Нещата хич не вървят... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нещата хич не вървят...
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2810 пъти
Здравейте! Аз съм жена на 27г. и от известно време излизам с мъж на моята възраст, но просто усещам как нещата не отиват на добре.

В началото много го харесвах, въпреки някои негови странности (не иска да ме лиже там) го приех какъвто е. Само че напоследък усещам как се опитва да ме отблъсне. Тъй като съм безработна от няколко месеца, той обеща да ми помогне да си намеря работа и всичко, което направи беше да ме прати на 2 интервюта при негови познати за някакви скапани работи за малко пари (той самия е зам. управител на фирма и вместо да ме вземе в неговата фирма си намира оправдания).

Освен това от както излизаме не ми е купил нито една дреха, нищо, с което да покаже, че ме обича. Вярно е, че плаща сметките, но винаги ходим където той каже. Даже последно ме води на кино все на някакви тъпи филми, умрях от скука.

В мола не сме стъпвали и дума да не става... Отгоре на всичко и секса не върви напоследък - не мога да свършвам всеки път, защото или ще свърши първи или просто му пада и се отказва... не иска да ме лиже дори, че поне да довърши започнатото. Освен това не се вслушва никога в съветите ми - сега е решил да си купува нова кола (щото кара един раздрънкан опел), ама мазда 6, а аз настоявам за Ауди - много по-добра и хубава кола, ама той явно няма вкус...

Смятам, че нещата не вървят и ще се наложи да го зарежа скоро...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3a561a60e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, зарежи го. Направи му тази услуга. Той сигурно е прекалено добър или прекалено търпелив и не смее сам да го направи.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 210f11b31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами, явно си имаш мъж с характер, но и недостатъци.
Реално той си взима някакви негови решения за него си. Малко егоистично. За колата мисля че си е негов избор, все пак сам ще извади сумата. Но щом не се интересува от дреболиите, които на теб ти харесват, си мисля че може би и той губи интерес. Все пак ти го познаваш по-добре и може да кажеш дали си е такъв или просто не го е еня за теб.
Постави въпроса така - или по някакъв начин ще показва интерес или да си каже ако не те иска. Малко грубо и директно, но ми се струва по-добре.
Да, ти реален доход не носиш, но това не е причина да не се съобразява с мнението ти. Все пак му се водиш половинка!

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 59ce6e0d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Звучиш като 18 годишна... кифла. Не искам да те обиждам или нещо такова, но защо приятелят ти да няма мнение за това каква кола да си купи със собствените си пари?? А и не е длъжен да те вземе на работа в неговата фирма? Ти защо искаш точно там да работиш? Очакваш някакви привилегии ли? Смяташ, че ще ти е по-малко работата и по-висока заплатата ли? Не те разбирам, ама звучиш като някакво разглезено момиченце, а не като 27 годишна жена. Или смяташ, че приятелят ти трябва да те издържа изцяло щото си лягаш с него ли? Положи малко усилия и се дръж по-сериозно, сигурна съм, че ако види по-зряло отношение от теб, приятелят ти ще те подкрепи. Не забравяй, че можеш и сама да потърсиш работа, а не да чакаш на готово.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5120fa5ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Боже... ако това е реална история.... не ми го побира главата.... може ли да има такива примати като авторката!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1a7960e976
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Моля? Ти пък от къде се извъди, че да даваш оценки на човека до теб и да искаш още и още? Алчна, високомерна и повърхностна. Най-доброто, което ще направиш е да го зарежеш!
(Това е моят коментар, ако историята е истинска и силно се надявам да НЕ е! )

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 83aef8ced0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хахахаха! Измислено, но добре написано, браво!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 94da62dd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   По-добре той да те зареже, че да слезеш малко на земята и да се огледаш около себе си. Не искам да те обиждам, но си жалка, меркантилна неблагодарница, която чака всичко наготово. Хем работа и пари нямаш, хем си недоволна. Ще те води, където ТОЙ иска, защото ТОЙ те вози с НЕГОВИЯ опел, ТОЙ плаща сметките и ТОЙ решава кое и как. Не ми се занимава да ти пиша повече-хора като теб не разбират какво им се говори.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e86042c31a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ау, как те търпи този човек не знам. Без да се обиждаш, но ако бях на неговото място отдавна да съм те зарязала и да съм си намерила нещо скромно, но много по-ценно и стойностно. Това не й харесвало на принцесата, онова не й харесвало... Капризничка ми звучиш, което определено не е плюс. Под " известно време " разбирам няколко месеца. Не виждам как така след толкова кратко време с даден човек си позволяваш не само да му даваш акъл, ами и да настояваш как да използва парите си и какво да прави с тях. Ти да не би да си му съпруга? А относно интервютата- всеки започва от нулата и постепенно се издига нагоре, след като покаже качества и компетенция в дадената област. Не виждам как така очакваш от него да ти намери едва ли не шефско място и ти по цял ден да си клатиш краката и да раздаваш заповеди без да си показала грам умения. Бъди благодарна и на малкото, което ти дава, защото според мен ти и това не заслужаваш. Човекът я водил на кино, обаче на принцесата не й харесали филмите- скучни й били. Боже, като слушам всеки ден как бездомници умират в този студ по улиците като кучета чак не знам какво ми става като срещна някоя такава лигла, която се жалва за идиотски неща.... Моля те, ако държиш поне малко на този човек- остави го да намери щастието си при жена, която ще го оцени и ще обича него, а не колата, парите и връзките му

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f00bfa9d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   извинявай ама ми се струва, че си обсебена от материалното!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b9edb7b99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "просто усещам как нещата не отиват на добре.... от както излизаме не ми е купил нито една дреха, нищо, с което да покаже, че ме обича"

за жалост повечето жени разбират обичта по този начин,
това е истината и моля да не скачат срещу написаното, мерси

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 16aa856457
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Дано това да е художествена измислица, защото ми се иска да вярвам, че никоя жена не би могла да мисли толкова елементарно и да е толкова заблудена!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4062acffdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   ужас, ужас, ужас
разбирам да те води на тъпи филми - въпрос на вкус, разбирам да не ти е купил нито една дрежка - не се сетил човека, разбирам това да не се вслушва в съветите ти - все пак той ще я кара тази кола - айде от теб да мине.

Ама това да не ходите заедно в МОЛА... ужас!!!

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 13 дни
hash: 16aa856457
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   А не те ли оставя ти да му казваш каква заплата да си определи, какви дрехи да носи при различни поводи, с кого да се сприятелява, колко пъти на ден да си мие зъбите и т. н.? Наистина е голяма гад! Как го търпиш изобщо? :) :) :)

 
  ...
преди: 12 години, 12 дни
hash: cb5861c11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторке, с написаното от теб, показва че представата ти за връзка и любов е различна. Защо трябва да ти паказва любовта си като ти купи някоя дрешка, защо му се месиш каква кола да си купува, ти ли ще даваш парите, а и защо да работиш в неговата фирма, нито сте годеници, нито сте женени.... а и естествено да му пада, докато правите секс, явно му е дотегнало от такова претенциозно гадже като теб и прави секса по задължение, само и само да не те обиди.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker