Какво търсим в изневярата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво търсим в изневярата?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 6108 пъти
Бъдете милостиви и ми простете!

Ще започна с това което не знам колко точно ми тежи.
Отдавна се крия в анонимноста на този сайт за да критикувам с надменноста си жените и флиртувам с греховноста си с мъжете.

Разбира се имам си псевдоним защото от малка не вярвам, че само "имената на глупците висят по стените"
Ако смятате че дори и само с това съм достойна да изгоря на кладата няма да кажа професията си и Ви моля да спрете с четенето до тук. Аз вече изгарям и то в собствения си ад!
Благодаря предварително на вече отказалите се.

Семейна съм с висше образование и две деца. Бях усвоила изневярата, колкото и урока че тя по никакъв начин не им се отразява. С радост практикувах наученото защото отдавна не желаех да бъда главна героиня. Всъщност може би се самозалъгвах и съдбата реши да ми подхвърли и него.

Колектива в който работя е предимно жени и тази година се случи чудото. На пръв поглед неподозирайки като жертвено агне пред прага на призванието си дойде млад и наперен младеж. Не успя да му убегне колко желание и страст тая в себе си. Затова и нямаше смисъл да го крия от него. Започнахме да се чуваме, виждаме.

И както в друрите ми изневери постоянно давах ясни знаци за секс, но като подпреше ножа в кокала се измъквах неопетнена. Жените като мен знаят тези номера, за другите поеснявам, че това е тактика и без значение, колко си красива или умна тя работи безотказно дори и при мъжете които също я практикуват. Разбира се работи само ако цениш когато си желана и държиш на високата си самооценка.

Той със сигурност знаеше тези номера. Дори бих повярвала че се е родил с тези знания въпреки че не ги използва нито веднъж заради мен. Може би аз си го заслужавах и добротата му ми спестяваше липсата на терзания.

Добротата му строеше от него и точно това отвори вратите на Ада пред мен. Всеки път когато си говорихме той все едно просто си стреляше на посоки и също толкова просто целеше само десетки. Горда съм и не си го признах нито веднъж дори се опитах да се преструвам че не го разбирам. Но на него не му пукаше и когато ми пишеше виждах във всеки ред автор на бестселъри даже му го казах и без това самоувереноста му ме дразнеше до полуда и ако бях злобна щях да му отрежа езика и ръцете и да ги пляскам в името на постъпката си докато го заболят.

Това че ме превъзхожда интелектуално щеше да ме побърка. Изградила си бях и защитна тактика и не допусках подобен род приказливци близо до себе си, но той и тази тактика знаеше. Каза ми че е точно тази порода и продължи.

Реших да сложа край на агонията си и единственото нещо за което се сетих че може да му послужи за урок, а на мен да си върна женското достойнството беше " кака да го отрака"

Дори си мислех че е такъв защото мъжкото му достойнство е малко и мекошаво и живеех с вярата в бъдещата си победа. Прикотках го точно след именния му ден, не беше спал за да прави всичко останало повече от двадесет и четири часа и му личеше от далеко. Бях си наела стая в хотел и го накарах да наеме съседната. Помолих го да ми дойде на гости и да донесе тирбушон за да пием виното на победата а аз си облякох бойния тоалет.

Типично в неговия самоуверен стил първите му думи бяха "кое първо трябва да бъде изтърбушено " и естествено вече нямаше как да издържа и да понеса да ме преравнява по важност с бутилка вино и го почнах
Всъщност докато го погледнах и беше надул платната но не подозирах че е готов да плава през всички океани и да ме побърква на всяко пристанище без да му трябва дори попътен вятър.

Мъжът ми звъня няколко пъти докато го яздех а той въобще не трепна съвсем като телевизор си спираше всички звуци само ме галеше нежно с ръце , докато мълчаливко не спираше да ме мъчи. Не исках да призная тоталното му превъзходство и само се помолих за почивки от време на време. Малкият палавник се отегляше, отпускаше а той го успокояваше. Когато аз бях готова с нова още по голяма решителност чудовището се изправяше и ме нападаше.

До сега доста ме бяха членували но такъв член не бях срешала. След часове секс стоеше твърд гордо изправен гледаше ме право в очите и пулсираше за още и още. Преди да се предам все пак исках да разкрия магията, като вярвах че съм разкрила поне магьосника.
Попитах говорящия член, а той ми каза че неговорещия член си е такъв от малък. Сам си мисли магиите сам си ги прилага, с едно око е а видял най на дълбоко в заешката дупка

С две думи излезе че говорящия член върши мръсната работа като си хаби устата, а мълчащия си живее живота без да му се налага да го разбира просто си анализира

Признавам си до този момент си мислех че животинската страст не ми е чужда. А в този момент си мислех заслужих ли наистина този урок. Разбира се в объркването си и към учителя подходих по навик като към ученик изгоних го да се пребира в неговата стая. Даже без да се усетя добавих нещо съвсем ново към репертоара си " и да се научиш да контролираш злосторника".

Все пак жена съм и мисля и за другите себеподобни. На никоя не пожелавам тази комбинация учители в разюздената им форма в която се представиха пред мен. Говорещият на излизане ми каза "Комарджийка" и това беше. Разбира се не ме послушаха ни яли ни спали само е*али излязоха и отидоха да допълнят изживяването си
все едно аз бях единствено загрявка.

На сутринта на закуска се видяхме все едно нищо не е станало хапнахме говорихме си и се разбрахме да идем до стаите за час и да се видим след това
След това него го нямаше дори имах едно мое нещо в него и го беше оставил на рецепцията.
Звънях му писах му смс, на нищо не отговори

Тая това в себе си повече от два месеца, има и още но ще продължа само ако ми помогнете да проумея и превъзмогна това до тук
Чувствам се тъпо и гадно.

Когато бях по смела имах щастието да ме зарежат, после сама усвоих това древно изкуство. И се научих да го прилагам не само в крайните му форми.
Това дали ме превърна в страхлива ?
А сигурноста която ми дава- дали не ми я и отнема ?
Какво търсим в изневярата?
Децата дали имат интуицията да подозират майката която ги е родила?
В какво сгреших ?
Възможно ли е да ме превъзхожда във всичко ?
Как да действам от тук нататък със него ?
Какво точно имаше предвид с това " Комарджийка" ?

И най- важният въпрос за мен е
Има ли жена или мъж в този сайт който да е зарязван точно по този начин?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 45a9f62a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си много ама много незадоволена жена... а може и мъж.. комплексите ти струят от всяка дума която е написана!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e1e412e5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей палавнице :)
С голям интерес прочетох статията ти, като усмивката ми не падаше от лицето.
Имам само един въпрос:
след това чувахте ли се, ти или той търсихте ли се?
Ще се радвам да ми отговориш.

450

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bc79856d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей аз съм бил много пъти на мъжа на мястото и мога да ти помогна поне според мен. Не ти се е обадил защото или не му е харесал секса или не въздуждаш интереса му или иска нарочно така за да можеш да го желаеш много силно не знам точно от кои актьори е!

В изневерите търсим това което го няма с нашите половинки примерно аз съм изневериавал когато половинката ми не ми дава секс колкото ми е нужен а аз съм млад и много сексуален, но може и заради отношение може и причините да са други ти самата трябва да знаеш защо изневеряваш въпреки че това е много лошо за мен. А комаржийка това е много интересно и аз в такава ситуация бих ти го казал :) това означава че той е съвсем на ясно че си си играла с него че обичаш да рискуваш че не обичаш да губиш и че не ти е за първи път. Надявам се да съм ти помогнал
М25

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d54f38fd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чудесно написана история! Само това ще кажа :)

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6d22fe0b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Търсим нови опитности.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e17bfbbb4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   .... Номер 4 и аз това бих казала... всъщност прекалено много размисли и то само заради едно отклотнение.... жените не сме такива, най-вероятно е писано от мъж.... ЗАРА 36

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 72200d041d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Двама души току намерили се... и се разделят. Умните мъже в България са рядкост. И това, че са рядкост е ахилесовата пета за жените в България.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c42f867e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Лишен от емоции тип, преценява, че фаталната дама, не е до там фатална и не му е достатъчно силен заряд в леглото...

Комарджийте, често не знаят кога да спрат... играят докрай, пропиляват всичко, влизат в заем и накрая остават сами с проблемите си и в порока си.
Нараненото его, се възтановява с малко време и много играчки. Няма най-хитри, но не пречи да хитруваме елегантно и неспирно! Дерзай :*

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fdf5be4aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Всеки рано или късно си намира майстора. В момента, в който мъжът е успял да те накара да си отвориш краката и ти го е сложил, той е спечелил битката с теб и връщането щеше да е проява на отстъпление. Продължил е нататък. Той не е имал нужда от твоя секс, а от твоята капитулация. Няма значение колко си добра в леглото - той ти е показал, че и там е бог. Не ти, той те е изчукал.
Изневярата при теб? - начин да се докажеш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1897b626e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На мен не ми хареса как е написана.
Ми ъъ кво да кажа... изневерявате защото си нямате друга работа. Нямате цели бъдеще... Ти специално звучиш като няква стара развратница която се мисли за страшен играч, но ето вижда се че са те наиграли. (не случайно се казва играч, а в женски род играчка има друго значение)
Имаш и някво силно Его май, което не са ти дочесали.
В голямата си част честите изневери според мен са от скука и Его. Когато си се хванал с един човек секса с него трябва да ти харесва. С времето се променя разбира се, но ние също. Не мислим само за секс цял ден нали?
Не ме разбирайте погрешно, не съм тотално сещу изневярата, но не заставам и зад тези хора, които си оставят децата вечер и ходят да си чешат ъъъ... Егото.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3b11978e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ах ти словоохотливо лошо момиче.... колко щеше да е по-хубав света, ако всички жени бяха като теб. А аз, ако бях жена щях да те анатемосам дори и само за това че издаваш тайните на женското царстшо:)
Благодаря ти за чудесно споделената поучителна история с важни исторически елементи.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3b11978e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Браво писателке:)добре оформена, пикантно вълнуваща, стилно поднесена историйка :)И големи симпатяги главните герои, то да се чудиш кой живее по
щастливо:)
Давай още....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2ca3638471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторката :
Здравейте всички стандартно и нестандартно любуващи ми се хора
Не виждам нищо конкретно по темата особенно по последния въпрос, но за да не ме заклеймите като надута кучка която пише само за себе си ще се опитам да обърна внимание на всеки :)
1. Мила, ти си много ама много незадоволена жена... а може и мъж.. комплексите ти струят от всяка дума която е написана!

2. Ах ти палавнико това не е нито статия нито статистика не знам какво точно си проумял но едно ми е интересно... само усмивката ти ли не "падаше" докато ме препрочиташе отново и отново ;)
и недей да хитруваш.... първо ти отговори на моите въпроси

3. Виждам че имаш проблясъци, но все още не разбирам -искаш да кажеш че през цялото време докато съм си мислила че аз съм си играла с него, се е случвало точно обратното... така ли?

4. Все ми е тая колко оценена писателка съм... имам нужда от отговори!

5.?

6. Дано намериш каквото ти е нужно... успех

7.?

8 Мила, не слагай всички жени под твоя знаменател.... някои са по мнителни други по-злобни.... трети могат всичко! И аз мислех като теб(ако говориш от опит) и при мен отклонения да искаш.... но това преживяване ми обърна света.... но няма как да го разбереш, невъзможно е... преди да го изпиташ и осъзнаеш.... а като гледам никой тук не сподели да е преживявал нещо подобно

9. Нямам думи

10. Хитър си.... прекриваш играчките си :)а ако аз съм такава фатална комарджийка и дори без да осъзнавам се стремя към това да загубя всичко.... той моя спасител ли е.... и как ще ме спре?

11. Ама само как ги отваряш моите крака.... истински Наполеон си чак аз се подмокрих.... прдставям си те и теб... капитулира или катапултира вече? ;)
И ако обичаш за напред не се дръж с една дама все едно тя а не АКТА е виновна за бъдещети ти страхове за свят без порно

12. За стара развратница съм те впечетлила.... все едно си стара развратна играчка... не се притеснявай само ще те.... запязя в тайна

13, 14. Какво целиш....

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b98077501b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ха-ха-ха
Здравей Палавнице :)
Отново и отново те препрочитах, защото ми доставя удоволствие случката ти. Разбра се че редом с усмивката ми бяха приповдигнати и други неща :)
Личи си че си интелигентна мадама, което ще достави голямо удоволствие на много господа да контактуват с теб на много нива!
450

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b98077501b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   А конкретно на въпроса ти, какво може да се търси в изневярата ли?
Различното, онова което се спотайва дълбоко във фантазийте ти, онзи нагон, който не можеш да развържеш в реалната си връзка. Давайки му воля можеш да се насладиш докрай на него.
Впускайки се в това преживяване ти даваш свободата на тялото и духа ти.
В много семейни двойки се е настанило сиво еднообразие, което смазва тези пориви.
То ( еднообразието ) само то провокира изневяра!
Самият аз не го харесвам и никога не съм се придържал към него, криейки се зад някакъв параван от сорта (много съм изморен, напрегнат и какво ли още не).
Искам и ще продължавам да търся различното, да храня съзнанието си и тялото си с нови и запомнящи се преживявания!
450

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bc79856d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От номер 3:Да това исках да ти кажа че той те е контраатакувал. Той е разбрал от самото начало какво ще се случи не си мисли че само жените го усещате аз много пъти съм бил на неговото място ако съм прав и ако точно си представям случилото се само че аз съм бил и много по брутален особенно ако жената е женена съм направо ужас защото съм си мислел ами и аз ако се оженя и жена ми така да прави... просто той се е така да кажа изгаврил с тебе. Понякога човек среща такива прозрачни хора им викам аз може би в неговите очи ти си такава не те познавам не мога да кажа но ако помислиш реално не са много причините за случилото се. Броят се на пръстите на едната ръка но мисля че тук няма да намериш отговора защото отговора е само в твойта глава ти го знаеш но или не си се сетила или не искаш да го повярваш. Дано да съм бил полезен :);)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 55e942e488
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   ЗАРА, до първата една трета от историята можех да се обзаложа че ти си я писала...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bc23592842
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ей сега остава да се почнете една друга... да се разкривате, то бива бива анонимност но май всички си се знаем:)
Не се правете на луди точно на празника!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e17bfbbb4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   .... Хайде пак Зара в мислите на някой тук.... стига де.... ;)та 19 със същия успех може да се обзаложиш, че съм написала и цялата история, и всички от раздел''секс и интимност''... за мен е без значение... оправдания и обяснения, още по-малко, за неща, които лично не ме касаят, не са в стила ми на поведение, а и на писане... вече ще се подписвам с друго име, да речeм; тара... ЗАРА

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 55e942e488
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ха, Зара, ти не спиш? Не е обичайно това време за теб :-) Май се връщаш от празнуване някъде, как прекара?

Курбат

П. П. Историята наистина не може да е от теб, липсват твърде много многоточия ;-)

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b6c2810e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   На излизане е подметнал Комарджийка, защото това е част от репертоара му. Нали сама видя, че има безброй чекмедженца с дежурни реплики, лафове, които служат за поставяне на мястото на пръхтящи от страст дами :)

Я сега се замисли - дали е много умен или е просто актьорче и начетен дръвник. Такива като него ги има много. Живеят за ефекта, който оставят след себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8585aac15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Пълна глупост.... тази история съм 100% убеден, че не е истина!!! Прави ми впечатление, че в този сайт, коментарите се нижат един след друг на някакви измислени или безумно тъпи истории... А, на нормалните, оплетени истории, в които наистина има нужда от съвет... нищо!!! Сега знам, че авторката ще ме нападне и ще се обеснява, но съм убеден, че тази история е пълна глупост, написана от жена която е незадоволена и търси внимание... Члена му бил ала-бала, нито една уважаваща себе си дама с брак и деца зад гърба си няма да напише такава простотия...
Р. 23г. мъж
П. С. "Лапни го, да не те гледа" :)))))))))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 419115f8b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Тази изповед много ми прилича на сценарий за порно филм. Тъкмо да ти повярвам и не можа. Това са само твоите фантазии.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0a04368b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   100% неизживяна фантазия :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bc23592842
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   ей, Кубрат, познаваш и мен, и стила ми... :)... поздрави... и тъй като не съм авторката съм съгласна с 25, особено с последното изречение... прекалено циничен и вулгарен речник за уважаваща себе си жена... ЗАРА

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2ca3638471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   От Авторитетката...

Здравей палавнико:) няма да те номерирам нито номинирам защтото категорично виждам, че тук си единствената... бройка.... всъ6ност това 450 също ли е номер на бройка;)
Да си призная честно и аз те.... препрочетох в 17 доста пъти и съм сигурна че ще го правя отново и отново ;) Впечетли ме с ценностите които изповядваш.... и ми се преиска да видя от къде извират....

18 Хареса ми откровенноста ти но малко ме объркваш.... дано не е нарочно:)
Ако всичко е в мойта глава.... а тя е прозрачна като мен.... значи всички които вярват... в моята прозрачност знаят отговора.... така ли е.... умнико:)?
До сега с нищо не успя... да си ми полезен... но все пак се справяш добре:)

19, 20 и Вие се справяте добре!

Зара ако те оприличават с мен(без това да е твоя пиар акция) трябва да се гордееш....
А и какво като сменяш името си... но без стила.... дори и само на поведение...
Все едно любимият ти навик да е... да се насираш... и ти да го.... отказваш, като започнеш все по често да си сменяш гащите....

23 А ти защо не... спинкаш... само много... точки... ята ли ти липсват...

24 :) Ако ти изпръхтя един път... по тънката гънка на органчето ти... за.... слух... познай какво ще се случи с.... единственото ти... чекмедже... колкото и добър и умен... актьор да си...
Сега се замисли - дали съм много умна или проста актриса...? Такива като мен колко често срещаш? Остатъчния ефект ли нося... след себе си;)


25 Спокойно не нападам просещи и хленчещи мъже... ако успееш да се промениш.... обещавам да помисля(може пък и да си симпатяга:)
Съжелявам ако си написал нещо което си счел за Твоето преживяване.... и ти пука, че на никой не му пука за него.
Осъзнай това не е Tвоето преживяване...
Светът ти е наопаки.... оправи го... разбери че задоволените хора привличат внимание.. а не обратното....
Ако си наистина на 23 би трябвало поне да подозираш.... че почти всяка уважаваща с право себе си жена... без значение какво има отзад... гърба си... е "мръсница" и главата и е пълна с... "глупости" които рядко ще сподели с.... блудкаво анонимно сайтче за запознанства...
Не са ти нужни съвети а цели и... уроци...
Рано ти е да.... пишеш... чети и се учи.... Даже ще бъда специално добричка и няма да ти поставям ограничения... от къде да ме почнеш и колко пъти да ме свършиш.... продължаваш ли да четеш:)
И от сега да си знаеш.... приемам благодарностите само на успели хора....

26. Порнофилмите не са като фантастичните филми... те са бледо копие на пъстрата реалност... но ти си продължавай да си... се.... фантазираш и филмираш.
Виж и последното ми изречение на коментара ми към 11...
И в името на... историята ми.... ходи да се бориш с истинското зло а не с пишката си....

27... ако те разбирам правилно::) ти пожелавам да изживееш само креватните и моменти... на колкото процента можеш да си позволиш ;))))

28. Престани с курвенските си номера... ще ме ядосаш...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b98077501b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   От 450

Приятно ми е че отново си ме влкючила в коментарите си...
За съжаление не можеш да видиш, но можеш да се докоснеш до извора на емоцийте ми.
Извора е съзнанието ми, а тялото е неговото продължение .............
То ( тялото ми ) е незаменимият инструмент на съзнанието, което ми позволява да задоволявам фантазийте си и да събуждам нови и нови.
Мислейки си че поредната ще е последната, но уви години наред се лъжа в това.
Пишейки тези редове в главата ми да се завъртат различни мисли от всекидневните проблеми, на който по-голямата част от населението са станали роби .......
За да се насладиш на тези неща трябва да си освободен от цялата житейска помия.
В този ред на мисли искам да те поздравя с едно разтърсващо парче http://www.vbox7.com/play:df1bc541
Дано съм успял да те накарам да се докоснеш до частичка от това, което искаш да видиш..........

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bc23592842
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   А сега пък и многоточия... стига де... ;)И това ''ще ме ядосаш''звучи като закана от мъж... ЗАРА

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a79421e82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Направо на въпроса. Наскоро хванах един приятел (семеен естествено) с жена различна от съпругата му в момент на близост (казваха си довиждане в колата му), който подсказваше определени изводи. И понеже сме приятели от деца го попитах правилни ли са изводите, които съм направил. След положителният отговор, който получих, му заявих, че съм доста изненадан от факта, че така рязко е снижил критериите си по отношение на жените (съпругата му е много хубава и секси жена), имайки предвид, че жената, която слезе от колата му беше поне няколко класи надолу като визия. Тук ще си позволя да цитирам неговия отговор:
- БРАТЧЕ, НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ПО-ГОТИНА ИЛИ ПО-ГРОЗНА ОТ ЖЕНА МИ. ВАЖНОТО Е, ЧЕ Е РАЗЛИЧНА ОТ НЕЯ!
Надявам се, че коментарът ми отговаря съвсем конкретно на поставения въпрос.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bc23592842
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Авторитетката жестока "мацка " си
Дори да си права за всичко не е правилно да се държиш толкова безмилостно и дръзко!

Изяждаш или караш да се чуства виновен всеки "мишок", затова че все пак се е осмелил да ти се покаже!

На път си да наплашиш всички тук.... ако това искаш продължавай в същия дух!

Аз вече се оплаших и ще говоря не от мое а от името на Великият Достоевки който е бил заклет комарджия

" Едно от най силните преживявания е да печелиш на комар и единственото което го надминава по въздестваща сила

е да губиш на комар "
Дани

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fdf5be4aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   11 съм.
Нещо не ми улучи пОла, но може би циничния ми език те е подвел. А той беше такъв, защото историята ти е цинична.

Не ти хареса коментара ми, нали? Не ти пасва на харизмата? Е, сори! Истината често е грозна. На мен пък ми е чудно на какво отгоре имаш такова високо самочувствие. Защото си успяла за прелъстиш N на брой разгонени мъже, без да броим рогоносеца? Или че устата ти трака (пръстите е по-точно) китни епитети и метафори, но май нямат много връзка с кораба-майка, защото можеш ли да ми обясниш какво точно трябва да означава "добротата му ми спестяваше липсата на терзания"? С тези претенции, би трябвало да се постараеш повече.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2ca3638471
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   450 Сигурно си подозирал как нееднозначно подаръкът ти ще ме подтикне да достигна и до моите... емоции. Много красиво отношение и ентосиазъм показа и ти благодаря от името на малката си... душичка;)
Искам и аз да те даря с едно подаръче-пожелание
Бъди роб.... но по начина по който другите робуват само в най- смелите си... фантазии...

ЗАРА - малоумен повтарящ папагал такъв.... ходи си смени гащичките, че отдалеко смърди на тебе. Защо не казваш нищо за пиар акцията която си проведе за моя сметка. То вече е ясно на всички че си се побъркала от страх.... да не ти открадна някой миниатюрен.... тъпкач дето тука с лупата.... си си го търсила...

Дани - Благодари на Достоевски от мое име и си остани.... все така страхлив...

35-11 Прочети коментара ми към 25 и ако го разбереш може и твоя кораб майка някой ден да ти доплува.... обяснението което търсиш се нарича.... моят стил... останалото сама ще си го разбереш като дойде кораба.... защото не нападам и просещи и хленчещи...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 963ff14ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Мдааааа, хубава историйка. И да има зарязани като теб едва ли някой ще си признае. Според мен трябва да повториш за да си сигурна и за да си отговориш на въпросите.
До 450 леко загоряло клипче, хареса ми. :) :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d13893bd3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   На мен друго ми е интересно: на колко години са децата ти? Знаят ли какво прави прекрасната им майчица? Как въобще ги гледаш в очите? Как ги целуваш, кой знае какво си правила преди това? И изобщо как не те е срам? ! Не ти ли е малко неудобно, бе човек? ! Аз съм доста по-млада от теб и ако разбера, че майка ми си развява г**а наляво-надясно направо няма да изляза от вкъщи навън от срам... А мъжът ти подозира ли за курволетинките на жена си? ! Блаа, гнусна си ми.
И като виждам с какъв успех се развиват теми като тази, разбирам защо сме на това положение - докато са ни идол леките жени, докато на мода е разврат по дупка, никога няма да се оправим. Направо още се чудя какво правя в тая запростяваща все повече и повече държава.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5695fb0c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   39, хайде пак държавата виновна. Понеже в другите държави не си изневеряват и не правят извратен секс (не че в историята на авторката има нещо извратено).

А ти кво мислиш, че майка ти не прави (или е правила) свирки на баща ти ли? И дали след това не те е целувала тебе? А може и на други мъже да е правила, това си е нейна работа, ти ква си, че да й държиш сметка? А ти като си бъркаш в гащите и евентуално по чуждите гащи, после как ядеш с тия пръсти? И изобщо за кво си говориме? !

Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b98077501b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   От 450
Здравейте всички :)
Прекарах един страхотен уикенд с умна и красива дама. Бяхме в едно закътано селце в полите на Стара планина.
Беше страхотна бяла приказка :) Отдадохме се на смислени разовори и плътски желания в компанията на бутилка червено вино и
фона на подобаваща музика, камина допринасяща за красивата обстановка....
Не искам да се впускам в подробности... ще ги оставя на на фантазийте на аудиторията :)
Искаше ми се да споделя една малка частичка от преживяното пред вас за да може и вие да се докоснете до нея, тази малка история,
която ще остане като още един красив миг от живота ми. Пожелавам го на всеки!
Такива моменти ни правят по-щастливи и някак си по живи.
Авторке благодаря за подаръчето :)
Да предположим, че може би знам как да достигна до фантазийте на повечето жени ( това ме прави щастлив ).
За мен най-важното е когато една дама разкрие душата си пред мен да го запомни само с хубаво и спомена да остане
колкото се може по дълго в съзнанието и.
До 38
Радвам се че ти е харесало. Но ''загоряло'' не звучи ли малко брутално?
Аз лично там виждам много страст и желание.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d13893bd3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Ей, Кубрате, имаш адски извратено съзнание, моят личен съвет е да идеш да се прегледаш. Да съм казала някъде, че държавата е виновна? ! К`во си тръгнал да си съчиняваш само не мога да разбера. Казах, че идеалите, които преследваме и маниерите ни на поведение са под всякаква критика от морална гледна точка. Което естествено води до цялостна деградация на обществото. Не претендирам, че съм заклета моралистка, аз също водя полов живот, но си имам приятел и"се членувам" само с него. Не съм тръгнала да "бъркам в гащите" на всеки срещнат, иначе сигурно бих заприличала на "торба с болести" (извинявам се за адски грубия изказ, но ме предизвикваш с глупавата си забележка). Що се отнася до майка ми съм абсолютно убедена, че е достойна жена на мъжа си, майка на децата си и домакиня вкъщи, просто няма физическото време да клати чужди та**ци като въпросната дама. И естествено, че ме интересува - нали възрастните винаги са за пример на децата си, това, което децата чуват, виждат и най-малкото усещат в семейството като държание от страна на родителите, автоматично рефлектира върху тяхното поведение и те го възприемат за нормално.
Забележката ми не беше за извратения секс, а за липсата на какъвто и да е респект към брачната половинка, бащата на децата ни в днешно време. Защо се жените изобщо, след като и след брака се чифтосвате като кучета наляво-надясно!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: abb661d9c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   42, "Направо още се чудя какво правя в тая запростяваща все повече и повече държава. " <-- Ето тука си казала за държавата.

Това за гащите се отнасяше за твоите гащи и за тези на приятеля ти, не непременно на "всеки срещнат". Идеята беше, че е съвсем нормално човек да използва ръцете и устата си за секс и след това да върши "нормални" неща с тях. Това по повод как можело авторката да целува децата си след като е правила "кой знае какво" (вероятно намекваш свирки). Та затова ти казвам, че и твоята майка е правила свирки и те е целувала после, а дали е правила само на баща ти или на някой друг, това вече не знам и по никакъв начин не искам да намеквам нищо за майка ти, но във всеки случай не е твоя работа нейния личен живот.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d13893bd3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Така.. Явно, че отново трябва да уточня изказа си.. Използвах понятието "държава" не със значението на организационния държавен механизъм, което вероятно си помисли ти, а като олицетворяваща точно това общество, което споменах в предишния си пост. И отново казвам - нямам нищо против нестандартния секс, имах предвид, че ми е няк`во супер нечистоплътно да лапаш пи*ки на всеки, който ти допада - познат-непознат, след което да целуваш децата си. Ако преди това си го правил с баща им, който се явява и твоя спътник в живота, не виждам нищо лошо и неестествено. Предлагам спорът да спре дотук, защото е ясно, че ценностните ни системи и разбиранията за реализацията в сексуален план са на светлинни години.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 88cf5e1ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   В изневярата аз не намерих нищо. Попаднах на един женен, който ме оплете в мрежите си. Мислеше си, че е неотразим, свикнал жените да го преследват. Никога не е бил в триъгълник, а задължително в многоъгълник. Споделяше, че е бил с много, на някой дори не помнел имената и с която е бил веднъж, после искали още. Е, мен ще ме запомни с това, че не повторихме. Определено си взех поука.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 20e2ca04f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Е, номер 45, като не ти харесва такъв отворко (за което те разбирам между другото), тогава що се захвана изобщо? Едва ли всичките тия неща ти ги е "споделил" след като се правили секс? "Споделил" е в кавички, защото според мен голяма част са измислица, човек, който наистина е в многоъгълник, няма потребност да се хвали с това на всеки "ъгъл"...

Също така недей да приравняваш изневярата с твоето изживяване, има много видове изневяра, ти явно не си искала сексуална, а емоционална такава...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b98077501b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   От 450

Поздрав за всички участници и за Авторката.
Малък подарък, който снощи създадох и тази сутрин качих в интернет : http://www. filebox1. com/Dance&ampHouse-mix-by-D. J. Carpenter-TORRENT-e64b671361e07e77a22c5c99f4372329553a0d72

Забавлявайте се :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 88cf5e1ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Кубрате, 45 съм. Не съм длъжна да ти отговарям, но четеш между редовете. Аз говоря от мое име, а не обобщавам. Виж заглавието на авторката и тогава си пиши общи приказки. А какво съм намерила и какво не, то е очевадно.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b1d74ff51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   48, естествено, че не си длъжна да ми отговаряш, ти не беше длъжна и предния коментар да напишеш, но го написа...

Ако трябва да сме съвсем точни, в заглавието се пита какво ТЪРСИМ в изневярата, ти си написала какво си НАМЕРИЛА, така че не си съвсем по темата :-)

Кубрат

П. П. Информирай се какво значи изразът "чета между редовете".

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 88cf5e1ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Кубрате, следствието на ТЪРСЕНЕТО е НАМИРАНЕТО и съответно НЕНАМИРАНЕТО. А ти си дребнав и като се хванеш за някоя дума, почваш да я разнищваш, от което няма смисъл.
p. s. Няма да се информирам :o).

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b98077501b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   От 450
Честита баба Марта на всички с пожелание за здраве, щастие и късмет.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2ca3638471
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Авторитетката

Честит празник на целия анонимен колектив... споделки и споделчовци.
Оставих ви за малко самички и Вие се оляхте. Никой не отговаря на поставените ми въпроси, и всеки си пише скучните глупости, които знае че ако публикува самостоятелно никого няма да развълнуват. Знам, че не сте мазохисти моралисти... но диагнозата ще Ви я спестя за да не ме резнат модераторите
Празник е и започвам с 452:) който единствен показва как един мъж трябва да се държи с една а може и с повече от една дама.... поздрави и много нови и яки.... мигове!

39, 42 и т. н... и 40, 43 и т. н(кубрат)
Точно тук ли намерихте да сблъскате фалшивите Ви ценности на великите си майки!

39 Я сега се пробвай да коментираш огледалния вариант.
По- голямото ми дете е тинейджърка 9 клас... възможно е да се е метнала на мен и да ходи да прави "кой знае какво "(да ти кажа честно аз винаги зная какво правя и никога не говоря така) и то с някой неин връстник...
и после да ме целува.... не е ли по гнусно...?
А що се отнася до това как са те възпитали... сама си видяла колко ти помага.... в настоящето
Само се замисли за консерватизма в миналото когато бабати от малка докато е простирала гащичките си е гледала дядоти в съседния двор докато оре...
колко лесно е било да избираш в кой да се влюбиш... особенно като тази картинка замества бадещите средства за масова дезинформация... а да... да не забравяме и за това развода на каква почит е бил особенно сред жените ;)
... коментирай и това.... изневярата се практикува от както свят светува... и баба ти и другите и последователи могат да помогнат единствено на твоите последователи.... да не сте като другите....
Кубрате, момко и мен ли тръгна да спасяваш?
Добро момче си, възпитано, начетено... и трябва да знаеш къде да си вадиш... бялото конче.
А и мама само как те е дресирала... сигурно и е отнело доста по 7 години... надявам се да не си просто плод на болните и амбции...
И не бързай толкова.... рано ти е да се хвърляш на мене... трябва ти още теория.... успех

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b1d74ff51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Авторитет, не знам къде и от какво съм тръгнал да те спасявам. Честно казано по темата нямам какво да кажа, затова и не коментирам по нея, по-нагоре малко се издразних на "задръстените" бих ги нарекъл възгледи на номер 39/42, но това е всичко.

Не знам какво имаш предвид с това, че майка ми ме е дресирала, а още по-малко пък съм тръгнал да ти се нахвърлям. Честно казано не мисля, че можем да се изтърпим взаимно дълго време, защото ми е много натоварващо да ти чета текстовете, както в историята, така и в коментарите. Ако ще правим нещо, ще мълчим, ако не - със здраве :-)

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b98077501b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   От 450

Привет на всички, тук в нашата малка виртуална стаичка :)
Авторке специални поздрави и на теб :) помислих си, че вече си ни изоставила, но за моя радост пак си на линия.
Дълго време те нямаше и дано да си била ангажирана с хубави неща та да имаш основателни оправдания хахахахах.... (майтапя се) разбира се. Общуването с теб е удоволствие, но за съжаление е толкова рядко.
Явно имаш доста ангажименти пък и надушвам, че последният си коментар си го писала набързо.
Аз пак стягам куфарите за купон на онова място, за което ви бях разказал, но този път ще сме по-голяма копания :)
На всички пожелавам весели почивни дни - такива като моите.
Кубрате наистина понякога си дребнав.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cfd2cd6020
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   450, вярно е. Наясно съм, но това е положението. That's me.

Кубрат

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker