С лъжи я изгубих - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С лъжи я изгубих
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2650 пъти
Здравейте, моля някой да ми помогне.

На 5-ти март миналата година започнах връзка е едно момиче. Бяхме много щастливи заедно, нямахме търпение да се видим почти всеки ден. Ние живеем в Чехия, аз живеех при моят шеф, а тя с родителите си.

Май месец трябваше да замина за България и не знаех дали ще се върна. Вечерта преди да замина се отбих при нея за да се сбогувам, но след кратък разговор в колата тя ми каза, че няма да ме остави сам и тръгва с мен.

Известно време бяхме в България и се прибрахме, но за вече знаех, че тя е жената за мен и искам да бъдем заедно като семейство. Нямах пари, но взех на заем за да наема апартамент за нас двамата. Първо, защото исках да бъда с нея и второ, защото та имаше проблеми с техните.

Аз дълго време не работих защото ме оперираха и много задлъжнях. Притеснявах се, че не мога да и осигуря добро бъдеще и започнаха проблемите. Започнах да я ревнувам от всеки, карах ме се почти всеки ден, защото аз бях постоянно нервен от това, че дължах много пари и без да мисля я обиждах много жестоко и я лъжех аз всичко.

Тя ме търпеше доста дълго, аз и казвах, че ще се променя и повече никога няма да я лъжа, но продължавах и не осъзнавах, че така я губя. Сега сме разделени и осъзнавам какво съм и причинил. Опитвам се да се променя и знам, че ще успея, но не знам как да и докажа, че се променям. Тя не ми вярва вече и знам, че вината е моя.

Моля ви, кажете ми как да постъпя, защото много я обичам и не искам да я загубя завинаги, а искам да бъдем отново заедно щастливи. Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: dd226e5917
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е лошо когато осъзнаеш какво си изгубил... така че недей пиши тук да обясняваш на нас как се чувстваш, а отиди при нея и и кажи всичко.. бъди искрен! Ако и тя още те обича ще разбере. Но не повтаряй грешката си! Успех

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6a780f88ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изобщо не съжалявай не и се обаждай 2 години аз дадох всичко от себе си за едно момиче и цялото и семейство с много много проблеми отделно помагах и на моето семейство моето момиче нищо не работеше а само искам пари 2 месеца бях без работа и по болници и нямах пари знаеш ли какво стана получих обиди и напрежение и заплахи че още малко щяла да търпи и че съм е бил лъгал че нямам пари а аз наистина нямах : и че съм щял да е загубя моето момиче си намери друг веднага и ми се хвалеше колко добре си прекарват с него : и аз e обичам но като истински мъж : няма да позволя някой да се гаври с чувствата ми казах и така не искам да продължавам живот ти с всеки друг но не и с мен после аз се оправих тя ми счупи телефона да ми казва колко държи на мен и че не иска да ме губи защо ли защото имам добра работа и дом и всичко в чужбина и съм човек с изградено бъдеще : това са момичета които не знаят какво искат в момент на слабост или като останат без финансова опора гледат най лесния вариант седят на няколко стола и размишлява кой е най добрия вариант за нея и аз е обичам с цялото си сърце но забиx кол в сърцето си и продължих напред има и други момичета които ще ме обичат но ще бъдат и сериозни и най важното ще обичат истински повярвай ми те не ни заслужават здравето ти е най важното нещо на света заедно с чувствата няма да позволя човек който знае че го обичам да си играе с мен какво си загубил нищо на мен ми казаха така аз те обичам но той ще ми помогне с пари ти оправи себе си направо е блокираx скъса се да ми звъни но връщане назад няма тя разбра какво губи не аз.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8ccf259a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Човек трябва да мисли на време. И моя приятел в момента постъпва по съшия начин като теб, изнервен е заради проблеми, приеме като даденост едва ли не.... търпя, търпя... но и чувствата ми умряха. Сега само се чудя как да го разкарам, без след това да ми се моли и да ми досажда. Не знам дали и при теб е така, но я си помисли, в живота и занапред ще имаш трудни моменти- винаги ли тогава ще си изкарваш всичко на жената до теб? Сега си се променил защото си останал сам. Не знам.. Говори с нея, не не й съсипвай живота. Ако смяташ, че наистина, ама наистина можеш да се държиш с уважение и любов бори се за нея. Ако ли не- забрави я!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6a780f88ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер-3, Ти на твоя приятел изневерявала ли си му системно , ти знаеш ли как боли 2 години ти на твоя приятел харчела ли си му парите за глупости която той изкарва с честен труд и кръв по ръцете, : ти на твоя приятел слагала ли си му рога постоянно докато той лежи по болниците, и тя така ми казваше, че съм се отдръпна от нея с времето, : че искала пак да й се обаждам постоянно и да не я приемаме за даденост. Една година съм бил перфектен да и тичам след дупето, да и давам пари когато и е кеф, за какво да й се обаждам, да я слушам как си говори с други мъже. Тя усети, че ме изпусна и да ми троши телефона и с семейството ми да говори. Аз не получих любовта уважението и няма се върна назад, не аз съм и съсипал живота. Тя сама си е виновна. Нито един мъж не би позволил някой да се гаври с чувствата му.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker