Хомосексуален, но влюбен в хетеро - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хомосексуален, но влюбен в хетеро
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 4209 пъти
Здравейте, аз съм на 18 и съм гей.

Постоянно се влюбвам в хетеро момчета и то все борци или практикуващи подобен мъжкарски спорт тъй като само те ме превличат, но проблемът е, че не знам как да преценя дали би станало нещо между нас дори и да е само секс.

Дайте савети как да постъпвам за напред и според вас има ли някакви шансове за връзка или каквото и да е др. вид обвърване. Моля без обиди и безсмислени коментари!!!

Надявам се на готини отговори и съвети които биха ми помогнали. Благодаря ви!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6d76589980
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Не мога да ти дам съвет, но мога ли да те попитам на какво възраст и как реши, че си гей? Не е ли възможно да си например бисексуален? Просто от любопитство питам..

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4aa21ba4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има специални сайтове за запознанства за хомосексуални хора. Там всеки знае какво търси и шанса някой да се окаже хетеро е малък. Имам познати, които там си намериха половинки и са щастливи.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: be422abfab
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Послушай 2. Хетеросексуалните мъже те намират за точно толкова привлекателен, колкото ти намираш жените. Уважавай сексуалността на другите, така както искаш ти да бъдеш уважаван. Не се натрапвай, можеш да изядеш и някой юмрук отгоре.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 18b38a7295
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

4.   Вие хомосексуалните , нищо лично, но наистина не уважавате ориентацията на другите. Казвате си, тоя е хубав и е мой, ама човекът е хетеро. И това, че си футболист, атлет или женен мъж, не означава, че не си гей или бисексуален - това е най-голямото прикритие. Но да се върнем на темата, гейовете имате много претенции относно външния вид, образованието и т. н., а вие не сте Бог знае какво освен лигави, мършави чикиджии(съжалявам за израза, но е истина)! Има готини пичове от тях, но са много малко, а повечето са като теб - за единия тъп секс!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 72333d9533
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Благодаря за отговорите :))) иии 4 далеч съм от тези типажи :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f7086c8145
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Извинете, администратори, но как тъй сте решили да пуснете коментара на номер 4?? Веднъж аз коментирах с думата ''глупак''но видиш ли, не го пуснахте, този обаче, уоп, ето го на.

Номер 4, надявам се този път да публикуват коментара ми с всичките му думички, защото този номер 4 е пълен идиот с IQ -0.
ПриятелюПриятелке, къде го прочете тва, че повечето хомосексуални са за единия секс и са ''лигави, мършави чикиджии''? Бас хващам, скъпа, че хетеросексуалните мастурбират много повече на какички с големи цици и задници от колкото гейовете мастурбират. Хомосексуален ли си, че да знаеш кво искат и какви са те?
Нека ти кажа нещо. Аз съм хомосексуален и не съм за единия секс. Има и такива хора, но за тях има друга дума. Ти кво, минал си при всички гейове от 7 000милиард души и си разбрал всичките кви са или колко са тези ''по-нормалните'', да се изразя като хомофобите. Запуши си устичката, че сигурно 18 нямаш но тръгваш да се перчиш, кви били хомосексуалните. Знаеш ли колко хора са се самоубивали зарад такива хомофобски изкази като твоите, а?? Айде да си имаме уважението, защото тъй както ти говориш простащини за хомосексуалните, видиш ли, и аз мога да си отворя устата за хетеро-сексуалните. Айде, отивай да учиш!

По темата -
Младо момче, разбирам те. Преди да се омъжа и аз бях така.
Влез в сайт за запознанства, там ще намериш все някой, било то за секс или за нещо повече. Бъди все едно си на нормална връзка, не се тревожи от това което ще кажат другите като номер 4, примерно.
Смяташ ли да учиш в чужбина примерно? Тук в България, повечето хомосексуалисти крият наклонностите си, просто защото сме глупав народ. Ако смяташ да учиш в друга държава, Англия и Испания са градовете с по-хубави гейове, предполагам във връзката искаш ти да си ''жената. ''. Аз моя съпруг, го срещнах в Англия. Хубав и с мускули, предполагам ти такива харесваш. Бъди себе си, за да се харесаш. Повечето хомосексуални не обичат лигави и срамежливи момченца, знам от личен опит, хаха. :) Не се бутай на хетеросексуални, защото повечето правят хомофобски изпълнения, особено мъжете. Пожелавам ти късмет, момче!

М32

Модератор - темата е на 3 години. Пишете в актуални теми, там важат и актуалните условия на сайта.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker