Продължение на ,, Той е най-милият човек, когото съм срещала!'' - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Продължение на ,, Той е най-милият човек, когото съм срещала!''
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2746 пъти
Пиша продължение на тази тема, тъй като има развитие по въпроса, ако може така да се каже.
Накратко: сестра ми започна да си общува с някакъв богат турчин от Истанбул и аз се притеснявам, че може да й навреди и осуетявах опитите й да се среща с него и да си говорят по телефона.

Послушах съветите на коментиращите предишната тема. Направих фалшив профил, като се постарах да е изпипан така, че да не се усети, че не е истински или че има нещо общо с някой познат на сестра ми.

Сложих снимки на красавица, която представих за себе си. Започнах да му пиша. Той любезно отговаряше на съобщенията ми. След като се опознахме, започнах да го свалям. Той обаче не ми обърна внимание. Така и не започна да ме ухажва, както беше направил със сестра ми от самото начало. Започнах да му изпращам дори целувки, но той не ми отговори. Единственото му провинение е, че му казах, че е много хубав, а той отговори:, , Благодаря и ти си хубава! ''.

Междувременно той продължава да се интересува. Отвреме навреме й публикувам по нещо забавно и той се намесва. Не разбира какво пише на български, но пита за какво става на въпрос и се включва с коментари.
Уж всичко беше на шега за нея, а постепенно я е омаял с красивите си думи. Страхувам се, че ще я нарани и ще си съсипе живота...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: bda52242a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момичето, което те посъветва да направиш фалшивия профил. Браво за опита. Но пък реално нищо обезпокояващо не си открила. Даже по думите ти разбирам, че сте спрели да си пишете?

Не искам да заемам ничия страна, разбирам те, но и в предния си коментар те призовах да си по-спокойна и да имаш повече доверие на сестра си. Остави я сама да решава какво да прави с живота си на този етап. Дръж я близо до себе си, за да ти споделя и да ти се довери. След време може да те "запознае" с него по скайп. Може дори ти да отидеш с нея на екскурзия там... Има толкова варианти. Изглеждаш малко по-спокойна от предния пост. Най-добрите ми приятелки са две сестри с разлика от две години като вас и умират една за друга. Но всяка уважава личното пространство на сестра си, защото всяка знае, че каквото и да се случи, другата ще бъде до нея.

Но пък я си отговори на въпроса-ако беше германец/американец/ италианец пак ли щеше да си толкова притеснена? Според мен опасенията ти идват от това, че е турчин. Засега те съветвам да си гледаш живота и да накараш сестра ти да ти вярва и да ти се доверява-така по-лесно ще можеш да я предпазиш.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3b42b56c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   много евтин женски номер. Остави сестра си, тя си има глава на раменете и живота си е неин и има пълното право да си го съсипе сама:)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5ee3a106b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Притеснява ме фактът, че е мюсюлманин. Техният манталитет е различен. По-спокойна съм понеже спря да я търси по телефона. Тя не му вдигна и решил, че я притеснява. Но иначе не може да знам всичко или поне значителна част и да стоя безучастно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2993571fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма значение каква му е религията важен е човека и характера. прости и жестоки хора има и християни и мюсюлмани и атеисти. кво знаеш за манталитета на мюсюлманите не ми говори за тези в България те са толкова мюсюлмани колкото християните са такива в България. наи важен е характера на човек и средата и начина на възпитание

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1d04a9ea5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Изобщо не говоря за тези в България. Примамва я със сладки приказки, а после ще стане друг човек. Сега е най-милият, а после ще й вгорчи живота. Била съм в Турция и то не в Истанбул или в град от европейската част. Знам за какво става дума, но не знам как да й обясня и да я накарам да го проумее.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e3fa88738d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   №5, няма как да я накараш да проумее! Съдбата й е да се прецака, за да поумнее :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker