Той я остави, но няма ние ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той я остави, но няма ние ?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2506 пъти
Здравейте!
Неотдавна споделих в сайта изсторията си и тя претърпя развитие. Получих съвети и действах. (Искрени благодарности на П).

Мъжът, с когото се запознах, беше обвързан. Изключително бързо се сближихме, омая ме, обсеби мислите ми. Проблемът бе, че е обвързан. Една вечер.. видяхме се, беше ядосан.. и се раздели с приятелката си, с която от дълго време живеят заедно.

Изпълни моето изискване, моята визия за коректни отношения между хората. Убедена съм, че не съм причината да се разделят, но това съвпадение ме улесни. Сега обаче.. страда. Цялата ни връзка придоби сексуални измерения, въпреки че не сме били интимни.

Все още изчаквам, не му се отдавам, защото усещам, че не е готов. Има нужда от няколко връзки, за да преживее любимата си, има нужда от време, може би.. от многобройни партньорки. Не знам. Знам от какво нямам нужда аз - да се превръщам в Док. Куин за него.. да лекува с мен любовни рани.

Пречупи ентосаиазма ми - снимката й, все още стои на екрана на телефона му, чуват се редовно и.. най-тъжното е, че споделя с мен. Обясни ясно " нищо не предлагам и нищо не очаквам".. разбира се, не може да знаем как ще приключи нещо, което не е започнало. Но и аз не мога да влагам емоцията си в отношения, които другия неглижира. Нито бих искала да съм душеприказчик, с когото прави хубав секс.

Не мога да се реша... дали трябва да прекъсна всякакви отношения с него, или да поизчакам известно време? Какво да правя? Да съм до него в този момент или да му дам възможност да го преживее сам.. объркана съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 75894a78a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ама то никога е нямало ние.

„Сърдит Петко, празна му торбата“. има една народна приказка. Гледай от много дърпане, претенции, да не останеш с празна торбичка.

Точно сега този човек, може би има нужда от теб. Зарязал е прияталката ти, за да отговори на твотите изисквания, а не получава нищо. Искал е да бъде с теб, но ти се дърпаш.

Накрая може трета да намаже. Може би така е по-добре. Имам чувството, че твърде много мислиш за себе си, никак за другите, както и, че робуваш на някакви разбирания, които намираш за правилни и не ревизираш, не обмисляш.

За да има „ние“ в една връзка, трябват двама. А той в момента е сам.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0fcba1e5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, мисля, че тоя мъж е изгубена кауза за тебе... Лично аз, ако имам топли чувства към някого правя всичко възможно да бъда с този човек.... а той в случая нищо не предприема, за съжаление.
Помня историята ти, тогава беше пред дилема, защото същият този господин бе обвързан. Аз те посъветвах никога да не позволяваш да бъдеш пълнеж на нечие излишно, свободно време. Сега от моя гледна точка нещата стоят по същият начин, с разликата, че господинът се води разделен... Очевидно, е че има нещо което ги обединява тези двама души... Още по-очевидно е според мен, че след кратка раздяла отново ще се съберат. До колко е пълноценна връзката им това нас не ни засяга... но по-важното в случая, е че той не предприема никакви действия спрямо теб, въпреки че вече няма ангажимент към друга жена... Какво ти говори това? Мисля, че сама знаеш отговорите на всички въпроси, които те глождят вътрешно...
От все сърце ти желая всичко най-добро, и помни че каквато и да е развръзката на тази история е трябвало така да стане... за добро или лошо, не съжалявай :)
Петя

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 280d757ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   В друга тема го казах, пак ще го кажа - не се обвързвайте с хора с един камион емоционален багаж, в повечето случаи не води до нищо хубаво.
Появила си се в неподходящия момент, това е всичко.
Аз бих те посъветвала да се отдръпнеш.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cbb95dcd47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо, нека отбележа, че човекът, редактирал иЗсторият ми... може да си спести редакциите.
Петя, благодаря искрено! Отново ми даваш сили, да съм решителна в подобен момент.
Приемам и критиката на Лаура, може би.. егоистично постъпвам, но няма кой да пощади емоциите ми, ако сама не го направя. И както казва Лоша.. ще се превърна в един от индивидите с камион емоционален багаж, ако не престана да се раздавам, разпилявам и скачам в отношенията си с хората, с главата напред.

Ще положа усилия, възможно най-деликатно да приключим отношенията си и ще се моля на Господ да попадна на подходящ човек.. защото имам много любов за раздаване!

Сърдечни поздрави на потребителите тук!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d09d48dc37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Еми тъкмо ще мине теб, после и други и ще я преживее... не се занимавай, имай достойнство!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker