Разбрах всичко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121602)
 Любов и изневяра (29819)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разбрах всичко
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3084 пъти
Здравейте! Аз съм авторката на "Той не иска секс с мен". Можете да я прочетете от търсачката, а ако не накратко ще ви обясня-аз съм на 19, той на 21, казва, че ме обича, но не иска да правим секс.

Днес всичко ми стана ясно. Скоро той си направи фейсбук. Приятелите му бяха колегите от курса и още едно момиче. Направих си друг фалшив профил и си поговорихме с нея. Той ми беше казвал, че в телефона си има моят номер и номера на друго момиче със същото име.

Да, тя носи моето име. Каква случайност, нали? Като видях, че е с моето име си спомних, че той ми каза, че има и друго момиче с моето име в телефона и всичко. ми стана ясно. Тя е точно тази, за която си мислех. И така в профилът и пишеше, че е в неангажиращо връзка.

А всички знаете, че това означава секс без обвързване. Накрая разбрах, че тя прави секс с него. Заради нея чувам всеки път "банална си, само секса ли те интересува".

Въпросното момиче ми каза, че той няма чувства към нея и тя няма чувства към него. Всичко било въпрос на секс. Сега, аз съм напълно объркана.

Ако е само секс, той може да го прави и с мен. Не разбирам защо не иска мен, а нея. Личи си, че ме обича, много е мил с мен. Объркана съм. Моля, напишете някой коментар.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 76a52db0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Обича нея и всичко е в нейните ръце. Ако тя му подсвирне - ще те зареже, е ако е свестен ще се помъчи още малко, защото няма да иска да те нараним, тъй като вижда, че ти не би го пуснала лесно.
Не те обича.... може да е мил и и любезен с теб, да те харесва, да си му важна..
но страстната любов е за другата.
Другата явно го е отблъснала, казала му е, че иска само секс без обвързване и той се е съгласил.
Да видим какво ще стане, когато тя поиска обаче обвързване!
Бягай оттам, мила!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b800b70a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ако той те обичаше нямаше да прави секс с друга и щеше да иска само теб, по добре го остави.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6f85400cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Според мен е най-добре да поговориш в него и да му кажеш, че си разбрала за взаимоотношенията му с въпросното момиче и искаш да получиш обяснения, защо се е стигнало до там.
Все пак си имаш достойнство и самоуважение, за да бъдеш лъгана и пренебрегвана от някой друг. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 64981e4185
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сложи го този на мястото му. Ама му говори директно, че знаеш всичко и искаш обяснение. И след като ти го даде му бий шута. Не заслужаваш такова отношение...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bd2d7c5151
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Нищо не си разбрала! Ти си "резервната гума" - това е, за съжаление, истината.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 628de3044c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Кажи му, че имаш друг и го зарязвай. Ти имаш ли самоуважение? На 19 си и си наивна - хванала си се като удавник за него. Как си представяш живот с някой, който се секси с друга? Млада си и се взимай в ръце. Търси си нови, докато имаш избор. Не си губи времето с този, който само си мислиш, че те обича. Да, но като сестра, приятелка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 00dd2c8e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче, къде ти е достойнството. Той под носа ти чука друга, а ти се чудиш защо, разбираш ли, той обичал теб, пък не му остава желание и за теб...? !? Не усещаш ли колко абсурдно звучиш?? Все още си на 19, намери си някой, който да обича и желае ТЕБ! А тоя без много обяснения го зарежи.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b472656881
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Прав е н1 и хората и в другата тема ти го писаха, разбери че не те обича, каквото и да ти говори и каквото и да твърдят двамата. Той я желае и всичко наистина е в нейните ръце.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5197f35234
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Леле, милата, зарежи го този глупак!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 11e9e1e97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля напълно като номер 2

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0ce83e66bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Скъсай с него по възможно най-унизителния за него начин. Например го направи пред приятелите му, като му кажеш, че го зарязваш, защото е пълен капут в леглото и си си намерила друг много по- добър.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 58daf04073
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не мога да разбера какви са тези въпроси, които продължаваш да задаваш... Като в оня виц, където детективът разкрил всичко, но накрая лампата угаснала и рогоносецът възкликнал - пак тая проклета неизвестност!

Мъчно ми е за теб, но още в предишната ти тема казах - с този човек нямате връзка. Какво като е мил и добър? Това означава, че е такъв тип човек.
Явно си много непретенциозна и простодушна и това го устройва идеално. Ще продължи това паразитиране върху теб докато може.

Едно бъди сигурна - страст не се създава по изкуствен начин и ако я няма от самото начало - никога няма да се появи. А ти ако не искаш да завъдиш дълбоки комплекси за цял живот и да си докараш невроза - БЯГАЙ от там незабавно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5c0a49f443
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Момчето явно няма сексуално привличане към теб, колкото и да е тъпо да ти го кажа, но по-добре да си наясно със себе си и да не си губиш времето. Зарежи го, защо тряба да му се молиш и обясняваш. А я си представи и друго- че не прави секс и с нея, тгава какво излиза, може да е обратен. Самия факт, че има толкова малко момичета познати ме учудва. Съдя от моите синове, които във Фейса си са пълни с приятелки, но са си мъже та дрънкат, а в твоя случай- само момчета и едно момиче!!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c489826e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   И аз мисля като останалите коментирали.. чела съм и историята.. ами какво да кажа разбираме, че го обичаш и си привързана, но според мен е по-добре за теб да го оставиш, колкото и да ти е трудно. Дори не бих му поискала обяснение ако бях на твое място, защото 95% ще излъже.. или др вариант е да изкара теб виновна а повярвай най-малко от това имаш нужда. Намери човекът който няма да откъсва очи от теб и не си губи времето с този, който явно изобщо не оценява какво има! успех! :)
Wall

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 76a52db0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Като няма страст просто я няма. Нека ти разкажа един виц...
Една жена решила да поосвежи сексуалния си живот със съпруга си, защото все се чувствала пренебрегната от него. приятелките й я посъветвали да бъде по-разкрепостена, да си купи секси бельо и да измисли някакви забавни секс-игрички. Послушала ги тя и един ден се появила пред съпруга си, обута в кожени ботуши, гримирана, със най-уникалното и сексапилно бельо на света и държала в ръце въже:
- Вържи ме и направи, каквото искаш!
Мъжът й я вързал на един стол и отишъл да пие бира с приятели.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 25cc617dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Поредната мазохистка.
Ама нека, начупи си главата едно хубаво, че да ти дойде акъла.
Не знам, някои хора нямат никакво себеуважение, което е тъжно.
Ако сега позволиш да си в ролята на шматка, ще продължаваш да си такава цял живот. Ще минат още такива един, двама и ще изперкаш тотално. Ще се сринеш емоционално, ще загубиш всякакво желание за живот, реализация и каквото се сетиш. Погледни другите теми за какво става въпрос.
Вярно е, че каквото сами си направим, никой друг не може да ни направи.
Тайно се надявам да послушаш по-големите и опитни хора, препатилите, които и в предната тема, и тук те съветваха едно и също - да си плюеш на петите.

Младо момиче си, сега трябва да учиш, да излизаш, да се забавляваш, да опознаваш света и хората, а не да следиш скайпове, фейсбук хронологии, да си чатиш с "любовници" и да хвърляш бобове.
Предполагам не си нито куца, нито саката или грозна - младо, здраво, хубаво момиче. Колко ли мъже ще те желаят не само сексуално. На вън някъде има някой, който със сигурност ще иска да те люби, да те целува цяла вечер, но ти няма как да разбереш това, докато живееш в ровене из хронологии, правене на фалшиви профили и допитване в анонимни сайтове.

Ти си знаеш.
Дано се осъзнаеш малко.

Лоша

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker