Спасете връзката ми - искам промяна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Спасете връзката ми - искам промяна!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2726 пъти
Здравейте :) Моето име е З.

Имам връзка от около 1 година. Имаме план за брак и съвместно съжителство, тъй като той живее в чужбина и не може да се виждаме всеки ден, а такава връзка е трудна.

Той е обичлив, много лоялен (от гледна точка други жени), умее да се обяснява в любов, обича ме много, иска да се ожени за мен, иска да сподели и живота си с мен, вманиачен е до болка в мен. Всичко, включително секса, е повече от добре между нас.

Но има едно голямо НО. Той е много голям егоист, което не признава и смята, че неговите желанийца са едва ли не желания на всички друго, липсва му толерантност, липсва ни добра комуникация и общи теми на разговор.

С една дума, има няколко неща, които ме дразнят и не мога да приемам повече. Спях да говоря с него за близо 2 месеца и той си изплака очите и какви ли не обещания и любовни обяснения не ми даде. Думи нямам да опиша тези неща. То беше любов до смъртта, то беше как всичко ще направи, то как ще ми посвети живота си. Но, отново има едно голямо НО.

Аз му дадох втори шанс и той сякаш не може да изпълни обещаното за промяна. Каза, че е променен, но имаме същите проблеми. Сега ще се видим, ще се срещнем и ще може да общуваме пълноцено (както казах той живее в чужбина).

Моята молба е следната. Моля ви, от сърце, не ме съдете, ако можете да помогнете ми помогнете. Искам сега, когато се видим да му покажа, че няма да отстъпя и искам промяна в него, искам да изпълни обещаното, защото ако не го направи ще се разделим.

Не казвайте - "кажи му", той е убеден, че няма да се разделим и не мога да му обясня. Моля ви за някакви женски хитрини или мъжко мнение, как да му покажа, че искам промяна и ако не я получа ще има раздяла и то окончателна. Спасете връзката ми, защото ако не се оправят нещата, след моето завръщане в България, ще се наложи да кажа КРАЙ. Очаквам и благодаря предварително за помощта и отделеното време. Имам наистина нужда да чуя вашите съвети и дори мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: e4d7e6e8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да промениш един човек или го харесваш с всичките му недостатъци или не. Прецени сама какво можеш и какво не можеш да преглътнеш. Дори сега да се опитва да изглежда различен, скоро пак ще си е такъв какъвто е. Можеш да го научиш на някой неща но да променяш характер никога.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6c153199cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как да го научи на някои неща номер 1.. тя не му е майка да го превъзпитава.. във една връзка всеки трябва да полага някакви усилия спрямо другия.. съветвам авторката да не бърза да сключва брак.. а да го опознае добре и даже да си дадат шанс да поживеят заедно и да си прецени.. защото тогава може да излязат още много неща които да я дразнят..

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3463044bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ние не можем да спасим връзката ти. Това е само между вас. Не знам какъв е смисъла да се жениш за някого, с който нямате общо или пък не харесваш характера му. Аз лично не бих си пропиляла живота..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 537392d1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не искам да променям цялостния характер на никого. Исках съвет как да го накарам да осъзнае важността да положи повече усилия. Нещата, които искам да бъдат променени с малко усилия биха могли. Целта ми ще бъде да го накарам да се замисли, дали ще направи опит или връзката ни ще се разпадне.

Бихте ли ми дали съвети как да го накарам да се замисли, ако се държа хладно, бих ли могла да постигне поне на 50 % целта си? Въпроса ми беше за по-конкретни неща... какво вас на промер би ви накарало да обърнете повече внимание на половинката си. Изключвам раговор. Някакъв маниер на поведение, избягване на интимност и прочие. Благодаря ви за мненията и коментарите.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e8fe9513e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Май ти си още по голяма егоистка.
Никъде не си написала за себе си, обичаш ли го.....?
Оставила си го за 2 месеца да клъвне рибата и после да му еб*ш майката.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 537392d1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моля???? Първо след като съм написала, че имам желание да спася връзката е ясно, че го обичам. Второ, какви два месеца и каква риба? Той не е хлътнал по мен през тези два месеца. Ние имам връзка от 1 година почти, а той е влюбен в мен от преди цели 4 години и ме преследваше и ми се обесняваше в любов през целия този период (по това време аз не му обръщах внимание). Аз бях спряла да комуникирам с него, защото поведението му ме дразнеше и много се карахме. Казах му да се промени, има неща, които трябва да промени у себе си и те са дребни и поправими. Аз го обичам и той ме обича, даже той ме обича прекалено много, но ако не положи усилия (наистина са необходими), то връзката ни ще се разпадне. Аз не съм човек, който би направил компромис със себе си, на всяка цена.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d949aee18f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   авторке кажи ни конкретно какво те дразни.. изброй ни няколко неща които са дразнещи за теб..

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 537392d1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря за въпроса. Дразни ме това, че нямаме общи теми на разговор и той говори нон-стоп за себе си, с което усложнява ситуацията, дразни ме това, че е егоист и не мисли за моите желания, имам чувството, че не се грижи достатъчно за мен, трябва да се опита да ме изслушва и да ми бъде приятел, което ще подобри комуникацията ни. Това са част от проблемите ни. Има и още, но тези са на дневен ред. Номер едно са егоизма и липсата на загриженост.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 445f2d0e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   колко годишен е този човек? а ти?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ba89c427cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз съм на 22, той е на 28

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 560d64c415
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз имам същия проблем със моя приятел само че аз съм на 28 той е на 23.. егоизма идва от това с какви хора е общувал и какви връзки е имал.. моят приятел нямаше никакви навици когато се събрахме.. нито да звъни да те чуе как си през деня.. нито да ти прави мили жестове и т. н също има бариера на общуване но съм решила да го приема такъв какъвто е.. ще мълчим когато трябва.. ще говорим когато някой от нас иска.. не мога да го променя.. аз чета тонове книги.. той мрази книгите.. и т. н и т. н

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ba89c427cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   към номер 12, Да, ние също имаме този проблем, харесваме различни неща, което не би трябвало на пръв поглед да е проблем, но в някои ситуации създава излишно напрежение. И да, не можеш да го промениш, както и аз няма да успея. Надявам се нещата да потръгнат и да изгладим недоразуменията, в противен случай ще се разделим. Но времето ще покаже. Благодаря на всички за мненията и съветите. Ако някой има още какво да добави, ще се радвам да чуя още мнения и съвети.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 53b216f5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Госпожице вие само искате кой е егоиста във връзката ви Имам същия проблем с приятелката си живеем разделени от 2 години тя в Бг аз в Холандия, вие бяхте ли до него там, бяхте ли му опора? Дадохте ли му морална подкрепа? Седите и чакате всичко от него да направи без вие да положите никакви усилия. В началото е дал всичко от себе си, но вие сте се дърпали докато той е гонел вие сте станали задушаваща за него да ви се доказва и да ви върви след дупето и вашите желания. Той мисли за чувствата си за това не е егоист, приличаш ми на 22 годишна , която сама нищо не може да постигне, нищо не може да направи и иска някой да и тича след дупето.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ba89c427cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Благодаря за мнението номер 14. Първо, никак не съм 22 годишна, което нищо не може да постигне, имам образование и то добро, искам да работя и да изкарвам пари. Но когато имаш връзка, трябва да си готов да направиш нужните компромиси за нея. Когато някое твое качество или навик индикира проблем, трябва да го промениш. Това е. Никак не съм задушаваща бих казала за него. Той е този, който умира да се ожени за мен, който ме обича, също както и него аз, който иска да живеем заедно и който беше инициатора за нашата връзка. Но когато той е този, който живее в чужбина и иска аз да замина при него е доста логично да се погрижи за повечето от нещата, за да се чувствам добре. Ако той искаше да дойде в България, тогава аз бих била тази, която да се погрижи за това. Не смятам, че това е егоистично или нещо подобно. Логично е, освен това е мъж и като такъв и глава на семейство, ще му се наложи да направи всичко това.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 53b216f5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   аз съм номер 14
Наблягате отново на това, той е мъж ще се наложи да направи всичко това, защо не кажете заедно с него ще направя всичко това да се чувствам добре. Като е глава на семейство това не означава, че за всичко той трябва да се грижи и да носи пари, вие да сте добре. Къде е вашата роля, приятно ли ще ви е да гледате например той как се мъчи на вас да ви е добре. Разсъждавайте двамата да направим така, че да ни е добре, а не аз да се чувствам добре. По нашите разсъждения вие сте егоиста, не той.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker