Омръзна ми от курвенските ми номера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Омръзна ми от курвенските ми номера
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 6252 пъти
От малка правя постоянно курвенски номера и немога да се променя. На 23 години съм, а не съм имала досега нито една сериозна връзка. За мен любовта между двама не съществува. Неспособна съм да изпитам любов.

Единственото, което ми носят удоволствие е страстта, флирта.

Най-хубавата част е лова на мъже. И то на труднодостъпни мъже, които не е лесно да ги прелъстиш. А най-обичам студените мъже, които не се влюбват лесно. Те са любимата ми плячка. Играя с тях. Карам ги да се влюбят, но щом се случи -губя интерес.

Харесва ми да ги карам да изтрещяват от ревност, да предизвиквам побоища, да ме гонят и да не могат да ме имат. Харесва ми, когато страдат. Незнам защо е така, не го искам умишлено.
Понякога си мисля, че съм болна от нещо и че не съм в ред нещо.

Смених няколко града и държави/по други причини, разбира се/ и навсякъде, където отида започвам да си правя номерата без да искам. Идвам с един мъж на дискотека, там се свалям с втори и си тръгвам с друг. Пускам им малко и те таман си помислят, че ще ги огрее и ги зарязвам. Истината е, че това ми носи удовлетворението, от което имам нужда. Аз самата нямам нужда от любов.

Искам да спра, защото не е нормално. Започвам да стигам до крайности и ставам прекалено брутална на моменти.

Все още не са ме изнасилили, или пребили, а защо не и убили, но е напълно възможно и това да стане.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: f5ac7499a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвай с мен да видим дали ще успееш... ххаххахахаха.
Търсиш си го и ще си го намериш.... ;)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a79b6522a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз бях като теб и сега си сърбам попарата! От многото мъже, които бяха луди по мен се влюбих в най-големия боклук, който ме направи на нищо. Сега съм сама и самотна и всеки ден се опитвам да забравя това, което той ми причини.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5ba2931155
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Горкото момиче. Не, че нямаш нужда от любов мила а имаш нужда да си доказваш, че си харесвана, това те кара да се чувстваш велика. С твоите действия не нараняваш мъжете те са мъже опитват почвата да посеят семето си, нараняваш себе си с липсата на любов. Не знам какво можеш да направиш по въпроса просто направи нещо с теб сме.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cefd05d3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Според мен просто имаш късно самочувствие. Вътре в теб не си достатъчно уверена. Заради това и си играеш така, по този начин се чувстваш по-харесвана и желана, а това храни самочувствието ти.
Страх те е, че ако ти се привържеш към някой той ще те отблъсне и нарани. Най-вероятно в миналото, когато си била по-малка се е случило да бъдеш обидена/наранена и това дава отражение сега...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ad4a5e3ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Навън температурите паднаха и тука почнаха да се появяват пъъъъъъъъъррррррррззззззззззуууууууллллллл истории. Като се стопи снега и това ще мине...
А дотогава ако наистина авторката има такъв проблем бих й казала само едно- всичко е до време, а к*рвалъка е до гроб... Мои наблюдения.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a54398177a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Това е за "Измислени истории".
Пък ако е истина си душевно скопен индивид.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1ff61bece3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами харесва ти, защото ти гъделичкa егото... зле постъпваш, ама докато не изпиташ любов към някого, оправия няма! Успех и дано не си докараш някакоя от описаните от теб възможни ситуации...

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 19ed31a8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Имаш проблеми с егото.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cf8c085e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Това което правиш е едновременно невъзможно жалко, и много добро, защото поне си се научила на манипулация. Щеше да ми е интересно след колко време ще се откажеш ако се опитваше с мен :D. Още по-хубаво е че искаш да спреш, и си се осъзнала преди да е твърде късно. Въпроса е че спирането става много лесно. Спираш да си играеш с хората до такава степен и готово. Закачки и такива става, но твойто е прекалено.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 080c2b27e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно страданието на хората ти носи удоволствие, нещо в теб е бъгнато, , , Все още не са ме изнасилили, или пребили, а защо не и убили, но е напълно възможно и това да стане. '' - най-вероятно и това ще стане, така че ако не заради другите то спри заради себе си, като неможеш да обичаш мъж, пробвай да насочиш чуствата си към нещо друго - природа, животни, запознай се с източната философия, събирай се с хора, които няма да те изчукат не защото немогат, а защото са отдадени на друга философия (има и такива), погледни реалността през техните очи и може би ще отключиш подтисната любов в себе си, защото всичко което подтискаме се превръща в (авто)агресия.. и целия свят да обиколиш и най-богатите и яки мъже да са луди по теб каква фъйда, като за един човешки живот не си променила нищо в себе си към по-добро.

Обикновенно човек осъзнава сериозноста на икривяванията в мисленето си (резултат от детството) едва когато станат твърде сериозни и почнат да заплашват здравето и живота му, тогава по правило е доста късно и трудно за промяна, но като е за твое добро, просто отваряш една нова страница в живота си и започваш начисто, много хора са преминали през това... пожелавам ти успех, светлина по пътя и любов, но не в човек/мъж а в любовта и всички нейни радости. И незабравей ЧОВЕК неможе да избяга от ЧОВЕЧНОСТА и истинската радост настъпва когато се обедим в това :), небягаме от нея а я търсим :), всичко останало е просто съществуване което ни носи удоволствие, но не и щастие. Може би тук изниква въпрса изпитвали си такова? Спомни си някоя топла прегръдка и признай пред себе си, че това е нещото от което имаш дълбока нужда, няма значение дали е от мъж, лесбийка или животно, така сме програмиране.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d2ae5ac286
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Ами щом това те прави щастлива аз коя съм, че да те съдя. Всичко най-добро ти желая!!!
Петя

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9e5a6ea3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Ти продължавай така и скоро ще се видиш със Свети Петър :D:D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cefd05d3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ти внимавай само да не попаднеш по дискотеките на някой пиян селтак, на който няма да му се понравят курвенските си номера(както сама си ги описала) и да си изядеш боя.
Иначе, спокойно, аз няма да те укорявам като другите, явно просто не си попаднала на такъв, който истински да те привлича. Подсъзнателно си ги подбираш такива, които можеш да манипулираш. Иначе до сега да си си намерила майстора(меко казано). Просто ти е забавно... а и имаш проблем със самочувствието.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 74512f62bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Чудно, че досега не си си изяла боя. Не се знае на кой ще попаднеш в дискотеките.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker