Внимавай какво си пожелаваш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Внимавай какво си пожелаваш
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3496 пъти
Малко пред история: (преди година с едно момче имахме сериозна връзка, но аз я провалих, заради друг, не съм му изневерявала, но се влюбих, разделихме се, но в/у всичко момчето не ме преодоля и си останахме приятели.. ) Тежко ми е накратко, защото го имам до себе си, той умира за мен, дава ми всичко, от което се нуждая, той е всичко, за което всяко едно момиче си мечтае, а аз не го искам.. ето това ме убива, че не съм влюбена в него, искам да го искам, но не се получава. Ужасно е чувството да получаваш всичко, което си искал някога, но не и от този човек. Лутам се постоянно дали не правя грешка, като го отблъсквам, дали пък ако опитам пак с него няма да е друго и т. н. Зная, че реално погледнато няма как да се накарам да го заобичам насила, но ме е страх, че ще се събудя един ден и ще осъзная, че съм могла да имам всичко, но съм го изгубила.. обаче пък какво губя, като аз тези неща не ги искам от този човек. обаче, обаче.. Не зная дали искам съвет или това да ми кажете, колко са ми глупави драмите и, че има много по-сериозни проблеми от моите, но просто имах нужда да изкажа това, което ми тежи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: bd0641c2e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се притеснявай. Има още много риби в морето, които ще са перфектни за теб. Не е само 1.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4f3b1524c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сърцето не може да се води от разума! И знаеш ли колко много бракове са точно като този случай, перфектният мъж, жената, имат си пари, привидно щастие, но всъщност единият не обича другият, а пък в крайна сметка другият си намира любовник/любовница... ако сега направиш решителния избор и последваш сърцето си ще е добре, а не да изживееш връзка, в която не се чувстваш щастлива! Може би човекът, който обичаш би откликнал на чувствата ти, ако ти прекарваш по-малко време с този, защото ако има вероятност и той да има чувства към теб, няма да му е приятно да те вижда с друг, особено с твой обожател!

Ian_the fucker

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c219c66fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Прекарах четири години с човек, когото обичах едва две от тях. През последните две години като бяхме заедно аз станах напълно безразлична, притръпнала и унила, но не исках да съжалявам по-късно. След две години в застой, се реших да сложа край на този навик и за мое учудване, за пръв път от много време се почувствах искрено щастлива. След време попаднах на момче, което също ми даваше всичко, както и бившия, но с тази разлика, че се наслаждавах на любвеобилността му. Любовта е любов, когато е споделена. Не си губи времето. Насила не става. Ще видиш, че няма да съжаляваш за нищо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d5b6cb9f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Интересно ми е само на колко години си?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c09e2f3258
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За всеки неговата си история е сериозна. Разбирам терзанията ти, аз се намирам в подобна ситуация. На мнение съм, че колкото и страхотен да го описваш има нещо в него, което те спира да сте заедно, което ти е попречило да се влюбиш и да го заобичаш. Това, че си се отдръпнала от него е най-правилното решение. Ти как би се чувствала ако знаеш, че някой е с теб без да те обича, само защото му е жал да те остави? И с това, че продължаваш да поддържаш приятелски отношения не му правиш никаква услуга. Най-добре е напълно да се отдръпнеш от него и да прекъснеш всякакъв контакт. Така с времето той ще те преодолее и ще може да срещне момиче, което да го обича и прави истински щастлив.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 25cc48f57f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Зная, че реално погледнато няма как да се накарам да го заобичам насила" - сама си отговаряш на всичко.
Как може да "събудя един ден и ще осъзная, че съм могла да имам всичко" при положение, че нямаш чувства?
Гледай напред, life goes on!

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ef02fa9d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сърцето не пита! Това, че е идеалният мъж, далеч не означава, че е сродната ти душа. Нали знаеш, различни хора- различни идеали. ( много клишета пиша) Именно затова не виждам смисъл да се обвиняваш, просто му обясни ситуацията в момента дори не ти е оставил време да го забравиш и да преосмислиш.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3331a57f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Все едно аз го казвам това нещо но за разлика от тебе сега аз съм заедно с това момче и ми е много гадно! Незнам какво да правя не мога да го отблъсна защото знам че ще му е много гадно, но и аз не мога вече така.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: af65de18a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Добричко момиченце. Много си мила. Момчето дето те обича нищо, че не си влючена в него, все пак го уважаваш и това ти прави голяма чест. Колко си чувствителна и вниметелна да не го наранишл След време ще си намерите партньори и двамата, но пак може да се запази уважението към човек с който си се познавал.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0db0de8166
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трябва да се ценят истиснките чувства и добротата, която някой храни към теб, понякога те са много повече от една страстна мимолетна връзка... Така, че като се има предвид какви са хората днес и колко малко от тях обичат истински, помисли пак добре...

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1f930e042b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря на всички ви, всеки има право и уважавам мнението ви, реших, че не мога да бъда и не трябва да съм с някого, само защото ме обича.. пък и се сетих за зададения въпрос в здрач - когато не можеш да бъдеш с човека, когото обичаш, ще останеш ли с човека, когото обича теб? Направих своя избор, 8мила ти също имаш право на щастие, но не с това момче, действай :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker