Любов ли е..? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов ли е..?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2137 пъти
Моята история е малко дълга. В момента съм на 23 години преди около 9 години срещнах едно момиче учихме в един клас около 5 години.

Много я харесвах още от самото начало, но понеже винаги сам бил притеснителен не можех да споделя чувствата си с нея или с някои си станахме "приятели". През всичките тези години сме били много близки аз много съм и помагал винаги съм бил до нея даже когато е имала връзки с други момчета.

Спяли сме много пъти на едно легло аз никога не съм преприемал нищо за да не я изгубя. Не знам защо можеби защото сам страхливец. Познавам се с техните приятели те и мойте приятели я познават много добре. Преди 3 години започнах работа при баща й. Станахме си още по близки. И колкото повече време минаваше толкова повече се влюбвах в нея. Преди 6-7 месеца тя ми предложи да заживеем заедно като приятели. Тогава реших че трябва да сабера смелост и да й кажа за чувствата си но пак не можах.

Миха време правехме си планове дойде нова година решихме да отидем на едни мой приятели на вилата с компания, но така се случи че аз прекалих с пиенето и правихме секс. Следващите дни през деня беше неловко някак си. Така й не говорихме за случилото се. В последствеи към средата на януари така стана че влезнах в болница за около 7-8 дни и от тогава тя се промени много.

Спря да ми звани отчужди се от мен дава ми някакви глупави обяснения не искаше да ме види близо месец. След около месец на голямо настояване се видяхме говорихме общо взето нищо не се разбрахме правихме пак секс, след като приклучихме тя започна да си пише с някой смси почти цяла нощ нали на мен ми стана ясно че има трети човек.

Писах и писма в който и обясних за моите чувства и т. н. Аз много я обичам и не мога да живея без нея не знам какво да правя. Опитвам се да се боря за нея ама като не виждам нищо отсреща. Всеедно тези години нищо не означават не знам. Не съм дал много подробности защото не мога да пиша такива неща, но ако някой ме разбира. Моля дайте някакъв съвет аз ли баркам някаде не мога да разбера.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: c9e3d320f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, писането на писмо може и да е романтично, но за такива неща се говори очи в очи. Преодолей притесненията си защото друг ще ти я отмъкне под носа. Може да те избягва защото самата тя се чувства неловко. След като прави секс с теб значи и от нейна страна има привличане. Не губи време ами я потърси, избери спокойно място където да се видите, ако искаш да се отпуснете пийнете едно- две преди това. Кажи й нещата така както си ги написал тук. Не бъди мухльо и страхливец. Кажи й, че си луд по нея. Че си се влюбил още преди да правите секс. Кажи и, че много искаш да се пробвате като двойка. И т. н., и т. н... Не отлагай повече.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 09024b515c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам едно предположение, честно казано. Според мен тя е решила, че може би си правил секс с нея ей така, заради секса само (без чувства) и се е почувствала безсилна и затова се е променила. Помислила е може би, че заради алкохола си го направил. Не може да накараш някой да те обича, но ако не и го кажеш, после цял живот ще се питаш, какво ли би станало, ако и го беше казал. Направи го, може и тя да има чувства, но защото ти не ги признаваш, тя да прави същото, всичко е възможно. Признай и, че си влюбен, но и кажи, че имаш чувства още преди да правите секс и, че за теб не е било просто секс. Ако тя не отговори на чувствата ти, я остави, няма и да имаш друг избор. Според мен, ако тя не отговори на чувствата ти, няма да можете да си останете приятели. Но ако и двата сте силни личности е възможно. Но моят съвет е признаи й... направи опит, за да не съжаляваш и да си кажеш следното... "да аз направих всичко, което беше по силите ми, за да получа това, което желая. " Човек трябва винаги да се бори, за това, което иска и да преследва мечтите си.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7b2660f234
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Автора



Ми казах и тя не споделя мойте чувства. Каза че ме обича ама само като приятел и не може да си представи да има връзка с мен. Аз съм си виновен защото съм страхливец. И даже има друг човек както предполагах. Доста е болезнено и много самотен се чувствам. Не спирам да мисля за нея. Не знам какво ми става. Даже не мога вече да и бъда и приятел защото много ме боли от цялата тая работа. Тя също се промени. Просто май съм изпуснал точния момент или нямало такъв не знам. Имам чувството че ще се побаркам. Знам че има много по сложни случей от моя, но въпреки това не мога да го преживея. Като някой тинейджър се чуствам обичам я, боли ме че не споделя чувствата ми, не мога да живея без нея, боли ме е че съм се държал така добре с нея и винаги съм и помагал а тя сега ме отбягва като непознат всеедно нищо не е било.... Даже не мога да си й помисля за друго момиче да допусна до себе си. Аз съм на 23 години а се чувствам като малко дете което не може да се контролира....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker