Тя е изкуствена, а той я обожава! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя е изкуствена, а той я обожава!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3689 пъти
Здравйте, от известно време се срещам с едно момче!
Всичко върви добре той изглежда добре, мил е с мен, можем да разговаряме на различни теми без никакви притеснения!

Той е мъжът за мен... обичам го и си имаме доверие!
Но както се досещате за да пиша тук има проблем, е този проблем е бившата му!

Скъсали са преди толкова време, а той все още има нейни снимки на компютъра, мислих си че ги пази като спомен... Докато един ден не го заварих да ги разглежда... да стоеше си там пред компютъра и я гледаше така втренчено, с една ужасна мазна усмивка!
Аз веднага познах че снимките са нейни... попитах го какво прави, а той стреснато затвори папката!
Опита се да ми замаже очите с разни тъпи оправдания, но аз не мога да спра да мисля за това!

Всъщност няма какво да се заблуждавам тя е доста по привлекателна от мен, но е е страшно куха и това е причината да се разделят.
Но явно му липсват големите й ИЗКУСТВЕНИ цици, ИЗКУСТВЕНИЯТ тен, ИЗКУСТВЕНИТЕ нокти и ИЗКУСТВЕНАТА коса!

Това е нелепо тя е като някаква лоша пародия на Барби!
Всичко й е изкуствено, не може да мсили и да вземе решение сама за нищо!
Аз искам да съм нещо повече от това... нещо повече от ходещ секс, който загорелите момченца да гледат с течащи лиги!

Не ме разбирайте погрешно аз се поддържам, но имам малки ЕСТЕСТВЕНИ цици и къси, но добре оформени и лакирани естествени нокти!
Не бих станала жертва на комерсиалното ни настояще дори заради мъжа, когото обичам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0a7860d00c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Евала! Напълни ми душата, като четях. Не се променяй!
А за него- мисля, че е добре открито да изложиш нещата, като му кажеш, че няма какво да замазва, ами ако те обича( или уважава), поне да се изправи срещу теб и да ти каже истината. Това наистина е болезнено, и аз съм преживявала подобно нещо, особено ако те сравнява с фалшива куха кукла....

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 477ef14201
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С това си изказване.. не си паднала много по - далече от нея.
Явно и ти си куха щом си падаш по такива момченца :) нищо лично, даже и не те познавам..

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fa4122d3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "Той е мъжът за мен... обичам го и си имаме доверие! "
"Опита се да ми замаже очите с разни тъпи оправдания, но аз не мога да спра да мисля за това! " ХА! Доверието е някак непълно, ама защото има връзка става още по-съмнително! Аз пазя снимки на мои бивши, гледам си ги когато си поискам и си мисля, че когато съм с момиче то трябва да е наясно че аз също имам минало и бивши, както и тя... Миналото е част от мен! Аз нямаше да бъда себе си, ако нямах минало, както и всеки един човек без натрупано известно миниатюрно количество мъдрост от преживяните моменти. Аз лично го правя, защото съм запазил само красивите моменти, обичам ги като приятелки всичките, но нищо повече. Знам, че никога няма да бъда с тях, защото не сме се чувствали добре заедно, имало е някакви спънки и т. н. т Трябва да успееш да дадеш свобода на човека, когото обичаш! Тогава дори и да направи грешка, ще я сподели с теб и ти ще разбереш дали е твоя човек... Искрено се надявам на повече усмивки от ваша страна :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6de8ca32ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно бившата става само да я гледат на снимка. :)) Я не се кахъри. Да не вземеш да провесиш нос или да му се цупиш. В крайна сметка тя е зарязаната, а ти си с него. Щом е с теб, значи те харесва.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bc8aa70523
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Продължи да бъдеш себе си и намери мъж, който харесва малки цици и естествената красота - като се събуди до тебе да те познае. Това е живот под стрес - голяма част от времето да си заета с поддържане на такава "красота" заради някой си. И пак не е гаранция, че ще му се прииска ново "Барби". Животът достатъчно стрес ни стоварва за къде по-сериозни неща. А и модното не винаги е хубаво. Поне в очите на естетите.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f85d07860d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Еми кво да ти кажа приятеля ти тр да е доста кух за да се зарибява по няква изкуствена кифла след като има естествено и добре поддържано момиче (жена) не ти знам възрастта, но той тр да е доста повърхностен аз лично съм ценител на естествената красота ако те обича ще я забрави ако не само ще те разиграва че може и да ти изневери с тая кифла ако продължава зарежи го ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 306347fc47
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А сега де... Как тя глупавата успява да постигне целите си и да покори мъжа който иска а ти умницата обираш трохите останали от такива като нея :-) Маи проблема ти е че очакваш мъжете да търсят това което ти предлагаш ///което не е много умно/// а тя гледа какво се търси и го предлага ///което е доста по-умно// и така тя винаги ще печели :-)... И накрая излиза че всъщност тя те превъзхожда с ум защото знае как да се пласира което е нещо супер важно в тоя живот

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4926d4258a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен, не си права. Всеки, дори обвързаният мъж, има право на лично пространство. Не може да окопирваш мислите му.
Знаела си преди да тръгнеш с него, че не е девствен и си е имал приятелка, тогава защо се гневиш?
Ако го беше хванала да гледа порно (а той гледа, няма начин), какво би сторила?

Самата ти казваш, че това момиче било много под теб, ами държи се тогава на ниво. Всеки може да твърди, че е еди какъв си, но поведението - това е важното, а твоето е пълна излагация. Трябваше да запазиш достойнството си, да почукаш на рамката на вратата и да се държиш така, сякаш нищо не си видяла.

Дай малко лично пространство на човека до себе си, защото иначе ще го загубиш.

Ако страдаш от комплекси и не се чувстваш достатачно атрактивна, бори се с тях, но със злоба и мания за преследване, нищо няма да постигнеш!
Ако е искал да бъде с нея, ако тя е ЗА НЕГО по-атрактивната, нямаше да е с теб. Ако това не ти е достатачно, по-добре скъсай и си хвани девствено момче, което няма бивши приятелки с по-големи цици от твоите, дълги нокти и коса, макар и изкуствени.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 77beb5bbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Добре написано :) това че й гледа снимките не означава че би се върнал при нея може би просто си припомня завоюваните вече територии!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2620f70122
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък познавам човек, който бе разведен със жена си, но все пак държеше нейна снимка в колата си. Когато го попитах, защо го прави след като буквално я ненавижда заради нещата, които му е сторила той ми отговори: "Защото всеки път, когато погледна тази снимка си повтарям: Не прави тази грешка отново! "Ето ти още една причина твоят приятел да държи снимки на бившата в компютъра си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6a1bb98d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Изревнувала си и те разбирам. Но най-вероятно нямаш основание. Той сега е с теб, не с нея, нали така? Имай малко повече самочувствие и недей да говориш с него на тази тема, защото ако му кажеш нещата така както си ги написала тук ще изглеждаш смешна в неговите очи. Вече ако започне да те сравнява с нея, тогава може да преосмислиш връзката ви. Но не си написала такова нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 43871a370c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Споко, и аз често гледам снимки на бившия си и си мисля едно :" Как можех да бъда с теб ? " или " Какво ти харесах, бе?" и подобни такива. Несъмнено никой не би се почувствал добре в тази ситуация и напълно те разбирам за реакцията ти. Не се самонавивай излишно, мисля че няма повод за притеснение...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a427e6d8ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Разбирам те мила! Наистина го обичаш, но просто трябва да се примириш, че няма смисъл да продължаваш да се тръшкаш за него. За повечето мъже- жените са кукли на конци, той ти е доказал именно това. Защо я иска? Защото всичко в нея е изкуствено и тя е поредната кукла барби? Отдавна никой не цени истинските неща у един човек. Ти си се съхранила, за което браво! Но не се превръщай в поредния к*рволяк само за да му угодиш. Съвсем скоро ще разбереш, че не си е заслужавало:).

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a81c0ad2bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз лично си пазя ужасно много папки със различни снимки. Обикновено от разни събирания и излизания с приятели. На някои от тях има и бивши гаджета. Понякога си разглеждам снимките, попадам и на тези с гаджетата, но това не означава, че изпитвам някаква носталгия или пък чувства. По-скоро просто си разглеждам снимки. Не ревнувай чак толкова. Въпреки, че те разбирам много добре. И моя приятел си пазеше цяла папка с десетки снимки на бившата му, а аз ужасно се дразнех. Защото не бяха общи снимки като моите, а само нейни. Но всеки си има минало и твоя приятел също. Явно има някаква съществена причина в настоящето да не е тя, а да си ти. Горе главата и бъди с повече самочувствие. Защо пък мислиш, че е по-хубава от теб? !??

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 41bffcc340
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Просто си изревнувала. Недей да се сравняваш и да търсиш котвички в твоя полза пред нея...
Това говори за някаква комплексираност.
Гледа й снимките - праз голям. Тя е част от миналото му, има спомени с нея, може с нея да е правил неща, които никога няма да му се повторят или си мисли, че няма. Може и да я гледа, за да си припоми колко куха е била, че е само една външност, може нещо конкретно да го е накарало да й разглежда снимките. Един приятел така чу, че бившата му е станала голям парцал (не че не беше, ама той като беше с нея, беше сляп) и си каза "Ми, да аз си го знаех преди.. " Смисъл... може да й е гледал снимките, за да си докаже нещо - варианти много.
Ти недей да се сравняваш.. ок?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: feb83ea8a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Тъпо е да наричаш момиче което не познаваш - "кухо"
Аз нямам изкуствени нокти, не винаги си нося удължената, но и без нея приличам на Барби. Да се самоубия ли? Изключително комплексарско е да скачаш върху нея, при положение, че тя най-вероятно не досажда.
Поблемът е в него. А и мъжете обичат изкуствените неща, макар и старателно да твърдят обратното. Има и изключения разбира се.
Освен това съм на мнение, че няма мъж, който да се погнуси от един страхотен наистина дълъг но не прекално изкуствен френски маникюр, разбира се добре направен. Напротив повечето мъже ги възбужда.
Не казвам, че трябва да се разхождаш с изкуствена коса, изкуствен тен, изкуствени нокти, лещи и мигли. Просто всеки може да намери някакъв баланс при който изкглежда и се чувства максимално добре :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 76b65d54c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Позната история :) Съпругът ми се е разделил с бившата преди 8 години, от една година сме заедно, а още не може да се отпусне и да инвестира чувства в мен.. Истински чуВства.. В началото много ми говореше за нея, сега по-рядко, но с болка... Веднъж се разплака.. Честно казано, реагирам бурно на думите мy, в резултат на което ме обвини, че имам комплекси.... Но, съгласете се, че когато партньорът прави коментари относно теглото и фигурата ти, като не в същия контекст, но все пак-говори колко прекрасна била бившата, нещата се натрупват и поставени едно до друго, не са лицеприятни... Поставена до нея, не изглеждам красива.. Не само в неговите очи... Започнах да се съмнявам дълбоко в своите качества и мисля сериозно за развод... Не е въпрос на комплекси, а въпрос на запазване на самоуважението ми... Опит за това... Когато един мъж живее с поглед, обърнат към миналото, няма причина да вярваш, че нещата ще се получат... Засега съм зависима материално, доскоро следвах, нямам работа все още... Но когато съумея да си стъпя на краката, ще го оставя.. Това да съм с него беше най-голямата грешка в живота ми... Както и че му позволих да ме унижава, за да излекува собствените си комплекси за малоценност, навирайки ми в очите прелестите на бившата му, която на всичко отгоре го е оставила.. Но нали е била с него, трябва да съм благодарна, че въобще съм се добрала до такъв човек.. Дано никога повече не изпадна в такава ситуация и не попадам на такива хора...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dd14659cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Мъжката гордост трябва постоянно да се подклажда. Недей да мислиш за това толкова много! Погледни как се държи с теб. Това е най-важното! Дали тази мадама е наистина в миналото му и ти си в настоящето му. Това е най важното според мен. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker