жена ми по тоя въпрос, съм го коментирал в други теми, тука изобщо не говоря за това, нито пък го натяквам на някого. Говоря само и единствено от гледна точка на авторката как виждам нещата, не от гледна точка на мъжа и не от гледна точка на жена му. Така че не смесвай нещата моля те.

Всячески натяквате на авторката как тая връзка нямала бъдеще, как щял да я зареже, как тя се надявала да му стане съпруга (? !? ), колко щяло да я боли накрая, ... Е и? Всичко това е вярно, не споря, но кво от тва?

Момичето съвсем ясно и директно е написало, че е наясно с тия неща, че НЕ иска да разваля брака на мъжа (ВИЕ я вкарвате в некви филми "всички любовници искат да станат съпруги", тя не го е казала! ), че й е ясно, че това няма да продължи вечно... След като е наясно и въпреки това е съгласна, какъв по дяволите ви е проблема? ! От кво се опитвате да я предпазите? Ако бяха любовни мъки с 19-годишен младеж, ква е разликата от нейна гледна точка? Разликата е, че от този мъж ще научи много повече...

Вярно, не й е лесно, вярно ще я боли много, но точно сега му е времето - като е на 18. По-добре сега да го преживее всичко това и да събере безценен опит занапред, отколкото да го изживее на 30-35 като изневеряваща съпруга, която си търси любовник заради проблемите с мъжа си (а такива истории тука в сайта с лопата да ги ринеш... ).

Или просто всички в авторката видяхте потенциалната любовница на мъжете си и ви хвана яд?

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 95c4e784dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Много добре казано, Кубрате, но просто никой, който по цял ден гледа турски сериали няма да те разбере. Аз почти от научен интерес гледах със зор няколко епизода на прочутия „Листопад“ и от другите по един-два.
Знаеш ли там, за какво винаги се говори?

1. За лошата снаха, която е нечестна и влюбена в друг. Тази винаги умира по някакъв начин, докато любовникът ? се жени за девицата от близката къща. (доволен, че се е оттървал от тази, както и от съвестта си) Жената винаги е виновната, защото е жена - тя му се натрапва, той се дърпа, защото има морал все пак...

2. Любовницата пък е някаква фата-моргана, отвратителна съблазнителка на мъже, която си играе с тях, взима им парите и ги изплюва. Гледай една документация, че за най-гадната роля на любовница не са намерили в цяла Турция желаеща артистка, затова са взели някаква германка. Толкова е бил отвратителен образът (за моралистите), че са я направили холандка (такава туркиня не може да има). Не щеш ли модерните и млади туркини станали точно на тази фенки и актрисата направила супер кариера - разбира се, винаги като лошата.

Пълен цирк.

Какво да се чудим, че за промитите мозъци тук има само черно и бяло. Винаги всичко е така за тях, както изглежда от вън. Никога не се питат за чувствата, мотивите, страданието, реалното поведение на тези хора - любовницата е к.. ва, съпругата - горката. Каквото и да им кажеш, все едно си баба знае, едно си баба бае.
Повечето отдавна знаят за любовницата на баща си, на мъжлетата си и са я демонизирали до такава степен, че вече са доста далеч от реалността. Но, защо не се разведат? Защо мъжът им се крие по ъглите с друга? Тези въпроси не си ги задават. Другата е лошата, тя трябва да го е съблазнила, откраднала, разваля семейства и т.н.

Но пак ти казвам, не търси абстрактно, широко скроено мислене от балканската домакиня - гъбиш си времето. Отдавна мозакът ? е повреден от поредния турски сериал. С него може да се идентифицира, защото и нейният е точно такъв.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 874e7d97f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   45, няма да ти чета глупавия ферман. Преди да обиждаш някой с тъпите ти турски сапунки, се запитай дали го гледа, защото аз не съм.
Кубратчо, ето ти друг пример: ако някой помага на престъпници да извършат престъпление, без да участва в самото него, виновен ли е или не?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 95c4e784dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   46, какво престъпление?
Слава Богу, че имаме у нас демокрация, не диктатура, защото хора като теб можеше и в Наказателния кодекс да сложат изневярата, за любовницата (необвързаната помощничка) - 8 години затвор, за мъжлето - 1, ама условно - в крайна смека е станал жертва на тази, а и трябва да печели парички, да се грижи за жена си - няма как сега да го слагаме в затвора.

Сега сериозно - никога, в никоя РАЗВИТА култура изневярата не е била престъпление. България е една от малкото страни въобще, където при развод се търси вина например, но не е много трагично, защото у нас няма издръжки за съпругите, дели се само семейното жилище, ако не е вече част от капитала на някакво ЕООД. Пука му на господинчото, кой виновен, кой не.

В развитите страни не се търси вина, там хората са образовани, имали са Ренесанс, Реформация, обществено образование още от 17 век, а не Турско робство - отдавна е станало ясно, че в любовта виновни няма.

Кубрат е прав - момичето ще научи много от връзката си, но има и правилната нагласа - не очаква нищо. Не, че има, какво да се вземе от такъв мъж - ограбен е и емоционално, и материално още в деня на сватбата си, което събитие не случайно става все по-незначително в живота на българина - 75% от първородните деца са извънбрачни. Май си има причини.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 874e7d97f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   47, ти си уникално същество, чиято мозъчна дейност е просто впечатлителна. Пак прочетох само първите ти думи. Просто дадох пример, както Кубрат даде за хляба и парите, не съм казала, че изневярата е престъпление.
Не се мисля за нещо кой знае какво, има хора, които са много по-умни от мен, но покрай теб спокойно мога да кажа и аз- човешката глупост няма граници!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 053754a79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Абе, хора, за какъв чичко говорите, авторката е написала- става въпрос за 30 годишен мъж :) Който си е осъществил една фантазия- преспал е с девствена ученичка. В повечето подобни теми съм изразявала позицията си за любовниците- втори цигулки с подритнато самочувствие, но в този случай не обвинявам момичето. Тука изцяло е виновен мъжа.
Жалко, че едва ли ще се намери някой- я баща, я батко... да му тегли един хубав бой

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa67416a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Кубрат, взаимно е, за това и аз само ти се усмихнах...
Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 364d71ca8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Ох, Кубрате, пак нещо не си разбрал. Никъде в коментара ми не пише че връзката им няма бъдеще, че ще страда и т. н., нито съм написала че всички любовници искат да стават съпруги, а че повечето се надяват на това. А за потенциалната любовница на мъжете ни, ами не е задължително да е на 18, може и да е на 30. И къде по дяволите прочете че я упреквам или че няма какво да научи от него. Прочети пак но по внимателно. И накрая едно клише-за една връзка трябват двама.
С уважение към всички вас:Маги

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f2fa545560
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   И така, нищо ново под слънцето. Любовта, или това, което мислим, че е любов, ни сполетява неочаквано. Идва и не пита, женен ли е, не е ли женен.... Преди много години, моята по-малка сестра се влюби и завъртя любов (голяма) с гаджето на най-добрата ми приятелка. Запознаха се в къщи. Той беше доста по-възрастен от сестра ми, но разликата не беше чак 22 години. Аз, разбира се, не повярвах, докато тя не ми каза за голямата и единствена любов. Попитах я само дали знае, че той редовно ходи при гаджето си - приятелката ми, коята тогава започна работа в друг град. Знаела, но соро щели да се разделят. Ами сега, от едната страна приятелката ми, най-добрата, с която делихме 5 години една стая, от другата - малката ми сестричка, а посредата един мъж, който аз не харесвах от пръв поглед. Не че някой ме питаше. Не знам защо се чувсвах отговорна за ситуацията. Съпугът ми отсече: " Не се меси, ще влошиш нещата. " Имах една много близка приятелка, 22 години по-възрастна от мене, при която тичах винаги в трудни моменти. Тя ме изслуша, подаде ми една носна кърпичка да си избърша сълзите и сополите и каза да послушам съпруга си. Не може никой любовта да съди, а дали е любов... ще видим. Послушах, не се намесих Е, видяхме. Загубих най-добрата си приятелка, тя си отиде от живота ми без въпроси, без да каже нищо. От общи приятели знам, че се е омъжила за добър човек и има хубаво семейство. Плодовете на голямата любов на сестра ми - извънматочна бременност, оперираха я и по чудо я спасиха. Принцът изчезна, дори не отиде да я види в болницата. Да не говорим още колко операции преживя заради някакви вътрешни сраствания. Никога не се възстанови, не можа да създаде трайна ръзка, не се омъжи, живее сама с обгорена душа. Въпросният юнак не знам къде е, никога не сме се връщали към този разговор, Тя пак е моята малка сестричка, но остана една празнина. Пак ще кажа, не може никой любовта да съди. А дали е любов разбираме не когато си мислим, че е дошла, а когато си отиде, зависи какво остава след нея. Счупеното си остава счупено. Отвреме наврме се питам дали един хубав бой нямаше да оправи нещата, но си оставам само с риториката - няма бой който да е оправил нещо. Мило влюбено момиче, хубаво е, че имаш куража да пишеш за чувствата си, но едва ли някой може да ти даде съвет какво да правиш. И ще бъде голяма грешка, ако си мислиш, че любовта е чувство, съществително значи. Не е, любов е глагол, не да получаваш, а да даваш. Между другото, още ли си толкова влюбена в този страхотен мъж?

 
  ...

1-50 от 59
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker