Дали си заслужава? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали си заслужава?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2343 пъти
Аз съм жена, безкрайно влюбена в приятеля си. Борих се за любовта ни 5 години. Сега вече сме заедно и бяхме наистина щастливи докато не открих съобщенията от бившата му в телефона. Те бяха от сорта на "не ти си ангелче, не аз", "и ти ми липсваш", "нямам търпение да дойде утре" и т. н. С нея са били 5 години заедно, тя е първата му любов.

Когато му поисках обяснение, той ми каза че не иска да има нищо общо с нея, просто била в адски труден момент от живота си и намирала опора в него, но нищо повече. Писал и мили думи, за да не се чувствала зле. Приятелят и я зарязал, намерил си друга, дължала пари на много хора, работела за мизерни пари и пр. Не искал да ми казва, за да не ме нарани. Това щяло съвсем скоро да свърши. Но дори когато тя беше далеч, а ние с него разделени съм виждала от нея съобщения в същия дух. Щом са продължили да поддържат връзка до сега, защо да спира занапред.

Аз се чувствам предадена, излъгана и наистина много ме боли. Виждала съм разни sms-и и преди, и когато питах дали е писала или се е обаждала, отговора беше отрицателен. "Ето виж, имам само sms-и от теб", а нейните бяха прилежно преместени в друга папка в телефона. А защо ги пази, ако иска да се скрие, или тайно си ги чете и си спомня за нея? А защо е с мен, когато може да е с нея?

Този човек прави наистина много за мен. Винаги ми помага. Грижи се за мен, сякаш съм му най-скъпото нещо на света. Обаче се уморих да приемам думите му за чиста монета, когато усещам, че нещо не е наред. Страх ме е че тя му е по близка отколкото аз. Давам живота си за него, но дали си заслужава?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 072fe817da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, категорично не си заслужава. Ще страдаш много лошо... Борила си се за любовта ви 5 години, казваш... Аз пък отговарям - Щастие не се гради върху нечие чуждо нещастие....
Петя

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4c02dc66ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами разбери дали ти изневерява с нея и тогава, вече изправена пред Истинската истина, а не пред съмненията си - решавай!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4eeeca903d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Как да разбера дали ми изневерява? Да го проследя, аз съм достатъчно заета, а и не е в мой стил. Да му покажа, че ме губи, за да разбера дали е готов да се бори за мен?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a6f443f73c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "той ми каза че не иска да има нищо общо с нея, просто била в адски труден момент от живота си и намирала опора в него, но нищо повече. Писал и мили думи, за да не се чувствала зле. " Значи го е грижа как се чувства тя, а това не говори добре. Аз ако бях щях да се разкъсам отвътре.. за мен това което се случва между вас не е нормално. Защо да ме интересува как се чувства бившия, ако нямам някакви чувства все още към него, разбира се..

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bc08d9688b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не си заслужава да се бориш за него. Очевидно е, че той има някаква връзка с нея, а ти си достатъчно влюбена и следователно глупава (с извинение) за да да му вярваш. Ако обича и иска само - ще бъде, но явно не е така. Може да те обича, но иска и да бъде с нея. На нея очевидно не и пречи - лъганата в случая си ти. Избора е твой. Той явно не е готов да те остави, но това не значи, че трябва да те прави на глупачка! :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bf926b03e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Дръж се и ти по същия начин. Помоли някоя приятелка да ти праща от време на време смс-и от скрит номер, нещо такова. Накарай го да се замисли как се чувстваш ти, да се постави на твоето място. Знам, че е евтин женски трик, но ще го жегне. За мен държанието му е недопустимо и оскърбително.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker