Няма друг човек след нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма друг човек след нея
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2710 пъти
Здравейте!
Момиче на 20 и нещо съм, надявам се да ми помогнете, да ми дадете съвет без злобни коментари, защото животът ми никак не е лесен.

Преди 10 години се влюбих много силно от пръв поглед в едно друго момиче, но за съжаление любовта ми остана несподелена.

Винаги щом и чуех гласа или я видех от глава до пети всичко в мен треперяше, сърцето ми биеше ускорено, а кръвта в мен се движеше бързо, все тя ми беше в главата бях готова на всичко за нея, обичах я повече от себе си, давах живота си за нея, достойнството си, абе бях луда за нея.

Повечето двойки, ако се разделят за известно време ще се забравят, ако не се чуват и не се виждат и биха си намерили други полвинки, докато аз не съм така аз обичам ли, обичам си човека сериозно дори да е на другия край на света дори да не се виждаме с години, не бих изневерила с друг, аз съм една на един милярд.

Независимо, че не я виждах с месеци, та дори с години тя ми беше все в главата, и само и единствено тя ме вълнуваше по романтичен начин, но преди няколко години тя окончателно ми показа, че не се интересува от мен, и че не желае да има нещо общо с мен.

Това момиче ми съсипа живота, сега не изпитвам нищо към нея дори и простих, проблемът е, че след нея не изпитвам нищо не само към нея, но и към никого.

Чувствам се празна, самотна, мъртва психически и душевно, самотата ме убива мъчително, бавно и болезнено понякога се вкарвам в големи депресии, и съм много отчаяна, все се питам какъв смисъл има моя живот като в него няма любов?

Това чувство на самота продължава, не от седмица, не от месеци, а от години и няма лъч надежда, че ще срещна някого, който ще ме заинтригува в отношение на любовта.

Хората на мое място биха правили безраборен секс, докато намерят някого, с когото наистина ще си допаднат или ще излизат на срещи.

Проблемът при мен е, че така съм устроена, че не мога и не искам да правя любов с човек, когото не обичам, просто няма да ми е приятно да си легна с някого към когото нямам чувства, ако ще да съм на сухо от не знам си кога.
Не съм лошо момиче даже има момчета, мъже, които ме харесват, сваляли са ме, но като видят, че не давам нищо от себе си за тях и най-смелият ухажор се отказва от мен и си намира друга, която ще му отвърне, а и е логично.

Всеки ден се срещам със стотици хора, но така и не срещам някого, който да обичам и да имаме споделена връзка, годинките си летят една след друга, времето си минава, а аз съм си все така самотна, не знам имам чувството, че това, което ми се случва е някакъв вид изкупление и наказание. Дори на дискотеки да ходя, на кафета не трепвам за никого.

Ще си кажете, ами щом си самотна, отдай се на учението, на работата, но както ви казах по-горе чувствам се толкова празна, че нямам амбиция към нищо, нямам интерес към нищо и никого, просто онова момиче ми отне живота.
Сега разбирам онези хора, които се самоубиват заради това, че няма да са с любовта на живота си, останалите ги сочат с пръст, казвайки, че са луди и, че са със слаба психика, но кой би живял без любов? !

В безизходица съм, не е ли странно да ти отнемат живота, това, което обичаш, без да те убият, онова момиче ми съсипа живота, съсипа го. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: d2f15a91d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има начин да си върнеш живота и да продължиш напред. За целта това момиче трябва да почувства същото, което и ти си изпитала. Аз лично бих и го показал с действия, а не думи!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 951e097c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама авторке, стегни се. Това е било детско влюбване, а ти драма си направила. Ако сега си на 20 и си се влюбила в това момиче, преди 10 години, то помисли малко- тогава сте били деца. Аз харесвам момчета, но си спомням тези влюбвания като малки. Стига си драматизирала толкова. Има един куп сайтове за запознанства на хора с хомосексуална ориентация. Вече не си дете, съзрей малко. Ще си намериш половинка, но гледай да е с твоята ориентация.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3d84099b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1 явно не си разбрал какво искам да кажа, аз вече от 3-4 години нямам чувства към нея, не се интересувам от нея дори се отвращавам от миналото си, от кошмара, който това момиче ми причини.
Номер 2 тези чувства, които ти описах съвсем не са внушение, а става въпрос за нещо сериозно.
Аз не само се влюбих в нея преди 10 години, ами цели 10 години само нея обичах, това са десет години пропиляни от живота ми напразно, а тя и пръста си за мен не мръдваше, както и да е, не я виня за нищо, защото и простих.
Даже се радвам, че не е на мое място да е изгубена и празна като мен, и така да страда, а напротив радвам се, че е намерила спокойствието в любовта, не с мен, а с другиго.
Проблемът не е в това, че не мога да си имам гадже било то мъж или жена стига да си пожелая на секундата бих имала, въпросът не е в ориентацията на човек, любовта не пита, това може да се случи и на хетросексуалните щом е писано между двама души да пламне искра значи ще се влюбят един в друг, както дадох пример за хетереосексуалните никога не са подозирали, че някога ще имат афера с човек от своя пол, но просто се случва в даден момент.
Проблемът е, че не изпитвам нищо към никого откакто тя ми разби сърцето, нямате си напредстава колко съм плакала и как не съм могла да си взема дъх от сълзи всеки път щом си помисля за миналото си с нея.
Ако ще и мис свят да ми се сваля, ако ще и най-готиният, най-известният, най-богатият мъж да иска да е с мен щом аз не съм привлечена от него/нея нещата няма да се получат.
Не знам колко време ще издържа в самота без любов, пък ако ида на психотерапевт той не може да ми помогне с някакви думи да ми върне чувствителността.
Според една моя приятелка съм се погребела жива и вероятно е така, знам че всичко упира до мозъка, но аз съм така създадена, че не мога да имам романтична връзка с човек, когото не обичам.
Това, което ми се случва го приемам като наказание-живот без любов, за какво живея, разбирате ли не проявявам интерес към никого от години, а и няма лъч надежда, отададох се на това момиче и без нея останх празна и самотна.
Страх ме е да си посегна на живота, нямам тази сила, но и да го живея ще е мъчително и безсмислено, вероятно след няколко годинки, когато отново съм сама, животът ми ще бъде поддържан от анти-депресанти.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b756baffee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оф, авторке, ама какво има да й прощаваш. Никой не е длъжен да бъде с теб. Влюбила си се, видяла си, че не отвръща на чувствата и ориентацията ти, трябвало е да я забравиш. Но ти си си я навила на пръста. Наистина няма за какво да я виниш. Ами се вземи в ръце малко, вече не си на 10 години.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f4a91aac7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не я забравих, защото се влюбих в нея от пръв поглед, привързах се много силно, не е като да кажеш някои ми е симпатичен, но пък той не проявява интерес към мен, какво пък ще го заменя с друг, да не би да е единствен в света.
Не, не просто не ме разбирате, проблемът ми няма да се оправи с едно стегни се, вземи се в ръце, всеки на мое място би си намерил друг, както каза един мой познат, стегни се по света всеки ден милиони хора се разделят, и аз му отвърнах, но аз не съм всеки.
А, колкото до вината мисля, че малко или много е виновна, ако беше човек щеше да ми обърне внимание макар и приятелски, все пак пропилях си значителна част от живота заради нея освен това тя ми го превърна в кошмар, но както и да е, не говорим за нея, говоря за себе си, че не мога да изпитам чувства към друг човек.
Проблемът ми в цялата тема касаеше факта, че не ме е грижа за никого в романтичен план, че се чувствам празна, самотна и излишна, че съм така не от дни, не от седмици, а от години просто уточнявах защо живота ме направи така безчувствена, а не че искам да съм с онова момиче, напротив и на сила да ме карат не искам да имам нещо общо с нея.
Все пак не можете да ми помогнете с нищо, каквото и да ми кажете едва ли ще върнете чувствителността ми, и едва ли с думи ще ме накарате да се влюбя в някого, при условие, че не изпитвам нищо към никого.
Благодаря ви, че все пак ме изслушахте и драснахте по някое мнение, не искам да ви натоварвам с теглото си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bcd98c3024
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравей, младо момиче! Пише ти една девойка малко по-голяма от теб- на 24 години съм. Останах поразена от историята ти- имах чувството, че аз съм я писала. Минах през абсолютно същото. Бях на 14 когато се влюбих в нея и все още имам някакви чувства, които илизат на яве при срещите ни, които за щастие вече са съвсем малко. Пътищата ни окончателно се разделиха преди 4 години, когато бях колкото теб. Не успях да го преживея- изпаднах в много тежка депресия, от която чак преди няколко месеца постепенно започнах да излизам. В момента се чувствам точно както и ти- празна и без желание за връзка с когото и да било. Имам ухажори, които постоянно ми правят намеци и ме канят на срещи, но аз не искам и отказвам. Може би съм нещо като теб- вярвам в любовта и за мен е неприемливо да се кълна в любов на някого и след няколко месеца или години да тръгна с друг все едно нищо не е било. Тя впрочем постъпи точно така- кълнеше се, че ме обича, а след раздялата още на следващия ден тръгна с друг. Както и да е- не обичам да говоря за това, защото ми е много болно. Опитвам се неистово да забравя всичко и да започна наново, но когато е имало чувства е трудно да се преодолеят. Имай търпение- това е моят съвет. Ще усетиш когато срещнеш твоя човек. Аз съм убедена, че тези две жени не са били нашият късмет. Дано някой ден да срещнем свестни хора, които да заслужат чистите ни и искрени чувства. Много бих искала да се запознаем. Ако има как да оставиш пощата си или поне името. Не бях срещала друго момиче с подобна на моята история и ще се радвам да се свържем и да си пишем.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 231a5b7ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Моля, екипа на сайта да пусне този коментар, защото наистина желая да осъществя връзка с човека под коментар номер 6.
Заявявам, че данните, които ще споделя за контакти с мен са изцяло на моя отговорност, и с цялото си съзнание заявявам, че знам какво правя освен това скайпът, който ще напиша няма да е личният ми/официалният ми, а ще е такъв, който използвам за малко, докато се запозная с момичето, без да са написани личните ми данни по него, благодаря Ви предварително.
До номер 6, ще ми е приятно да се запознаем, и да си говорим, търси ме на този скайп:
........


Модератор - съжалявам, не правим изключения

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2cbf65cee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не вие не съжалявате, вие просто мразите хората с различна сексуална ориентация, колко пуснати теми има с оставени skype /email адреси, но вие не сте ги изтрили.
Мислите си, че като пречите да осъществя връзка с това момиче си казвате на ума ще намалим гей двойките, но жестоко се лъжете, задника да си съдерете, колкото и да ви е яд, аз ще си лягам с други жени, а не с мъже.
Добре щом ще е с лошо, аз започвам тепърва да се заяждам с вас, съжалявам вие така си го направихте каквото повикало, такова се обадило, сърдете се единствено на себе си.


Модератор: Това, че не правим изключения вече, няма нищо общо със сексуалната Ви ориентация. След обсъждане с екипа, решихме повече никакви изключения да не правим. Сайтът е анонимен и е време вече да свикнем всички с това. Още веднъж съжаляваме, но такива са правилата.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 619d6546bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добре щом е така искрено се извинявам на екипа Ви, че избухнах, помислих си, че се отнасяте така само към мен.
Имам молба към номер 6 харесай тази страница Истинските чувства не изчезват нито с разстоянието, нито с времето.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker