Аз си тръгвам, а ме боли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз си тръгвам, а ме боли
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2896 пъти
Здравейте,
В етап съм на приключване на тежка връзка. Преди година и половина започнах да излизам с приятелят ми. И почти веднага се влюбихме. Той винаги е бил някак по-студен и мен това ме е побърквало. За един кратък период, през който беше и най-лудото ни влюбване се промени... Няколко месеца, а после пак стана студен и дръпнат. За него трябва специален момент за да ме целуне, не можело да ме прегръща- и тук си измисля един куп оправдания. А мен това ме накара постепенно да изстина към него.

Отделно така и не успяхме да си напаснем характерите. Караме се много, кога аз съм виновна, кога той... Няма значение. След като не успяваме да се разберем осъзнах и че тази връзка няма бъдеще. Винаги ще има проблеми между нас. Тръгвала съм си на няколко пъти, но той ме търси, моли ме да сме заедно, обичал ме... И аз го обичам. Той е най-голямата ми любов. Между нас всичко беше ужасно хубаво. Но вече не е и ми беше много трудно да го осъзная. Той обвинява мен, че не го разбирам, колко неща бил правил за мен. Аз го обвинявам в същото и че просто съм имала нужда да не е толкова студен, груб и избухлив.

Вчера за пореден път се скарахме много грозно. Аз си взех нещата и тръгнах да се прибирам. На вратата ми взе ключа и започна да ме псува и обижда много, ама много грозно. После ме гонеше ме да се върна. Боли ме, но не искам вече да сме заедно. Не мога да търпя винаги, когато не е съгласен с мен да избухва и да ме обижда...

Хора, кажете ми, защо след като всичко в мен осъзнава, че трябва продължа сама, без него, ми е толкова гадно. Той знам, че иска да е с мен. Решението е изцяло мое за раздялата, разбира се не без неговата провокация. Вас боли ли ви, когато вие си тръгвате и вие сте взели това решение? Как да издържа? Ами ако след време осъзная, че съм сгрешила? !

Трябва да съм 100 пъти по-силна, защото в момента нямам нищо- без работа съм, без приятели. Няма как да върша обичайните клишета след раздяла, като да излезна да се забавлявам.... Страх ме е, че ще се побъркам седейки в къщи.

Преживявала съм и преди раздели, но сега е по-трудно. Вложила съм в тази връзка всичките си чувства и мечти. Обичала съм искрено и много. Всичко беше толкова грозно вчера... не исках така да се разделим. Но с него явно няма как по друг начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: c49f5717df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм в подобна ситуация, с тази разлика че аз съм с моя вече 7 години. Боли ме много, че всичко се разруши, че трябва да си тръгна и да започна от ново сама (той ми е бил до сега най-добрия приятел и всичко останало). НО.... за съжаление не-можем да си напаснем характерите, а се обичаме, но взехме решение да се разделим, защото ние до гуша от скандали и караници! Така че, моля те не позволявай да мине толкова мн време като в моя случай, разделили сте се, но в никакъв случай не се връщай назад. Продължавай напред с живота си без него. Бъди упорита, намери си работа и научи се да разчиташ изцяло само на себе си!!!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4cd4d9a934
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми то така боли повече, защото поемаш вината за раздялата. Изоставеният има правото да страда, да се сърди, да отмъщава дори, да се моли и т.н. Онзи, който изоставя трябва да е по-твърд, на него се пада отговорността да вземе решение, което за момента не знае дали ще се окаже правилно или не.

Оставих любимия си мъж... не от обида, не защото не се разбирахме... други сапричините ми, но аз го оставих. И трябва да съм силна, той се чувства сега обиден, изоставен, но му е по-лесно да приеме раздялата. А аз... аз нямам право да кажа "липсваш ми" - аз трябва да съм твърда...

Но боли... кой е казал, че няма да боли?
Успех...
но не мисля, че при вас проблемите са нерешими, май комуникацията ви не е наред...
Опитай се първо за последен път да направиш нещо за връзката си - прочети малко литература за различното виждане, което имаме. Даже тези модерните "войната за вдигнатия капак" - мисля, че ще ти бъдат от полза. За караниците има причина, нали? Ако е отстранима... може би нещата ще се анредят

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ce711e7458
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1... защо за 7 години не сте си напаснали... искам някой да ми каже колко време трябва да мине докато хората си напаснат и нямат вече толкова различия... и как трябва да стане като се съберат да живеят заедно или като се виждат ежедневно...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4def22a349
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами щом нямаш работа, приятели - значи си свободна да напуснеш града. Това най-много помага - далеч от очите, далеч от сърцето. Търси си работа в голям град, стая в жилище с други млади хора и почни на чисто. Без този тип. Не, това не е любов. Никой не обижда и не блъска обичаната жена. Права си да си тръгнеш. Просто по-смело!
Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ce711e7458
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ех лаура много си крайна "никой не обижда и не блъска обичаната жена ".. ами в яда си човек прави всякакви неща.. после когато се успокои даже незнае защо.. плюс това може би този човек не може да надделее на собствените си емоции.. най вероятно се страхува да обича и да покаже слабост.. а може би незнае как

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ecb91ae5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   съгласен съм с номер 5 :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d65883ca0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Една от връзките ми беше такава-бурна. Обичахме се много, много се ревнувахме, много се карахме, непрекъснато правехме глупости заедно и до бой се е стигало. И много секс. Абе... луда работа.

Аз те разбирам-не е достатъчно да обичаш някого, за да сте заедно. Трябва и да си пасвате като харакетери-иначе не става. Но пък и само да си пасвате като характери не значи, че се обичате.

Във вашия случай според мен се обичате и искате да сте заедно. Опитайте се да сте по-спокойни, да се държите по-добре един към друг-вие сте гаджета, защо се държите като врагове?

Не заставай срещу себе си-повярвай, мило момиче, опитайте се да оправите отношенията си. Обидил те бил-голям праз, знаеш, че не го е мислил, не е искал. Поговорете и стигнете до някакво разумно решение. И не оставай с него, само за да не си сама вкъщи, без работа и пари, просто заради навика. Това ще е най-голямото предателство спрямо теб. Успех :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a37bd1686d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря на всички за коментарите. Дадох още един шанс на връзката ни. За добро или за лошо не знам.... всъщност по-лошо от това няма как да стане. При нас проблема е, че и двамата сме прекалено властни и съзнателно или не всеки един от двамата се опитва да доминира. Наистина комуникацията ни куца. Отделно и това, че той е прекалено избухлив и трудно се говори с него. Някак все едно опитвайки се да не избухне блокира и не чува какво му казвам. Сърди ми се за същите неща, които прави и той.
Давала съм много шансове отново и отново- този път съм си казала, че наистина е последно. Ако не се подобрят нещата няма смисъл.
Благодаря още веднъж на всички, които отделиха време да прочетат моята история!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker