Защо си играе на мишка и котка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо си играе на мишка и котка?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3289 пъти
Всичко започна, когато една вечер го дабавих в приятелите си във фейсбук. Той започна да ми пише, оттам по скайп, остави ми и тел. си и се уговорихме да му звънна да пием кафе. На следващия ден той дойде да ме вземе от вкъщи, тъй като аз съм от едно село до града, от който е той.

Бях го харесала на снимките още, предполагам и той мен, за да дойде. Аз съм на 26, той е 7 години по-голям от мен. Аз също съм хубава и умна, но май съм прекалено добричка и наивна. Той беше третия мъж в живота ми, колкото и на никой да не му се вярва. Добре си изигра картите той.

Първата ни среща мина много добре, говорехме на всякакви теми, изпрати ме до вкъщи и така. Казваше, че одавна не е ходил по срещи и т.н. На другия ден пак се обади, обаждаше се по няколко пъти на ден, само той. Излязохме, отново мил и внимателен, но не ми е правел чак някакви супер комплименти, в смисъл обичайните клишета. Каза, че е имал връзка няколко години и преди година са се разделили. Аз, тъпачката му признах, че съм била до момента само с две момчета, защото той се интересуваше, което беше супер тъпо.

Беше ми разправял още преди да се видим, че от години не излизал в града и затова не съм го виждала, че ходел само по София. Казваше, колко били едва ли не фалшиви момичетата и как човек се обезверява. Супер много ми допадна как мисли и говори, и с моята глупава наивност му повярвах.

На другия ден пак ми звъня, но аз казах, че ще излизам с приятелки. Писа ми цяла вечер смси какво правя, как съм и така....

На следващия ден звънна два пъти, за да ме чуел и после да се видим. Като предложи да гледаме филм у тях, започнах да се смея, но той побърза да ме увери, че нямало да се случва нещо, да не се притеснявам, тъй като в момента е в апартамента на родителите си, едно дете е, дори искаше да минем да ми покаже новия си апартамент, който си оправял. Много добре се държа въпросната вечер. Все повтаряше, че не му влиая добре, а аз бързо хлътнах и сгреших, целувки, прегръдки.

На следващия ден пак ми звънна, беше отново много мил. Каза, че иска да ме види отново, мислех че е сериозен по всичко досега. Вечерта обаче ме взе и ме закара направо у тях, без да ме попита, а аз заблудената вече, като нямам толкова голям опит с мъжете, беше ми хубаво и..... Същата вечер ме попита дали искам да правим секс, пак целувки, прегръдки, отказах му, предишния ден ми каза когато съм готова, че не се правят така нещата нали. Това му бяха думите.

А като му отказах, той се ядоса, не му стана приятно, промени се , даже видях как няма желание да ме кара до вкъщи, но ме закара. Стана ми много кофти. Гледаше ме очудено в колата и все пак се целунахме и тръгнах.

На следващия ден аз пътувах за два дни, той не ми звънна, вече звънях аз, като съм луда. Но наистина мислех, че е свестен човек. След това спахме веднъж след като той ми заяви, че отивал на рожден ден и не ме покани с него, сметнах, че все пак се познаваме от две седмици и може би не е удобно все още да ме води, аз излязох с мои приятели.

И се бяхме разбрали след това той да ме вземе от дискотеката. Пак писа цяла вечер смси да го чакам. После ми беше звънял няколко пъти и писал смс веднага да му звънна, чак ми беше заповядал едва ли не. Видях след 5 мин и звъннах, а той ми заяви, че бил вече у тях, чакал ме ама като не съм вдигнала тел си, си отишъл. Въпреки, че не му повярвах, отидох с такси у тях, както той пожела.

Чакаше ме, и стана тя каквато стана, въпреки че не бях разположена и му казах, че досега не съм правила така секс, както и да е. Предния ден беше казал, че ще остана да спя при него, а след това ме пита дали мога с такси да си ида, че бил на работа на следващия ден. Тръгнах си с такси аз, бях много разочарована. Казах му, че ми е третия мъж, а той каза трети, пети все тая и даже ми каза, че го лъжа най-вероятно.

Каза като се прибера да му звънна, добър ход...
Звъннах му аз като се прибрах. На другия ден звънна само да питал как съм, да ме чуел. Зарадвах се...

Следващия ден аз му звънях, по следващия писах. Той започна да ми пише дали наистина били взаимни между нас нещата, да ме залъгва. После му казах да се видим, а той си намери причина да не се. Започна да ме отбягва, аз си мислех вече, че има нещо между нас. Една вечер му писах на скайпа, а той не отговори и тогава аз написах, че всичко ми е ясно и че му желая всичко най-хубаво, и той веднага излезе извън линия.

На следващия ден ми писа какви били тези писания. Казах му, че явно неиска да ме вижда повече и затова. Започна с това, че не бил подходящия момент и период и т.н. че не бил казвал подобно нещо, да ме залъгва.

Каза нека аз да ти звънна,ок. Казах ти си знаеш.

Няма си приятелка, може би се вижда и с други, но няма сериозна приятелка. Ходи на работа, почти всяка вечер е на скайпа, ама предпочита да си стои вкъщи явно пред мен. Хубав е, и с хубаво тяло и има голямо самочувствие, и даже се шегувам с него затова постоянно, но аз също съм хубава и има мн момчета, които ме харесват. Но искам него.... Като сме били заедно много често е получавал смси и все казва, че са от колеги от работата и очевидно ме лъжеше, казах му стига с тези смси от разни момичета, ама така на майтап, не да му се карам.

Казваше, че не били от момичета. Звънна ми чак след десет дни и пак предлагаше да се видим той някъде на бар, аз някъде и после да ме вземе. Казах му, ако иска да ме види да дойде да ме вземе, макар и на следващия ден, щом сега ще излиза с приятели.

На другия ден дойде, ама преди това сто пъти ми писа и звъня, сякаш нещо го спираше, сякаш искаше хем да се видим, пък хем не, нещо такова. Взе ме, спахме и беше супер. Каза, че много хубаво му било, с никой друг така не съм си пасвала. Все казваше, че много бързо го възбуждам, че мн хубаво го пипам и какви ли не неща.

Като ме остави пред нас, му казах че ми се иска да се виждаме по-често, а не веднъж в месеца, че аз не се виждам с други момчета. Той каза, че трябва да. Ама само говори и нищо не прави.

Може би го плаши това, че в момента аз нямам работа, правя всякакви опити да си намеря, но без успех за сега. До скоро работех, но в момента не.... И сигурно това, че аз не работя като него, знам ли... Семейството ми е добре финансово, дори част от него е в чужбина.

Може би, това че съм от село, едва ли ще разбера защо вече неиска да ме вижда. Нито съм му звъняла кой знае колко, нито писала. А той всеки път казва ще се видим, а не се виждаме.

Защо така се одръпна не знам. Веднъж ми каза, че съм си все така сериозна. Мислех, че го радва този факт, но уви.... Като започна да говоря на социални теми, ми казва че много разсъждавам. Но не съм му признавала гласно, че го харесвам, ама щом съм го търсила, то е ясно.

Не постъпва добре с мен и не знам къде е причината, сякаш му станах безинтересна. Скоро ми писа да ходя у тях в 12 вечерта, ама вече нямаше да дойде да ме вземе и т.н. Отказах му, казах че ми е топло и вкъщи. Каза, че нямало да ме кани повече.

Стана ми гадно, защо се държи така. Сякаш трябва да съм му благодарна, че ми обръща внимание едва ли не, за кой се мисли. А в началото беше друг човек, човека който харесах. Казах му, че мн се промени, а той отича.

След няколко дни му писах смс да мине към нас да се видим, звънна веднага и каза да утре ще мина и го няма никакъв. Всяка вечер е на скайпа, нито аз му пиша, нито той. Една вечер звънял, аз като съм си захвърлила тел в другата стая и не съм го чула и му звъня след един час и той хоп не ми вдига.

После се обажда след един ден, е защо стана такъв незнам. Един ден пак звънял, аз пак не съм чула, после казва че искал да мине да ме види, ама като не съм отговорила.

Какво да му кажа, знам че е по-добре да го забравя, но ми е трудно, дори няма къде да го видя повече, ако нямаме уговорка,ама неискам пак да си измисли нещо и да ме излъже. Сякаш бяга от нещо, а го виждам че се чувства добре с мен, смеем се, шегуваме се.

Явно той не търси сериозна връзка, цялата му компания са такива, нямат сериозни приятелки и се мислят за господ едва ли не. Какво да му обеснявам като нищо няма да постигна, по зле ще стане. Тъжна съм, той мн добре знае, че ако продължим да се виждаме и да си прекарваме така, нещата ще се задълбочат, а защо бяга незнам, усещам че му е хубаво, е не съм моделка от корица и баща ми няма фирма или банка, той явно това иска, незнам. Имал е две така по-сериозни връзки, все с момичета, чийто бащи били еди какви си.

Защо си играе на мишка и котка, не е ли това типично за по-малки момчета, вместо да се радва, че е срещнал свестен човек с морални ценности.

Изумена съм вече, защо въобще се забърках с него незнам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: c29cd67173
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Типичен женкар, какво се учудваш. Според мен си в любовен триъгълник (не дай боже ромб или нещо друго) и ти си тъпия ъгъл в него! Я се стегни момиче, ако наистина се интересуваше от теб нямаше да ти ги върти такива номерца. Нямаше да ти казва да ходиш при него в 12 вечерта. Според теб за какво те вика? Да гледате филм и да хрупате пуканки? Иска секс и после чао. Няма да иска дори да те закара, защото нафтата/бензина е скъп (си мисли той) или просто няма желание. В началото е бил друг, докато клъвнеш, а после - виждаш какво е отношението му. Аз бих от отсвирила на минутата. Не бъди толкова наивна, ще страдаш много, а виждам, че си позитивен и добър човек и не го заслужаваш.
Ж 21

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d39df9a9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За съжаление ако не си разбрала - искал е да преспи с теб, направил го е и вече не си му интересна. Зарежи го и то веднага, ако не искаш повече да старадаш в бъдеще. Естествено че се е променил. Първоначално е искал да те омае и затова ти е дрънкал врели некипели, как момичетата били не знам си какви и колко бил разочарован- демек горката жертва и ти си се хванала.

Изобщо не се занимавай с такива хора - то е ясно, като няма друго си запълва времето с теб и иска да му играеш по свирката. Ако се подадаеш, ще стане по-лошо и съвсем ще те оплете с манипулациите си. Наистина си наивна.

Едно те съветвам- изясни си какъв човек искаш до себе си, с какво отношение и ако не го срещаш не прави компромиси със себе си и чувствата си. Човек който те кара да се чувстваш зле, не е за теб. А този в момента точно това прави- разиграва те, без да му пука как се чувстваш ти. Така че повече недей да търпиш. Сигурно си излиза и с други и върти по няколко наведнъж, а ти седиш и се надяваш на сериозна връзка. За съжаление е пълно с такива, но този ти е за урок да се научиш да ги разпознаваш и повече да не се поддаваш на манипулациите им. А и един мъж който те разиграва и не си държи на думата не е мъж, а жалко мекотело- такъв не ти трябва- само проблеми ще имаш.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4df81f1112
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Че си играе с теб - така е. Това стана ясно на всички ни, а май че и на теб, татка както си структрирала нещата.
Разбира се, не познавам него.. но както каза някой горе - типичния женкар.
Сега - страдаш, нали, гадно ти е... а на него, слънчице, просто не му пука. Той си е спечелил трофея и вече си бита карта.
Ако искаш винаги можеш да го промениш. Редица женски хитринки.. цял арсенал направо - те такива са им податливи... а и обичат, когато жената ги направи на маймуна, колкото и странно да звучи. Дразнят й се, а като се дразнят - улитат, мислят...
Но си е тормоз за теб - ти си знаеш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bb8840fbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е от две преспивания и вече не съм му интересна, що за човек е това? За какво се разхожда толкова пъти до вкъщи. Та, ако му беше само за единия секс, да беше казал още на втората среща, за какво бяха тогава тези залъгваници, първия път като бях в тях, как не се правели бързо нещата и т.н. , да беше спал още тогава с мен!

Незнам много грозна постъпка на мъж на толкова години вече, сега сякаш изчезна напълно... Като толкова му се е правило просто секс с НЯКОЙ, защо не си намери някоя, толкова голям град, ами тръгна с мен да се занимава, защо след като видя и дори ми каза колко добър човек съм, не се спря. Защо се направи на толкова сериозен, защо??

Според мен има някъде другаде причина, или че съм от село и явно смята, че не съм му на нивото, или защото в момента нямам работа, и какво ли си казва, тя тая стои по цял ден и ме мисли, ако въобще се е сетил че съм жива. Незнам, но съм много тъжна, мислех че съм намерила нормален човек... Исках да поговоря с него за тези неща, но сигурно няма да ме разбере.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6d941cc082
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се занимавай с него ти си под неговото ниво. Намери си някой, който е като теб. Не се хвърляй на високо, повярвай ми парите са много важни за мъж, като него. Запознанствата в интернет водят само до секс скъпа. Не се занимавай с него, едва ли си толкова красива, че да запълниш липсата на пари с красота. За него сега е важен секса, ти си от село вече си в краката му. Ако ли пък искаш да си с него покажи му че той е една мравка в сравнение с теб, понеже имаш достоинство, бъди креативна ще ти помогне.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4df81f1112
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сега имаш правото да направиш две неща.
1. Да седиш и да се тръшкаш, да страдаш и да се питаш каква е причината, да плачеш, да ти е гадно и да се сдухваш
или
2. Да си намериш работа, да се съвземеш, да си купиш после кола, нови дрехи, прическа. Да се справиш със собствения си живот.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 90b4f220d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина много наивно разсъждаваш. Явно да първи път попадаш на такъв тип. Била от село, пък работа нямала - глупости. Човекът си е търсил резерва, когато другите му мадами са заети. Въобще не иска сериозна връзка и затова те отбягва.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bb8840fbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 5 и номер 6.

Нещо не сте разбрали точно историята. Първо не съм бедна, родителите ми са в чужбина и стига да искам мога да не работя, но не ми е това целта и второ този човек е красив да, но е обикновен служител във фирма.... нищо повече. Трето хубавите дрехи и 3те коли са вкъщи, нищо че съм от село..... Съжалявам, че споделих тук. Много злобни и прости хора има.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4df81f1112
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм номер 6... и какво като родителите ти са в чужбина и можеш да не работиш ако пожелаеш и има три коли в гаража...
Наистина това ли схвана от коментара ми?
Това оправда ли това, че седиш и се чудиш защо някакъв те е изчукал два пъти, а не си навън да подреждаш живота си, да се издържаш сама..

Ще ти кажа защо се е отдръпнал от теб, защото ти така си направила нещата, защото явно навсякъде бързаш да видиш злоба и се страхуваш да не те наранят. Защото явно и с него си се държала прекалено превзето, прекалено като героиня от някой филм.
Не задържаш хората около себе си...
Момчето може да е сваляч, може и да е искал да опита нещо сериозно с теб - ние имаме само твоята гледна точка и няма как да знаем за него.

Но едно за теб е сигурно - прекалено на сериозно се вземаш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bb8840fbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хора, положението става все по странно. Писах му един ден по скайпа. А той веднага на сексуална тема започна да ми говори. Аз започнах да се шегувам с него и той спря да ми отговаря. Но той започна тази тема.... После му казах, че искам да отида с него на театър, тъй като ми беше казвал че мн обича да ходи. Съгласи се, но ми каза да мина на другия ден да взема билети, тъй като той е на работа и т. н. и да му звънна като съм на касата. Отидох на другия ден с автобуса в най-големия сняг и купих за 14 февруари, предложих му, ако не му е добре тогава, да взема за следващия ден, но той каза, че за 14 е добре. И на 14ти ми звъня, пошегува се за къде съм се била приготвяла.... разбрахме се да отида с автобус до града, тъй като театъра беше от 7, а той на работа до 18. 30. И каза, че ще ме върне после. Докато стигнах ми звъня 5 пъти къде съм, идвам ли, беше ме чакал 30 мин. навън. Посрещна ме с хайде мадам откога те чакам. Стана ми много тъпо, че така говори.

Влязохме, питаше ме дали ми харесва и така. И на двамата ни хареса много. Той ми казваше от време на време някакви неща, закачаше ме, но аз през цялото време не можах нещо да се отпусна, месец и половина не го бях виждала. Като си тръгнахме, го хванах под ръка, нищо не каза. Закара ме до вкъщи, повече говореше той, отколкото аз. По време на театъра, главната героиня беше едно скромно момиче, срамежливо, без приятели, затворено, живеещо в свой измислен свят. Тогава той ми каза, ти си баш като тая. Казах не нямам нищо общо. До вчера ми казваше палавница, сега задръстена съм била... По пътя ми каза, че специално заради мен купил винетка... Спряхме пред нас и намекна, че било тъмно, сама в тази голяма къща. Казах му да влезе за малко, а той отговори, че съм мн сериозна. Незнам какво общо има едното с другото, до преди няколко седмици той сам предлагаше да идва. Каза, че е след работа, гладен и ще се прибира. Стана ми мн тъпо отново.

Не го разбирам тоя човек, като с приятелка ли излезе, какво? Целунах го по бузката и си тръгнах. А още по пътя той ми разправяше как приятелите му се смеят, че ходи на такива мероприятия. Вика на тях им дай само дискотеки и е*не с извинение. А до преди 1 седмица той ми говореше да ме води на хотел и т. н. и аз му отказах. На следващия ден му звъннах вечерта, разправяше, че мн бил натоварен в работата и му писнало вече. И ме пита какво съм му купила за рождения ден. Казах ще е изненада. А той мммм много хубавко и се зарадва. След един ден пак му звънях веднъж, и не ми вдигна и не се обажда. После му звъннах за рождения ден, каза че бил на курорт с приятелите му. Стана ми ужасно. Но не му го показах въобще, все едно не ми пука. Незнам как да го спечеля, той е на 33, много е сложно с такъв човек, държи се доста неадекватно. Вижда ме, че съм добра, не го заслужавам това. Мисля, че вече дори е забравил, че е спал с мен... Опитвам се да му бъда приятел..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker