Самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самота
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 4833 пъти
Гадно е да си самотен и един ден осъзнаваш какви грешки си направил в миналото. Не трябваше да късам с голямата си любов и чак сега осъзнавам, че това момиче ме обичаше истински.

Вече от няколко години сякаш съм прокълнат. Ослушвам се и се оглеждам за жена, а те все заети. Накрая сполучих да поканя една свободна птичка, но тя ми подряза крилцата и се почувствах много наранен. Тежка е съдбата понякога и не виждам вече светлина в тунела, а времето лети. Работя сред много хора и като дойде някоя млада двойка завиждам много и си казвам "брей В. гледай този пич какъв късмет има ".

Не знам вече какво да правя, просто не знам. Чувтвам се ужасно и почнах да се наливам с бира и то системно. Самотата ме убива и всеки божи ден си мечтая как е да си с жена, да я прегръщаш, да я целуваш, да и говориш мили думи. Ужас, истински ужас. Толкова ли няма вече свободни жени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз живея с агонията на самотата от вече 5-6 години, не си сам ;) Как съм оцелял? И на идея си нямам. Няма какво да ти кажа, и честно казано в този случай всички тези коментари, които са свързани с надеждни изкази ще са ужасно дразнещи поради много причини. Чакай, търси, времето ще дойде. Вече си си научил урока, няма да чакаш още много.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3bf851e70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Самотата е ужасна. Само който не я е усетил, той не е разбрал що за болка е. И аз също съм в същото положение. Чувствам се едва ли не проклета. Имам чувството, че съм обречена на самота. А когато открих нещо, което помислих, че ще ме отърве от самотата. Той се оказа несполучлива хапка. Неподходящ за мен човек.
До Автора:Надявам се да откриеш човека до теб и да бъдеш щастлив. Дано всяко зло бъде за добро.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4a4b498b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Момчета, не увесвайте нос, а се стегнете! Спрете първо с цигарите и алкохола, погрижете се за телата си във фитнеса, разтоварете на сауна, с плуване, четете книги, бъдете интересни събеседници, приятели и познати... И си потърсете момиче, може и в нета, може на салса курс, водете социален живот, тя е някъде там и ви чака.

Авторе, не съжалявай за минали неща. Не е достатачно момичето да те обича, ти си го видял това и си скъсал, вместо да губиш времето и на двама ви.
Не мисли за миналото, а се концентрирай върху тук и сега. Не мисли за жени, а за себе си... жената ще те намери, когато ти си намерил сам себе си, излъчваш ведрост, усмихваш се, забавен си и интересен... Никой не иска да бъде с някой самосъжаляващ се пияница! Просто трябва да се стегнеш и да почнеш на чисто!

Лаура

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лаура, хубави съвети, но не винаги работят. Ходя на фитнес от два месеца, не срещнах нито едно момиче приблизително на моята възраст (18) ( Е, поне съм значително по оформен и силен :Д ). Ходил съм и на курсове по испански, пак нищо. През лятото съм по цял ден на вън, и пак нищо. Имах няколко шанса, когато ходих на море през лятото, но тогава и проблемите ми си имаха проблеми. И от тогава нищо. В моя случай поне, знам че съм перфектен, и че единствения проблем е че просто нямам късмет или каквото и да е там за да срещна свестно моме.
Но това няма значение, квот става ще става. Всеки си има своя история.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1fd9b8d0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "... знам че съм перфектен, и че единствения проблем е че просто нямам късмет".

No comment...

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4a4b498b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   -Death_Blade ^, радвам си, че си перфектен, такива хора ни липсват, но явно нещо ти липсва на теб самия.

Защо гледаш на темата толкова сериозно, на 18 си. Може би ти липсва повече непринудено излъчване, закачливи погледи, усмивки, закачки...
Жените харесват такива неща.
Има и доста хора, които са се срещнали в клуб, дискотека и пак е излезнала добра връзка, излизай повече, научи се да танцуваш - големи свалки стават така.
Моят приятел ме свали с усмивка, слизах от един автобус и ми помогна с огромния ми куфар. Take it easy! Животът е пред теб, пълно е с момичета, трябва само да им се усмихнеш.

Лаура

П. П. Защо търсиш точно на твоята възраст момиче? Може би действително трябва да си хванеш кака, за да те отрака. Не чакай на 18 да срещнеш жената на живота си, не си губи времето, а живей!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съм казал че трябва е на 18, а казал приблизително на моя възраст. Аз съм се целувал и с 30 годишна не е там проблема :Д
Липсват ми много неща така е, и гледам серизно на нещата защото от известно време копнея за любов, не само закачки и тн. И ти казах какво ми липсва :) Късмет, или като какво може да се определи за досегашните ми шансове да срещна момиче, което да ми грабне вниманието.

Към номер 5- Давах го накратко. Ако найстина тръгна да се описвам, да кажа всичко, което мога и възгледа ми върху жената, и начините, по които жените/момичетата са ме описвали, перфектен е като understatement ( и ще изглежда че все едно се фукам, а това не е в мой интересе ). Разбира се, всеки има различна гледна точка, но както казах, давах го на по-кратко.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 73ba8afd6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Връщай се при бившата момче!

Ненн

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 13db8c69d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 5, тъкмо това щях да напиша. Човекът е странно животно - или безумно се надценява, или пък се подценява. И двете неща не водят до нищо добро.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9- ми не, има си съвсем нормално обяснение, просто капацитета на мозъка ти е твърда малък за да го разбереш.. sorry :(

-Death_Blade ^

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4a4b498b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   -Death_Blade ^, може би плашиш момичетата с нагласата си. На 18, а търсиш едва ли не жената на живота си. Недей така. Повечето почват по-несериозно връзката си, просто са напатили, знам ли - почват без особени надежди за бъдеще, опознават се известно време. Как ще си паснем като хора, в леглото, навици, ценности... едва след тогава хората може би говорят за любов, за общ дом. Пак следват години на опознаване, всеки търси себе си във връзката. Преживяват се заедно много препядствия, проблеми, но и весели неща... и чак тогава, чак тогава и МОЖЕ БИ ще си намерил в лицето на партньора си жената (мъжа) на живота.
А ти - ти искаш днес и сега да бъдеш обичан, да имаш това, което имат другите след години, десетилетия връзка.

Take it easy! На 18 си - предстои ти много. На тази възраст нито някой очаква, нито някой предлага супер сериозната връзка за живота. Такава връзка се развива, отглежда, но най-често започва като една проста закачка, усмивка, покана за кафе.

Ако не можеш да установиш първият контакт с жената, да я плениш с усмивка, жест - и брата на Брат Пит да си - това няма да ти помогне.

Успех, знам, че който търси, намира. Не се отчаивай, имаш, какво да предложиш на една жена.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 43a88020ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Самотата не може да убива, приятелю!
Самотат е шанс за себепознание и израстване, за самоусъвършенстване. На 24 години съм и винаги съм била сама, имах тригодишна връзка, но бях втората и си беше пак самота... никога не съм заспивала на чужди гърди, никога не съм излизала с мъж някъде, никога не съм сварила кафе на някой сутрин и се е случвало с дни да не съм чувала собствения си глас, защото няма с кого да обеля и дума...
но заявявам с пълна отговорност СВЕТЪТ е ПРЕКРАСЕН!

Защо виждаш това, че си без жена като самота? Това си е някакво самонавиване да ти е тъпо, да ти се иска нещо различно... ами излез и промени нещата ако не ти харесват, животът е твой, ти решаваш как да действаш в него. И как да го виждаш. Единствено нагласата ни за това какво е едно или друго са нашите спънки към пълното щастие.

Просто приеми, че това да си без партньор не е най-ужасното нещо на света, излизай с приятели, общувай с непознати хора, разхождай се и използвай това време за да наблюдаваш този свят... разбира се, може и да се наливаш с бира и да се отчайваш.

Ти решаваш какво е задравословно и полезно за теб!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 56b7ae7c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Много точен коментар от Н13!

Мирослав

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Лаура, никога не показвам нещо на момиче, което може да я уплаши, като нагласата ми. Попринцип винаги ме намират за мистериозен и вълнувашт и шегаджия и тн.
Казвам че копнея за това, но не значи че имам нещо против нормална връзка, където нещата растат през време, по стъпки. Това с любовта са просто фантазии за любов от пръв поглед, или нещо подобно. А иначе, исканията ми са такива защото вече съм преживял твърде много, и то предимно неща, които не много са изживявали.
И първото впечатление не ми е проблема. Момичета са се влюбвали в мен без дори да правя нещо по-специално ( което трябва да разбера от къде идва ).
Проблема ми е там че, каквото и да правя, където и да търся, все не успявам да намеря красиво момиче, по което да се захласна. А ако по някакъв невъзможен шанс все пак се случи, то или ще се окаже тъпо, или вече ще е заето, или ще има нещо друго.... а стандартите ми не са чак толкова високи, че там да е причината.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 13 има голямо право :) Самотата също е перфектен шанс да се опознаеш, да си играеш характера и да се развиеш така, както на теб ти харесва. Найстина да се опознаеш :) Въпроса е че веднъж хванеш ли контрол над всичко, опознаеш ли се изцяло.. вече нема какво да се прави :Д

-Death_Blade ^

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4a4b498b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   -Death_Blade ^, много интересно схващане. Не знам, дали си външно красив, но ти го твърдиш (защо да лъжеш? ), значи разбирам очакванията ти да имаш също хубава жена до себе си.

Не знам, но създаваш впечатлението, че търсиш някакво перфектно същество, което съществува само в романите и фантазията ти, знам ли.
Всеки човек си има трески за дялане.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 56b7ae7c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Блейд,колко момичета са се влюбва ли в теб?! :-D

Номер13 и Лаура,вас ви каня в тази приятна тема и компания,хахаха.

http://spodeli.net/story.php?ID=13481&err=102&err1=0#errPos

Мирослав

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Както казах, това с търсенето на перфектно същество е просто фантазиика :Р По-съсредоточен съм само на гадже, ама.... Иначе, всеки си има различни гледни точки, и за мен перфектното може да е нещо, което друг не забелязва примерно...

Към 18- Повече, от колкото бих искал да знам.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1fd9b8d0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер 13, поклон до земята за тоя коментар!

Както се казали хората: Светът е в теб.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d9f5f0b71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   И аз се присъединявам към казаното от номер 13.

На 19 съм, момиче, също никога не съм имала връзка.
Това обаче не ми пречи да се чувствам пълноценна, напротив.
Харесва ми да имам възможност да се изграждам като личност, да откривам сама нови неща, да общувам с хората край мен, да намирам удоволствието в пътуване, книги, спорт, филми... Чувствам се цялостна. И благодарна за това, което имам. За близките и приятелите, за простичките ежедневни ритуали, за идеите.

Животът е толкова повече от просто някаква романтична връзка със случаен човек. Можеш да се осмислиш с толкова други неща. Да, споделената любов предполагам е хубаво нещо, но не може да ти е основна цел и причина за страдание, ако липсва. Предпочитам да прекарам времето си сама, откривайки нови неща за себе си, придобивайки повече самочувствие и увереност, развивайки се и изграждайки се като по-добър човек, за да съм пълноценна след това и в една връзка с мъж. И единственото, което очаквам и търся от бъдещия човек до себе си е точно това - да е уверен, пълноценен човек. С интереси, с хобита, с преживявания. Който има цел в живота, различна от просто "момиче да ме хареса".

Оправи настройката си към живота и нещата ще се наредят от само себе си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d68520de30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Само как си го казал "скъсах с голямата си любов".. Ако за теб е била такава и си го съзнавал, никога не би я пуснал да си отиде. Мисля, че не осъзнаваш значението на думата "любов". Искаш да получиш, но не изпитваш потребност да дадеш. В това е проблема на много хора, които се чувствата самотни, неразбрани. Търсиш жената като нещо абстрактно и достойно за притежание, а тя е човек като теб, който иска да бъде приет и изслушан. Ако искаш да промениш нещата, научи се да говориш с хората, да бъдеш искрен и истински да се интересуваш от тях.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 527939452f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Това, че нямаш до себе си жена, не значи че си самотен. Това не значи самота. Има ли хора до теб, на които можеш да се обадиш и просто да си поговориш не си самотен. Това, което чувстваш е празнота, но знаеш ли с времето се научаваш да живееш с тази празнота. Свикваш, приемаш факта, че леглото ти до теб е празно, че няма кой да ти вдигне скандал рано сутрин, няма кой да ти се пречка из краката, когато закъсняваш за работа. Най-лошото знаеш ли кое е? Постепенно се превръщаш в егоист, ставаш толкова самовглъбен в себе си, толкова самостоятелен, че в един момент, когато срещнеш половинката, която да запълни празнотата ти я отблъскваш. И всичко се повтаря-гледаш се и се чудиш какво не ти е наред, че нещата не се получават. Да бъдеш с някого не е само да се будиш до него и да го гушкаш, готов ли си да откликваш на нуждите му, колкото и нелепи да ти се струват? Сам си казваш"Гадно е да си самотен и един ден осъзнаваш какви грешки си направил в миналото. Не трябваше да късам с голямата си любов и чак сега осъзнавам, че това момиче ме обичаше истински. " А ти обичаше ли я истински?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Към 21- Да, права си, но някои тук са го започнали това много отдавна, и вече нямат какво да правят, за това копнеят за любов. Аз лично отдавна съм се опознал напълно, и отдавна съм си изградил характера до най-малкият детайл. И веднъж свършиш ли с това, нещата които са ти харесвали тогава придобиват по-малко смисъл, защото, както казах, копнееш за нещо ново. Всеки си има собствена нагласа на нещата. Някой не го интересува, на друг му е целият смисъл на живота. Това че ти правиш нещо, не значи че друг трябва да го прави също? Ами ако вече е готов, или просто не желае да се занимава с това?

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c5cfaabba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Съгласен съм с 23. Много добре казано

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 56b7ae7c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Единия мучи, че няма приятелка.. другия грухти, че ще се самоубива..
Аз, нямам приятелка, кола, пари, работа..
И не муча като мазна жена на никого...
А вие.. просто сте ми толкова слабохарактерни, че.. нямам думи....
Бъди позитивен! По-дяволите.. БЪДИ ПОЗИТИВЕН!
Има работа, храна, дом.. тръгнал да мучи, че е самотен, че нема пр-ка..


Мирослав

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b4eb99a6cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   23, има много истина в думите ти. И номер 13 е права, но бих добавила, че да използваш самотата за себепознание е интересно и полезно само за известно време. После вече наистина настъпва празнината. Освен ако не си тибетски монах разбира се и животът ти не е посветен само и единствено на духовното развитие. Аз съм сама от 2 години и започвам да си давам сметка, че се превръщам в егоист. С всичко се справям сама, едва ли не никой не ми трябва, за да се справям с живота. Наистина това е най-лошото. А не е така, искам да намеря своята половинка, имам нужда да обичам и да давам любов и грижа. Но мъжете които срещам не ме грабват с нищо, наистина ли съм толкова "увредена" вече? В мен ли е проблемът, след като не искам да се хвана с първия срещнат само и само за да не съм сама?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d9f5f0b71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   От 21 към -Death_Blade ^

По-нагоре пишеш, че си на 18. Сигурен ли си, че си се изградил като личност...? Понеже, поне според мен, хората не престават да се изграждат и да откриват нови неща (ако не за себе си, до за света) до края на живота си. Предполагам си кандидат-студент - изчакай поне да станеш студент, да заживееш сам, да започнеш да работиш- абе, да си самостоятелен и независим. Тия неща доста ти променят някои виждания.
Не прекалявай с твърдата увереност, че няма накъде да се развиваш и си перфектен, защото рискуваш да си останеш в едно положение. Може би именно това ти пречи да намериш точното момиче... (независимо колко девойки са си падали по теб).

И аз съм започнала отдавна да се развивам съзнателно - е и, кво от това. Няма как да кажа "нямам вече какво да правя". Имам. Имам приятели, имам неща за откриване, места за посещаване, постановки за гледане дори, ако щеш. С едно точно момче до себе си ежедневието ми ще е хиляди пъти по-красиво, да - но реално погледнато, ще продължа да правя същите неща като сега. Просто ще имам още едно ниво на споделяне (според моите представи една любов се крепи първо на здраво приятелство), още един близък човек в обкръжението си.

Не знам..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 527939452f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Какво е това себепознание? Звучи много нелепо, никога не можеш да опознаеш себе си. Можеш да си изградиш една представа за себе си и да повярваш и да твърдиш, че това е твоята същност, но тази представа се разбива всеки път, когато на пътя ти се изпречи някаква трудност. Мислейки, че добре познаваш себе си и че няма да се справиш или обратното в дадена ситуация, самият ти се изненадваш от постъпките, действията си. Помислете си само, задавали ли сте си въпроса, ако не дай си боже да се окажете в центъра на някаква трагедия какво ще направите? Сега предполагам всички ще кажете, че ще проявите смелост, ще помагате, ще поемете риск за да спасите нечий живот, но... не можете да бъдете сигурни в това. Желание ще има, но дали пък ще стигне смелост.. Никой не може да каже докато не се сблъска. А 27 не си "увредена" макар и клиширано не си попаднала на "точният човек", а може би си попаднала, но не му даваш шанс. Това, че се справяш сама и че си необвързана, чувстваш празнотата, липсата на любов не е егоизъм. Егоизмът се изразява в отношенията между хората. Когато намериш подходящият за теб, ти сама ще разбереш дали си се превърнала в егоистично говедо, което само получава и си мисли, че дава, но всъщност не е така

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   КЪм номер 28 и 29. - Давам накратко. Съветвам ви да продължавате да си живеете с тези ограничени мозъци, и да мислите че нищо не е възможно. Аз от 5-6 години се развивам, и знам че още преди време съм се опознал напълно, знам и най-малката прашинка в мен, защото съм имал силата, умът и времето да го направа. Това че вие мислите че не е възможно, си е ваш проблем, който мен ни най-малко не ме интересува.
Разкрил съм и безброй много неща за света, защото и съм имал времето да наблюдавам всичко. Преживявал съм хиляди неща, неща които са толкова ужасни че и най-мръсната фантазия не можа да си го представи ( на психически нива разбира се ). Със нищо не прекалявам, точно защото се познавам напълно, и мога да се контролирам на пълно, ако е нужно. Казвам че съм перфектен, защото знам точно на какво съм способен, и какъв ми е изгледа върху почти всичко, и за повечето видове момичета, характера ми би бил повече от достатъчен.

Към 29- Представата ми никога не се е променяла, независимо колко трудности са ми се изпречвали до сега. Все съм си аз, но с всеки изминал проблем по-силен или с ново умение във всяка сфера.
Както и примерът ти, какво ще правиш в дадено момент. Аз лично знам какво ще правя, защото напълно познавам същността ми, и знам призванията ми ( а и вече ми се е случвало ).

Но както казах по-рано. Продължавайте да се заблуждавате, да си мислите че всичко е невъзможно, и че границите са зад всеки ъгъл.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 527939452f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   ти си просто дете, и аз като бях на твоите години поне на 16 си имах същите възгледи и си мислих много работи. В коментара си нямах предвид теб -Death_Blade ^ даже не съм те и чела по-нагоре, защото си дечко още и не си ми интересен. Зачетох се в коментара на 27, която пише за себепознаване и това беше отговор към нея. Но нищо прощавам ти за грубата намеса, малък си и си мислиш, че светът се върти около теб. Айде чао че бързам.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Xахаа.. :)) 31 коментара ти ме развесели :) Както казах, мислете си каквото искате, щом мислиш така, продължавай си, пет пари не давам ;) Все пак ти ме познаваш напълно, и знаеш всичко за мен ;)

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d9f5f0b71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   от 21 и 29:
-Death_Blade ^, човече, на 15 си мислех, че знам всичко и съм преживяла всичко. Всичките ми познати, съученици и приятели - също. Тва се надраства (от повечето хора, поне... ) и слава богу.
И си ме разбрал погрешно - никъде не казвам, че всичко е невъзможно. Напротив. Всъщност, настройката ми към света е точно обратната - всичко е възможно. Включително това сама да се изненадам в някой момент...

Както и да е. Няма смисъл да спорим, успех с намирането на момиче...
Би ми било интересно обаче, ако споделиш поне нещо от всичко, което си преживял. Както и какви са ти ежедневните интереси по принцип. Само, ако желаеш ;)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3725ee253c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Абе, Блейд, или какъвто си там... Хайде опитай се да ми дадеш "нормалното обяснение", пък за капацитета ми не се притеснявай. Ще се справя някак.
Само да уточня, че няма за какво да ми казваш "sorry", понеже по никакъв начин не можеш да ме засегнеш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Kъм 33: Аз на 15 това не съм си го мислил, защото звучи тъпо. Никаде не съм казвал че знам всичко, а само че знам всичко за себе си. Не съм казвал че съм преживявал всичко, но твърде много неща, които никой не би трябвало да преживява. И виждам каква ти е настройката към света. Слагаш си граници за всичко без и да се усещаш.

Какво ли съм преживял? Хех. Наще се разведоха 1-2 години преди да стана първи клас. Бях свидетел на повечето техни "схватки" (баща ми биеше майка ми) и аз му се изпречквах на пътя или ревах с всичка сила за да го спра. След развода не съм го виждал никога. В 1ри клас бях ухапан от голямо улично куче, то скочи по мен и успя да ми разкъса кожата над горната устна ( и част от устната- това от мое ляво ), трябваше да имам няколко шева. Сега на мястото имам един белег, линия, както на главния герой в поредиците на играта Assassin's Creed. И заради тази случка имах неимоверен страх от кучета до 10ти клас ( ако не се лъжа ). В 5ти клас, най-добрия ми приятел беше атакуван от 3 момчета ( с 4 години по-големи от нас тогава ) а аз не можах да направа нищо, защото друг ме беше задържал здравата. След това почти не го блъсна кола (ако аз не го бях бутнал назад), защото се лееше кръв от него и той не внимаваше.

Когато бях в 6ти клас (лятна ваканция на село) почувствах че нещо не беше както трябва, за това се скрих под прозореца на кухнята, и подлсушвах как баба ми и дядо ми обсъждаха че баща ми е починал от рак на корема поради напиване.

Практически никога не съм имал шанса да го опозная, нито нищо. От 4ти до 8ми клас са ми се подигравали поради различни причини (така и не разбрах защо) почти всички хора от класа). Пътувал съм много и съм губил много приятели.

При последното ми пътуване почнах да се осъзнавам повече, и след време бях в много тежка депресия за 3 години, в която чувствах единствено агония. Всеки ден, агонията идваше и изсмукваше живота от мен, и ме оставаше празен, все едно имах черна дупка там, където са ми гърдите. И тази агония повторно ми показа какво е чувството да загубиш всичко, което някога би могъл да обичаш.

Дете, роднина, гадже, жена.. всичко, което би могла да си представиш. Не знам как успя да го направи, но ето че така стана. ( Депресията, както открих по късно беше поради липсата на любов ) И разбира се крих цялото нещо от майка ми, защото знаех че през цялото време беше пренатоварена с глупости до главата.

И в училище ми беше трудно защото нямах приятели (повечето хора бяха твъдрде тъпи, за да се опитвам да се сприятелявам с тях), а взимах две години за една (10ти и 11ти клас, където после не приеха 11ти клас когато се върнах в БГ). До този момент момичета са ми разрушавали сърцето 4 пъти. След това се връщам в България, и през лятото преди да стана 12ти клас, бях предаден от много хора, на които се доверявах с живота ми. Чак след средата на 2011та започнах да се оправям, осъзнавайки способностите и шансовете ми към интимния живот, преди това се мислех за грозник, не заслужаващ ничие внимание.. дори не вярвах, когато много приятелки през времето са ми казвали колко съм бил красив и какви съблъзнителни качества ми имало тялото, и какъв нереален ми бил характера. ( бях доста студен към себе си).

Ето ти една част от мойте "няколко" преживявания, които са толкова розови и изпълнени с дъги.
Нещо друго да искаш да ти кажа?

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Към 34- Виж номер 30.

-Death_Blade ^

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 73ba8afd6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Хубаво, убедихме се, че си перфектен. А сега да видим защо си самотен? Нещо ми липсва логиката. Или по-скоро на теб. Ако наистина беше толкова съвършен, колкото твърдиш, за толкова години щеше да намериш някое момиче, което поне маааалко да се доближава до твоето съвършенство. Само не започвай пак с любимата на мъжете теория, че жените гледали само парите и колите, друго не ги интересувало. Писнало ми е да слушам тази глупост... :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1fd9b8d0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   До 21, 28, 29, 33, 34 и т. н. : Оставете, няма абсолютно никакъв смисъл. И аз се пробвах 1-2 пъти да му намекна леко на Блейд да успокои топката и да слезе на земята, но установих, че да гледам в тавана е по-смислено занимание от това. Просто спориш с телевизора, едно си Блейд знае, едно си Блейд бае... "Аз съм перфектен, знам всичко за света, постигнал съм всичко в живота, мацките са на рояци около мене, ама аз ги режа, щото ми е кеф да съм самотен". Пф, няма кво да коментирам, 10-годишно дете е по-здраво стъпило на земята, не че 18 са страшно много.

Оттогава Блейд ми е в игнор листата, просто прескачам коментарите му и давам нататък. Това също ще ми е последния коментар по темата, щото съм убеден, че сега пак ще рипне до небето като паун на стероиди...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Към 37 и Кубрат. Добре бе хора, вие като не четете, защо говорите с мен въобще? 37- Много пъти съм се повтарял, и пак ще го направа. Причината, поради която аз съм сам, е че нямам късмет, или каквото и да е там. Смисъл че аз до сега, ако съм срещал някое момиче, което да ми грабне вниманието, то или ще се окаже тъпо, или ще бъде заето, или просто няма да срещна такова момиче ( както вече ми върви 6 месеца ). И тази "любима" мъжете теория, аз никога не съм използвал.

Към Кубрат. Съжалявам брато, но вече се отказвам да се сдържам. Как може ти да си толкова прост, че да продължаваш да пишеш коментари за мен, като дори не четеш какво пиша??
"знам всичко за света, постигнал съм всичко в живота, мацките са на рояци около мене, ама аз ги режа, щото ми е кеф да съм самотен"
Това НИКАДЕ никога не съм го писал. Дори не съм намеквал за такива неяа. Много се чуда на безмозъчни неандерталци като тебе. Ти, откакто си започнал да пишеш в теми, в които аз пиша, не си успял и ЕДНА ДУМА да внедриш в малкото ти тъпо човешко мозъче, oт това, което аз съм казвал. Ако ще се тролваме, кажи ми, и ще те изкарам като едното нищо (което вече си) за по-малко от две секунди.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7c419b1d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Кубрате, а дори и всички други, не мога просто да ви разбера как не зацепвате и запетайка от това което -Death_Blade ^ се опитва да каже!? Просто не мога. В която и тема да прочета все така си пишете това което вие си знаете, и му слагате думи в устата и т. н. Тотално загубих вярата в човечеството, от тъпи по-тъпи бе!


Райто

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fb574809f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Райто, ами явно тези, които вече не сме ученичета като теб, оглупяваме с възрастта. :Д Само за да не губиш вяра в човечеството се прекланям пред божественото просветление на Блейд. (bow)

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 570b9f5e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Блейд, според мен проблемът ти не е, че нямаш късмет, а че изискваш прекалено много от момичето срещу теб (поне така съдя от написаното от теб). Да, може би има нещо като късмет, съдба да срещнеш някого, но не можеш да ме убедиш, че примерно за 5 години не си успял да намериш свободно и умно момиче (понеже си отбелязал, че са или тъпи, или заети). Знам какво говоря, имам опит в тези неща... В смисъл такъв, и аз си мислех едно време, че просто нямам късмет, но се оказа, че в много от случаите сама съм си виновна :) Така че бъди по-малко претенциозен, все пак не всички имаме щастието да сме съвършени :)
Номер 40, по-неуместен коментар скоро не бях виждала. И защо винаги опирате до разни обиди? За по-убедителни ли се имате по този начин? !? !?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fc37bff336
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   А бе Райто кво се опитва да каже -Death_Blade ^? Самочувствието му е доста височко затова е сам. Нищо, че е готин, страхотен и там както се описва, докато не порасне и не осъзнае, че хората имат и положителни черти и не се научи да вижда и тях ще си седи самотен и ще си обвинява късмета:-р.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Към 42 - Ако беше чел/а внимателно, щеше да забележиш че вече съм казал че не очаквам много от момичетата. Да си бъдем честни, от както бях предаден от много хора, спрях да очакавам каквото и да е. И не ми е нужно да те убедя, то си е така, знам си мойте грешки, и те бяха само през едно лято. През останалото време, пълно нищо.
И също не виждам как коментара на Райто е неуместен. Ако казва това, значи е чел и други теми, в които съм писал и е забелязал че никой не разбира какво пиша, и после ми "слага думи в устата". Не за първи път ми се случва. Така че коментара му си е съвсем точен и уместен. Браво на него, че поне може да чете, в сравнение с много други хора тук.

43- О, аз знам че хората имат положителни черти. Винаги забелязвам всичко, дали ще е добра или лоша черта. Самочувствието ми далеч не е високо над нормата. Самочувствието си ми е там, където трябва да е. И то е така, защото се познавам, докато хора с малко самочувствие не се познават, и за това не знаят на какво са способни. Та този твой коментар е изключително безполезен и единственото, което прави е че показва твоята детинска найвност, и губи време.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b4eb99a6cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Скъпи Блейд, толкова пъти хората се опитаха да ти го обяснят. Не си перфектен, защото няма съвършени хора. И тези, които изглеждат такива не са, бъди сигурен. И е смешно да твърдиш, че на 18 познаваш отлично себе си и няма накъде повече да се развиваш, щото видиш ли си постигнал съвършенството. Още си много млад, след 10 години, даже 10 са малко, като станеш на 35 тогава мога да приема, че си завършена личност. И пак - човек се променя цял живот, защото средата и обстоятелствата около него го принуждават. Моля те спри вече да ни убеждаваш в обратното и не измествай темата на автора.
Жена, 36

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fc37bff336
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Знаеш ли какво дечко, твоето "тръткане"на инат, че все ти да си отгоре издава твоята недорасла същност. Време е да преминеш към втора фаза на напиращият в теб детски инат-обидите, псувните и т. н. изобщо всички неща, които бълват от устата на едно детенце, когато не му угодят. Личи си че не си толерантен човек, не търпиш чуждо мнение, различно от твоето, третираш това сякаш е престъпление. Дали съм полезна или не на мен ми е все тая, аз имам мноого време за губене, мисли му ти щом нямаш:р

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 27b15a38c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Блейд, и ти ако беше чел по-внимателно, щеше да видиш, че се възмущавам от обидата на номер 40, не от нещо друго.
Колкото до другото - ти си знаеш. Вярвам, че с трупането на годинки и съответно опит, ще започнеш да мислиш другояче, а именно да имаш вяра в хората. А не да не очакваш нищо от тях.

Номер 42

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c84104bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Към 45- Скъпа жена на 36, която е по затворена от една затворена врата. Твойте граници са толкова тесни, че нe можеш да дишаш на спокойствие на повече от един метър. Както казах по-рано, продължавай да се залъгваш и да си мислиш че не се познавам напълно(все пак ти ме познаваш по-добре, от колкото аз себе си), защото виждаш ли, това е крайно невъзможно нещо, защото дори мозъка ти не може да смели такъв невъзможен факт! ( ей, виж ти ! мога да използвам сарказъм ! .. или не извинявай, много съм млад и не мога да права такива неща, които изискват такъв висш интелект, като твоя ). Аз не се опитвам да обеждавам никой, вие мен се опитвате да ме убеждавате в пълни глупости. Това си го правете на вашите деца, на мен тея работи не работят. И вие изместихте темата, не аз. Както уточних по-рано, пет пари не давам какво мислите, дали за мен, дали за някой друг. Продължавайте да си живеете със свойте нелепи стереотипи, I could care less.

Към 46- Моето инатене? След като аз съвсем спокойно си отговарям на темата, ми се нахвърлят няколко човека, защото са толкова драстично заблудени, че не могат да повярват че все пак някой е почнал да се развива по-рано от тях. Права си, не съм толерантен към прости хора, които продължават да бълват глупост след глупост, без да имат разума да се вслушват. Ама разбираш ли, защото общността е приела нещо за невъзможно, нещо, което аз съм направил, всички започват и продължават да ми повтарят едно и също нещо, и дори не се вслушват в това, което казвам ( На бас и че сега някой идиот ще се появи с поредната глупост ), а после аз съм бил нетолерантен, като 10 други човека отказват да приемат че има изключения, че някой ще се окаже с по-висш интелект от техния.

47- Ако беше чел по-внимателно, аз бях напълно наясно че се възмущаваш от обидата на номер 40, и ти показвах че трябвало да се възмущаваш от хората, които обижда, защото човека си има пълното право. Много ми е забавно, как продължавате да се опитвате да ми натякнете, че когато "натрупам годинки" ще започвам да се доверявам на хората повече. Хора, които са най-простите същества, които някога съм виждал, най-егойстичните, долни, повърхностни, безчувствени и по заблудени от една заколена кокошка, която търчи без глава в полето. Не, на такива хора никога няма да се доверя.
Единствено бих се доверил на изключенията, на свестните хора, но изглежда те са по-редки и от вода на слънцето.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7040153303
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   За първи път пиша тук, но реших че дойде и мой ред да напиша коментар. Ще бъда кратък, напълно съм съгласен с нещата, които Блейд постоянно ви показва. Той до сега е успял да предвиди всеки ваш коментар, а вие нито един от неговите. Изглежда, че искате той да се доверява в хората, а самите вие му показвате хиляди причини да не го прави. Нито му четете коментарите, нито разбирате какво казва, а само си държите на вашите мисли, и не мислите извън малкия ви свят.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b4eb99a6cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   От номер 45 до Блейд. Скъпи Блейд, колкото и да са добронамерени хората ти във всичко виждаш атака към теб. Мъдростта идва с годините, защо не опиташ да допуснеш, че хората, които са по-големи и с повече опит от теб просто искат да ти помогнат да се погледнеш отстрани и да допуснеш, че има и друга истина освен твоята? За разлика от теб аз ще запазя добрия тон и няма да използвам обиди (както номер 46 правилно предположи, че ще направиш и което ти погрешно определяш като сарказъм). Не мога дори да ти се обидя, защото си знам цената, знам какво мога и какво съм постигнала. Мисля, че най-малото от начина на изразяване можеш да прецениш кой колко е интелигентен. Т. е. не знам дали ти можеш, говоря по принцип. Aко ти ми кажеш, че владееш и ползваш активно 3 езика, срещал си се с различни култури и манталитет, продължаваш да учиш нови езици, да четеш и да се развиваш - не бих те определила като ограничен човек. Но си е твое право да продължиш с обидите. Аз също като Кубрат приключвам с тази тема, защото вместо да помогнем на автора сме зациклили върху твоето неприемане на чуждото мнение. Мисля, че това не е добре за теб, но животът си е твой. Поздрави.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 951d7bad3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Не понасям обидата и не я одобрявам при никакви случаи. Независимо дали е употребена "с право" или не. Освен това не мисля, че такова поведение трябва да се поощрява, най-малко тук. Но явно всичко опира до възпитание...
Блейд, не ми е за цел да те убеждавам в каквото и да е, всеки си има философия за живота. Вярвай в каквото си поискаш, не ме бърка. Много, много рядко се впускам да споря с някого, обикновено го правя само с хора, които са ми близки и, най-важното, имат нагласата да приемат чуждо мнение, без да го "оплюват" (както се случва на практика тук).
Аз приемам донякъде твоето мнение, и по-точно онази част от него, в която казваш, че общо взето хората са гадни и егоистични. Така е, никой не го оспорва. Но е детинско и наивно да ми твърдиш, че ВСИЧКИ са такива. Явно дотолкова си заслепен от това, което ти се е случило (не знам какво е, но си АДСКИ афектиран и си личи от километри), че вече ти е невъзможно да погледнеш по-далеч от носа си. Лошо. Твърде млад си (ако наистина си на 18) да бъдеш черноглед. А също и да твърдиш, че си перфектен. Не си и никога няма да бъдеш. За щастие :)

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker